Zlínsko – Zlín B 3:0 (kon.)
konec
FC Zlínsko
3:0 (1:0)
FC Zlín B
Pátek 02.08.2024, 18:00 • Stadion Otrokovice • 3. Moravskoslezská fotbalová liga • 1. kolo
     
    73
    Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
    Avšak o pár sekund později to je o tři branky! Stanley se ještě dostal k balonu a nahrál Simonu Studenému, který se s trochou štěstí zbavil dvou obránců a jeho následný pas šestnáctkou našel úplně volného MICHALA GALUSE, který poté zakončil nechytatelně pod břevno – 3:0. Asistence: Simon Studený.
     
    48
    Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
    Začátek do druhé půle se povedl výborně domácímu celku! Ze standardky sice Zlínsko nezahrozilo, ale ještě udrželo balon u svých kopaček. Následně nacentroval Martin Krakovčík, na jeho pokus nedosáhl Fabrice Sami, ale poté až FILIP JURA, který poté ve skluzu prostřelil Rakovana – 2:0. Obránce Zlínska poté gól neslavil, neboť do Otrokovic přišel teprve před pár týdny právě z B-týmu Zlína.
     
    38
    Tým Zlínsko právě vstřelil branku!
    Domácí v 38. minutě utkání otevírají skóre zápasu! Petr Mirvald se dobře prosmýkl po pravé straně a poté nacentroval, jeho pobídku přizvedl jeden z obránců Zlína jen k TOMÁŠI WEBEROVI, který z voleje překonává brankáře Rakovana a stává se prvním střelcem letošního ročníku MSFL – 1:0!

    Matěj Skula

    Branky: 38. Weber, 48. Jura, 73. Galus

    Karty:   23. Jura (OTR), 25. Dano (OTR), 75. Sami (OTR), 83. Mirvald (OTR) – 66. Ovesný (ZLB), 83. Slouk (ZLB)


    FC Zlínsko: Andres – Mirvald, Jura (85. Suchý), Galus (85. Russmann), Pernatskyi, Dano, Stanley, Zbranek (59. Pak), Weber (59. Studený), Sami (76. Andriiak), Krakovčík (C)
    Náhradníci: Jílovec – Rolinc

    Trenér: David Rojka

    FC Zlín B: Rakovan – Ovesný (76. Pedro), Červinka, Kulíšek (C) (63. Frolek), Chytil, Švach (87. Průcha), Hamalčík (63. Petruta), Slouk, Marcaník (46. Grygera), Polášek, Hönig
    Náhradníci: Neubauer – Zábojník

    Trenér: David Hubáček

    Rozhodčí: Tomanec – Budovič, Zapletal

    Diváci: 444