Žižkov – Prostějov 3:0 (kon.) | Slavia B – Chrudim 0:1 (kon.) | Ostrava B – Vyškov 1:3 (kon.)
Opava – Sparta B 4:2 (kon.) | Vlašim – Líšeň 1:1 (kon.) | Jihlava – Táborsko 1:1 (kon.)
konec
SK Slavia Praha B
0:1 (0:1)
MFK Chrudim
Neděle 04.08.2024, 10:15 • Sportovní areál Radotín, Praha • Chance Národní Liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+3
    Žlutá karta pro tým MFK Chrudim (Jindřich Tichai (trenérú).
     
    90+2
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází Jiří Hrubeš, přichází Patrik Wehowský.
     
    90
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází David Látal, přichází David Vácha.
     
    89
    Mohlo být vyrovnáno! Po centru z hloubi pole si výbornou pozici pro zakončení hlavou vybudoval Škoda. Legenda vršovické kopané ale dokázala hlavou poslat balón pouze do míst, kde stál Šerák, který si reflexním zákrokem s domácím pokusem nadvakrát poradil.
     
    88
    Kosek sice dokázal po nízkém centru z pravé strany a šťastném odrazu vsítit branku. Kvůli jeho ofsajdovému postavení ale gól platit nemůže.
     
    86
    A mohlo být rozhodnuto! Po hrubce v domácí rozehrávce si Chrudim vypracovala šikovnou kombinací nadějnou střeleckou pozici, ve které se ocitl Šimek. Tvrdou ranou k bližší tyči ale Slavatu překonat nedokázal.
     
    81
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Jan Trédl, přichází Tobias Boledovič.
     
    78
    Obrovská šance Slavie! Střelu z levé strany hřiště zpoza vápna dokázal gólman Šerák vyrazit pouze před sebe, kde sice byl jako první kapitán Řezníček, tomu se ale míč zamotal pod nohama a hned dva sešívaní útočníci se hnali do zakončení. Šerák měl co dělat, aby vyskočil i podruhé a míč schoval v náruči.
     
    71
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Karel Belžík, přichází Milan Škoda,
    ze hřiště odchází Matěj Žitný, přichází Jakub Dufek.
     
    68
    Střídání v týmu MFK Chrudim:
    ze hřiště odchází Marek Kejř, přichází David Bauer,
    ze hřiště odchází Denis Holub, přichází Daniel Kosek.
     
    63
    Žlutí se i na druhé straně. Mikuláš Konečný byl v souboji o míč u pravé lajny pozdě a tvrdě přejel svého protivníka. Rozhodčí ho za to odměnil žlutou kartou.
     
    59
    Obrovská hrubka v hostující rozehrávce! Gólman Šerák pod tlakem napadajícího hráče poslal míč pouze na už obsazeného Šimka, který byl po špatném zpracování nucen faulovat. Samuel Šimek si tak za své počínání vysloužil žlutou kartu.
     
    58
    A další velká šance! Na konci rychlého chrudimského brejku stál Látal, který to z hranice vápna zkusil. Jeho razantní pokus do bližší pravé šibenice ale Slavata zneškodnil výborným zákrokem. Z následného rohu už hosté nezahrozili. .
     
    58
    Na roh z pravé strany hřiště si vyskočil Kozojed. Jeho razantní hlavička letěla jen těsně vedle levé tyče.
     
    55
    Pikolon si za středem hřiště přebral míč, šikovně se propletl okolo tři hráčů a zpoza vápna to zkusil. Jeho razantní přízemní trefa nakonec těsně proletěla okolo levé tyče chrudimské branky.
     
    46
    Střídání v týmu SK Slavia Praha B:
    ze hřiště odchází Eliáš Piták, přichází Matěj Zachoval,
    ze hřiště odchází Daniel Toula, přichází David Mikulanda.
     
    40
    Chrudim právě vstřelila branku!
    Tenhle gól umožnila řada domácích hrubek. Nejdříve Belžík před soupeřovou brankou nešikovně přišel o míč, což nastartovalo chrudimský brejk. Konečný se pak nedokázal chytit s nabíhajícím DAVIDEM LÁTALEM a gólman Slavata se v půlce výběhu vlastně rozhodl, že vůbec vyběhnout nachtěl a zůstal stát na hranici vápna. Chrudimskému útočníkovi si tak stačilo míč povést do strany a zakončit do de facto prázdné vršovické branky.
     
    35
    Tohle bylo od zkušeného chrudimského kapitána zbytečné. Po přerušení hry otestoval brankářské dovednosti Slavaty dalekonosnou střelou z poloviny hřiště, rozhodčí mu za to udělil žlutou kartu.
     
    16
    Jasná žlutá! Jiří Hrubeš stažením Touly sice zastavil nadějně vypadající domácí brejk, vysloužil si za to ale od rozhodčího žlutou kartu.
     
    5
    Rychlý hostující brejk začal výbornou přihrávkou na Holuba do běhu, ten svého obránce sice překonat nedokázal, zády k bráně ale dal míč pod sebe na Hrubeše, který si popovedl míč do středu hřiště a z hranice vápna vystřelil. Slavata měl co dělat, aby přízemní trefu k pravé tyči vyškrábl na roh.

    Libor Kokoška

    Branky: 40. D. Látal

    Karty:   63. Konečný (SLB) – 16. Hrubeš (CHR), 35. Jan Řezníček (CHR), 59. Šimek (CHR), 90+3. Jindřich Tichai (trenérú (CHR)


    Držení míče: 54 % : 46 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 4:8. Rohy: 3:7.
    SK Slavia Praha B: Slavata – Piták (46. Zachoval), Konečný, Hunal (C), Trédl (81. Boledovič) – Pech, Žitný (71. J. Dufek), Beran – D. Toula (46. Mikulanda), Pikolon, Belžík (71. Škoda).
    Náhradníci: A. Rezek – Švec, Sy, Behenský, Slončík, Koffi.

    Trenér: David Střihavka

    MFK Chrudim: Šerák – Kutík, Toml, Skwarczek, Kozojed – Jan Řezníček, Šimek – Hrubeš (90+2. Wehowský), Kejř (68. Bauer), Holub (68. Kosek) – D. Látal (90. Vácha).
    Náhradníci: L. Číž – Vondrouš, Sotorník, Shobowale.

    Trenér: Jindřich Tichai

    Rozhodčí: Bohata – Zoufalý, Šafránková

    Diváci: 568