Č. Budějovice – Pardubice 1:3 (kon.) | Hr. Králové – Mladá Boleslav 2:1 (kon.)
konec
FC Hradec Králové
2:1 (1:1)
FK Mladá Boleslav
Neděle 04.08.2024, 17:00 • Malšovická aréna, Hradec Králové • Chance Liga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:00.
     
    Vítám vás u posledního utkání nedělní nadílky české Chance Ligy. Do Hradce Králové zavítal ne příliš oblíbený soupeř z Mladé Boleslavi. Středočeši totiž Votroky na konci minulé sezóny vytrhli z fotbalových snů o fotbalové Evropě, když je v rozhodujícím utkání porazili 3:1. Celkově hraje Mladá Boleslav v té nejmodernější historii Hradce Králové rozporuplnou roli. Po postupu mezi elitu sice černobílí v azylu Lokotrans arény zažili dvě krásné sezóny, ale při prvním návratu do středu Čech zde odehráli jeden z nejhorších zápasů loňské sezóny, když prohráli 1:5.

    Posledních 5 vzájemných zápasů:
    Boleslav – Hradec 3:1(31. 5. 2024)
    Hradec – Boleslav 0:0 (24. 2. 2024)
    Boleslav – Hradec 5:1 (16. 9. 2023)
    Hradec – Boleslav 2:0 (13. 5. 2023)
    Boleslav – Hradec 0:0 (7. 5. 2023)
     
    FC Hradec Králové

    Východočeši se po příchodu Davida Horejše herně i výsledkově hodně zvedli a do nové sezóny jdou s myšlenkami na postup do evropských soutěží. Po úvodních dvou kolech mají na svém kontě 3 body, které si zařídili před dvěma týdny proti Teplicím, když v hektickém závěru rozhodl šťastnou střelou k tyči Karel Spáčil. Následující zápas přinesl tuhou bitvu ve Štruncových sadech. Viktorka byla dle očekávání lepším týmem, ale i Hradec dokázal několikrát zahrozit. Nakonec rozhodla nařízená penalta, kterou Zadražil sice dokázal vyrazit, ale Pavel Šulc se při dorážce nemýlil. Zanedlouho Hradec dokázal vyrovnat, ale nebezpečný Juliš se v době přihrávky nacházel v těsném ofsajdu, a tak branka nebyla uznána.

    Základní sestava v posledním ligovém utkání:
    Zadražil – Klíma, Čihák, Spáčil – Harazim, Kodeš, Dancák, Horák – Čmelík, Juliš – Mihálik.

    Votroci se budou muset stejně jako v minulém kole obejít bez Pilaře s Krejčím. Ve středu pole bude chybět i Kučera a otazník nadále visí také nad Vlkanovou, jenž se potýká s menšími zdravotními problémy. Ofenziva Hradce by se tak měla opírat o šikovná křídla Čmelíka s Julišem. Dá se očekávat, že Boleslav bude chtít Východočechy v určitých úsecích hry zatlačit, což by mohlo rychlonohému Julišovi otevírat dvířka k protiútokům.
     
    FK Mladá Boleslav

    Také Mladé Boleslavi akvizice mladého perspektivního trenéra prospívá. David Holoubek své svěřence na jaře dotáhl až do skupiny o titul, ve které se navíc Středočeši udrželi před týmem z Uherského Hradiště, a mohli si to tak rozdat s Hradcem o kvalifikaci EKL. Boleslavští mají tedy na začátku letošní sezóny poměrně našlapaný program, který ovšem zatím zvládají poměrně dobře. V Evropě si hravě poradili s litevským Transinvestem po výhrách 2:0 a 1:0. Do Chance Ligy sice vstoupili prohrou 0:2 na hřišti Jablonce, ale hned následující týden si spravili reputaci proti Slovácku, které hattrickem skolil Daniel Mareček, na dvě branky mu při tom nahrával neméně nebezpečný Vasil Kušej.

    Základní sestava v posledním ligovém utkání:
    Trmal – Kostka, Král, Králik, Fulnek – Vydra, Mareček – Stránský, Langhamer, Kušej – Ladra.

    Boleslav se musí v úvodu sezóny obstarat bez útočné zbraně z Gambie Lamina Jawa. Jinak ale Středočechy výraznější marodka netrápí, naopak se radují z návratů. Do zápasu se Slováckem totiž nemohli kvůli červeným kartám zasáhnout Sakala a Suchý, na Hradec jsou už k dispozici. Jestli se dalo do pořádku koleno veterána Matějovského, je otázkou, nicméně i on by mohl do zápasu zasáhnout. Největší nebezpečí by každopádně měl vytvářet Vasil Kušej společně s hvězdou minulého kola Danielem Marečkem. Zapomínat by se nemělo ani na Tomáše Ladru, jenž v minulém ročníku zapsal pět branek a stejný počet asistencí.
     
    Ohlasy před zápasem

    Záložník Hradce Samuel Dancák reprezentoval modrobílé barvy tři sezóny, a tak se s většinou hráčů zná velmi dobře:

    Pro mě to bude velice speciální utkání, protože po přestupu nastoupím proti Boleslavi poprvé. Určitě to bude hodně zajímavý zápas, dá se říct, že znám všechny hráče soupeře, protože tam v létě mnoho změn nebylo. U Marečka jsem už na trénincích viděl, že je to střelec, který dává hodně branek. Budeme si muset pohlídat jeho náběhy do vápna, ve kterém si umí najít prostor.

    K náročnému programu se vyjádřil trenér David Holoubek:

    Není snadné připravit hráče na jednotlivá utkání v těsném sledu anglického týdne, důležitá je důkladná regenerace pro odbourání únavy nejen ze zápasů, ale i z cestování, ale děláme maximum, abychom to zvládli.
     
    Úvodní sestavy:

    FC Hradec Králové: Zadražil – Ja. Klíma, Čihák, K. Spáčil – Čmelík, Kodeš (C), Dancák, Horák – P. Juliš, Vlkanova – Mihálik.
    Náhradníci: Vízek, Vágner – Holovackyj, Hais, Kaštánek, Harazim, Náprstek, Čech, Šašinka, Kučera, Koubek.
    Trenér: David Horejš

    FK Mladá Boleslav: Trmal – Kostka, Král, Suchý (C), Králik – P. Vydra, D. Mareček – Stránský, Langhamer, Kušej – Pulkrab.
    Náhradníci: Mikulec – Sakala, Vojta, Ladra, Fulnek, Donát, Solomon, Vaníček, An. Kadlec, Buryán, Poulolo.
    Trenér: David Holoubek

    Rozhodčí: Zaoral – Pochylý, Dohnálek.
     
    Před půlhodinou v Hradci pořádně sprchlo, při rozcvičce na hráče sice září slunce, ale v průběhu hry by se nad Malšovickou arénou měly objevit další mraky. Uvidíme, jak se bude borcům v tomto nevypočitatelném počasí dařit.
     
    Sázkové kanceláře vidí jako mírného favorita domácí celek v kurzu 2,31. Navíc jak pravil jeden z fanoušků před stadionem: „Tady je narváno jak na 3 body.“ Tak uvidíme, jestli se Votrokům toto přání vyplní. Rozjetá Boleslav se do toho bude snažit hodit vidle.
     
    Oba celky právě nastupují na hrací plochu. Hradec zvolil domácí bílou sadu, Boleslav oblékla dresy modré.
     
    Před výkopem se ještě s fanoušky loučí legenda Jakub Rada. Celý stadion tleská.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Úvodního výkopu se ujala Boleslav, ale presinkem vybojoval míč Vlkanova.
     
    1
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku! Nešťastné chvíle pro FILIPA ČIHÁKA. Hradecký stoper nejdříve nepřesně rozehrál, k míči se na levé straně dostal Vasil Kušej a Čihák jeho přihrávku do vápna srazil za záda bezmocného Zadražila.
    1. Filip ČIHÁK - 0:1
     
    3
    Boleslav se teď nikam netlačí a s míčem operuje na vlastní půli.
     
    5
    Martin Králik se z poloviny hřiště snažil dlouhým nákopem oslovit Pulkraba, ale ten se proti Čihákovi neprosadil.
     
    6
    Zatáhnutí Horáka na levé straně bylo hodně na hraně, rozhodčí to nechal být a za pár vteřin odpískal faul pro druhý tým.
     
    7
    Hradec Králové právě vstřelil branku! Fantastickou přihrávkou uvolnil Mihálika Čmelík, který ještě zachytil míč před brankovou čarou a na malé vápno předložil zcela osamocenému ADAMU VLKANOVOVI. Ten se už z bezprostřední vzdálenosti nemýlil.
    Asistence: Ondřej Mihálik.
    7. Adam VLKANOVA - 1:1
     
    10
    Po rychlém srovnání se snaží Boleslav hru uklidnit. Tento postoj k zápasu Votroci odmítají a na soupeře pořádně tlačí.
     
    11
    Juliš vybojoval vhazování na pravé straně. Hradec se aut snažil rozehrát přes Kodeše, ten však přihrál nepřesně.
     
    12
    Za průnikovou přihrávkou po levé straně se hnal Daniel Horák, jeden z obránců před ním míč odpálil do zámezí.
     
    13
    Trenér Horejš svěřence pobídl, aby hru uklidnili a rozmysleli si, jak to sehrají. Ani to však Julišovi s Čmelíkem nepomohlo a následnou ztrátu musel Vlkanova hasit faulem na Vydru.
     
    14
    V ofsajdovém postavení byl nachytán po nákopu Pulkrab.
     
    15
    Přesto Středočeši rychle vybojovali míč zpět na své kopačky a teď hledají nějakou skulinku v hradecké obraně.
     
    16
    Mareček dostal přihrávku do běhu a na Zadražila šel zcela sám, dokonce ho dokázal přelobovat a míč skončil v síti. Daniel Mareček se však pohyboval v ofsajdu. Vše teď prověřuje VAR.
     
    17
    Gól opravdu neplatí a pokračujeme za stavu 1:1. Prověřování tedy probíhalo téměř dvě minuty, ofsajd to byl zřejmě velmi těsný.
     
    18
    Tvrdě odstavil Juliše Dominik Kostka a z poloviny hřiště se snažil vybídnout Marečka, pas postrádal potřebnou přesnost.
     
    21
    Po konzultaci s videem uděluje rozhodčí Petru Julišovi červenou kartu. Juliš skluzem zajel do kotníku protihráče a oprávněně vidí červenou. Hradec bude po zbytek zápasu v oslabení.
    21. Červená karta
     
    23
    Centr z levé strany odvrací Čihák, Boleslav teď Hradec tlačí a nepouští soupeře k míči.
     
    24
    Další nebezpečný centr z pravé strany odvrací Karel Spáčil, nicméně na míči stále Boleslav.
     
    25
    Teď to vedlo k velké šanci, kdy míč jen těsně proletěl kolem levé tyče. Jednalo se o něco mezi centrem a střelou, byla tam ale ještě teč a bude se kopat roh.
     
    26
    Z rohu nikdo v modrém nezahrozil.
     
    26
    Další akci Středočechů na levé straně vymyslel Vasil Kušej, když posílal centr skrz vápno. Na balón nakonec ani jeden z hráčů Boleslavi pořádně nedosáhl.
     
    27
    Vasil Kušej předvedl na levé straně nádhernou individuální akci. Nejdříve s neskutečnou lehkostí obešel Čmelíka a poradil si i s dalším hráčem. Následná střela mezi nohama obránce však poztrácela rychlost i přesnost. Pokus doprostřed brány Zadražil pokryl.
     
    29
    Další centr modrých byl odvrácen na roh.
     
    31
    V pokutovém území upadl Adam Vlkanova a fanoušci se dožadují penalty. Po tomto kontaktu se ale penalta kopat nemůže.
     
    32
    Jako by to Daniel Horák od Vasila Kušeje okoukal. Na levé straně si udělal dvě zasekávačky a snažil se oslovit Ondřeje Mihálika, před ním ještě jeden z obránců míč odvrátil na roh.
     
    33
    Hradec to rozehrál na krátko, následný centr však letěl až moc daleko a bude se kopat od brány Mladé Boleslavi.
     
    34
    Faulován byl zhruba 30 metrů od brány Patrik Vydra. Boleslav má k dispozici zajímavou standardku.
     
    35
    Tu zahrál Vasil Kušej nečekaně na pravé křídlo. Po centru hlavičkoval Daniel Langhamer, ale jeho slabé zakončení si vychutnal Adam Zadražil.
     
    36
    Kodeš se snažil najít Mihálika, tato přihrávka však neměla šanci na úspěch. Mihálik se navíc pohyboval v ofsajdu a rozehrávat může Boleslav.
     
    37
    A Vasil Kušej znovu. Tentokrát na párek poslal Čmelíka, následný centr byl však zblokován a Boleslav kope roh.
     
    38
    Na míč od rohového praporku si vyskočil hradecký Čihák a míč odpravil mimo nebezpečí.
     
    39
    Po souboji zůstal v útočném vápně ležet Matěj Pulkrab a musí být ošetřen.
     
    40
    Hradeckým se vůbec nedaří. Teď se snažil o přihrávku do běhu Lukáš Čmelík. Ale na tohle nemohl Mihálik dosáhnout.
     
    41
    Kušej poslal přihrávku do vápna, která byla tečována pouze do rukavic Zadražila.
     
    42
    Nepřesný pas po levé straně teď vyslal Martin Králik a Hradec bude kopat od brány.
     
    43
    Čmelík si chtěl obhodit snad dva hráče najednou. Míč jen těsně nestihl a na své polovině vhazuje Boleslav.
     
    44
    Malšovická aréna bouří. Na hraně vápna byl svalen Daniel Horák a sudí teď ještě komunikuje s VARem.
     
    45
    Zákrok Vojtěcha Stránského byl tedy na hraně, ale penalta se nakonec kopat nebude. Možné také je, že se samotný zákrok odehrál mimo pokutové území.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 6 minut.
     
    45+2
    K další střele se dostal Vasil Kušej. Po přihrávce na levou stranu si poradil s Klímou, posunul si balón do středu hřiště a vypálil. Jeho pokus mířil jen do rukavic Zadražila.
     
    45+3
    Na druhé střílel Lukáš Čmelík. Ovšem i jeho pokus postrádal přesnost a pomalou střelu do středu brány Matouš Trmal sbírá.
     
    45+4
    Čmelík v nouzi napálil míč do Dominika Kostky, což Hradci přineslo rohový kop.
     
    45+5
    Na roh Horáka jen těsně nedosáhl Petr Kodeš!
     
    45+5
    Poblíž středového kruhu fauloval Langhamera Vlkanova. Právě Daniel Langhamer se o pár vteřin později dostal ke střele zpoza vápna, která však mířila daleko vedle levé tyče.
     
    45+6
    První poločas skončil.
     
    V úvodní půli sledovali fanoušci v Malšovické aréně velmi hektické utkání. Hned ve 2. minutě si totiž Čihák po centru Kušeje srazil míč do vlastní sítě. O pět minut přišlo vyrovnání, když nádhernou šanci do prázdné branky zakončoval Vlkanova. Po dalších deseti minutách se Votroci strachovali, že budou na Boleslav znovu ztrácet, zakončující Mareček byl ale v ofsajdu. Pocit úlevy ovšem netrval příliš dlouho, v 19. minutě byl totiž po nevybíravém zákroku vyloučen Juliš. Od té doby měli Středočeši herně jasně navrch. Svoji převahu však v gól nepřetavili.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Daniel Mareček, přichází Tomáš Ladra,
    ze hřiště odchází Vojtěch Stránský, přichází Jakub Fulnek.
     
    47
    S Ladrou si u pravého rohového praporku poradil Horák, Boleslav má ale výhodu autového vhazování.
     
    49
    Karel Spáčil se pokusil míč odkopnout a spoluhráčům na chvíli ulevit od boleslavského tlaku. Balón však uletěl jen zhruba 15 metrů a znovu skončil v autu.
     
    50
    Na levé straně poblíž vápna byl faulován Vlkanova a Hradec má zajímavou příležitost.
     
    51
    Hradec Králové právě vstřelil branku! FILIP ČIHÁK napravuje svou chybu z první půle a posílá Hradec do vedení! Na hlavu mu z přímého kopu posadil balón Horák a hradecký stoper, jenž vystoupal ze všech nejvýše, se na zadní tyči svou pověstnou hlavou nemýlil.
    Asistence: Daniel Horák.
    51. Filip ČIHÁK - 2:1
     
    53
    Čihákovi gól dodal sebevědomí a teď se snažil vyvést míč hned přes dva protihráče, přišla ale ztráta a hraje Boleslav.
     
    54
    Centr Tomáše Krále z pravé strany byl odvrácen Horákem.
     
    55
    Na přihrávku za obranu si nabíhal Kušej, hradecký Klíma však míč odhlavičkoval včas.
     
    56
    Hradec po vybojovaném autu nikam nespěchá.
     
    57
    Tomáš Ladra mohl mít na noze vyrovnání. Daniel Langhamer mu poslal balón do vápna, střelu už z poměrně velkého úhlu ale Ladra mezi tři tyče nevměstnal.
     
    58
    Po zblokovaném Čmelíkově centru bude Hradec kopat roh.
     
    58
    Horákův centr Mihálik prodloužil jen nad bránu.
     
    59
    Za centrem Dominika Kostky z pravé strany se všichni jen ohlédli. Tohle Kostkovi opravdu nevyšlo.
     
    60
    Dnešní utkání sleduje 6166 diváků.
     
    61
    Patrik Vydra se tři metry před vápnem i přes svou výšku poměrně rychle otočil a rovnou vypálil. Klíma však jeho pokus zblokoval.
     
    62
    Dominik Kostka si na vzdálenější tyči naběhl na centr Fulneka, hlavička však mířila jen vedle pravé tyče.
     
    62
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Ondřej Mihálik, přichází Matěj Koubek.
     
    64
    Boleslav se snaží postupným obehráváním hradeckou obranu rozhodit a najít v ní nějaké místo na útok.
     
    65
    Dominik Kostka se natahoval po dalším centru. Tentokrát mu ho do vápna poslal Patrik Vydra. Ani další hráč v modrém však na přihrávku nedosáhl.
     
    66
    Vlkanova na levé straně vybojoval roh.
     
    67
    Horákův centr se ve vápně několikrát odrazil, nakonec míč končí putuje mimo vápno.
     
    67
    Boleslav je zpátky na míči a znovu si přihrává míč na půlce soupeře. První centr Fulneka našel pouze hradeckého Klímu a ten druhý putoval až za brankovou čáru.
     
    69
    Střídání v týmu FK Mladá Boleslav:
    ze hřiště odchází Vasil Kušej, přichází Jan Buryán,
    ze hřiště odchází Matěj Pulkrab, přichází Matyáš Vojta.
     
    70
    Tečovaná střela Ladry končí za brankovou lajnou a stejný hráč bude rozehrávat roh.
     
    71
    No a na jeho centr si vyskočil Král, jenž trefil břevno!
     
    72
    Kombinace na levé straně mezi Vlkanovou a Horákem končí ztrátou.
     
    73
    Fulnek od svého nastoupení na hřiště vyslal už několik nebezpečných centrů. Tentokrát ho našel Dominik Kostka a volejí prověřil Zadražila.
     
    74
    Patrik Vydra prošel hradeckou obranou jako nůž máslem. Jeho slabá střela z hrany vápna byla však zblokována.
     
    75
    Matyáš Vojta přiklepl balón Ladrovi, ten se ale místo přímé střely s míčem ještě několikrát zatočil a to k němu už hráči Hradce přistoupili. Přesto Ladra tečovanou střelou získává roh.
     
    76
    Ten byl černobílou obranou odvrácen.
     
    77
    Matyáš Vojta byl v souboji s Vlkanovou až moc důrazný a vidí kartu.
     
    78
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Adam Vlkanova, přichází Jakub Kučera.
     
    79
    Vydra se snažil přejít okolo Kodeše, ten ho fauloval a Boleslav kope standardku.
     
    80
    Zadražil teď podržel svůj tým. Hlavičku Jana Buryána, která mířila pod břevno, vytáhl nad.
     
    81
    Následný roh už takové vzrušení nepřinesl.
     
    82
    Středočeši nadále tlačí a hradecký Spáčil se teď zmohl jen na krátký odkop.
     
    83
    Faulován byl na vlastní půli Čmelík a na zemi si chvíli poleží. Přivoláni jsou dokonce i týmoví lékaři.
     
    83
    Sudí asi předchozí zákrok ještě prokonzultoval s asistenty a Králik za něj nakonec dostává žlutou kartu.
     
    85
    Centr Krále propadl až na Fulneka a ten se snažil míč do vápna vrátit. Nicméně i jeho přihrávka byla odvrácena.
     
    86
    Po souboji zůstává na zemi ležet hradecký Spáčil.
     
    86
    Král u pravé lajny sice předběhl Dancáka, ale další Hradečák jeho centr odvrátil na roh.
     
    87
    Centr Ladry byl odhlavičkován za vápno. Odtamtud ještě střílel Fulnek, ale pokus mířil vysoko nad.
     
    88
    Za zdržování hry vidí žlutý kartónek Adam Zadražil.
     
    88
    Střídání v týmu FC Hradec Králové:
    ze hřiště odchází Lukáš Čmelík, přichází Štěpán Harazim.
     
    89
    Dancák dle sudího fauloval a Boleslav bude kopat standardku zhruba z 25 metrů. Na střelu to asi nebude, ale nebezpečný centr přijít může.
     
    90
    Centr Ladry byl odvrácen na roh.
     
    90
    Do hradeckého vápna létá jeden centr za druhým. Dokáže toto černobílá obrana ustát?
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 5 minut.
     
    90+1
    S Ladrou teď vyběhl na pravé straně Spáčil a proti nebezpečnému útočníkovi vybojoval odkop od brány.
     
    90+2
    Centry úspěch nepřinesly, a tak to Daniel Langhamer zkusil přímo. Střelu zpoza vápna, která mířila do horní části brány chytá Zadražil. Balón navíc udržel v rukavicích, důležitý zákrok.
     
    90+4
    Do protiútoku se vydal Harazim. Jako by ale nevěděl, co s míčem a zmohl se jen na střelu, která byla zblokována.
     
    90+5
    Ani střela Suchého brankou neskončí a je konec!
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Jak tohle hradecká obrana mohla vydržet, to ať mi někdo vysvětlí. Do druhého poločasu vstupoval jako jednoznačný favorit na vítězství tým z Boleslavi. Ovšem i přes početní oslabení se v 51. minutě dokázal z rohu prosadit Čihák a Votrokům vlil do krve naději. Tříbodovou naději! Od této chvíle Středočeši jednoznačně dominovali, ovšem střela Ladry, břevno Krále, ani zakončení Buryána vyrovnání nepřinesly. Z neskutečně hektického utkání tak Hradec bere tři body, které se v cílové pásce mohou velmi hodit.
     
    Držení míče: 26 % : 74 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 1:7. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 6:5.
     
    Toto je ode mě pro dnešek vše. Přeji pěkný zbytek neděle. (19:10:04)

    Matěj Hašek

    Branky: 7. Vlkanova (Mihálik), 51. Čihák (Horák) – 1. Čihák (vla.)

    Karty:   88. Zadražil (HKR) – 77. Vojta (MBL), 83. Králik (MBL)   21. P. Juliš (HKR)


    Držení míče: 26 % : 74 %.
    Střely na branku: 3:7. Střely mimo: 1:7. Rohy: 4:8. Ofsajdy: 1:3. Fauly: 6:5.
    FC Hradec Králové: Zadražil – Ja. Klíma, Čihák, K. Spáčil – Čmelík (88. Harazim), Kodeš (C), Dancák, Horák – P. Juliš, Vlkanova (78. Kučera) – Mihálik (62. Koubek).
    Náhradníci: Vízek, Vágner – Holovackyj, Hais, Kaštánek, Náprstek, Čech, Šašinka.

    Trenér: David Horejš

    FK Mladá Boleslav: Trmal – Suchý (C), Král, Králik – Stránský (46. Fulnek), P. Vydra, Langhamer, Kostka – D. Mareček (46. Ladra), Kušej (69. Buryán) – Pulkrab (69. Vojta).
    Náhradníci: Mikulec – Sakala, Donát, Solomon, Vaníček, An. Kadlec, Poulolo.

    Trenér: David Holoubek

    Rozhodčí: Zaoral – Pochylý, Dohnálek

    Diváci: 6166