Brno – Varnsdorf 1:6 (kon.)
konec
FC Zbrojovka Brno
1:6 (0:4)
FK Varnsdorf
Sobota 03.08.2024, 18:00 • ADAX INVEST Arena, Brno • Chance Národní Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+4
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    A ještě i šestého gólu hostů jsme se přeci jen dočkali. Domácí už rezignovali na jakékoliv bránění, právě Ambler stihl ve vápně posunout na ROMANA ZÁLEŠÁKA a ten po zemi propálil padajícího Sváčka k tyči – 1:6
     
    90+2
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    V nastavení se dočkali hosté ještě páté branky. Do rozhozené obrany dostal přihrávku DENISS STRADINS, který měl ve vápně dost místa ke střele a trefil se nad rameno Sváčka do bližší šibenice – 1:5.
     
    57
    Brno právě vstřelilo branku!
    Domácí snižují. Střídající ADAM KRONUS poslal míč k pravé tyči, zatímco brankář Pešl zvolil opačný kout branky – 1:4.
     
    35
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Gólostroj hostů pokračuje a fanoušci Brna buď odcházejí, nebo nadále pískají. Obrovskou hrubku tentokrát vyrobil Pernica, který mohl odvrátit dlouhý míč, ale nechal ho propadnout nad DAMANIHO CAMARU. Ten se následně právě Pernici zbavil úplně jednoduchou kličkou doprava a vypálil nechytatelně na přední tyč – 0:4.
     
    22
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    Domácí jsou zralí na ručník. Ihned po rozehrávce totiž hosté vyrazili vpřed a DAVID NYKRÍN dostal pas do ulice na levou stranu. Jeho tvrdou ránu jeden z domácích obránců lehce přizvedl a míč zamířil neomylně k pravé tyči – 0:3.
     
    21
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    A vzápětí přichází další rána do vazu domácích. Hudák z pravé strany ostře centroval a ve vápně neměl nikoho v náběhu. Obránce domácích FILIP ŠTĚPÁNEK chtěl hrudí přiklepnout míč Sváčkovi, ale udělal to tak nešikovně, že míč nasměroval k tyči vlastní branky mimo jeho dosah – 0:2.
     
    3
    Varnsdorf právě vstřelil branku!
    První varování domácím nestačilo, teď už Varnsdorf vede. Roh sice odvrátil Pernica mimo vápna, ale míč se rychle vrátil zpět. Ve změti těl se na penaltě dostal k míči JAKUB KOSAŘ, obránci Zbrojovky předvedli velký nedůraz a nechali jej po zemi vypálit křížem k pravé tyči. Sváček se za ranou pouze ohlédl – 0:1.

    Daniel Kinc

    Branky: 57. Kronus (pen.) – 3. Kosař, 21. Štěpánek (vla.), 22. Nykrín, 35. Camara, 90+2. Stradins, 90+4. Zálešák

    Karty:   70. Jambor (BNO), 89. Gyamfi (BNO) – 36. Camara (VDF), 73. Kosař (VDF)   65. Lu. Pernica (BNO), 90. Šural (BNO)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 4:13. Střely mimo: 3:11. Rohy: 3:7.
    FC Zbrojovka Brno: Sváček – Hamza (46. Jambor), Lu. Pernica (C), Nový – Granečný (78. Kubr), Štěpánek (34. Šural), Janetzký, Mičuda (46. Gyamfi) – Potočný, Mateković (46. Kronus), Alli.
    Náhradníci: Mucha – Texl, Jak. Řezníček.

    Trenér: Jaroslav Hynek

    FK Varnsdorf: Pešl – Ambler, Kubista (C), Kouřil, Zálešák – Osaghae, Kosař (82. Kubín) – Hudák (71. Vlk), Lexa, Nykrín (59. Stradins) – Camara (82. Podzimek).
    Náhradníci: Lichtenberg – Usman, Adeleke.

    Trenér: Ivan Kopecký

    Rozhodčí: Dorušák – Pospíšil, Mojžíš