Kayak Cross – ženy (kon.) | Kayak Cross – muži cz (kon.)
Kayak Cross – ženy (kon.) | Kayak Cross – muži (kon.)
Kayak Cross – ženy Vítězka: Noemie Foxová (AUS) (kon.) | Kayak Cross – muži Vítěz: Finn Butcher (NZL) (kon.)
konec
Kayak Cross – muži

Pondělí 05.08.2024, 15:52 • Nautical St - White water, Paříž • Olympijské hry - Vodní slalom • Čtvrtfinále
Sledujte:
     
    Tak pozor! Titouan Castryck dostává penalizaci za projetí branky č. 3 a Lukáš Rohan se tak posouvá na 2. místo a postupuje do semifinále! (16:13:52)
     
    Seznam postupujících do semifinále

    Joseph Clarke (GBR)
    Jakub Grigar (SVK)
    Finn Butcher (NZL)
    Mateusz Polaczyk (POL)
    Boris Neveu (FRA)
    Martin Dougoud (SUI)
    Noah Hegge (GER)
    Lukáš Rohan (CZE)
     
    4
    Lukáš Rohan trochu ztratil hned na začátku a Castryck si udělal velký náskok. Poté Lukáš Rohan zaútočil na Cartera, což mu vyšlo a jel třetí. Titouan Castryck nakonec končí na prvním místě, druhý dojel Noah Hegge. Lukáš Rohan dostal penalizaci za branku č. 5 a končí třetí, a Tristan Carter dostal penalizaci za „Roll“ a za branku č. 6, a tak končí až čtvrtý.
     
    4
    Ve čtvrtém čtvrtfinále se nám přestaví Titouan Castryck z Francie, Noah Hegge z Německa, český závodník, Lukáš Rohan, a také Tristan Carter z Austrálie.
     
    3
    Boris Neveu se dostal ihned po startu na první místo, následně došlo k souboji mezi Hedwigem a Andersonem na první červené brance. Poté začal více ztrácet Hedwig a už se nedocvakl na závodníky před ním. Na prvním místě tak končí domácí Boris Neveu, druhý dojel Martin Dougoud. Třetí skončil Timothy Anderson a čtvrtý Grzegorz Hedwig.
     
    3
    Ve třetím čtvrtfinále se nám představí Boris Neveu z Francie, Timothy Anderson z Nového Zélandu, Martin Dougoud ze Švýcarska a Grzegorz Hedwig z Polska.
     
    2
    Butcher šel ihned po startu na první místo a mezi Gennarem a Polaczykem došlo ke kontaktu na první červené brance. Finn Butcher celkem jasně vítězí v tomto čtvrtfinále a na druhé místě nakonec dojel Mateusz Polaczyk, který ke konci zabojoval a může se tak také radovat z postupu. Třetí končí Benjamin Savsek a čtvrtý Giovanni de Gennaro.
     
    2
    Ve druhém čtvrtfinále se nám představí Giovanni de Gennaro z Itálie, Finn Butcher z Nového Zélandu, Mateusz Polaczyk z Polska a Benjamin Savsek ze Slovinska.
     
    1
    Joseph Clarke s přehledem vítězí v tomto čtvrtfinále a druhý nakonec končí Jakub Grigar, který se tak může radovat z postupu! Jiří Prskavec to už po nevydařeném startu celkem vzdával, ale nakonec končí třetí díky chybě Manuela Ochoi na poslední brance. Ochoa tak končí čtvrtý.
     
    1
    V prvním čtvrtfinále se nám přestaví Joseph Clarke z Velké Británie, Manuel Ochoa ze Španělska, dále slovenský závodník, Jakub Grigar, a také český závodník, Jiří Prskavec.
     
    Startovní listina

    Čtvrtfinále 1
    Joseph Clarke (GBR)
    Manuel Ochoa (SPA)
    Jakub Grigar (SVK)
    Jiří Prskavec (CZE)

    Čtvrtfinále 2
    Giovanni de Gennaro (ITA)
    Finn Butcher (NZL)
    Mateusz Polaczyk (POL)
    Benjamin Savsek (SLO)

    Čtvrtfinále 3
    Boris Neveu (FRA)
    Timothy Anderson (NZL)
    Martin Dougoud (SUI)
    Grzegorz Hedwig (POL)

    Čtvrtfinále 4
    Titouan Castryck (FRA)
    Noah Hegge (GER)
    Lukáš Rohan (CZE)
    Tristan Carter (AUS)
     
    Hezké pondělní odpoledne všem příznivcům vodních sportů. Dnes máme na programu čtvrtfinálové, semifinálové a také i finálové závody v Kayak Crossu můžu i žen. V tomto přenosu se zaměříme na čtvrtfinále mužů, ve kterém se nám představí dva čeští a jeden slovenský závodník. Z českých řad to budou Jiří Prskavec a Lukáš Rohan, ze Slovenska poté Jakub Grigar. Čtvrtfinále mužů začne přibližně v 15:52 a na tento přenos jste rozhodně všichni zváni.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 15:52.

    Michal Sklenařík