Slovácko – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Jablonec – Plzeň 0:0 (kon.) | Olomouc – Teplice 2:1 (kon.)
konec
FK Jablonec
0:0 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 03.08.2024, 17:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Chance Liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký víkend. (19:00:44)
     
    Jablonečtí fanoušci svůj tým oceňují hlasitým potleskem, jejich oblíbenci zatím pod vedením Luboše Kozla produkují velmi zajímavý fotbal. Plzeň po dvou výhrách poprvé ztrácí body, i remíza ze severu Čech se nicméně v konečném účtování může ukázat jako velmi cenná.
     
    Herně i statisticky extrémně vyrovnaný duel mezi Jabloncem a Plzní končí zaslouženou remízou. Často se nestává, aby zápas, který skončí 0:0, nabídl tak zajímavou podívanou. Oba celky měly své šance na rozhodnutí a oba dokonce i skórovaly – góly Vydry a Martince nicméně byly po zásahu VARu odvolány.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Zápas mohl mít nečekaného hrdinu. Brazilec Nardini si naskočil na Beranův roh a ze zdánlivě těžké pozice vyslal hodně nebezpečnou hlavičku. Marián Tvrdoň se pohotově složil k bližší tyči a zabránil pohromě pro Plzeň.
     
    90+4
    Matěj Polidar rozehrál standardní situaci, ve vlastním pokutovém území se trošku smolně nedohodli dva plzeňští hráči a bude se tedy kopat ještě od rohového praporku...
     
    90+3
    Lukáš Kalvach si přehodil míč na pravačku a z nějakých dvaceti metrů zkusil rozhodnout zápas. Obětavý Jakub Martinec skočil do rány už v jejím zárodku.
     
    90+2
    Bienvenue Kanakimana po svém příchodu svojí rychlostí větrá pravý kraj plzeňské obrany. Po další jeho akci zůstávají domácí na útočné polovině.
     
    90+1
    Rozhodčí signalizuje, že druhé poločas bude nastaven minimálně o dalších pět minut. V lehké zdravotní indispozici se na chvíli ocitl Martinec, jemuž od křeče rychle pomohl spoluhráč.
     
    90
    Střídání v týmu FK Jablonec:
    ze hřiště odchází Alexis Alégué, přichází Daniel Souček.
     
    89
    Nově příchozí Ricardinho o sobě hned dal vědět aktivním náběhem mezi bránící hráče. Zpravovat prudký míč se ovšem rovnalo takřka nemožnému úkolu, Jan Hanuš bude rozehrávat od domácí branky.
     
    88
    Hanuš si došel pro centrovaný míč a trošku zklidňuje hru.
     
    87
    Alégué s Dwehem napsali další kapitolu pořádně tlusté knihy dnešních vzájemných soubojů. Z faulu byl tentokrát usvědčen hráč Jablonce.
     
    86
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Pavel Šulc, přichází Ricardinho.
     
    86
    To je velká rána pro Jablonec, ani tenhle gól nakonec platit nebude! Martinec při gólové akci dle signalizace rozhodčího zahrál rukou, což odhalil VAR.
    84. Neuznaný gól Jablonce
     
    84
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie v Jablonci, domácí jdou do vedení! Vysoký centr Aléguého od rohového praporku dolétl na vzdálenější tyč k JAKUBU MARTINCOVI, který ho po souboji s protihráčem nohou napálil za bezmocného Tvrdoně.
     
    84
    Po spolupráci Aléguého, Berana a Cedidly se roh bude opakovat.
     
    84
    Domácí to zkusili zajímavým signálem. Alexis Alégué rozehrál po zemi na Polidara, jemuž ale nevyšel první dotek a vyhnal se do těžkého úhlu. Nakonec vybojoval alespoň rohový kop z levé strany.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   38. Beran (JAB), 61. Alégué (JAB), 65. Martinec (JAB), 79. Nardini (JAB) – 70. Dweh (PLZ)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:10.
    FK Jablonec: Hanuš – Cedidla, Tekijaški (C), Martinec – Čanturišvili, Nebyla (72. Kanakimana), Beran, Polidar – Fortelný (72. Nardini), Alégué (90. D. Souček) – Schánělec (49. Hollý).
    Náhradníci: Mihelak, Kotlín – Slávik, Velich.

    Trenér: Kozel

    FC Viktoria Plzeň: Tvrdoň – Dweh, Hranáč, Jemelka – Kopic, Kalvach (C), Červ, M. Havel – Šulc (86. Ricardinho) – M. Vydra (71. Slončík), Vašulín (55. Metsoko).
    Náhradníci: Wiegele – Sène, Sojka, Mosquera, Panoš, Cadu, Míka, Jirka.

    Trenér: Koubek

    Rozhodčí: Všetečka – Váňa, Hádek

    Diváci: 3 511