Slovácko – Bohemians 1905 0:0 (kon.) | Jablonec – Plzeň 0:0 (kon.) | Olomouc – Teplice 2:1 (kon.)
konec
FK Jablonec
0:0 (0:0)
FC Viktoria Plzeň
Sobota 03.08.2024, 17:00 • Stadion Střelnice, Jablonec nad Nisou • Chance Liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Děkuji za pozornost a přeji hezký víkend. (19:00:44)
     
    Jablonečtí fanoušci svůj tým oceňují hlasitým potleskem, jejich oblíbenci zatím pod vedením Luboše Kozla produkují velmi zajímavý fotbal. Plzeň po dvou výhrách poprvé ztrácí body, i remíza ze severu Čech se nicméně v konečném účtování může ukázat jako velmi cenná.
     
    Herně i statisticky extrémně vyrovnaný duel mezi Jabloncem a Plzní končí zaslouženou remízou. Často se nestává, aby zápas, který skončí 0:0, nabídl tak zajímavou podívanou. Oba celky měly své šance na rozhodnutí a oba dokonce i skórovaly – góly Vydry a Martince nicméně byly po zásahu VARu odvolány.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Zápas mohl mít nečekaného hrdinu. Brazilec Nardini si naskočil na Beranův roh a ze zdánlivě těžké pozice vyslal hodně nebezpečnou hlavičku. Marián Tvrdoň se pohotově složil k bližší tyči a zabránil pohromě pro Plzeň.
     
    90+4
    Matěj Polidar rozehrál standardní situaci, ve vlastním pokutovém území se trošku smolně nedohodli dva plzeňští hráči a bude se tedy kopat ještě od rohového praporku...
     
    90+3
    Lukáš Kalvach si přehodil míč na pravačku a z nějakých dvaceti metrů zkusil rozhodnout zápas. Obětavý Jakub Martinec skočil do rány už v jejím zárodku.
     
    90+2
    Bienvenue Kanakimana po svém příchodu svojí rychlostí větrá pravý kraj plzeňské obrany. Po další jeho akci zůstávají domácí na útočné polovině.
     
    90+1
    Rozhodčí signalizuje, že druhé poločas bude nastaven minimálně o dalších pět minut. V lehké zdravotní indispozici se na chvíli ocitl Martinec, jemuž od křeče rychle pomohl spoluhráč.
     
    90
    Střídání v týmu FK Jablonec:
    ze hřiště odchází Alexis Alégué, přichází Daniel Souček.
     
    89
    Nově příchozí Ricardinho o sobě hned dal vědět aktivním náběhem mezi bránící hráče. Zpravovat prudký míč se ovšem rovnalo takřka nemožnému úkolu, Jan Hanuš bude rozehrávat od domácí branky.
     
    88
    Hanuš si došel pro centrovaný míč a trošku zklidňuje hru.
     
    87
    Alégué s Dwehem napsali další kapitolu pořádně tlusté knihy dnešních vzájemných soubojů. Z faulu byl tentokrát usvědčen hráč Jablonce.
     
    86
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Pavel Šulc, přichází Ricardinho.
     
    86
    To je velká rána pro Jablonec, ani tenhle gól nakonec platit nebude! Martinec při gólové akci dle signalizace rozhodčího zahrál rukou, což odhalil VAR.
    84. Neuznaný gól Jablonce
     
    84
    Jablonec právě vstřelil branku!
    Obrovská euforie v Jablonci, domácí jdou do vedení! Vysoký centr Aléguého od rohového praporku dolétl na vzdálenější tyč k JAKUBU MARTINCOVI, který ho po souboji s protihráčem nohou napálil za bezmocného Tvrdoně.
     
    84
    Po spolupráci Aléguého, Berana a Cedidly se roh bude opakovat.
     
    84
    Domácí to zkusili zajímavým signálem. Alexis Alégué rozehrál po zemi na Polidara, jemuž ale nevyšel první dotek a vyhnal se do těžkého úhlu. Nakonec vybojoval alespoň rohový kop z levé strany.
     
    83
    Sampson Dweh svedl další zajímavý souboj s Alexisem Aléguém. Pomohl si rukama, rozhodčí tedy píská faul. Následovat bude jablonecká standardní situace.
     
    82
    Matěj Polidar si na levém křídle pečlivě připravil míč k centru. Žádného ze spoluhráčů navíc nenašel, míč z jeho kopačky přistál až v zámezí.
     
    81
    Tom Slončík sice ještě stihl těžkou přihrávku na hrací ploše, v krkolomné pozici už nicméně pořádně odcentrovat nedokázal a míč přistál za brankou. Následuje odkop Hanuše.
     
    80
    Nemanja Tekijaški si vyžádal menší zdravotní ošetření. Aktuálně zůstává mimo hřiště, domácí se teď tedy musejí bránit v oslabení.
     
    79
    Dalším žlutě napomínaným hráčem je jablonecký Dudu Nardini.
     
    78
    Na druhé straně byl k vidění únik Kanakimany, jenže i kdyby přes Tvrdoně proměnil, gól by neplatil. Burundský záložník byl v ofsajdu.
     
    77
    Mizerná rozehrávka Cedidly znamenala obrovskou plzeňskou šanci. Idjessi Metsoko už po Šulcově kolmici mohl jít sám na bránu, jenže míč těsně nezpracoval. Zleva akci ještě dohrával Tom Slončík, jehož rána rozvlnila síť jen z boku!
     
    Dnešní utkání sleduje 3 511 diváků.
     
    75
    Centr Lukáše Červa se stal snadnou kořistí jabloneckého brankáře. Zápas se mezitím přehoupl do závěrečné čtvrthodiny řádné hrací doby.
     
    74
    Jakub Martinec využil lepšího postavení a Slončíkovi tělem nedovolil usilovat o míč. Ten dojel až do zázemí, Jan Hanuš ho výkopem od své brány uvede zpátky do hry.
     
    73
    Čanturišviliho patička na půlicí čáře mohla Jablonec přijít draho. Západočeši vyrazili do slibného brejku, který ale zhatil nepovedený centr z kopačky Jana Kopice.
     
    72
    Střídání v týmu FK Jablonec:
    ze hřiště odchází Jan Fortelný, přichází Dudu Nardini,
    ze hřiště odchází Sebastián Nebyla, přichází Bienvenue Kanakimana.
     
    72
    Tom Slončík necelou minutu po svém příchodu na hřiště fauloval rozehrávajícího Martince. Soudě podle reakce jabloneckého hráče došlo i k nějakému přišlápnutí.
     
    71
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Matěj Vydra, přichází Tom Slončík.
     
    71
    Alégué v ofsajdu.
     
    70
    Sampson Dweh na polovině hřiště takticky fauloval pronikajícího Aléguého. Výsledkem je žlutá karta.
     
    69
    Martin Cedidla trošku podskočil míč a Jablonečtí měli co dělat, aby vzali rodící se příležitost Lukáši Červovi.
     
    68
    Matěj Polidar to zkusil přímo na branku a vůbec ne špatně, Marián Tvrdoň nicméně trajektorii míče kontroloval a ještě udělal radost fotografům, když se efektivně zavěsil rukama za břevno.
     
    67
    Slibnou standardní situaci dostávají k dispozici i domácí hráči. Tentokrát už jde o pozici, ze které jde i dobře vystřelit. Rozehrávat se bude nějakých 27 metrů od plzeňské brány.
     
    66
    Lukáš Kalvach rozehrál standardní situaci nástřelem přímo na branku. Nepříliš razantní míč se ovšem stal snadným bonbonkem pro brankáře Jana Hanuše.
     
    65
    Jakub Martinec ještě za své počínání vidí žlutý kartonek.
     
    64
    Zajímavá šance pro Plzeň, která bude zahrávat standardku těsně zpoza levého okraje pokutového území!
     
    63
    Následnou standardku rozehráli hosté nakrátko. Po pár přihrávkách Lukáš Kalvach přece jenom odcentroval a možná tím trošku vylekal Hanuše, jemuž nepřesný centr prolétl blízko okolo brankové konstrukce.
     
    62
    Sebastián Nebyla přišel o míč a pak Vydru radši chytil za dres, aby zabránil šanci. Rozhodčí byl teď shovívavější a taktický faul přešel bez karty.
     
    61
    Z emotivního souboje Alexise Aléguého s Robinem Hranáčem si jablonecký křídelník odnáší žluté napomenutí.
     
    61
    Zelenobílí teď mačkají soupeře, to se domácím fanouškům líbí a dávají to hlasitě najevo.
     
    60
    Matěj Polidar tentokrát možná překvapil protihráče, když místo centru netradičně navedl balon sám do pokutového území. Škoda pro domácí, že si míč dal trošku dále od kopačky a neměl prostor na zakončení.
     
    58
    Hodně nebezpečný centr Polidara paradoxně nastartoval brejk Viktorie. Jablonečtí totiž byli v útoku v tak vysokém počtu, že Pavel Šulc následně v plné rychlosti vystartoval do otevřené obrany. Musel se ovšem spolehnout jen sám na sebe a z těžké pozice bránu minul.
     
    57
    Václav Jemelka šel ve vlastním pokutovém území do těsného souboje s Hollým, kterého navíc ještě trošku zalehl. Vše ale bylo v souladu s pravidly.
     
    56
    Matěj Polidar vhodil dlouhý aut do pokutového území. Sampson Dweh v souboji přeskočil Martince a zřejmě mu ještě trošku naložil od cesty.
     
    55
    Lukáš Kalvach přeběhl k protějšímu rohovému praporku a zahrával další roh. Také v tomto případě se balon odrážel jabloneckým vápnem, až se dostal znovu k Matěji Vydrovi. Ten se v tu chvíli nacházel v postavení mimo hru.
     
    55
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň:
    ze hřiště odchází Daniel Vašulín, přichází Idjessi Metsoko.
     
    54
    Plzeň zahrávala rohový kop, míč se po hlavičce Vydry několikrát odrazil. Následuje další roh.
     
    53
    Dominik Hollý si výborně odstavil Hranáče, načež si vybral to nejlákavější, ale zároveň asi i nejtěžší řešení. Kolmici na Fortelného dobře přečetl Sampson Dweh.
     
    52
    Druhý poločas svým tempem spíše navazuje na trošku poklidnější závěr toho prvního. Přesto je vidět, že ani jeden z týmů dnes pravděpodobně hrát na bod nebude.
     
    51
    Dominik Hollý se krátce po svém příchodu na hrací plochu uvedl faulem proti Kopicovi na polovině hřiště.
     
    50
    Michal Beran roztáhl hru doleva na Matěje Polidara, jehož centr nadělal Tvrdoňovi víc problémů, než se čekalo. Míč plzeňskému brankáři vypadl z rukou a definitivně ho zkrotil až napodruhé.
     
    49
    Střídání v týmu FK Jablonec:
    ze hřiště odchází Tomáš Schánělec, přichází Dominik Hollý.
     
    48
    Pro Jablonec by potenciální ztráta dalšího hrotového útočníka byla už skoro až neuvěřitelnou smůlou. Schánělec bude střídat.
     
    47
    Tomáš Schánělec zůstal po předchozím souboji v předklonu klečet na hřišti a nevypadá to s ním moc dobře. Viktoria v akci pokračovala a dostala se až k pokutovému území, Matěj Vydra nicméně zády k bráně míč nezpracoval.
     
    46
    Martin Cedidla vyvážel míč po levé postranní čáře, následně se prezentoval hodně nepřesnou přihrávkou, která přistála v autu. Plzeň vhazuje.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 18:04.
     
    Na ukazateli skóre svítí dvě velké nuly, fotbal ale v prvním dějství musel bavit. Plzeň byla nejblíže ke gólu v sedmé minutě, kdy už se z branky i radovala – Vydra si ale ke smůle Viktorie v situaci dva na jednoho nepohlídal své postavení a VAR odhalil ofsajd. V dalším průběhu už byl střelecky mírně nebezpečnější Jablonec, brankář Tvrdoň ovšem výborně zlikvidoval šance obránců Takijaškiho i Martince.
     
    45+3
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Pěknou a rychlou kombinaci Viktorie režíroval Jan Kopic, ke smůle hostů se ale ve finále zřejmě úplně nedohodl se Šulcem, který přihrávku v pokutovém území nezachytil.
     
    45+1
    Tříminutové nastavení začíná ofsajdem Severočechů.
     
    45
    Lukáš Kalvach svým krouceným centrem od praporku nadělal hodně starostí Hanušovi. Jablonecký gólman si klestil cestu k míči přes hustou hradbu těl, ale poradil si.
     
    44
    Jakub Martinec si až zbytečně zahrával před Šulcem. Jablonecký obránce své zaváhání alespoň částečně napravil, když Šulcovi balon ukopl na roh.
     
    43
    Pavel Šulc přihrávku z pravé strany pustil do druhé vlny na Vydru, ten musel reagovat hodně narychlo a svoji střelu bez přípravy vyslal nad.
     
    42
    Lukáš Kalvach chtěl urychlit hru delší přihrávkou doleva na Šulce, míč mu při tom trošku sjel a doskákal až do rukou Hanuše.
     
    40
    Alégué hezky zakombinoval se Schánělcem. Okamžitě na to reagoval Fortelný, který se objevil v náběhu mezi stopery. Následná Aléguého přihrávka nicméně byla trošku delší a Sampson Dweh protihráče v klidu odclonil.
     
    39
    Plzeň to znovu zkusila postupným útokem. Kopicův centr zpacifikoval pohotový Tekijaški.
     
    38
    Michal Beran se hodně tvrdě srazil s Vydrou a troufám si říct, že se teď domácím ulevilo, že rozhodčí vytasil "jen" žlutou kartu.
     
    36
    Neskutečná akce Jakuba Martince! Nejprve exkluzivním obranným zákrokem obral Červa, pak nastartoval ke sprintu přes šedesát metrů a celou akci ještě vyšperkoval nádhernou ranou z dálky, kterou Marián Tvrdoň neméně povedeným zákrokem skoro až zázračně vyškrábl z horního rohu.
     
    35
    Viktoria si aktuálně snaží pomoci větším držením míče a spíše postupným dobýváním soupeřova pokutového území.
     
    34
    A jako by Šulc chtěl předchozí tvrzení okamžitě znovu potvrdit. Tentokrát se dostal k ráně z hrany vápna, míč se zastavil na protihráči.
     
    33
    V některých chvílích je zajímavé sledovat počínání Pavla Šulce, který v Jablonci výrazně nastartoval svoji kariéru a dnes hraje proti řadě bývalých spoluhráčů. Často ale působí velmi podrážděným dojmem. Pravdou přesto je, že je znovu zatím asi nejvýraznější postavou plzeňské ofenzivy.
     
    32
    Tomáš Schánělec obdržel míč do náběhu, v souboji s Havlem ale obehrál sám sebe.
     
    31
    Rohový kop skončil na hlavě pozičně dobře postaveného Vašulína. Západočechům se dokonce podobně jako při neuznaném gólu otevřela možnost brejku, Šulc si k jejich smůle pomohl útočným faulem.
     
    30
    Domácí se hezky prokombinovali až do vápna. Michal Beran už z úrovně brankové čáry chtěl míč nabídnout pod sebe, dobře ale zakročila hostující defenziva, jež balon odvrátila na roh.
     
    29
    Po divoké pasáži zpřed deseti minut se hra podstatně zklidnila. Na útočné polovině se aktuálně snaží něco vymyslet jablonecký Vachtang Čanturišvili.
     
    28
    Ani teď si Lukáš Červ nepotykal s přesností. Tentokrát zkoušel centrovat, balon z jeho kopačky zamířil až do zázemí.
     
    26
    Po velmi špatně zahraném rohu se Viktoria prokombinovala alespoň ke střele z dálky. Lukáš Červ ji napálil nad bránu.
     
    25
    Pavel Šulc vybojoval na Michalu Beranovi rohový kop.
     
    24
    Jan Fortelný si naběhl na hezkou Beranovu kolmici, avšak prvním dotekem se trošku vyhnal do těžšího úhlu. Následné nahození na plzeňskou branku v pohodě kryl Marián Tvrdoň.
     
    23
    Nemanja Tekijaški z druhé nebo možná až třetí vlny výborně podpořil jabloneckou akci, v souboji těžkých vah poslal čistě k zemi Vašulína a z dálky zkusil střelecké štěstí. Rána měla dobrou razanci, chybělo ale více přesnosti.
     
    22
    Michal Beran zatím v dnešním utkání není vidět tolik, jako v prvních dvou kolech. Nic na tom nezměnila ani spolupráce s Janem Fortelným na levé postranní lajně.
     
    21
    Daniel Vašulín naskakoval na ostrý centr z pravého křídla. Mezi bránícími hráči měl na chvilku hodně volného prostoru, nicméně míč se ukázal být příliš vysoký.
     
    20
    Pavel Šulc hořce nesl nedovolený zákrok Nebyly, nejednalo se ale o nic mimořádného. Rozehrávat bude tým ze západočeské metropole.
     
    18
    Tribuny jsou ve varu a zdaleka to není jen kvůli letnímu sluníčku. Domácí obecenstvo tentokrát zvedl ze sedadel brankář Hanuš! Pavel Šulc nejdřív výborně potáhl míč středem pole a v pokutovém území ještě vyzval doprava Matěje Vydru, ten už stál sám před brankářem, jenže Jan Hanuš jeho pokus vykopl.
     
    17
    Aléguého levačka zakroutila míč přímo na hlavu jabloneckého kapitána Takijaškiho! Velká škoda pro Severočechy, že srbský stoper zamířil jen do středu brány, kde Marián Tvrdoň balon reflexivně vyrazil.
     
    16
    Po faulu na Martince teď navíc domácí budou rozehrávat zajímavou standardku z dobrého místa pro centr do šestnáctky.
     
    15
    Severočeši v těchto minutách hrají velmi dobře a tlačí na Viktorii.
     
    14
    Alexis Alégué si hned chtěl spravit chuť, ale určitě ho nepochválí spoluhráč, který se mu nabízel zcela volný na levém křídle. Alégué vyřešil slibně rozjetou akci střelou z dálky, která byla pro Tvrdoně snadným prvním zákrokem.
     
    13
    První vážnější šance, nebo spíš její náznak, na jablonecké straně. Matěj Polidar nádherou přihrávkou na několik desítek metrů oslovoval Alexise Aléguého. Ten už v jeden moment byl za Jemelkou a vypadalo to, že půjde sám na Tvrdoně. Jemelka si ovšem připsal výborný obranný zákrok.
     
    12
    Pavel Šulc si nenápadně nabíhal mezi jablonecké stopery. Ti si teď určitě oddechli, že na dlouhou přihrávku nedosáhl.
     
    11
    Hosté zahrávali roh, v pokutovém území se na trávník zřítil jeden z hráčů Viktorie. Rozhodčí zůstává v klidu.
     
    10
    A pozor, gól neplatí! Matěj Vydra si podle všeho nepohlídal své postavení a Kopicovu přihrávku přebíral v těsném ofsajdu. Pokračuje se tedy za stavu 0:0.
     
    9
    Situaci ovšem ještě řeší VAR.
    7. Neuznaný gól Plzně
     
    7
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Hodně studená sprcha pro Jablonec, který inkasuje z vlastního rohového kopu. Po odvrácení centru prohrál na polovině hřiště Čanturišvili klíčový souboj s Kopicem. Plzeňští následně šli ve dvou prakticky sami na branku, Kopic vybídl MATĚJE VYDRU, který střelou na bližší tyč prokázal, že se mu proti Jablonci dlouhodobě daří.
     
    6
    Daniel Vašulín přešel půlicí čáru a zasekl si míč na střed. Pak se snažil elegantně patou vysunout nabíhajícího Šulce, přičemž se střetl s Tekijaškim. Plzeňský trenér Koubek se zlobí, zákrok ale jako faul posouzen není.
     
    5
    Sledujeme svižný úvod, obě mužstva se snaží o rychlé přechody do ofenzivy. Ten plzeňský po levé postranní čáře teď úspěšně přerušil Martinec.
     
    4
    Pavel Šulc u jabloneckého pokutového území prohrál silový souboj s Martincem, načež svého protivníka chytil za nohu a stáhnul ho na zem. Rozhodčímu Všetečkovi tento hodně viditelný prohřešek neunikl.
     
    3
    Matěj Polidar se musel vypořádat s napadajícím Kopicem. Poradil si zkušeně, když balon otřel právě o protihráče a zajistil svému týmu vhazování.
     
    2
    Plzeňští stopeři lacině zkazili rozehrávku. Míč je v autu, vhazovat bude domácí celek.
     
    2
    Zajímavě rozjetou akci Jablonce zmařilo nepovedené zpracování Schánělce ve středu pole.
     
    1
    První výkop si vzali na starost hráči Viktorie. Po chvíli kombinování na obranné polovině se vydali vpřed, rozběhnutý Havel nicméně na nákop Václava Jemelky neměl šanci dosáhnout.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Plzeň má k dispozici samozřejmě širší kádr, i tak ale musí na začátku sezóny také řešit mnoho citelných absencí. Nejnovějším přírůstkem na marodku se stal brankář Jedlička, mezi tyčemi tedy proti Jablonci nastoupí Marián Tvrdoň. Stejně jako na straně domácích najdeme i v základní sestavě Viktorie jedinou změnu. Tou je start zkušeného Milana Havla.
     
    Jablonecký trenér Kozel vyšle do utkání sestavu, která oproti poslednímu zápasu v Ostravě doznala jediné změny – v základu se představí Jan Fortelný. Severočeský celek nadále řeší kalamitní situaci na hrotu útoku. Z různých důvodů stále zůstávají mimo hru Chramosta, Puškáč i Krulich. Na pozici "devítky" se tak znovu představí mladý Schánělec.
     
    Úvodní sestavy:

    FK Jablonec: Hanuš – Cedidla, Tekijaški (C), Martinec – Čanturišvili, Nebyla, Beran, Polidar – Fortelný, Alégué – Schánělec.
    Náhradníci: Mihelak, Kotlín – Nardini, Kanakimana, D. Souček, Hollý, Slávik, Velich.
    Trenér: Kozel

    FC Viktoria Plzeň: Tvrdoň – Dweh, Hranáč, Jemelka – Kopic, Kalvach (C), Červ, M. Havel – Šulc – M. Vydra, Vašulín.
    Náhradníci: Wiegele – Sène, Ricardinho, Sojka, Mosquera, Panoš, Cadu, Míka, Slončík, Jirka, Metsoko.
    Trenér: Koubek

    Rozhodčí: Všetečka – Váňa, Hádek.
     
    FC VIKTORIA PLZEŇ

    Plzeň bude v dnešním utkání favoritem. Do sezóny i přes mnoho změn na soupisce vkročila pravou nohou, výhru 3:1 na hřišti postoupivší Dukly potvrdila v domácím prostředí proti nevyzpytatelnému Hradci Králové, i když se na vítězství 1:0 nadřela. Viktoria už může vyhlížet i vstup do předkol Evropské ligy, kde příští týden rozehraje dvojzápas s ukrajinským Kryvbasem.
     
    FK JABLONEC

    Severočeši do sezóny vstoupili pod vedením nového trenérského štábu v čele s Lubošem Kozlem. Chance ligu rozehráli výhrou 2:0 nad nedisciplinovanou Boleslaví, ve druhém kole na hřišti ostravského Baníku už ale Jablonečtí směrem do ofenzivy příliš nezahrozili a se silným soupeřem padli 0:1. Nutno říct, že ligový los mají na začátek pořádně těžký – ve třetím kole vyzvou třetího účastníka evropských pohárů.
     
    Zdravím všechny fotbalové fanoušky. Jednou z ozdob prvoligového víkendu by měl být zápas v Jablonci, kam v rámci třetího kola Chance ligy dorazí Plzeň.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.

    Ondřej Belák


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Jablonec. Více informací zde.

    Branky:

    Karty:   38. Beran (JAB), 61. Alégué (JAB), 65. Martinec (JAB), 79. Nardini (JAB) – 70. Dweh (PLZ)


    Držení míče: 46 % : 54 %.
    Střely na branku: 3:3. Střely mimo: 5:5. Rohy: 8:5. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 10:10.
    FK Jablonec: Hanuš – Cedidla, Tekijaški (C), Martinec – Čanturišvili, Nebyla (72. Kanakimana), Beran, Polidar – Fortelný (72. Nardini), Alégué (90. D. Souček) – Schánělec (49. Hollý).
    Náhradníci: Mihelak, Kotlín – Slávik, Velich.

    Trenér: Kozel

    FC Viktoria Plzeň: Tvrdoň – Dweh, Hranáč, Jemelka – Kopic, Kalvach (C), Červ, M. Havel – Šulc (86. Ricardinho) – M. Vydra (71. Slončík), Vašulín (55. Metsoko).
    Náhradníci: Wiegele – Sène, Sojka, Mosquera, Panoš, Cadu, Míka, Jirka.

    Trenér: Koubek

    Rozhodčí: Všetečka – Váňa, Hádek

    Diváci: 3 511