Jastrzębie – Poruba 3:3 (2:0 po s.n.) | Spišská N. Ves – Nowy Targ 6:3 (2:1 po s.n.) | Kobra – Řisuty 0:0 (18:00)
po s.n. (2:1)
HK Spišská Nová Ves
6:3 (2:1, 1:1, 3:1 - 0:0)
PZU Podhale Nowy Targ
sk Pátek 09.08.2024, 17:30 • TIPOSBET Aréna Spišská Nová Ves • Přípravné zápasy
Partner:
     
    56:17
    Tím Nowy Targ práve strelil gól! Mitens neudržal puk v moci po prvom úspešnom zákroku. Hosťujúci tlak do bránky sa vyplatil a z gólu sa radoval CHRISTIAN MROCZKOWSKI. Asistencia: Jean Dupuy.
     
    47:08
    Spišská Nová Ves dala gól! Nowy Targ už by mal byť definitívne zlomený. MICHAEL DRÁBEK pridal šiesty presný zásah, keď si Bizub nerozumel s jedným zo spoluhráčov. Bolo to viac-menej do opustenej svätyne. Asistencie: Zack Andrusiak a Adam Žiak.
     
    45:59
    Spišská Nová Ves dala gól! JURAJ MAJDAN bol v správnom čase na správnom mieste. Zblízka nedal šancu Bizubovi na žiadnu reakciu. Navyše ocenil prihrávku Chlána spoza bránky. Asistencie: Patrik Števuliak a Petr Chlán.
     
    44:20
    Spišská Nová Ves dala gól! Džugan sa nechal "masírovať" pred bránkoviskom a jeho spoluhráči mohli pracovať s pukom. PETR CHLÁN dostal presnú prihrávku medzi kruhy a skóroval švihom. Asistencia: Juraj Majdan.
     
    27:18
    Tím Nowy Targ práve strelil gól! V domácej obrane bolo chvíľku pusto a vyžiadalo si to svoju daň. Pangelov obkorčuľoval bránku a nahral JAKUBOVI WORWOVI, ktorý našiel štrbinku medzi betónmi Mitensa. Asistencia: Filipp Pangelov.
     
    20:39
    Spišská Nová Ves dala gól! Rysy vyhrávajú o dva góly. Presný zásah pripísali Američanovi CONNOROVI FORDOVI, ktorý ešte putuje na trestnú lavicu. Bez asistencie.
     
    16:15
    Tím Nowy Targ práve strelil gól! Krásne prevedenie v presilovej hre. Rýchlo a jednoducho. PATRYK WRONKA sa trafil do čierneho z ľavého kruhu a na prvú Mitensovu tyčku. Asistencie: Bartolomej Neupauer a Dmitry Zalamai.
     
    11:41
    Spišská Nová Ves dala gól! Poliaci v útoku nepochodili, keď ich vyhnala nepresná prihrávka Boivina. Spišská využila protiútok a vyznamenali sa mladíci z juniorky. TIM DANIELČÁK prestrelil Bizuba. Asistencie: Patrik Vaverčák a Michal Frankovič.
     
    05:49
    Spišská Nová Ves dala gól! Bizub mal plné ruky práce po kvalitnej strele Spišiakov, ale nemal šancu udržať na uzde JURAJA MAJDANA, ktorý vyvinul veľký tlak do bránky a prekonal ho z dorážky. Asistencia: Róbert Džugan.

    Ivan Harčár

    Branky a nahrávky: 6. Majdan (Džugan), 12. T. Danielčák (Vaverčák, Frankovič), 21. Ford, 45. Chlán (Majdan), 46. Majdan (Števuliak, Chlán), 48. Drábek (Andrusiak, Žiak) – 17. Wronka (Neupauer, Zalamai), 28. Worwa (Pangelov), 57. Mroczkowski (Dupuy)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Hannoun (SNV)
    1:0   Mroczkowski (PNT)
    2. série:
    1:0   Chlán (SNV)
    1:0   Neupauer (PNT)
    3. série:
    1:0   Andrusiak (SNV)
    1:0   Wronka (PNT)
    4. série:
    1:0   Majdan (SNV)
    1:0   Denyskin (PNT)
    5. série:
    2:0   Števuliak (SNV)
    2:1   Boivin (PNT)


    HK Spišská Nová Ves: Mitens – Groch, MacKinnon, Romaňák, S. Barcík, Žiak, Knižka, Vaverčák – Andrusiak, Chlán, Šuty – Majdan, Ford, Hannoun – Džugan, Drábek, Števuliak – T. Danielčák, J. Polčík, Frankovič.
    Trenér: Jason O´Leary.

    PZU Podhale Nowy Targ: Bizub – Pangelov, Zalamai, Tomasik, Wajda, Wilson, Horzelski, Mrugala, Jarczyk – Denyskin, Wronka, Neupauer – Dupuy, Boivin, Ščerba – Mroczkowski, Jaros, Ščečura – Wielkiewicz, Worwa, Pelaczyk.
    Trenér: Dave Allison.

    Rozhodčí: Tornay, Mihajlo – Beniač, Uličný.