Kanada – Česko 4:6 (kon.)
konec
Kanada
4:6 (1:1, 1:2, 2:3)
Česko
Neděle 04.08.2024, 03:00 • Downtown Community Arena, Edmonton • Reprezentace do 18 let
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 03:00.
     
    Zdravím všechny sportovní nadšence! Jak je již každoroční tradicí, dlouhý hokejový půst opět přeruší prestižní mládežnický turnaj Hlinka Gretzky Cup, jenž letos od 5. do 10. srpna hostí kanadský Edmonton.

    A právě v hlavním městě Alberty se dnes v rámci přípravy střetne český výběr do 18 let s domácí Kanadou. Tímto jste k utkání, jehož úvodní buly je naplánováno na 3:00 středoevropského času, srdečně zváni. Přeji příjemné čtení!
     

    Kanada

    Hlinka Gretzky Cup se v Kanadě odehrál zatím dvakrát a vždy jej ovládl domácí celek, dokonce bez jediné porážky. Do útoku na své 24. turnajové prvenství vybral trenér Kris Malette opět to nejlepší, co ročník 2007 a mladší nabídl.

    Kromě elitního obránce Matthewa Schaefera a forvarda Caleba Desnoyerse se představí i Gavin McKenna – očekávaná jednička draftu NHL 2026. Šestnáctiletý supertalent v uplynulé sezoně WHL posbíral neskutečných 97 bodů, získal cenu pro nováčka roku CHL a zlato na mistrovství světa do 18 let, kde byl také díky 20 bodům zařazen do all-star týmu šampionátu.

    Kanaďané ve čtvrtek sehráli přípravné utkání s mládežníky Slovenska. Ti již měli za sebou dva zápasy na domácí půdě s Ukrajinou, které jednoznačně ovládli v poměru 13:1 a 15:1. Jenomže po příletu za moře je čekal jiný kalibr. Úřadující mistr světa slovenský výběr hravě přehrál, vysokou porážku 10:1 mírnil pouze ve druhé třetině Ján Chovan.

    Nominace Kanady na Hlinka Gretzky Cup 2024

    Brankáři
    Jack Ivankovic (Brampton, OHL), Lucas Beckman (Baie-Comeau, QMJHL)

    Obránci
    Jackson Smith (Tri-City, WHL), Peyton Kettles (Swift Current, WHL), Matthew Schaefer (Erie, OHL), Reese Hamilton (Calgary, WHL), Quinn Beauchesne (Guelph, OHL), Alex Huang (Chicoutimi, QMJHL), Cameron Reid (Kichener, OHL)

    Útočníci
    Gavin McKenna (Medicine Hat, WHL), Jake O’Brien (Brantford, OHL), Brady Martin (Sault Ste. Marie, OHL), Émile Guité (Chicoutimi, QMJHL), Tyler Hopkins (Kingston, OHL), Cole Reschny (Victoria, WHL), Ethan Czata (Niagara, OHL), Benjamin Kindel (Calgary, WHL), Cameron Schmidt (Vancouver, WHL), Liam Kilfoil (Halifax, QMJHL), Luca Romano (Kitchener, OHL), Caleb Desnoyers (Moncton, QMJHL), Braeden Cootes (Seattle, WHL)

    Trenéři
    Kris Malette, Gordie Dwyer a Ryan Oulahen
     

    Česko

    Národní tým minulý rok zakončil Hlinka Gretzky Cup na druhém místě, když ve finále s Kanadou prohrál po srdnatém boji 3:2. Také letos může osmnáctka pomýšlet na zisk cenného kovu, k dispozici bude totiž mít opět kvalitní tým.

    Největší oporou českých barev by měl být Adam Benák, jenž si jako jediný zahrál i na minulém Hlinka Gretzky Cupu. Zapomenout by se nemělo ani na Radima Mrtku či Tomáše Poletína.

    Na české soupisce figuruje i jméno Vladimíra Draveckého. Syn pětinásobného vítěze Tipsport extraligy s Třincem se totiž na jaře rozhodl reprezentovat Česko, byť v předešlých dvou sezonách hájil barvy Slovenska. Národní tým tak výrazně posílil své obranné řady.

    Svěřenci Davida Čermáka v přípravě už sehráli dvojzápas ve Švýcarsku. První utkání ovládli hladce 5:1, ve druhém klání se pak hra českých mladíků výrazně posunula, díky čemuž slavili jednoznačné vítězství 4:0.

    Nominace Česka na Hlinka Gretzky Cup 2024

    Brankáři
    Ondřej Štěbeták (Jihlava), Michal Oršulák (Karlovy Vary)

    Obránci
    Jakub Seidl (Liberec), Tomáš Mikel (Zlín), Radim Mrtka, David Lukas Holub (oba Třinec), Tomáš Malínek (Sparta Praha), Štěpán Černý (Hradec Králové), Vladimír Dravecký (Rögle, Švédsko)

    Útočníci
    Vít Záhejský, Vojtěch Čihař (oba Karlovy Vary), David Rozsíval (Liberec), Robin Švančara (Třinec), Matouš Jan Kucharčík, Viktor Šámal (oba Slavia Praha), David Hrubý (Sparta Praha), Matěj Pekař (Ambri-Piotta, Švýcarsko), Adam Novotný (Hradec Králové), Šimon Fasner (Vítkovice), Dominik Pavlík (Kärpät Oulu, Finsko), Adam Benák (Plzeň), Tomáš Poletín (Pelicans Lahti, Finsko)

    Realizační tým
    Manažer: Michal Vondrka
    Hlavní trenér: David Čermák
    Asistenti trenéra: Jaroslav Nedvěd a Radek Bělohlav
    Trenér brankářů: Michal Neuvirth
    Kondiční trenér: Michal Hamršmíd
    Videotrenér: Vladimír Mizera
    Lékař: MUDr. Josef März
    Fyzioterapeut: David Matoušek
    Kustodi: Vlastimil Pospíšil a Jakub Vais
     
    Hezký podvečer z kanadského Edmontonu! Downtown Community Arena se již pomalu připravuje k zahájení přípravného duelu mezi Kanadou a Českou republikou. Na ledě probíhají poslední úpravy, čtveřice rozhodčích se už rozcvičuje. Pojďme se podívat na sestavy obou celků.
     
    Úvodní sestavy:

    Kanada: Beckman (Ivankovic) – Schaefer, Huang, Reid, Kettles, Hamilton, Beauchesne, Smith – McKenna, Cootes, O´Brien, Guité, Desnoyers, Schmidt, Reschny, Martin, Romano, Kilfoil, Hopkins, Kindel, Czata
    Trenér: Kris Malette

    Česko: Štěbeták (Oršulák) – Černý, Mrtka, Holub, Dravecký, Seidl, Mikel, Malínek – Poletín (C), Benák (A), Novotný – Hrubý, Záhejský, Pekař – Čihař, Pavlík (A), Rozsíval – Šámal, Kucharčík, Švančara – Fasner
    Trenér: David Čermák.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:05
    Úvodní buly si připisují hráči Kanady, kteří vyhazují na zakázané uvolnění.
     
    00:17
    Nakonec se vhazovalo ve středovém kruhu. Zajímavou příležitost mezi kruhy si vypracoval Émile Guité, jeho zakončení z bezprostřední blízkosti ovšem skončilo na zadním mantinelu.
     
    00:54
    První útočnou akci Čechů zastavil ofsajd.
     
    01:15
    David Hrubý se hnal kolem levého hrazení sám na Beckmana, ovšem z vrcholku kruhu přestřelil.
     
    02:07
    Národní tým vybojoval černou pryž ve středním pásmu, Tomáš Martínek může rozehrávat z vlastního pásma.
     
    02:39
    Kanada právě vstřelila branku!
    Domácí se po krátkém tlaku dostávají do vedení! Benjamin Kindel vyslal z levého rohu přesnou pobídku na QUINNA BEAUCHESNEHO, jenž měl před sebou zcela odkrytou klec na dorážku. Asistence: Benjamin Kindel a Tyler Hopkins. – 1:0
     
    04:40
    Vyloučení v týmu Česko:
    Hrubý – 2 min., hákování.
     
    04:44
    Javorové listy se v útočném pásmu dlouho neudržely, českému týmu se totiž podařilo vyhodit a následně i vystřídat.
     
    05:25
    Ani teď si domácí nevytvořili žádnou příležitost, rozehrávat musí opět z vlastního pásma.
     
    06:14
    Cole Reschny vyzkoušel své štěstí ránou z pravého kruhu, jeho pokus pouze zaduněl o zadní plexi.
     
    06:40
    Hosté v plném počtu.
     
    06:45
    České barvy vyhodily na zadní mantinel, nicméně byly již v plném počtu, a tak se píská zakázané uvolnění.
     
    07:16
    Kanada opět operuje před Štěbetákem, Luca Romano se ani na druhý pokus neprosadil.
     
    07:29
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Reschny – 2 min., nedovolené bránění.
     
    07:47
    Češi museli rozehrávat ze středního pásma, přechod přes modrou čáru jim ovšem nevyšel podle představ, proto se hostům podařilo osvobodit se.
     
    08:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Svěřenci Davida Čermáka využívají přesilovku! Adam Benák po souhře s Vítem Záhejským vymyslel fantastickou přihrávku do úniku pro ŠTĚPÁNA ČERNÉHO. Česká devatenáctka zakončila svou individuální akci pohotovou kličkou do bekhendu, gólman domácích neměl nárok. Asistence: Adam Benák a Vít Záhejský. – 1:1
     
    11:03
    Po přerušení hry kvůli ofsajdu se do sebe pustil Tomáš Poletín a Cameron Reid, rozhodčí však jejich šarvátku rychle zastavili.
     
    11:03
    Následuje komerční přestávka.
     
    11:43
    Dlouhé nahození domácího celku skončilo icingem.
     
    13:47
    Čeští mladíci si po delší době vypracovali střelecký pokus, nicméně Beckman byl pozorný.
     
    14:11
    Kanadský gólman raději znovu přerušil hru, vhazovat se bude po jeho pravici.
     
    14:19
    Viktor Šámal se zničehonic objevil mezi kruhy s kotoučem, neposlušný hrací předmět mu ale uprchl, a tak ze zajímavé příležitosti nic nebylo.
     
    14:57
    Robin Švančara poslal na Šámala perfektní křižnou přihrávku, druhý zmiňovaný se ovšem k zakončení nedostal.
     
    15:47
    Kotouč po závaru v brankovišti proletěl jen těsně vedle pravé tyče Beckmanovy klece, nicméně gól by stejně neplatil, protože Tomáš Poletín chvíli nato zahrál rukou.
     
    16:49
    Kanada se dostala do postavení mimo hru.
     
    18:36
    Vyloučení v týmu Česko:
    Novotný – 2 min., sekání.
     
    19:00
    Běží poslední minuta první třetiny.
     
    19:18
    Hráči v červených dresech se usadili kolem Štěbetáka, nicméně křižný pas do pravého kruhu jim nevyšel podle představ, když jej David Hrubý vypíchl do středního pásma.
     
    19:47
    Kanaďané stále okupují útočnou zónu, cestu do lepších střeleckých možností si však kvůli kompaktní defenzivní hře národního týmu zatím nenašli.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Úvodních dvacet minut přípravného duelu na Hlinka Gretzky Cup mezi Českem a Kanadou nabídlo po brance na obou stranách. Jako první se měnilo skóre už v čase 2:39, kdy Quinn Beauchesne usměrnil křižný pas Benjamina Kindela mezi tři tyče. Hned nato si vytvořil slibnou příležitost David Hrubý, na vyrovnávací trefu jsme si však nakonec museli počkat až do začátku deváté minuty, kdy Štěpán Černý bekhendovou kličkou překonal soupeřova gólmana.

    Na začátku druhé třetiny, která začne přibližně v 3:55 středoevropského času, budou mít domácí ještě k dispozici 36 sekund z početní výhody.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:17
    Úvodní buly druhého dějství získala na své hole Kanada. Tomáš Poletín skvěle forčekoval rozehrávající soupeře, čímž vytvořil zmatek před Beckmanovou klecí. Větší příležitost si ale Češi nevytvořili.
     
    20:36
    Hosté v plném počtu.
     
    20:44
    Adam Benák vyslal Tomáše Poletína do brejku, ani teď se ovšem skóre nemění.
     
    21:36
    Česko právě vstřelilo branku!
    Na začátku druhé části hry odskakují čeští hokejisté do vedení! MATĚJ PEKAŘ se na modré čáře zmocnil kotouče, najel si mezi kruhy a nechytatelnou ránou k pravé tyči rozvlnil kanadskou síť. Bez asistence. – 1:2
     
    22:41
    Hosty druhá branka výrazně nakopla, Kanaďané mají problém se dostat z vlastního pásma.
     
    22:57
    Braeden Cootes zůstal po tvrdém střetu v útočném pásmu ležet na ledové ploše, po přerušení naštěstí odkráčel na střídačku po svých.
     
    23:41
    Adam Novotný se snažil překvapit kanadského brankáře nečekaným zakončením z ostrého úhlu, Lucas Beckman ovšem stačil přitisknout svůj levý beton k hrací ploše včas.
     
    24:51
    Češi se opět mohli vydat do úniku, jenomže ujíždějící hráč byl ještě v mezích pravidel zastaven protivníkem.
     
    25:14
    Přechod Kanady do útočného pásma přerušilo postqavení mimo hru.
     
    25:46
    Benjaminu Kindelovi nechtěně zabránil při přechodu do útočného pásma čárový rozhodčí, je tak znovu odpískán ofsajd.
     
    26:11
    Nebezpečná situace na druhé straně! Luca Romano se přes bránícího hráče protáhl až k pravé tyči udkud zamířil jen těsně vedle volné mezírky u Štěbetákova betonu.
     
    27:18
    Češi se po zvládnuté situaci u vlastního gólmana zase probojovali za útočnou modrou, kde si vytvořili silný tlak. Pohotový pas z levé strany chtěl Tomáš Poletín tečovat do soupeřovy klece, jenomže přestřelil.
     
    28:45
    Kanada právě vstřelila branku!
    Downtown Community Arena hlásí vyrovnáno! Cameron Schmidt našel před Štěbetákem osamoceného ÉMILEHO GUITÉHO, jenž pohotově usměrnil hrací předmět do brány. Asistence: Matthew Schaefer a Cameron Schmidt. – 2:2
     
    30:14
    Probíhá komerční přestávka a úklid ledu. Následovat bude vhazování po pravici Beckmana.
     
    30:20
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Guité – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Česko:
    Poletín – 2 min., hrubost.
     
    30:49
    Rána Jakea O´Briena vypadla Štěbetákovi z výstroje příhodně pro Matthewa Schaefera, jenomže druhý zmiňovaný před zcela prázdnou klecí jen promáchl!
     
    31:54
    Čeští hokejisté se snaží uklidnit hru vyhozením do středního pásma, Kanaďané jsou však velice agresivní a hru okamžitě otáčení zpět dopředu.
     
    32:41
    Bíločervení se vystavili do postavení mimo hru, oba celky střídají.
     
    33:07
    Dlouhý pas Radima Mrtky zamířil pouze na hokejky domácích.
     
    33:50
    Brady Martin viděl mezi kruhy nebráněného Ethana Czatu, avšak kanadské jednadvacítce se nepodařilo zakončit včas.
     
    34:18
    Po souboji ve středním pásmu vyletěl kotouč do ochranné sítě nad ledem.
     
    35:00
    Také další nápor červených dresů tým okolo kapitána Tomáše Poletína ustál.
     
    35:33
    Česko právě vstřelilo branku!
    Národní mužstvo se opět ujímá vedení! Nahození Vojtěcha Čihaře před soupeřovo brankoviště převzal David Rozsíval a bez váhání prostřelil Beckmana ránou do horních poloviny klece. Asistence: Vojtěch Čihař a Dominik Pavlík. – 2:3
     
    37:15
    Vít Záhejský zůstal po tvrdém střetu na zadním mantinelu ležet na zemi, po krátkém ošetření byl za pomoci spoluhráčů odveden na střídačku. Doufejme, že český forvard bude v utkání bez problémů pokračovat.
     
    37:41
    Radim Mrtka vybojoval kotouč před střídačkou Kanady a pasem za vlastní klec uklidnil hru.
     
    38:07
    Klidní však hráči dlouho nevydrželi, po rychlém průniku Dominika Pavlíka vznikla za Beckmanem další potyčka.
     
    38:09
    Češi honí černou pryž po mantinelech útočného pásma, protože jim Kanaďané nedávají prostor ke kombinaci.
     
    39:00
    Běží poslední minuta druhé třetiny.
     
    39:19
    Vladimír Dravecký hledal u české střídačky rozjetého Šimona Fasnera, nicméně třináctého útočníka národního týmu zastavil čistý zákrok u hrazení.
     
    39:44
    Na druhé straně se před Štěbetáka natlačil Cameron Schmidt, jenomže z bezprostřední blízkosti českou jedničku neprostřelil.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Druhá třetina nabídla z pohledu české osmnáctky výrazné zlepšení výkonu, čemuž také odpovídá výsledek. Krátce po ubráněném zbytku oslabení se prosadil svižnou střelu ze slotu Matěj Pekař. Psal se čas 28:45, když pohotová dorážka Émileho Guitého skončila za Štěbetákovými zády. Střeleckou listinu prostřední dvacetiminutovky uzavřel David Rozsíval, který přesně pálil po přihrávce Vojtěcha Čihaře.
     
    Třetí část hry začne přibližně v 4:50.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:01
    Střídání v týmu Kanada:
    ze hřiště odchází Beckman, přichází Ivankovic.
     
    40:07
    Vhazování ve středovém kruhu na svou stranu vyhráli opět domácí.
     
    40:41
    Po několika neúspěšných pokusech o získání útočného pásma se kotouče ujala česká pětka a šla vystřídat.
     
    41:09
    Po zaváhání ve středním pásmu se do úniku vydal Émile Guité, střelec druhé kanadské branky ovšem na svůj předchozí úspěch nenavázal, když zamířil mimo tři tyče.
     
    42:22
    Domácí jsou na začátku třetí třetiny jednoznačně aktivnějším týmem, Štěbeták však zatím nemusel hasit žádný požár v brankovišti.
     
    43:50
    Češi si vybojovali vhazování před Beckmanem.
     
    44:45
    Další obrovská šance Kanady! Jake O´Brien se po chybě národního týmu na modré vydal do úniku, který ještě podpořil rychlík Gavin McKenna. Nebezpečné duo ovšem nezakončilo svou příležitost ideálně, Štěbeták měl velké štěstí, že nemusel zasahovat.
     
    44:56
    Česká obrana si nechala uprchnout další dva hráče soupeře, ani teď se ovšem skóre nemění!
     
    45:33
    Národní tým se konečně dostal z nepříjemného sevření Kanadou, když si vybojoval vhazování v útočném pásmu.
     
    46:17
    Vyloučení v týmu Česko:
    Fasner – 2 min., hrubost.
     
    46:33
    Souhra domácích na levé straně skončila vyhozením přes všechny čáry.
     
    47:15
    Jake O´Brien byl u odraženého puku pozdě, Štěbeták přerušuje hru a oba celky střídají.
     
    47:37
    Současné vyloučení:
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Martin – 2 min., hrubost.

    Vyloučení v týmu Česko:
    Černý – 2 min., hrubost.
     
    47:58
    Česká osmnáctka vytlačila svého soka do postavení mimo hru, rozhodčí opět zápas přerušili.
     
    48:23
    Ani druhý pokus na přechod útočného pásma Kanadě nevyšel.
     
    48:42
    Vojtěch Čihař s Rozsívalem uháněli ve dvou za ujíždějícím kotoučem, jenomže u něj byl jako první domácí hráč.
     
    49:13
    Gólman s českým znakem na hrudi se rozhodl i přes forčekující Kanaďany rozehrát na Radima Mrtku, jenž přihrávku prodloužil do neutrální zóny.
     
    50:11
    Tomáš Malínek si s napadajícím soupeřem i přes lehké potíže poradil, Češi mohou i nadále kombinovat v útočné třetině.
     
    50:33
    Probíhá úklid ledu, po němž se bude vhazovat po levici Ivankovice.
     
    51:48
    Vyloučení v týmu Česko:
    Čihař – 2 min., podrážení.
     
    51:58
    Kanada právě vstřelila branku!
    Javorové listy opět vyrovnávají. Pouhých deset sekund stačilo CAMERONU SCHMIDTOVI na využití početní převahy střelou z levého kruhu. Asistence: Caleb Desnoyers a Gavin McKenna. – 3:3
     
    52:34
    Vyloučení v týmu Kanada:
    Desnoyers – 2 min., držení.
     
    53:39
    Česko právě vstřelilo branku!
    Češi bleskurychle odpovídají! Kombinaci Štěpána Černého a Adama Benáka proměnil ve velmi důležitou branku zakončující VÍT ZÁHEJSKÝ. Asistence: Štěpán Černý a Adam Benák. – 3:4
     
    53:58
    Česko právě vstřelilo branku!
    A je tu další branka! Pouhých 19 sekund po trefě Víta Záhejského se prosazuje VOJTĚCH ČIHAŘ. Bez asistence. – 3:5
     
    56:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    S góly se teď roztrhl pytel! Caleb Desnoyers přenechal puk CAMERONU REIDOVI, který svou střelu švihem umístil nad Štěbetákův beton. Asistence: Caleb Desnoyers a Cole Reschny. – 4:5
     
    57:23
    Domácí riskují hru bez gólmana!
     
    58:00
    Běží poslední dvě minuty třetí třetiny.
     
    58:16
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je rozhodnuto! Kanada se i přes odvolaného brankáře nemohla probojovat před Štěbetáka, čehož využil Adam Novotný, který po zisku kotouče vyslal do protiútoku Tomáše Poletína. Kapitán české osmnáctky se sice ze střely z levého kruhu neprosadil, nicméně ADAM BENÁK poskakující kotouč v brankovišti dotlačil mezi tři tyče. – 4:6
     
    58:16
    Oddechový čas pro tým Kanada.
     
    58:33
    Kanada opět odvolává gólmana.
     
    59:43
    Domácí barvy se ještě snažili o zázrak na poslední chvíli, nicméně svěřenci Davida Čermáka se semkli a zbytek utkání už ubojovali. Závěrečné vyhození přes všechny čáry nyní stvrzuje cenné vítězství Česka nad favoritem Hlinka Gretzky Cupu Kanadou.
     
    Konec zápasu.
     
    Kanaďané po jednoznačném vítězství nad slovenskou reprezentací musí zkousnout těžkou porážku 6:4 s Českou republikou. Do úvodního dějství vstoupili lépe domácí hráči, kteří odskočili do vedení už v čase 2:29, zanedlouho se však české osmnáctce podařilo srovnat. Ve druhé třetině byli svěřenci Davida Čermáka jasně lepší, nicméně rozhodovalo se až v samotném závěru hry. V čase 51:58 vyrovnal na 3:3 přesilovkovou trefou Cameron Schmidt. Odpověď národního týmu na sebe nenechala dlouho čekat, po necelých dvou minutách se trefil Vít Záhejský, na kterého po 19 vteřinách navázal Vojtěch Čihař. Během 57. minuty zdramatizoval vývoj obránce Cameron Reid. Na další branku už Kanada nestačila, naopak Adam Benák upravil skóre na konečných 6:4 střelou do prázdné.
     
    To je ode mne dnes vše. Děkuji vám za pozornost a u zápasů národního týmu na Hlinka Gretzky Cupu se budu těšit. Na počtenou! (07:57:30)

    Michal Jonáš

    Branky a nahrávky: 3. Beauchesne (Kindel, Hopkins), 29. Guité (Schaefer, Schmidt), 52. Schmidt (Desnoyers, McKenna), 57. Reid (Desnoyers, Reschny) – 9. Černý (Benák, Záhejský), 22. Pekař, 36. Rozsíval (Čihař, Pavlík), 54. Záhejský (Černý, Benák), 54. Čihař, 59. Benák (Poletín, Novotný)


    Kanada: Beckman (41. Ivankovic) – Schaefer, Huang, Reid, Kettles, Hamilton, Beauchesne, Smith – McKenna, Cootes, O´Brien, Guité, Desnoyers, Schmidt, Reschny, Martin, Romano, Kilfoil, Hopkins, Kindel, Czata
    Trenér: Kris Malette

    Česko: Štěbeták (Oršulák) – Černý, Mrtka, Holub, Dravecký, Seidl, Mikel, Malínek – Poletín (C), Benák (A), Novotný – Hrubý, Záhejský, Pekař – Čihař, Pavlík (A), Rozsíval – Šámal, Kucharčík, Švančara – Fasner
    Trenér: David Čermák