Kayak Cross – ženy (kon.) | Kayak Cross – muži cz (kon.)
Kayak Cross – ženy (kon.) | Kayak Cross – muži (kon.)
Kayak Cross – ženy Vítězka: Noemie Foxová (AUS) (kon.) | Kayak Cross – muži Vítěz: Finn Butcher (NZL) (kon.)
konec
Kayak Cross – muži

Pondělí 05.08.2024, 15:52 • Nautical St - White water, Paříž • Olympijské hry - Vodní slalom • Čtvrtfinále
Sledujte:
     
    Tak pozor! Titouan Castryck dostává penalizaci za projetí branky č. 3 a Lukáš Rohan se tak posouvá na 2. místo a postupuje do semifinále! (16:13:52)
     
    4
    Lukáš Rohan trochu ztratil hned na začátku a Castryck si udělal velký náskok. Poté Lukáš Rohan zaútočil na Cartera, což mu vyšlo a jel třetí. Titouan Castryck nakonec končí na prvním místě, druhý dojel Noah Hegge. Lukáš Rohan dostal penalizaci za branku č. 5 a končí třetí, a Tristan Carter dostal penalizaci za „Roll“ a za branku č. 6, a tak končí až čtvrtý.
     
    4
    Ve čtvrtém čtvrtfinále se nám přestaví Titouan Castryck z Francie, Noah Hegge z Německa, český závodník, Lukáš Rohan, a také Tristan Carter z Austrálie.
     
    1
    Joseph Clarke s přehledem vítězí v tomto čtvrtfinále a druhý nakonec končí Jakub Grigar, který se tak může radovat z postupu! Jiří Prskavec to už po nevydařeném startu celkem vzdával, ale nakonec končí třetí díky chybě Manuela Ochoi na poslední brance. Ochoa tak končí čtvrtý.
     
    1
    V prvním čtvrtfinále se nám přestaví Joseph Clarke z Velké Británie, Manuel Ochoa ze Španělska, dále slovenský závodník, Jakub Grigar, a také český závodník, Jiří Prskavec.

    Michal Sklenařík