Sokolov – K. Vary 5:4 (2:1 po s.n.) | Kladno – Kolín 0:0 (zruš.) | Litoměřice – Sparta 1:5 (kon.)
Chomutov – Jihlava 1:4 (kon.) | Olomouc – Zvolen 2:0 (kon.) | HC Slovan – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.)
Havířov – Frýdek-M. 0:3 (kon.) | Poruba 2011 – Banská Bystrica 0:0 (zruš.) | Pardubice B – Pardubice 3:5 (kon.)
konec
HC Stadion Litoměřice
1:5 (1:2, 0:1, 0:2)
HC Sparta Praha
Čtvrtek 08.08.2024, 17:30 • Kalich Arena, Litoměřice • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:48
    Sparta právě vstřelila branku! Pražané pět minut před koncem navyšují náskok! MIIKA SALOMÄKI se nejrychleji zorientoval v předbrankovém prostoru a dorazil puk do odkryté branky. Asistence: David Vitouch a David Němeček.
     
    48:27
    Sparta právě vstřelila branku! Pražané dávají čtvrtou branku! ONDŘEJ NAJMAN zůstal zcela osamocen v předbrankovém prostoru a z dorážky poslal puk mezi betony domácího brankáře. Asistence: Valterri Kemiläinen a Tomáš Hyka.
     
    38:21
    Sparta právě vstřelila branku! Pražané znovu odskakují na rozdíl dvou branek! Forman využil chyby při domácím střídání a od levého mantinelu našel před brankou úplně volného TOMÁŠE HYKU, jehož teč z bezprostřední blízkosti skončila v až v síti. Asistence: Miroslav Forman.
     
    13:33
    Litoměřice právě vstřelily branku! Stadion využívá přesilovku a je na dostřel jednoho gólu! Štibingr našel ve druhé vlně KARLA KLIKORKU, který si sjel na levý kruh a se štěstím překonal Kořenáře. Asistence: Jan Štibingr.
     
    10:18
    Sparta právě vstřelila branku! Krásná hokejová akce znamená dvoubrankové vedení! PAVEL KOUSAL si na modré čáře krásně obhodil protihráče, vybruslil si do mezikruží a poslal puk do sítě. Asistence: Tomáš Tomek a Valtteri Kemiläinen.
     
    02:03
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané jdou hned v úvodu do vedení! MICHAL VITOUCH se dostal ke kotouči na spodní hranici pravého kruhu a krásnou střelou pod horní tyč překonal Voleveckého. Asistence: Petr Ton.

    Filip Hulín

    Branky a nahrávky: 14. Klikorka (Štibingr) – 3. M.Vitouch (Ton), 11. Kousal (Tomek, Kemiläinen), 39. Hyka (Forman), 49. Najman (Kemiläinen, Hyka), 55. Salomäki (D.Vitouch, Němeček)


    HC Stadion Litoměřice: Volevecký (Michajlov) – Klikorka (C), Žovinec, Štibingr, Tomov, Tůma, Jebavý, Černohorský – Bernovský (A), Kuťák, Jelínek (A) – Sihvonen, O. Hrabík, Plos – Costa, Tecl, Kordule – Pajer, Bareš, Pospíšil.
    Trenér: Jaroslav Nedvěd

    HC Sparta Praha: Kořenář (Tvrzník) – Tomek, Kemiläinen, Moravčík, Pavlák, Němeček, Irving – Chlapík, Horák, Salomäki – Kousal, Najman (C), Novák – Forman, D. Vitouch (A), Hyka – K. Hrabík (A), M. Vitouch, Ton.
    Trenér: Pavel Gross

    Rozhodčí: Domský, Hlinka – Beneš, Kurtin

    Diváci: 1396