Itálie – Španělsko 9:11 (kon.) | Srbsko – USA 10:6 (kon.)
Řecko – Austrálie 15:9 (kon.) | Maďarsko – Chorvatsko 8:9 (kon.)
konec
Itálie – Španělsko

9:11

(0:4, 3:2, 3:3, 3:2)

Pátek 09.08.2024, 13:00Olympijské hry - Vodní pólo (muži) • O 5. - 8. místo
Předzápasové kurzy
Sledujte:
    Lorenzo BRUNI - 9:11
     
    29:25
    Itálie právě vstřelila branku! LORENZO BRUNI se pohotově uvolnil před brankou soupeře a posílá míč krásnou zadovkou do brány, Aguirreho zásah přišel až za brankovou čarou.
     
    29:09
    Španělsko právě vstřelilo branku! FELIPE PERRONE se pověsil do vzduchu a přesnou křížnou ránou posílá míč do sítě.
    Felipe PERRONE - 8:10
     
    27:43
    Španělsko právě vstřelilo branku! Desátý gól pro vedoucí tým. Z levé strany ho trefuje v přesilové hře kapitán FELIPE PERRONE.
     
    26:58
    Itálie právě vstřelila branku! Italům evidentně oddechový čas pomohl a GONZALO ECHENIQUE snižuje na konci přesilovky.
     
    25:09
    Itálie právě vstřelila branku! Italové dostali možnost penalty, ke které se dostal MATTEO GRATTA a v přesnou střelou k levé tyči proměňuje.
     
    23:59
    Španělsko právě vstřelilo branku! Poslední trefa před pauzou. V poslední vteřině se o ni postaral FELIPE PERRONE.
    Nicholas PRESCIUTTI - 6:8
     
    23:29
    Itálie právě vstřelila branku! Ještě před pauzou je tu italské snížení. NICHOLAS PRESCIUTTI si vycukal brankáře a trefil se prudce mezi jeho ruce.
     
    22:46
    Španělsko právě vstřelilo branku! MIGUEL DE TORO dostal až příliš prostoru pro střelu a připisuje další španělský zásah.
    Alberto MUNÁRRIZ - 5:7
     
    21:16
    Španělsko právě vstřelilo branku! Důležitou trefu hned po rozehrání zaznamenal k levé tyči ALBERTO MUNÁRRIZ.
     
    20:49
    Itálie právě vstřelila branku! Už je rozdíl pouze jednoho gólu. GONZALO ECHENIQUE z velkého úhlu procedil míč do sítě!
    Francesco DI FULVIO - 4:6
     
    17:25
    Itálie právě vstřelila branku! FRANCESCO DI FULVIO využívá okamžitě přesilovku a s odrazem o vodní hladinu k pravé tyči opět snižuje na rozdíl dvou branek.
     
    14:13
    Itálie právě vstřelila branku! Italové se očividně probrali. Další jejich branku přidává dělovkou o břevno ANDREA FONDELLI.
     
    13:37
    Itálie právě vstřelila branku! TOMMASO GIANAZZA dostal míč do předbrankového prostoru mezi dva soupeře, dokázal mezi nimi proskočit a tvrdou ranou poslat míč do sítě.
    Álvaro GRANADOS - 1:6
     
    12:45
    Španělsko právě vstřelilo branku! Tvrdá pecka pod horní tyčku v přesilové hře, jejímž autorem je ÁLVARO GRANADOS, a výsledek začíná připomínat debakl.
     
    12:07
    Itálie právě vstřelila branku! Konečně to tam Italům padlo. MATTEO GRATTA nejprve naznačil střelu, aby se zbavil soupeře a poté přesnou ranou poslal první míč do španělské sítě.
     
    9:46
    Španělsko právě vstřelilo branku! Teď to Španělé parádně vykombinovali skoro až do kuchyně. Na konci celé kombinace byl MARC LARUMBE, který sice už mířil pod vodu, ale dokázal ještě poslat míč do odkryté klece. Gól padl v přesilovce.
     
    5:30
    Španělsko právě vstřelilo branku! Je tu další míč v brance Itálie. ÁLVARO GRANADOS si připravil pozici na středu útočné poloviny a přesnou střelou k tyči zvyšuje vedení svého týmu.
    Marc LARUMBE - 0:3
     
    3:26
    Španělsko právě vstřelilo branku! Tentokrát to španělské šestce už vyšlo. MARC LARUMBE dostal znovu pas před branku soupeře, tentokrát se nemýlil a posílá míč přesně do sítě.
     
    1:25
    Španělsko právě vstřelilo branku! Je tu druhá branka pro španělský výběr. Příliš volného prostoru pro střelu dostal MARTIN FAMERA, který v klidu trefuje ze středu hřiště.
     
    0:55
    Španělsko právě vstřelilo branku! ALVARO GRANADOS v závěru času pro útok dostal míč na levou stranu hřiště a přesnou ranou pod břevno otevírá skóre.

    Ondřej Černý

    Zwart (NED), Dervieux (FRA)
    Sestavy:
    Itálie: del Lungo (2. Nicosia) - di Fulvio (C), Velotto, Gianazza, Fondelli, Condemi, Iodice, Echenique, Presciutti, Bruni, di Somma, Gratta.
    Trenér: Alessandro Campagna.

    Španělsko: Aguirre (Lorrio) - Munárriz, Granados, Sanahuja, de Toro, Larumbe, Famera, Cabañas, Tahull, Perrone (C), Biel, Bustos.
    Trenér: David Martín.
    Branky:
    13. a 26. Gratta, 21. a 27. Echenique, 14. Gianazza, 15. Fondelli, 18. di Fulvio, 24. Presciutti, 30. Bruni - 1., 6. a 13. Granados, 24., 28. a 30. Perrone, 4. a 10. Larumbe, 2. Famera, 22. Munnáriz, 23. de Toro.
    Červené karty:
    24. Presciutti - 24. Granados, 26. Sanahuja