10m věž – muži Vítěz: Cchao Jüan (CHN) (kon.) | 3m prkno – ženy Čchen I-wen (CHN) (kon.)
konec
10m věž – muži

Vítěz: Cchao Jüan (CHN)

Pátek 09.08.2024, 10:00Olympijské hry - Skoky do vody • Předkolo
Sledujte:
     
    Konečné výsledky:
    1. Cchao Jüan (CHN) 500,15 b
    2. Rikuto Tamai (JPN) 497,15 b
    3. Rylan Wiens (CAN) 485,25 b
    4. Jang Chao (CHN) 479,80 b
    5. Olexij Sereda (UKR) 479,45 b
    6. Randal Willars Valdez (MEX) 460,75 b
    7. Cassiel Rousseau (AUS) 453,10 b
    8. Noah Williams (GBR) 446,70 b
    9. Kyle Kothari (GBR) 433,10 b
    10. Nathan Zsombor-Murray (CAN) 407,20 b
    11. Kevin Berlin Reyes (MEX) 407,15 b
    12. Timo Barthel (GER) 402,65 b
    13. Brandon Loschiavo (USA) 393,65 b
    14. Jaxon Bowshire (AUS) 390,30 b
    15. Riccardo Giovannini (ITA) 387,65 b
    16. Andreas Sargent Larsen (ITA) 369,50 b
    17. Shin Jung-whi (KOR) 369,20 b
    18. Robert Lukaszewicz (POL) 366,05 b
    ...
    19. Carson Tyler (USA) 363,75 b
    20. Alejandro Solarte (COL) 363,10 b
    21. Igor Mjalin (UZB) 357,10 b
    22. Yong Myong (PRK) 347,10 b
    23. Anton Knoll (AUT) 321,55 b
    24. Om Yong Myong (KOR) 320,40 b
    25. Bertrand Rhodict Anak Lises (MAS) 313,70 b
    26. Ramez Sobhy (EGY) 266,95 b (12:39:03)
     
    Předkolo závodu z 10 metrové věže ovládl obhájce zlata z Tokia Cchao Jüan. Jen o tři body za ním skončil Japonec Rikuto Tamaj a ze třetího místa postupuje Kanaďan Rylan Wiens. Trošku drama z toho udělal pokaženým druhým skokem další z Číňanů Jang Chao, jenž se ale ze zadních pozic proskákal až na čtvrté místo. Těsně pod čarou skončil Američan Carson Tyler, kterého vyšly dva pokažené skoky draho. Pro semifinále bude k dispozici jen jako případný náhradník.
     
    Bowshire si to pohlídal a dál půjde ze čtrnáctého místa. Osmnáct semifinalistů tedy známe.
     
    Semifinále bude skákat i Nathan Zsombor-Murray. Průběžně desátý a skákat jde už jen Jaxon Bowshire.
     
    Podobně na tom byl Polák Robert Lukaszewicz. Ten ale skok přetočil a chvíli se asi bál. Nakonec je ale šestnáctý a na řadu jdou už jen poslední dva. Na semifinálovou osmnáctku to tedy stačí.
     
    Kevin Berlin Reyes ještě potřeboval solidní zajišťovák nad 50 bodů. To se mu povedlo. Dokonce 77,40 a desáté místo.
     
    Ramez Sobhy do bojů o postup už neměl jak promluvit. Nepovedl se mu téměř žádný skok. A ten poslední byl navíc nejhorší. Egypťan skončí na konci výsledkové listiny.

    Kanaďan Rylan Wiens už naopak měl jistý postup. Mohl tak skákat s naprostým klidem. Nebyl to úplně ideální pokus. Wiens tak klesl za Japonce Tamaje na třetí místo.
     
    Alejandro Solarte jde za Tylera! Těsně, je šestnáctý.
     
    Carson Tyler potřeboval útočit. Jeho skok špatný nebyl, ale stačí na průběžné patnácté místo a nejsem si jist, že to bude stačit. Možná to bude na hraně té osmnácté pozice.
     
    Ukrajinec Olexij Sereda se dnes celou dobu pohybuje mezi nejlepšími pěti. Tam také zřejmě zůstane. 86,4 bodů na závěr předkola.
     
    Anton Knoll byl po pátém kole až 24. Neskočil špatně, za 65 bodů. Už nyní se ale nachází pod čarou postupu.
     
    Noah Williams zakončil své působení v předkole 77 body a je v semifinále. Průběžně šesté místo.
     
    Bertrand Rhodict Anak Lises zakončil své účinkování důstojně – 65 body. Dál každopádně postoupit nemůže. Korejec Shin Jung-whi jde na třinácté místo. Nic jistého ještě nemá.
     
    Andreas Sargent Larsen je jedenáctý a 48 body si to ještě lehce zkomplikoval. Kyle Kothari je šestý a je kvalifikován do semifinále.
     
    Rikuto Tamaj dalším závodníkem, který už mohl skočit v klidu. To bylo na jeho skoku poznat a je z toho druhé místo o pouhé tři body za Cchaem.
     
    Jang Chao také nedopouští žádné drama. Naopak! 99 bodů na závěr a průběžné druhé místo. A to byl Číňan téměř na chvostu.
     
    Randal Willars Valdez také v pohodě potvrzuje postup. Průběžné druhé místo pro mexického borce. Je to, mimochodem 40bodová ztráta na vedoucího Číňana.
     
    Riccardo Giovannini je průběžně osmý a ještě si musí na jistotu počkat. Mělo by to ale stačit. Q už svítí u průběžně durhého Australana Cassiela Rousseaua.
     
    Obávám se, že do semifinále nepostoupí Om Yong Myong. Severokorejec zazdil pátou sérii a teď si moc nepomohl. Průběžně až třinácté místo.
     
    Obhájce zlata z Tokia Cchao Jüan zakončil předkolo 81 body za ne úplně dokonalý skok. Tedy na jeho poměry. Průběžně samozřejmě vede a v semifinále nebude scházet.
     
    Igor Mjalin se nacházel na dvacátém místě. Potřeboval tak velmi dobrý pokus. 67,20 bodů nebylo špatných, ale stačit to asi nebude.
     
    Němec Timo Bartel se dostává před Američana a už má jisté semifinále. Horší než 18. nebude.
     
    Brandon Loschiavo také musel útočit. Povedlo se! 85,10 bodů a to by mělo stačit!
     
    Kim Yeong-taek potřeboval téměř dokonalý skok. Ten nepřišel a semifinále bude bez korejského závodníka.
     
    Před poslední sérií vede Cchao Jüan. Druhý Rylan Wiens a třetí Rikuto Tamaj. Tihle borci se už o semifinále bát nemusejí.
     
    Jaxon Bowshire pátou rundu uzavřel. 64 bodů a je to čtrnácté místo. V závěru nepokazit a mělo by to být semifinále.
     
    Předposledním závodníkem na prkně v páté sérii je Nathan Zsombor-Murray. Slušný skok za 71,40 bodů a desáté místo.
     
    Robert Lukaszewicz z Polska skočil solidně a přebírá jedenácté místo.
     
    Kanaďan Rylan Wiens je druhý a v pohodě směřuje do semifinále. Kevin Berlin Reyes z Mexika na své poměry kazí, ale stále je to jedenácté místo.
     
    Egypťan Ramez Sobhy uzavíral pořadí a na tom se nic nemění ani nyní. 47,60 bodů ho alespoň přiblížilo Malajci Anakovi Lisesovi.
     
    Alejandro Solarte měl problémy postavit se na ruce. Tomu odpovídal i nepříliš povedený skok a Kolumbijec si komplikuje situaci! je patnáctý.
     
    Američan Carson Tyler zůstává na hraně! Po skoku těsně pod 60 bodů je sedmnáctý a bude muset zaútočit v poslední sérii.
     
    Olexij Sereda byl průběžně třetí. Pátou rundu na své poměry pokazil. Opět se řadí na třetí pozici, ale na nejlepší ztratil. Je dost možné, že ho ještě překoná třeba Wiens.
     
    Noah Williams si jde pro semifinále. Brit je průběžně šestý. Rakušan Anton Knoll byl po čtyřech skocích 24. 44,55 bodů mu moc nepomůže.
     
    Po čtyřech skocích byl za semifinálovými bránami také Shin Jung-whi. Ten nyní předvedl průměrný skok za 64 bodů. Aktuálně je třináctý, ale několik borců ho jistě ještě přeskočí.
     
    Brit Kyle Kothari potěšil trenéra slušným skokem nad 80 bodů. Průběžně šesté místo a to velmi pravděpodobně znamená semifinále. Bertrand Rhodict Anak Lises z Malajsie pak potvrdil, že dnes není jeho den. Jen 37 bodů a do semifinále mu už nepomůže pravděpodobně ani dokonalý závěrečný skok.
     
    Andreas Sargent Larsen byl po čtvrté sérii šestnáctý. Teď předvádí skok, že si moc nepolepší, ale jistě ani nepohorší. Je z toho průběžná devátá pozice.
     
    Po čtyřech skocích druhý Rikuto Tamaj ztratil dalších deset bodů na vedoucího Číňana. Průběžně zůstává druhý.
     
    Mexičan Randal Willars Valdez skočil takového zajišťováka za 66,6 bodů. Chvíli byl druhý, než ho překonal Jang Chao. Ten pokazil druhý skok, jinak ukazuje, že bude patřit k favoritům.
     
    Riccardo Giovannini předvedl průměrný pokus, je sedmý. Přeskočil ho také Cassiel Rousseau. Ten se řadí na druhou pozici. Zůstává zhruba na svém.
     
    Průběžně vedoucí Cchao Jüan přidal 86,40 bodů a udržel se zatím v čele. Po něm šel Om Yong Myong z KLDR. Ten kazí a dopadl na záda. Pouze 16,2 bodů a velká komplikace! Om se propadá i za řadu borců, kteří ještě v páté sérii neskákali.
     
    Kim Yeong-taek pokračuje v nevýrazných výkonech, které budou sotva stačit na postup. Američan Brandon Loschiavo se zařadil před něho. Zatím nejlepší skok v pátém kole pak poslal do vedení Němce Tima Barthela.
     
    Kanaďan Nathan Zsombor-Murray byl po třech skocích devatenáctý, tedy těsně za semifinále. Ve čtvrté sérii ale předvedl velmi dobrý skok a posunul se na patnáctou příčku. Kolo uzavřel Jason Bowshire. Australan se dostal těsně před kanadského soupeře.
     
    Kevin Berlin Reyes je devátý a také on si jde pro semifinále. Robert Lukaszewicz z Polska ještě musí bojovat, ale průběžná třináctá pozice mu dává dobrou šanci.
     
    Rylan Wiens z Kanady útočí v předkole na nejvyšší příčky. Po průměrném čtvrtém skoku se zařadil na čtvrté místo. Každopádně postupovou situaci si nijak nezkomplikoval.
     
    Alejandro Solarte z Kolumbie jde po dobrém čtvrtém kole na desátou pozici. Po třech skocích až 24. Ramez Sobhy ho rozhodně neohrozí a pravděpodobně ani nepostoupí. Hodně pokažený skok a průběžné poslední místo.
     
    Carson Tyler byl 17. po třetím kole. Čtvrté kolo kazí a zase si výrazně zkomplikoval boj o postup. Už druhý zazděný skok Američana v dnešním předkole.
     
    Oleksij Sereda tentokrát předvedl na své dnešní poměry průběžný skok. V čele průběžného pořadí se tak neudržel a zařadil se na třetí pozici. To je ale vcelku jedno, v semifinále se začíná od znovu.
     
    Rakušan Anton Knoll byl po třech kolech poslední. Čtvrtý skok měl dobrý a přeskočil alespoň Malajce Anaka Lisece.
     
    Noah Williams z Velké Británie skočil ve čtvrtém kole velmi dobře. Průběžně šesté místo a pokud nepřijde nějaká velká chyba, tak by to mělo být semifinále.
     
    Kyle Kothari také ve čtvrtém kole neoslnil. Dostal se těsně pod 60 bodů. Je z toho zatím sedmé místo. Malajec Bertrand Rhodict Anak Lises se čtvrtým skokem dost pravděpodobně připravil o účast v semifinále. Potřeboval útočit, místo toho přetočil dopad a 34 bodů ho řadí na chvost pole.
     
    Andreas Sargent Larsen z Itálie spíše pokazil. Je z toho ale průběžné sedmé místo a stále dobrá šance na postup.
     
    Rikuto Tamaj má předkolo rozjeté pohodově. Dobrý skok i ve čtvrté sérii a průběžné druhé místo se čtyřbodovou ztrátou na lídra.
     
    Randal Willars Valdez skáče na postup a je průběžně druhý! Číňan Jang Chao pokazil druhý skok a své fanoušky postrašil. Nyní už ale zase ukazuje, že by měl bojovat o medaile. 97,20 bodů za téměř dokonalý skok a posun na průběžné čtvrté místo.
     
    Riccardo Giovannini za sebou nechal Američana Loschiava. V dobrých výkonech pokračuje Cassiel Rousseau. Australský skokan je průběžně druhý.
     
    Om Yong Myong napravil zaváhání ze třetího kola. 70,40 za čtvrtý skok, průběžně druhé místo. Pokud nepřijde nějaký kolaps, semifinále Severokorejci neunikne.
     
    Igor Mjalin předvedl zatím nejlepší čtvrtý skok a v pořadí jde alespoň před Kima. Od prvního kola byl totiž poslední. Nás ale zajímá především Cchao Jüan. Ten skočil za 86,40 bodů a jde jasně do čela.
     
    Němec Timo Barthel do průběžného vedení jde, ale ani on nezvládl svůj skok nijak zázračně.
     
    Rozjely se nám čtvrté pokusy. Korejec Kim Yeong-taek ani teď nijak výrazně nezaútočil. Brandon Loschiavo z USA také nepředvedl moc povedený pokus. Korejce překonává, ale v celkovém pořadí to nestačí ani na Seredu, který ještě čtvrtou sérii neabsolvoval.
     
    Po polovině předkola vede Olexij Sereda před Rylanem Wiensem a Rikutem Tamajem. Obhájce z Tokia Cchao Jüan je čtvrtý.
     
    První polovina závodu je minulostí. Kanaďan Nathan Zsombor-Murray jde až na devatenácté místo a nepostupoval by! Jason Bowshire se řadí hned za něho a také on tedy bude muset ve druhé polovině předkola přidat.
     
    Kevin Berlin Reyes šel se svým pokusem na deváté místo. Polál Robert Lukaszewicz předvedl sotva průměrný skok a propadl se. Průběžně je čtrnáctý.
     
    Rylan Wiens, který po dvou kolech vedl, nepředvedl špatný třetí skok. Zařadil se však o 2,05 bodu za Ukrajince Seredu.
     
    Alejandro Solarte jde těsně za Američana. Ramez Sobhy z Egypta se měl problémy postavit na ruce. Následně předvedl skok za necelých 50 bodů. Horší než on jsou jen dva závodníci.
     
    Olexij Sereda naopak skáče v dobré formě a posouvá s do průběžného vedení! Ve stíhací jízdě po nepodařeném úvodním skoku pokračuje Carson Tyler, který je průběžně čtrnáctý.
     
    Anton Knoll totálně kazí. Dostal jen 20,4 bodu a obávám se, že mezi nejlepších 18 nepůjde, i kdyby se ve zbytku předkola roztrhal.
     
    Shin Jung-whi jde po průměrném třetím skoku na třinácté místo. Noah Williams nezvládl ideálně dopad, přetočil ho. I tak je ale průběžně šestý, což není špatné vzhledem k postupovému klíči.
     
    Bertrand Rhodict Anak Lises se naopak pohybuje na hraně a pouhými 49,5 body ve třetí sérii si zrovna moc nepolepší!
     
    Andreas Sargent Larsen se dostává na průběžné sedmé místo. Brit Kothari předvedl dobrý druhý skok a je pátý. To jsou výkony, které by v pohodě stačily na semifinále.
     
    Rikuto Tamaj předvedl čtyři a půl salta vpřed. Povedlo se mu to skvěle. Viděli jsme nejlepší skok ve třetím kole a je to průběžné vedení!
     
    Mexičan Randal Willars Valdez jde následně na druhou pozici před Australana. Číňan Jang Chao si nemůže dovolit další zaváhání po pokaženém druhém kole. Nyní to byl skvělý skok za 86,7 bodů, který znamená průběžné šesté místo.
     
    Riccardo Giovannini zůstává na svém, průběžně je pátý. Přeskočil ho po něm jdoucí Cassiel Rousseau. Ten se posouvá na druhé místo před Severokorejce.
     
    Severokorejec Om Yong Myong byl po dvou kolech čtvrtý. Určitě se ale propadne, protože třetí skok vyloženě kazí a dostal za něj jen 42 bodů. Zatím to stačí na druhou příčku.
     
    Obhájce z Tokia Cchao Jüan nepředvedl ideální skok. Přesto to zatím stačí na průběžné vedení. A samozřejmě to postup do semifinále nijak neohrožuje.
     
    Němec Timo Barthel jde před Američana. Igor Mjalin byl po dvou kolech suverénně poslední. Teď předvedl svůj zatím nejlepší skok, i tak ale zůstává na chvostu pořadí.
     
    Začala třetí série skoků. Kim Yeong-taek tentokrát vyloženě nepokazil, ale průměrné výkony ho do semifinále asi neposunou. Brandon Loschiavo nepředvedl moc dobrý pokus, ale stačí to na průběžné vedení stále s velkým náskokem před Korejcem.
     
    Kanaďan Nathan Zsombor-Murray byl na tom velmi dobře po prvním kole. Tentokrát ale pokazil a ze druhého místa se propadá až na čtrnácté! Na závěr druhé série skoků se pak Jason Bowshire zařadil až na 21. pozici.
     
    Polák Robert Lukaszewicz přijel se slušnou formou. Známky od rozhodčích ho poslaly na na průběžné deváté místo.
     
    Kevin Berlin Reyes je šestnáctý, tedy na hraně postupu.
     
    Egypťan Ramez Sobhy za sebou nechal tři soupeře. Rylan Wiens z Kanady skočil výtečné druhé kolo a o 4 desetiny bodu vede před Cchao Jüanem!
     
    Američan Carson Tyler pokazil první kolo a byl po něm poslední. Teď už to bylo mnohem lepší a Tyler se bodově posouvá před Janga, Kima a Majlina. Následně skákal Alejandro Solarte, kterého poslaly jeho známky na čtrnácté místo.
     
    Ukrajinec Olexij Sereda si dnes vede zatím výborně! Dosud nejlepší výkon ve druhé sérii ho posílá na druhé místo.
     
    Rakušan Anton Knoll za sebou nechal jen trojici závodníků, kteří minimálně jeden skok totálně pokazili.
     
    Brit Noah Williams předvedl velmi slušný skok a je šestý. Tady by to naopak na postup v klidu stačilo.
     
    Bertrand Rhodict Anak Lises překonal jen dva soupeře. Shin Jung-whi se ale následně zařadil těsně za něho. Tady sledujeme závodníky, kteří jsou zatím na hraně, možná těsně za hranou, postupu.
     
    Andreas Sargent Larsen se zlepšil oproti prvnímu kolu a momentálně by byl ve hře o postup. Brit Kyle Kothari nedotočil poslední salto úplně ideálně a jde až na osmou pozici.
     
    Rikuto Tamaj zvládl výtečně druhý skok a posouvá se na třetí místo!
     
    A od Číňana to bylo velmi nepovedené! Za druhý skok dostal jen 28 bodů a je osmý z deseti závodníků, kteří za sebou mají dva skoky.
     
    Randal Willars Valdez se zařadil těsně za Australana. Jang Chao se postavil na ruce ke svému druhému skoku, ale něco se nevyvedlo a bude tak zkoušet druhý pokus.
     
    Horší než Ital Riccardo Giovannini je zatím jen Korejec Kim. Australan Cassiel Rousseau jde na čtvrté místo.
     
    Severokorejec Om Yong Myong předvedl ještě o něco lepší výkon než Číňan a jde za něho na druhé místo. Svou ztrátu snížil o 1,2 bodu.
     
    Pro Cchao Jüana je postup povinností. Číňan také přidal 80 bodů a jde do průběžného vedení s náskokem 32 bodů na Loschiava!
     
    Igor Mjalin neměl dobrý první pokus. A druhý byl ještě horší. Uzbek nedotočil dopad a dostal jen 25,5 bodů. To je, obávám se, konec nadějí na postup.
     
    Brandon Loschiavo z USA skočil výrazně lépe a Korejce tak jasně přeskakuje. Timo Barthel se po tři a půl salta na zad řadí na druhé místo jen o 2 desetiny bodu za Američana.
     
    Kim Yeong-taek začal druhou sérii skoků. Opět ale nic moc.
     
    Úvodní skoky zakončili Kanaďan Nathan Zsombor-Murray a Australan Jason Bowshire. Zsombor-Murray to zvládl výborně a dostal se na druhé místo! Bowshire šestnáctý, takže na spodní hranici postupu.
     
    Kevin Berlin Reyes se zařadil před Sobhyho. Slušně skočil Polák Robert Lukaszewicz. Ten zvládl tři a půl salta vpřed tak, že je průběžně třináctý.
     
    Alejandro Solarte se řadí před Tylera. Tohle by také na postup zatím zdaleka nestačilo. Ramez Sobhy následně předvedl zase o něco slabší skok než Solarte.
     
    Ukrajinec Olexij Sereda si vedl velmi dobře a dělí se o čtvrté místo s Britem Kotharim. Po něm pokazil skok Američan Carson Tyler, jenž uzavírá celkové pořadí a tuhle ztrátu bude dohánět dost složitě!
     
    Anton Knoll až patnáctý. Rakušan bude muset přidat, tohle by na postup nestačilo.
     
    Korejec Shin Jung-whi spokojen nebude. Ten předvedl zatím druhý nejhorší skok. Po něm šel na řadu Brit Noah Williams, který je průběžně sedmý.
     
    Malajec Bertrand Rhodict Anak Lises se řadí na jedenácté místo. Ve vyrovnaném středu pořadí bude muset ještě přidat.
     
    Brit Kyle Kothari se stává zatím nejlepším Evropanem. Zařadil se na čtvrté místo za dvojici Číňanů a Severokorejce.
     
    Japonec Rikuto Tamaj jde na deváté místo. Úplně nakonec se pak zařadil Ital s dánskými kořeny Andreas Sargent Larsen.
     
    Druhý Číňan Jang Chao to rovněž zvládl dobře. Je druhý s výslednou známkou 81,6.
     
    Mexičan Randal Willars Valdez se řadí na čtvrtou pozici. Dnes jde především o postup. V semifinále se bude začínat od znovu.
     
    Velmi solidní skok předvedl Australan Cassiel Rousseau, ten je třetí. Před ním skákal Riccardo Giovannini. Ital se zařadil na průběžnou pátou příčku.
     
    Na druhé místo jde se 78,40 body Severokorejec Om Yong Myong.
     
    Igor Mjalin z Uzbekistánu se zařadil na zatím poslední místo. Cchao Jüan, obhájce z Tokia, jde naopak suverénně do čela s 88,40 body.
     
    Američan Brandon Loschiavo tento výkon překonal se 72 body. Na druhé místo se pak dostal Němec Timo Barthel.
     
    1
    Korejec Kim Yeong-taek skočil tři a půl salta popředu s bodovým hodnocením 64,50.
     
    Každý závodník má k dispozici šest skoků. Zlato z Tokia obhajuje Cchao Jüan. K favoritům pak bude patřit i druhý Číňan Chao Jang.
     
    Do předkola zasáhne 26 skokanů, z nichž si zajistí postup do semifinále nejlepších 18.
     
    Startovní listina:
    1. Kim Yeong-taek (KOR)
    2. Brandon Loschiavo (USA)
    3. Timo Barthel (GER)
    4. Igor Mjalin (UZB)
    5. Cchao Jüan (CHN)
    6. Om Yong Myong (PRK)
    7. Riccardo Giovannini (ITA)
    8. Cassiel Rousseau (AUS)
    9. Randal Willars Valdez (MEX)
    10. Chao Jang (CHN)
    11. Rikuto Tamaj (JPN)
    12. Andreas Sargent Larsen (ITA)
    13. Kyle Kothari (GBR)
    14. Bertrand Rhodict Anak Lises (MAS)
    15. Shin Jung-whi (KOR)
    16. Noah Williams (GBR)
    17. Anton Knoll (AUT)
    18. Olexij Sereda (UKR)
    19. Carson Tyler (USA)
    20. Alejandro Solarte (COL)
    21. Ramez Sobhy (EGY)
    22. Rylan Wiens (CAN)
    23. Kevin Berlin Reyes (MEX)
    24. Robert Lukaszewicz (POL)
    25. Nathan Zsombor-Murray (CAN)
    26. Jason Bowshire (AUS)
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 10:00.

    Martin Augustin

    Konečné pořadí:
    1. Cchao Jüan (CHN) 500,15 b
    2. Rikuto Tamai (JPN) 497,15 b
    3. Rylan Wiens (CAN) 485,25 b
    4. Jang Chao (CHN) 479,80 b
    5. Olexij Sereda (UKR) 479,45 b
    6. Randal Willars Valdez (MEX) 460,75 b
    7. Cassiel Rousseau (AUS) 453,10 b
    8. Noah Williams (GBR) 446,70 b
    9. Kyle Kothari (GBR) 433,10 b
    10. Nathan Zsombor-Murray (CAN) 407,20 b
    11. Kevin Berlin Reyes (MEX) 407,15 b
    12. Timo Barthel (GER) 402,65 b
    13. Brandon Loschiavo (USA) 393,65 b
    14. Jaxon Bowshire (AUS) 390,30 b
    15. Riccardo Giovannini (ITA) 387,65 b
    16. Andreas Sargent Larsen (ITA) 369,50 b
    17. Shin Jung-whi (KOR) 369,20 b
    18. Robert Lukaszewicz (POL) 366,05 b
    ...
    19. Carson Tyler (USA) 363,75 b
    20. Alejandro Solarte (COL) 363,10 b
    21. Igor Mjalin (UZB) 357,10 b
    22. Yong Myong (PRK) 347,10 b
    23. Anton Knoll (AUT) 321,55 b
    24. Om Yong Myong (KOR) 320,40 b
    25. Bertrand Rhodict Anak Lises (MAS) 313,70 b
    26. Ramez Sobhy (EGY) 266,95 b
    Startovní listina:
    1. Kim Yeong-taek (KOR)
    2. Brandon Loschiavo (USA)
    3. Timo Barthel (GER)
    4. Igor Mjalin (UZB)
    5. Cchao Jüan (CHN)
    6. Om Yong Myong (PRK)
    7. Riccardo Giovannini (ITA)
    8. Cassiel Rousseau (AUS)
    9. Randal Willars Valdez (MEX)
    10. Jang Chao (CHN)
    11. Rikuto Tamaj (JPN)
    12. Andreas Sargent Larsen (ITA)
    13. Kyle Kothari (GBR)
    14. Bertrand Rhodict Anak Lises (MAS)
    15. Shin Jung-whi (KOR)
    16. Noah Williams (GBR)
    17. Anton Knoll (AUT)
    18. Olexij Sereda (UKR)
    19. Carson Tyler (USA)
    20. Alejandro Solarte (COL)
    21. Ramez Sobhy (EGY)
    22. Rylan Wiens (CAN)
    23. Kevin Berlin Reyes (MEX)
    24. Robert Lukaszewicz (POL)
    25. Nathan Zsombor-Murray (CAN)
    26. Jaxon Bowshire (AUS)