Třinec – Frýdek-Místek 2:1 (kon.) | Hlubina – Rosice 4:0 (kon.) | Hodonín – Slovácko B 2:0 (kon.)
Uh. Brod – Brno B 0:2 (kon.) | Kroměříž – Start Brno 2:0 (kon.)
konec
FK Třinec
2:1 (1:0)
FK Frýdek-Místek
Sobota 03.08.2024, 10:15 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec • 3. Moravskoslezská fotbalová liga • 1. kolo
     
    90+2
    Za zdržování hry uviděl žlutou kartu také domácí brankář Mrózek.
     
    90+1
    Gorčica dostal míč na střed před šestnáctku, vběhl do míče, udělal domácímu hráči kličku a upadl. Rozhodčí Proske přerušil hru a ocenil Gorčicův pád žlutou kartou.
     
    90
    Frýdek-Místek mohl vyrovnat! Po centru Hajnoše z pravé strany se míč snesl do malého vápna, kde zkoušeli balón dorazit jeho spoluhráči, ale Třinečtí postavili na brankové čáře zeď, přes kterou balón neprošel.
     
    87
    Domácí střídají, na trávník se dostal odchovanec Nguyen, který zastoupil Agba.
     
    86
    Frýdek střídá, Coufala nahradil Harušťák.
     
    85
    A další žlutá karta. Po faulu na Machuču uviděl žlutou kartu Tomáš Hykel.
     
    82
    Agbo skončil na zemi, poté co ho tam nedovoleně poslal Velička. Střelec jediné branky hostů za svůj počin uviděl žluté napomenutí.
     
    80
    Žlutou kartu za faul na Machuču uviděl frýdecko-místecký Kedroň.
     
    75
    Znovu střídání na obou stranách. Omastu nahradil Brzóska, na druhé straně Šponer zastoupil Obucha a Makowiecki přepustil místo Massaniecovi.
    69. VELIČKA - 2:1
     
    69
    Frýdek-Místek právě vstřelil branku!
    Hosté snižují! BOHDAN VELIČKA se dostal k odraženému míči na hranici šestnáctky a přesnou střelou k pravé tyči upravil skóre na 2:1!
     
    63
    Oba týmy sáhly ke střídání. Ze hry šel střelec druhé branky Vlachovský, kterého nahradil Trček, a také přišel Cienciala, který zastoupil Yakubuho. Na straně Frýdku-Místku zápas skončil pro Michlíka, toho zastoupil Velička.
     
    62
    Velká šance Frýdku-Místku. Nepřesnou rozehrávku zachytil Kedroň, zkusil si únikem do strany položit Mrózka, ale ten se nedal a jeho střelu do brány vykopl zpět do hry. Následnou akci hosté zkazili.
     
    58
    Brak se s pomocí Yakubuho dostal až do pokutového území, jeho centr hosté odvrátili, následně vznikl menší závar před Lasákovou brankou, který uzavřel po přihrávce Vlachovského zakončující Dedič, který z kroku minul pravou tyč soupeřovy brány.
    56. VLACHOVSKÝ - 2:0
     
    56
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí odskakují svému soupeři už na dva góly. Přihrávka Omasty z levé strany proskákala kolem frýdeckých obránců až před malé vápno, kde se zjevil MARTIN VLACHOVSKÝ a střelou do spodní poloviny brány zvýšil vedení domácích na 2:0!
     
    45
    Tak zahrozilo, ale na druhé straně. Do úniku dostal míč na levé straně Bolf, naběhl si do pokutového území, ale pod padajícím Lasákem si míč příliš předkopl. Ten mu poté utekl do zámezí.
     
    40
    Po rohovém kopu z pravé strany míč zamířil na zadní tyč, kde se k hlavičce dral Hajnoš, ale balón odrazil vedle bližší tyče.
     
    35
    Yakubu dostal míč na pravé straně, vběhl do pokutového území a levačkou vypálil na bližší tyč. Brankář Lasák polovysokou střelu vyrazil vedle brány.
     
    31
    Za faul na Yakubuho uviděl žlutou kartu hostující Obuch.
     
    29
    Žlutou kartu za předchozí přestupek uviděl domácí Agbo.
     
    29
    Šance Frýdku-Místku na vyrovnání, jenže střela Bialka z levé části šestnáctky zamířila kousek od pravé tyče Mrózkovy brány.
    25. DEDIČ - 1:0
     
    25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí fotbalisté jdou do vedení! Po centru Ivanoviče z levé strany si naběhl před branku RENÉ DEDIČ a usměrnil míč nechytatelně za gólmana Lasáka – 1:0'
     
    18
    Po centru Ivanoviče z levé strany hlavičkoval ve vápně Vlachovský, jeho střelu gólman Lasák vyrazil před sebe, následně míč do něj dopálil dobíhající Machuča. Od Lasáka se balón odrazil vedle brány. Rohový kop pro domácí.

    Igor Mainka

    Branky: 25. Dedič, 56. Vlachovský – 69. Velička

    Karty:   29. Agbo (TRI), 90+2. Mrózek (TRI) – 31. Obuch (FRM), 80. Kedroň (FRM), 82. Velička (FRM), 85. Hykel (FRM), 90+1. Gorčica (FRM)


    FK Třinec: Mrózek – Vlachovský (63. Trček), Brak, Samiec, Ivanovič – Machuča, Agbo (87. Nguyen) – Omasta (75. Brzóska), Yakubu (63. Cienciala), Bolf – Dedič (C).
    Náhradníci: Fabisz – Zinhasovič, Bartůněk.

    Trenér: Hejdušek.

    FK Frýdek-Místek: Lasák – Makowiecki (75. Massaniec), Coufal (86. Harušťák), Bialek, Hajnoš – Obuch (75. Šponer), Velner (C) – Hykel, Gorčica, Michlík (63. Velička) – Kedroň.
    Náhradníci: Vavřík – Neumann, L. Tomeček.

    Trenér: Šrámek.

    Rozhodčí: Proske – Dedek, Godfryd.

    Diváci: 296