Do 57 kg – muži (kon.) | Do 71 kg – muži (kon.)
Do 50 kg – ženy (kon.) | Do 66 kg – ženy (kon.)
Do 60 kg – ženy (kon.) | Do 57 kg – muži (kon.)
Do 71 kg – muži (kon.) | Do 50 kg – ženy (kon.)
Do 66 kg – ženy (kon.) | Do 60 kg – ženy (kon.)
konec
Do 57 kg – muži

Sobota 03.08.2024, 15:30Olympijské hry - Box • Čtvrtfinále
Sledujte:
     
    Pro úplnost dodám, že Uzbekistánec Abdumalik Chalokov a Australan Charlie Senior se spolu utkají o jedno z míst ve finále olympijského turnaje boxerů ve váhové kategorii do 57 kg. (16:07:28)
     
    Vyrovnaný zápas v rychlém tempu a s velkou aktivitou v podání obou soupeřů přinesl velice těsný výsledek. Na body 3:2 nakonec vyhrál Charlie Senior z Austrálie, který tedy Carlu Paalamovi z Filipín zastavil cestu turnajem ve čtvrtfinále.
     
    Bude to zřejmě napínavý duel až do samého konce, protože aktivní jsou oba čtvrtfinalisté. Ani jeden si přitom nevypracoval jasnou převahu, což platí i o průběžném skóre. Po dvou kolech má každý na své straně dvojici rozhodčích, u jednoho sudího pak svítí remízový stav.
     
    Sledujeme poměrně vyrovnaný souboj se zajímavými údery nebo alespoň se snahou o ně z obou stran. Ani sudí se v prvním kole neshodli. Tři se přiklonili k filipínskému boxerovi, dva k Australanovi.
     
    Duel Carla Paalama a Charlieho Seniora právě začal.
     
    Abdumalik Chalokov z Uzbekistánu skutečně vítězí a postupuje do semifinále boxerského turnaje do 57 kg. Josého Quilese Brotonse porazila jasně 5:0 na body.
     
    Pokud se nic zásadního nestane, míří Uzbekistánec k výhře na body nad svým španělským protivníkem. Ke Quilesovi Brotonsovi se ani nyní nepřiklonil nikdo z rozhodčích.
     
    v úvodním kole tohoto čtvrtfinále měl navrch Chalokov, což náležitě ohodnotili i rozhodčí. Od všech pěti dostal desítku právě on.
     
    Duel Abdumalika Chalokova a Josého Quilese Brotonse právě začal.
     
    Dobrý den, v sobotním odpoledním programu olympijských her v Paříži poznáme první dva semifinalisty boxerského turnaje ve váhové kategorii do 57 kg.

    V úvodním duelu čtvrtfinálové fáze se proti sobě postaví Abdumalik Chalokov z Uzbekistánu a José Quiles Brotons ze Španělska. Následně se v ringu představí Carlo Paalam z Filipín a Charlie Senior z Austrálie.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:30.

    Michal Jelínek

    Zápasy
    Abdumalik Chalokov (UZB) – José Quiles Brotons (ESP) WP 5:0
    Carlo Paalam (PHI) – Charlie Senior (AUS) WP 2:3