Mountfield HK – Havlíčkův Brod 13:0 (kon.)
konec
Mountfield HK
13:0 (4:0, 3:0, 6:0)
BK Havlíčkův Brod
Pátek 02.08.2024, 15:30 • malá hala ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    57:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Jestli v autobuse hostí cestou domů padne jediné slovo, bude to hodně! Radek Vencl obkroužil branku a předal na mezikruží osamocenému ADAMU NOVOTNÉMU, který takto svému jmenovci dělá více než solidní čest. Další gól do odkryté klece – 13:0. Asistence: Radek Vencl, Adam Hlaváček.
     
    49:53
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí stále nemají dost a všem přítomným už začíná být Bruslařů líto! LUKÁŠ HOFMAN převzal na levém kruhu nahrávku od Tomáše Šance a trefil naprosto přesně pravý horní roh. Naštvání na hostující střídačce graduje, převaha Lvů je téměř nehumánní – 12:0. Asistence: Tomáš Šanc, Tomáš Zikmund.
     
    48:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po dvojciferném skóre jsme se dočkali také čtvrtého gólu od obránce! Radek Vencl vytáhl puk z buly, předal Andreji Adamkovi, který posunul na modré ADAMU NOVOTNÉMU, jenž se do černé pryže opřel příklepem, ten se navíc otřel o záda blokujícího hráče a zapadl pod víko – 11:0. Asistence: Andrej Adamkov, Radek Vencl.
     
    48:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Východočeši se dvojciferného počtu zásahů nakonec dočkali. Na levém kruhu se k puku dostal MARTIN VÁCLAVÍČEK, vyslal elegantní střelu z otočky, která vymetla oba horní rohy najednou – 10:0. Marek Domkář, Tomáš Šanc.
     
    42:20
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí se stále ještě nenabažili pohledných branek! Adam Novotný propíchl touš na Timura Fedencia, čímž vytvořil přečíslení dvou na jednoho. To však hráči s litevskými kořeny nestačilo, a tak objel obránce a nahrál do prázdné LUKÁŠI HOFMANOVI, který jen uznale pokývl hlavou – 9:0. Asistence: Timur Fedencius, Adam Novotný.
     
    40:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se do třetí části pustili zostra hattrickem! Východočeši rozestavěli přesilovkový blok a Tomáš Koklar poslal před branku poměrně pomalou přihrávku, kterou však obránce hostí přibrzdil tak, že ADAMU NOVOTNÉMU už stačilo jen přehodit beton – 8:0. Asistence: Tomáš Koklar, Vojtěch Bulat.
     
    38:50
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi znovu zažehli brankostroj a blíží se deseti! Lukáš Hofman sebral puk na pravém mantinelu a od modré vypálil směrem branka, do jeho pumelice ještě sáhl Martin Sedláček, Petr jeho pokus vyrazil pouze k TIMURU FEDENCIOVI, který dorážkou střílí svůj první gól v dorostu – 7:0. Asistence: Martin Sedláček, Lukáš Hofman.
     
    35:13
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi nabídnutou příležitostí nepohrdli a využívají druhou přesilovku v zápase! Timur Fedencius našel krásnou nahrávkou od levého mantinelu na modré čáře ADAMA NOVOTNÉHO, který využil přesouvajícího se Petra a vstřelil mu naprosto identický gól mezi nohy, svůj druhý v zápase – 6:0. Asistence: Timur Fedencius, Radek Vencl.
     
    22:55
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak tohle si Petr za rámeček nedá. Lvi se usadili v pásmu, touš doputoval na modrou čáru k ADAMU NOVOTNÉMU, který poslal jednoduché nahození směrem na branku, to však propadlo až za čáru. Pro hráče ročníku 2010 jde o první gól v dorostenecké kategorii – 5:0. Asistence: Lukáš Hofman.
     
    17:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí dominují a nad hosty se začíná smrákat! TOMÁŠ KOKLAR rozjel rychlou protiakci, narazil si s Vojtěchem Bulatem, který mu touš vrátil na mezikruží, odkud, odchovanec právě Havlíčova Brodu, narval kotouč do víka – 4:0. Asistence: Vojtěch Bulat, Radek Vencl.
     
    15:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Předhánění se o gól roku pokračuje! Lukáš Hofman ustál souboj před brankou a přebral touš při nahození od modré, vycukal si Petra a předal bekhendem TOMÁŠI ZIKMUNDOVI na jeden z nejjednodušších gól v kariéře – 3:0. Asistence: Lukáš Hofman, Adam Hlaváček.
     
    08:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Po kombinaci z říše snů odskakují domácí o dvě branky! Adam Hlaváček přehrál na druhou stranu, kde byl volný Václav Dostálek, který ještě vrátil ANDREJI ADAMKOVI na brankoviště do úplně prázdné branky – 2:0. Asistence: Václav Dostálek, Adam Hlaváček.
     
    01:45
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield využívá přesilovku a dostává se do vedení! Do nekompaktní obrany hostí vlétl Andrej Adamkov, který se prosmýkl až před brankoviště, kde předložil úplně volnému VÁCLAVU DOSTÁLKOVI, který posunul za ležícího gólmana – 1:0. Asistence: Andrej Adamkov, Tomáš Zikmund.

    Tomáš Prodělal

    Branky a nahrávky: 2. Dostálek (Adamkov, Zikmund), 9. Adamkov (Dostálek, Hlaváček), 16. Zikmund (Hofman, Hlaváček), 18. Koklar (Bulat, Vencl), 23. Novotný (Hofman), 36. Novotný (Fedencius, Vencl), 39. Fedencius (Sedláček, Hofman), 41. Novotný (Koklar, Bulat), 43. Hofman (Fedencius, Novotný), 49. Václavíček (Domkář, Šanc), 49. Novotný (Adamkov, Vencl), 50. Hofman (Šanc, Zikmund), 58. Novotný (Vencl, Hlaváček)


    Mountfield HK: Vítek (Růžička) – Zikmund, Novotný, Vencl, Franc, Pavlík (C), Šanc, Fedencius – Sedláček, Dostálek, Adamkov, Koklar, Václavíček, Hlaváček, Pavelka, Domkář, Šedivý, Hofman, Bulat
    Trenér: Jiří Janoušek ml.

    BK Havlíčkův Brod: Petr (41. Štáfl) – Rasocha, Goodwin, Kytka, Hájek, Mečiar, Pařil, Karel, Čapek, Makovec, Brožek, Lorenc, Forst, Zukal, Vaněček, Tecl, Machota, Kunz.
    Trenér: Lukáš Bureš

    Diváci: 22