Plzeň – Davos 6:3 (kon.)
konec
HC Škoda Plzeň
6:3 (1:1, 3:2, 2:0)
HC Davos
Neděle 04.08.2024, 18:30 • LOGSPEED CZ Aréna • Přípravné zápasy dorostu
Partner:
     
    59:42
    Hosté to zkoušejí v šesti. Zajímavý tah hostujícího trenéra.
     
    51:27
    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Wieser – 5 min. + OK, krosček, odpyká Schoch.
     
    49:38
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka zapisuje šestý zásah v zápase a má velmi blízko k výhře. Ránu od modré čáře ideálně tečoval ELIÁŠ MATOUŠEK, mezi betony Schärera, ten nedokázal na změnu trajektorie jakkoliv zareagovat. Asistence: Šimon Volf, Tadeáš Ferda.
     
    45:40
    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Adrian Eggenberger – 2 min., hákování.
     
    42:02
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jan Fodor – 2 min., hrubost.
     
    41:41
    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Bächler – 2 min., sekání.
     
    41:05
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka má potřetí v zápase dvoubrankový náskok. Přihrávka přes šíři pásma se dostala až k volnému LUKÁŠI VILDOVI, který byl sám na levém kruhu a plzeňský útočník zamířil přesně k tyči. Asistence: Tadeáš Ferda.
     
    38:51
    Davos právě vstřelil branku!
    Hostě využívají za deset vteřin přesilovou hru a už je to opět pouze o gól. Po vyhraném buly se kotouč dostal na modrou čáru, kde byl Lou Bächler,, jehož rána tečoval Dylan Bock přesně do šibenice brány Berana. Asistence: Lou Bächler.
     
    38:41
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Tadeáš Ferda – 2 min., hákování.
     
    37:45
    Václav Pitter měl nabito na modré čáře, jeho rána se naprosto přívětivě odrazila od zadního mantinelu k volnému Dariu Blenginovi, který měl u druhé tyče zceela prázdnou bránu, avšak i mistr tesař se někdy utne.
     
    33:56
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škoda si bere zpět dvoubranková náskok, dokonce ve vlastním oslabení! ŠIMON BĚLÍK získal kotouč v obranném pásmu, následně s ním projel celé hřiště, brankáři naznačil kličku a puk mu poté poslal neomylně mezi betony. Bez asistence.
     
    32:35
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    František Hanzlík – 2 min., hákování.
     
    29:07
    Davos právě vstřelil branku!
    Hosté střílí kontaktní branku a nutno podotknout, že byla hodně z kategorie šťastných. Plzeň měla v obranném pásmu puk pod kontrolou, NICO SIEBER pouze nastavil hokejku, od níž se puk přívětivě odrazil až za bezmocného Berana. Asistence: Jannik Kasslatter, Jan Aebli.
     
    28:37
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Jakub Slováček – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu HC Davos:
    Loic Wieser – 2 min., hrubost.
     
    27:26
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni zdvojnásobují své vedení. MARTIN BOSKOVIC si vybruslil na levé straně do ideální střelecké pozice, jeho první střelu ještě Schärer dokázal zlikvidovat, obránce Škody si ale znovu našel kotouč a poté ho bekhendem dopravil do prázdné brány. Bez asistence.
     
    23:08
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Škodovka otáčí vývoj utkání na svou stranu. Z pravého kruhu vystřelil Lukáš Vild, Schärer pouze vyrazil hrací předmět a MARTIN MEČL už si poté věděl rady, co s ním provede. Asistence: Lukáš Vild.
     
    19:52
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Osm vteřin před koncem první třetiny Škodovka zaslouženě srovnává na 1:1. Schärer pouze vyrazil ránu od modré čáry, odražený kotouč si našel na pravém kruhu JAKUB SLOVÁČEK, který to měl následně již snadné. Asistence: Šimon Bělík, Šimon Volf.
     
    12:27
    A další velká šance Plzně, tentokrát byl sám volný na pravém kruhu František Hanzlík, obránce Škody mířil dobře pod horní tyčku, puk do sítě přesto nedostal.
     
    12:02
    Odpověď Plzně mohla být blesková, Jakub Slováček chytře tečoval pobídu z levé strany, brankář Davosu byl ovšem znovu pozorný.
     
    11:08
    Davos právě vstřelil branku!
    Naopak hosté jdou z protiútoku do vedení. Denis Beran pouze vyrazil střelu z pravé strany, volný kotouč si následně na hraně brankoviště našel NILO GIANOLA, který ho pohodlně dopravil do prázdné brány. Asistence: Nino Schoch, Lou Wieser.
     
    08:10
    Škodovka mohla udeřit ve vlastním oslabení, Matěj Tománek se prezentoval dotěrnou hrou, získal kotouč, a následně z ostrého úhlu trefil tyčku.
     
    07:34
    Vyloučení v týmu HC Škoda Plzeň:
    Martin Mečl – 2 min., krosček.

    Jakub Štěrba

    Branky a nahrávky: 20. Slováček (Bělík, Volf), 24. Mečl (Vild), 28. Boskovic, 34. Bělík, 42. Vild (Ferda), 50. Matoušek (Volf, Ferda) – 12. Gianola (Schoch, Wieser), 30. Sieber (Kasslatter, Aebli), 39. Bock (Bächler)


    HC Škoda Plzeň: Beran (Osvald) – Pitter, Boskovic, Ferda, Volf, Fiala, Hanzlík – Tománek, Blengino, Fodor, Bělík, Slováček, Matoušek, Chasák, Mečl, Vild.
    Trenér: Dušan Andrašovský.

    HC Davos: Schärer (Andri) – Bächler, Brander, Eggenberger, Fleischli, Heinze, Krieger, Schenker, Wieser, Aebli, Anhorn, Baláž, Bock, Brügger, Gianola, Kasslatter, Krättli, Mundy, Schoch, Sieber, Wöcke.
    Trenér: Jakub Volek.

    Rozhodčí: Kosnar – Císař, Hanzlík