Koloveč – Vejprnice 3:1 (kon.) | Železnice – Slavia Hradec Kr. 0:2 (kon.) | Trutnov – Police nad Metují 0:3 (kon.)
konec
Slavoj Koloveč
3:1 (2:1)
SK Slavia Vejprnice
Neděle 04.08.2024, 17:00 • Fotbalové hřiště Koloveč • MOL Cup • Předkolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Slavoj Koloveč právě vstřelil branku!
    Je definitivně rozhodnuto! Sporně nařízený pokutový kop proměňuje s absloutním klidem zkušený PETER GRAJCIAR. Brankář Bejdák mířil na opačnou stranu, proto neměl nárok. – 3:1.
     
    32
    Vejprnice právě vstřelily branku!
    Obrovské nedorozumění obrany Slavoje a je sníženo! Barborka posílal pomalou malou domů na brankáře Knopfa. Vše přečetl ROBIN DVOŘÁK a po kličce na druhého jmenovaného uklízí do odkryté svatyně. – 2:1.
     
    19
    Slavoj Koloveč právě vstřelil branku!
    Další velká rána do nohou Slavie! ROSTISLAV DUCHOŇ zavelel k brejkové situaci po levé straně a prošel svou rychlostí přes bránícího hráče. Před Dominikem Bejdákem už věděl co dělat a rozjásal domácí příznivce. – 2:0.
     
    14
    Slavoj Koloveč právě vstřelil branku!
    Tentokrát se už domácí dostávají do vedení! Do chumlu na malé vápno inkasoval přihrávku MILAN LUCÁK. Ten ukázal výbornou orientaci a z otočky překonal při zemi bezradného Bejdáka. – 1:0.

    Matyáš Kotlan

    Branky: 14. M.Lucák, 19. Duchoň, 89. Grajciar (pen.) – 32. Dvořák

    Karty:   29. L.Tumpach (KLC), 29. Vacek (KLC), 43. Královec (KLC), 68. M.Lucák (KLC), 76. F.Šlajs (KLC) – 11. Dvořák (VEJ), 42. Nedvěd (VEJ), 73. L.Csambal (VEJ), 86. Kotva (VEJ)


    Slavoj Koloveč: Knopf – Královec, Barborka (57. D.Soupír), F.Šlajs (C), L.Tumpach, J.Lucák (90. Kamír), M.Soupír, M.Lucák, Vacek, Duchoň (46. D.Tumpach), Grajciar
    Náhradníci: Hrubý – T.Šlajs

    Trenér: Martin Steinbrücker.

    SK Slavia Vejprnice: Bejdák – Heindl, L.Csambal (81. Lank), D.Csambal, Křemenák, Dvořák (81. Křen), Kotva, Hejduk, Puhlovský (C), Novák, Nedvěd (66. Heller)
    Náhradníci: Turek – Rada, Majerčík

    Trenér: Lukáš Paul.

    Rozhodčí: Langmajer – Kastl, Šiška

    Diváci: 270