Jastrzębie – Poruba 3:3 (2:0 po s.n.) | Spišská N. Ves – Nowy Targ 6:3 (2:1 po s.n.) | Kobra – Řisuty 0:0 (18:00)
po s.n. (2:1)
HK Spišská Nová Ves
6:3 (2:1, 1:1, 3:1 - 0:0)
PZU Podhale Nowy Targ
sk Pátek 09.08.2024, 17:30 • TIPOSBET Aréna Spišská Nová Ves • Přípravné zápasy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:30.
     
    Vážení hokejoví fanúšikovia. Vítam vás pri sledovaní prípravného zápasu medzi Spišskou Novou Vsou a Nowym Targom.

    HK Spišská Nová Ves


    Vicemajster republiky odohrá prvý prípravný zápas. V Spišskej sa spravil trochu väčší zásah do zostavy. Úspešného lodivoda Vlastimila Wojnara, ktorý sa dohodol s Vítkovicami, vystriedal Kanaďan Jason O´Leary, ktorý dve sezóny trénoval Angers. Novinkou je zloženie brankárskej dvojice Mitens – Valluš, ale aj obmena legionárov. Zo slovenských hokejistov sa vrátil obranca Martin Knižka, z Nových Zámkov pribudol útočník Patrik Števuliak.

    PZU Podhale Nowy Targ

    V Nowom Targu bolo leto v znamení zmien v štruktúrach. Novým prezidentom klubu sa stal Jakub Majewski, ktorý nahradil Mateusza Gaceka. Ten už nemohol pokračovať vo funkcii z osobných dôvodov. Tradičný účastník poľskej Ekstraklasy je už niekoľko rokov finančne poddimenzovaný a iba nedávno získal licenciu na budúci ročník. Mužstvo sa vlani umiestnilo na 7. priečke so ziskom 50 bodov. Najväčšou hviezdou kabíny je útočník Patryk Wronka. Každoročný kanonier v máji reprezentoval Poľsko na MS v Česku.
     
    Úvodné zostavy:

    HK Spišská Nová Ves: Mitens – Groch, MacKinnon, Romaňák, S. Barcík, Žiak, Knižka, Vaverčák – Andrusiak, Chlán, Šuty – Majdan, Ford, Hannoun – Džugan, Drábek, Števuliak – T. Danielčák, J. Polčík, Frankovič.

    Tréner: Jason O´Leary.

    PZU Podhale Nowy Targ: Bizub – Pangelov, Zalamai, Tomasik, Wajda, Wilson, Horzelski, Mrugala, Jarczyk – Denyskin, Wronka, Neupauer – Dupuy, Boivin, Ščerba – Mroczkowski, Jaros, Ščečura –
    Wielkiewicz, Worwa, Pelaczyk.

    Tréner: Dave Allison.

    Rozhodca: Tornay, Mihajlo – Beniač, Uličný.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    01:00
    Úvodná priniesla viacero osobných súbojov či pádov. Okrem toho prišiel aj prvý zákrok domáceho brankára Mitensa, ktorý schoval puk pod lapačku.
     
    01:50
    Groch urobil poriadok v defenzíve. Vďaka tomu mohli jeho útočníci vykorčuľovať dopredu s úmyslom skórovať.
     
    02:13
    Znovu situácia patrila domácemu Grochovi. Odhodlal sa k tvrdej strele od modrej čiary. Pripravený bol tiež brankár hostí Bizub a zakončenie zlikvidoval bez väčšej námahy.
     
    02:46
    Vaverčákovo nahodenie z polovice klziska skončilo v lapačke poľského gólmana Bizuba. Hra je prerušená a nasleduje vhadzovanie po jeho pravici.
     
    03:20
    Hostia sa predstavili v ofenzíve zásluhou Ščerbu, ktorý už bol ale z ťažkého uhla, a tak nepreveril Mitensa. Snažil sa vytvoriť palebnú pozíciu Dupuyovi, ale Spišiaci zabrali v obrane.
     
    04:27
    Kvalitné zručnosti ukázal útočník hostí Denyskin. Takmer sa preštrikoval do úspešného zakončenia, no puk mu unikol v najnevhodnejšej chvíli. Strelecký pokus sa predsa len naskytol, o ktorý sa postaral Horzelski. Mitens bol na mieste.
     
    05:11
    Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
    Jarosz – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    05:22
    Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
    Dupuy – 2 min., nebezpečná hra vysokou hokejkou.
     
    05:35
    Kombinácia medzi tromi domácimi hráčmi. Majdan posunul Chlánovi, ktorý vystrelil po spätnej nahrávke Žiaka. Bizub nechal zatvorené betóny.
     
    05:49
    Spišská Nová Ves dala gól! Bizub mal plné ruky práce po kvalitnej strele Spišiakov, ale nemal šancu udržať na uzde JURAJA MAJDANA, ktorý vyvinul veľký tlak do bránky a prekonal ho z dorážky. Asistencia: Róbert Džugan.
     
    06:49
    Spišská rozhodne ešte nepovedala koncové slovo. Má k dispozícii zopár záverečných sekúnd z druhého vylúčenia a robí všetko pre strelenie druhého gólu. Tentoraz však Bizub Targ podržal.
     
    07:22
    Nowy Targ hrá s piatimi hráčmi.
     
    07:26
    Už v rovnovážnom počte hráčov musel zasahovať hosťujúci brankár Bizub. Blysol sa pekným semaforom, keď na neho vypálil Petr Chlán z pravého kruhu.
     
    08:24
    Chlán sa vybral za súperovu bránku bojovať o puk a urobil kus kvalitnej práce. Z toho sa pokúšal profitovať Andrusiak, ale nestihol zo vzdialenejšej žŕdky prekvapiť Bizuba.
     
    09:19
    Denyskin opäť mal dostatočnú kontrolu nad pukom! Prenikol až pred Mitensa, no tesne pred ním príliš nadvihol zakončenie! Spišiaci by to mali považovať za varovný prst!
     
    10:06
    Katastrofálna a pomerne aj riskantná rozohrávka Džugana na vlastnej polovici. Hľadal Števuliaka, ktorý korčuľoval opačným smerom, ale zakázané uvoľnenie to nie je. Hrá sa ďalej.
     
    10:54
    Barcík váhal so strelou napriek tomu, že mal pred sebou solídne otvorený priestor. Koncovku mu hostia tečovali, ale pri bránke nestihol tečovať Drábek.
     
    11:41
    Spišská Nová Ves dala gól! Poliaci v útoku nepochodili, keď ich vyhnala nepresná prihrávka Boivina. Spišská využila protiútok a vyznamenali sa mladíci z juniorky. TIM DANIELČÁK prestrelil Bizuba. Asistencie: Patrik Vaverčák a Michal Frankovič.
     
    12:38
    Nová akcia Spišskej nebola zakončená žiadnym spôsobom. Ford vkorčuľoval do pásma s pukom, ale v ňom bol skôr Hannoun. Ofsajd.
     
    12:59
    Mitens s drobným zaváhaním pri rozohrávke od svojej bránky. Wajda ako ľavák si ešte musel vylepšiť pozíciu i prehodiť puk, preto nevystrelil najideálnejšie.
     
    13:47
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Džugan – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    14:12
    Poliaci prvýkrát ohrozili domácu bránku. Wronka našiel na modrej čiare Zalamaia, ktorý ale neprekonal Mitensa. Lotyšský brankár poslal puk na ochrannú sieť.
     
    14:33
    Patryk Wronka to chcel v tejto chvíli zobrať na seba, ale neznížil. Dával to Mitensovi na ľavý betón, no ten mal spišskonovoveský brankár dobre upevnený. Rysy vyhadzujú.
     
    15:47
    Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.
     
    16:06
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    S. Barcík – 2 min., zdržiavanie hry / vystrelenie alebo vyhodenie puku.
     
    16:15
    Tím Nowy Targ práve strelil gól! Krásne prevedenie v presilovej hre. Rýchlo a jednoducho. PATRYK WRONKA sa trafil do čierneho z ľavého kruhu a na prvú Mitensovu tyčku. Asistencie: Bartolomej Neupauer a Dmitry Zalamai.
     
    17:13
    Barcíkov pokus od modrej čiary zneškodnil protihráč Pelaczyk. Bizub nemusel zasiahnuť, pretože puk vyletel na ochrannú sieť.
     
    18:55
    Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
    Tomasik – 2 min., sekanie.
     
    19:00
    Prebieha posledná minúta prvej tretiny.
     
    19:07
    Dobrú prihrávku medzi kruhy dostal Connor Ford! Nový legionár na Spiši však na dvakrát nedokázal zamestnať Bizuba!
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Hokejisti odchádzajú do kabín. Spišská vyhráva nad Poliakmi 2:1 po zásahoch Majdana a Tima Danielčáka. Nowy Targ znížil zásluhou strelca Wronku v presilovke.
     
    Druhá tretina sa začne o 18:20.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:26
    MacKinnon prehnal svoju prihrávku po modrej čiare na Andrusiaka. Ten nemal šancu zaznamenať strelu príklepom. Poliaci vyprázdnili obranné pásmo.
     
    20:39
    Neprehľadná situácia! Spišská dostala puk za chrbát Bizuba, ale nie je hneď jasné, či to bude uznané! Arbitri sa radia vo svojom vymedzenom priestore!
     
    20:39
    Spišská Nová Ves dala gól! Rysy vyhrávajú o dva góly. Presný zásah pripísali Američanovi CONNOROVI FORDOVI, ktorý ešte putuje na trestnú lavicu. Bez asistencie.
     
    20:39
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Ford – 2 min., sekanie.
     
    22:20
    Skoro celá presilovka Noweho Targu bola v znamení prihrávania si. Mareks Mitens si pripísal zákrok až teraz. Domáci brankár vychytal Denyskina, ktorý na neho nasadil pokus zápästím.
     
    22:24
    Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
    Denyskin – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    22:39
    Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.
     
    23:35
    Majdan a Števuliak si párkrát vymenili puk v útočnom pásme. Strely sa mal následne zhostiť Žiak, no puk mu preskočil čepeľ a Rysy sú von.
     
    24:16
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Drábek – 2 min., držanie.
     
    24:24
    Nowy Targ hrá s piatimi hráčmi.
     
    25:01
    Poliaci mali gól na hokejke! Chýbali milimetre! Mitens bol na túto situáciu naozaj prikrátky a rozhodlo šťastie! Puk sa šmýkal tesne okolo ľavej žŕdky!
     
    26:16
    Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.
     
    26:41
    Džugan sa vo vysokej rýchlosti zrazil s Horzelskim na zadnom mantineli v útočnej tretine. Frankovič chcel získať puk, čo sa mu však nepodarilo.
     
    27:18
    Tím Nowy Targ práve strelil gól! V domácej obrane bolo chvíľku pusto a vyžiadalo si to svoju daň. Pangelov obkorčuľoval bránku a nahral JAKUBOVI WORWOVI, ktorý našiel štrbinku medzi betónmi Mitensa. Asistencia: Filipp Pangelov.
     
    28:06
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    hráčska lavica Spišská Nová Ves – 2 min., príliš veľa hráčov na ľade.
     
    28:36
    Zalamai zrýchlil rozohrávku Poliakov. Do útočného pásma po pravej strane dostal Neupauera, a ten už plánoval akciu s Wronkom. Hostia však vlastnou vinou vypadli z tretiny.
     
    29:11
    Barcík bol rýchlejšie pri puku ako súper. Mohol tak bez problémov odpaľovať do bezpečia. Mitens do týchto chvíľ nemal veľa roboty.
     
    30:06
    Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.
     
    30:22
    Danielčák ostal kľačať na strane Noweho Targu, ktorý medzitým vyštartoval do útoku. Neupauer pripravil parketu Wronkovi, Mitens úspešne zasahoval.
     
    31:02
    Výborne prekorčuľoval ľadovú plochu útočník Ščerba! Natlačil sa sprava do zakončenia! Mitens mykol ramenom a pri zákroku posunul bránu!
     
    32:13
    Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
    Neupauer – 2 min., nedovolené bránenie.
     
    32:49
    Brankár Mareks Mitens hral mimo vymedzeného pásma! Spišská bude za to pykať dvomi minútami! Na trestnú lavicu sa posadil Majdan!
     
    32:49
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Chlán – 2 min., nešportové správanie,
    Mitens – 2 min., zdržiavanie hry / brankár – hranie puku mimo lichobežníka.
     
    33:21
    Hostia pri jednej zo striel zlomili hokejku, ktorej spodná časť vyletela do hľadiska! A vzápätí Mitens podržal Spišiakov!
     
    33:54
    Groch presne vedel, kedy vypichnúť puk protivníkovi. Števuliak následne pohodlne vyhadzoval cez všetky čiary.
     
    34:10
    Poliaci postupne vystrkujú rožky a sú rozhodne nebezpečným súperom. Mitens po krátkej chvíli znovu vyťahoval zákrok, ktorým pomohol východniarom.
     
    34:13
    Nowy Targ hrá s piatimi hráčmi.
     
    34:49
    Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.
     
    35:09
    Trestné strieľanie! Juraj Majdan bol faulovaný vo vyloženej príležitosti! Už mal spracovaného Bizuba, ale skončil na zadnom mantineli!
     
    35:09
    Majdan nevyužil ponúknutú možnosť! Bizubovi poslal zakončenie nad lapačku, ktoré však bolo veľmi vysoké!
     
    36:06
    Zahrmieť ale mohlo na druhej strane. Alexander Boivin sa mýlil zo svojej pozície medzi kruhmi.
     
    37:26
    Wronka parádne naservíroval prihrávku Dupuyovi do medzikružia. Ten si vylepšil pozíciu, no nezaznamenal presnú strelu na Mitensa.
     
    38:08
    Frankovič nestíhal za pukom. Po ňom sa okamžite vrhol brankár Bizub. Nasleduje vhadzovanie po jeho pravej ruke.
     
    39:00
    Prebieha posledná minúta druhej tretiny.
     
    39:59
    Na 4:2 nezvýšil domáci útočník Connor Ford. Z ničoho nič sa mu naskytol priestor na zakončenie. Rovno to však napálil do Bizuba.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    V druhej tretine sa presadili oba tímy jedenkrát. Spišská mohla odskočiť hosťom na rozdiel dvoch gólov, no Juraj Majdan zahodil trestné strieľanie. Nowy Targ ale ponúka veľmi slušný hokej.
     
    Tretia tretina sa začne o 19:12.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:40
    Mitens s úvodným zásahom v rámci tretej tretiny. Hostia sa usadili v pásme a kvalitnou strelou sa prezentoval Zalamai, ale nevyrovnal.
     
    41:12
    Poliaci vôbec zle nezahrali toto striedanie. Všetci hráči sa sústredili na puk pri zadnom mantineli a nikto zo Spišiakov nebránil Boivina stojaceho na kruhu. Kanadský útočník z následnej prihrávky nedokázal páliť.
     
    42:13
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    T. Danielčák – 2 min., sekanie.
     
    43:10
    Patrik Števuliak si vyslúžil potlesk za myšlienku, ktorú spravil. V oslabení sám proti dvom zaviezol puk do tretiny. Načasoval prihrávku pre MacKinnona, no jeho rana príklepom neskončila v bránke.
     
    43:20
    Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
    Neupauer – 2 min., držanie.
     
    43:52
    Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
    Dupuy – 2 min., sekanie.
     
    44:13
    Spišská Nová Ves hrá s piatimi hráčmi.
     
    44:20
    Spišská Nová Ves dala gól! Džugan sa nechal "masírovať" pred bránkoviskom a jeho spoluhráči mohli pracovať s pukom. PETR CHLÁN dostal presnú prihrávku medzi kruhy a skóroval švihom. Asistencia: Juraj Majdan.
     
    45:52
    Nowy Targ hrá s piatimi hráčmi.
     
    45:59
    Spišská Nová Ves dala gól! JURAJ MAJDAN bol v správnom čase na správnom mieste. Zblízka nedal šancu Bizubovi na žiadnu reakciu. Navyše ocenil prihrávku Chlána spoza bránky. Asistencie: Patrik Števuliak a Petr Chlán.
     
    45:59
    Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
    Wielkiewicz – 2 min., nešportové správanie.
     
    46:47
    Krásny hokejový okamih! Zack Andrusiak si však ešte neotvoril strelecký účet v Spišskej! Bizub si ho vychutnal semaforom!
     
    47:08
    Spišská Nová Ves dala gól! Nowy Targ už by mal byť definitívne zlomený. MICHAEL DRÁBEK pridal šiesty presný zásah, keď si Bizub nerozumel s jedným zo spoluhráčov. Bolo to viac-menej do opustenej svätyne. Asistencie: Zack Andrusiak a Adam Žiak.
     
    48:50
    Vylúčenie v tíme PZU Podhale Nowy Targ:
    Denyskin – 2 min., sekanie.
     
    49:14
    Herná kvalita je už jasne citeľná na strane nášho úradujúceho vicemajstra. Spišiaci oveľa ľahšie chodia do bránky a hostí od ďalšieho počtu inkasovaných gólov drží gólman Bizub.
     
    49:48
    Žiak vystrelil zápästím od modrej čiary. Bizub rýchlo zobral puk do pripraveného náručia. Števuliak číhal na teč, ale bezvýsledne.
     
    50:00
    Záverečných desať minút zápasu. Spišská ho má pevne vo svojich rukách. Zaslúžene vedie 6:2 a snaží sa ešte niečo pridať navyše.
     
    50:50
    Nowy Targ hrá s piatimi hráčmi.
     
    51:48
    Hannoun napriek svojej útlej postave srdnato bojoval o puk pri zadnom mantineli. Následne ho vytiahol do stredu klziska, no Andrusiak nebol v dobrom postavení a musel naháňať ísť po neho až k svojmu brankárovi Mitensovi.
     
    54:11
    Mitens vytiahol ďalší úspešný zákrok. Palebnú pozíciu mal Denyskin naozaj výbornú z osi klziska, ale narazil na pripravenú vyrážačku Lotyša.
     
    55:12
    Andrusiakova strela bola presná. Bizub neváhal so zákrokom, ale ešte mu to chcel znepríjemniť Róbert Džugan. Nowy Targ však odolal.
     
    55:56
    Vydarená akcia Spišskej, ale bez gólového efektu. Puk si vypýtal na ľavú stranu za kruh Martin Knižka. Intenzita strely bola dobrá, ale Bizub úspešný pri svojej práci.
     
    56:17
    Tím Nowy Targ práve strelil gól! Mitens neudržal puk v moci po prvom úspešnom zákroku. Hosťujúci tlak do bránky sa vyplatil a z gólu sa radoval CHRISTIAN MROCZKOWSKI. Asistencia: Jean Dupuy.
     
    57:06
    Spišiakom ešte mohlo byť horúco! Jednoducho prešiel k Mitensovi Denyskin! Domácemu brankárovi ale neposlal gólový blafák medzi nohy!
     
    58:00
    Prebiehajú posledné dve minúty stretnutia.
     
    58:13
    Bizub zlikvidoval zakončenie obrancu Martina Knižku. Prerušená hra a bude sa vhadzovať v pravom kruhu.
     
    58:48
    Vylúčenie v tíme HK Spišská Nová Ves:
    Chlán – 2 min., sekanie.
     
    Koniec zápasu.
     
    V normálnom hracom čase zvíťazila Spišská Nová Ves 6:3. Tímy sa však dohodli ešte na krátkom päťminútovom predĺžení.
     
    60:01
    Začalo sa predĺženie.
     
    60:57
    Nebezpečný projektil poslal za hostí Denyskin. Tento hráč skutočne má svoju kvalitu, ale nerozvlnil Mitensovu sieťku.
     
    62:20
    Romaňák pridržal pri mantineli jedného z Poliakov. Juraj Majdan sa vydal na výlet. Strieľal švihom zvnútra pravého kruhu a Bizub reagoval vyrážačkou.
     
    63:09
    Individuálne sa chcel presadiť i Michael Drábek! Nechal za sebou dvojicu protihráčov, no s Bizubom si nedokázal poradiť!
     
    64:56
    To boli skvelé momenty na oboch stranách! Andrusiak minul puk po nahrávke Hannouna! Pri Mitensovi bolo horúco, ktorý neinkasoval v spolupráci s jedným z obrancov! A na konci Juraj Majdan v posledných sekundách zahodil samostatný únik!
     
    Koniec zápasu.
     
    Nakoniec absolvujeme všetky časti zápasu. Po riadnej hracej dobe a predĺžení uvidíme ešte samostatné nájazdy.
     
    Samostatné nájazdy sa začnú o 19:55.
     
    Samostatné nájazdy začínajú.
     
    1. série
    1:0
    Hannoun premieňa.
     
    1. série
    1:0
    Mroczkowski nepremieňa.
     
    2. série
    1:0
    Chlán nepremieňa.
     
    2. série
    1:0
    Neupauer nepremieňa.
     
    3. série
    1:0
    Andrusiak nepremieňa.
     
    3. série
    1:0
    Wronka nepremieňa.
     
    4. série
    1:0
    Majdan nepremieňa.
     
    4. série
    1:0
    Denyskin nepremieňa.
     
    5. série
    2:0
    Števuliak premieňa.
     
    5. série
    2:1
    Boivin premieňa.
     
    Koniec zápasu.
     
    Spišská Nová Ves uspela aj v nájazdovej lotérii. Vyhrala 2:1, keď sa presadil Dante Hannoun a poistku pridal Patrik Števuliak, takže nové posily vicemajstra dali o sebe vedieť. Nowy Targ zatlieskal nielen svojim divákom, ale aj domácim. Veľmi slušný prípravný zápas sa odohral na Spiši. Ďakujem za pozornosť. Dočítania priatelia. (20:00:53)

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 6. Majdan (Džugan), 12. T. Danielčák (Vaverčák, Frankovič), 21. Ford, 45. Chlán (Majdan), 46. Majdan (Števuliak, Chlán), 48. Drábek (Andrusiak, Žiak) – 17. Wronka (Neupauer, Zalamai), 28. Worwa (Pangelov), 57. Mroczkowski (Dupuy)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Hannoun (SNV)
    1:0   Mroczkowski (PNT)
    2. série:
    1:0   Chlán (SNV)
    1:0   Neupauer (PNT)
    3. série:
    1:0   Andrusiak (SNV)
    1:0   Wronka (PNT)
    4. série:
    1:0   Majdan (SNV)
    1:0   Denyskin (PNT)
    5. série:
    2:0   Števuliak (SNV)
    2:1   Boivin (PNT)


    HK Spišská Nová Ves: Mitens – Groch, MacKinnon, Romaňák, S. Barcík, Žiak, Knižka, Vaverčák – Andrusiak, Chlán, Šuty – Majdan, Ford, Hannoun – Džugan, Drábek, Števuliak – T. Danielčák, J. Polčík, Frankovič.
    Trenér: Jason O´Leary.

    PZU Podhale Nowy Targ: Bizub – Pangelov, Zalamai, Tomasik, Wajda, Wilson, Horzelski, Mrugala, Jarczyk – Denyskin, Wronka, Neupauer – Dupuy, Boivin, Ščerba – Mroczkowski, Jaros, Ščečura – Wielkiewicz, Worwa, Pelaczyk.
    Trenér: Dave Allison.

    Rozhodčí: Tornay, Mihajlo – Beniač, Uličný.