HC Slovan – Olomouc 4:2 (kon.) | Mountfield HK – Fehérvár 6:1 (kon.) | Mladá Boleslav – Litoměřice 7:4 (kon.)
K. Vary – Litvínov 2:3 (0:2 po s.n.) | Vlci Žilina – Lipt. Mikuláš 4:6 (kon.) | Banská Bystrica – Topoľčany 6:5 (kon.)
Plzeň – Sparta 1:0 (2:1 po s.n.) | Berani Zlín – Prostějov 2:3 (kon.) | Chomutov – Mostečtí Lvi 4:2 (kon.)
Frýdek-M. – Třinec 2:4 (1:2 po s.n.) | Vel. Meziříčí – Třebíč 3:6 (kon.) | Vsetín – Zvolen 3:5 (kon.)
Technika Brno – Vyškov 5:7 (kon.) | Fribourg – Vítkovice 2:6 (kon.)
konec
Mountfield HK
6:1 (0:0, 5:1, 1:0)
Fehérvár AV19
Úterý 13.08.2024, 17:00 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    55:01
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Perret – 2 min., krosček.
     
    52:38
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19:
    Horváth – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo hrací plochu, odpyká C. Ambrus.
    49:03 PAVLÍK - 6:1
     
    49:03
    Hradec právě vstřelil branku!
    Je tady šestý zářez Královéhradeckých! Patrik Miškář vybojoval kotouč a poslal jej po mantinelu na modrou čáru, kde se netypicky nacházel obránce zastoupivší RADOVAN PAVLÍK, rychlý forvard dnes hrající ve skvělé formě se zdálky nemýlil! Asistence: Patrik Miškář, Jérémie Blain.
     
    48:25
    Trevor Cheek uháněl na Kasala z levého křídla, tvrdým pokusem rozezněl tyč!
     
    38:41
    Domácí příznivci na chvíli slavili, ovšem Štěpán Pokorný touš do branky dopravil jasně fotbalovým způsobem – skóre se tedy nemění!
    35:34 MIŠKÁŘ - 5:1
     
    35:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield chce víc a v početní výhodě navyšuje svůj náskok! Radovan Pavlík potřetí v roli asistenta, z pravé strany poslal chytře puk do ohně, kde byl připravený Patrik Miškář – hradecký fantom z vyřazovacích bojů z roku 2023 skóruje podruhé v utkání, tentokrát díky odrazu od brusle – 5:1. Asistence: Radovan Pavlík.
     
    33:49
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19:
    Sebok – 2 min., krosček.
    32:49 MCCORMACK - 4:1
     
    32:49
    Hradec právě vstřelil branku!
    A je tu další zásah! Radovan Pavlík zapisuje dnešní druhou asistenci, když po vjezdu do pásma vybídl z druhé vlny přijíždějícího GRAEMA MCCORMACKA, kanadský obránce svižným švihem zápěstím zvyšuje na 4:1. Asistence: Radovan Pavlík, Patrik Miškář.
     
    28:10
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19:
    G. Ambrus – 2 min., podrážení.
    26:34 MORAVEC - 3:1
     
    26:34
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi jdou do trháku! Po střele od modré čáry nikdo nevěděl, kde je puk, ten nejrychleji našel Kryštof Lang a poslal jej směr tři tyče, jeho projektil byl ještě sražen. Následně ale vykoukla před Petrem Moravcem odkrytá svatyně a mladý forvard bez problému uklidil puk na místo určení – 3:1! Asistence: Kryštof Lang.
    23:30 MIŠKÁŘ - 2:1
     
    23:30
    Hradec právě vstřelil branku!
    Gólový pytel roztržen! Lvi vyrazili ve vlastním oslabení do brejku dvou na jednoho, Radovan Pavlík vybídl Patrika Miškáře, který zavěsil do proti pohybu Horvátha. Spolupráce těchto odchovanců ze závěru loňského ročníku tak pokračuje i v tom novém! Asistence: Radovan Pavlík, Graeme McCormack.
     
    23:18
    Tim Campbel okamžitě po startu přesilovku vypálil od modré čáry pouze do mantinelu, od něj se však touš velmi nepříjemně pro domácí odrazil do brankoviště. Jan Kasal na poslední chvíli stačil puk vylovit zpod svých betonů – ten tak brankovou čáru nepřešel!
     
    23:11
    Vyloučení v týmu Mountfield HK:
    Chalupa – 2 min., podrážení.
    22:17 TERBOCS - 1:1
     
    22:17
    Fehérvár právě vstřelil branku!
    A zanedlouho máme vyrovnáno! Po zaváhaní domácích na modré čáře ujel sám vstříc Kasalovi ISTVAN TERBOCS, jenž přesně zacílil mimo dosah lapačky maskovaného muže – 1:1. Bez asistence.
    20:24 CHALUPA - 1:0
     
    20:24
    Hradec právě vstřelil branku!
    Konečně jsme se dočkali prvního zářezu! Nová posila Lvů Oskars Batna našel na pravém kruhu nehlídaného MATĚJE CHALUPU, jenž se přesně trefil k pravé tyči Horváthovy svatyně střelou "dvacet nad led" a zapisuje první gól Mountfieldu HK v přípravě – 1:0. Asistence: Oskars Batna.
     
    17:32
    Lvům zatím není přáno! Radovan Pavlík najížděl z boku, jeho střela byla sražena nepříjemně pro hosty, k dorážce se však už Patrik Miškář nedostal – obrana stačila puk uklidit do bezpečí
     
    16:45
    Petr Moravec vyplaval úplně sám před klecí soupeře, zkusil rychlý forhendový blafák, který mu hezky sedl, ovšem Dominik Horváth byl opět bezchybný!
     
    08:20
    Dobré napadání Lvů vyústilo v zisk touše a následnou pobídku do před brankového prostoru, zde byl připravený Martin Štohanzl, jenž tečoval přihrávku těsně vedle pravé tyče!
     
    05:18
    Graeme McCormack udržel puk na modré, následně pálil Matěj Chalupa. Dominik Horváth si však poradil i s následnou nebezpečnou dorážkou Oskarse Batny, skóre se zatím nemění.
     
    04:04
    Vyloučení v týmu Fehérvár AV19:
    Csollar – 2 min., sekání.

    Šimon Zemánek

    Branky a nahrávky: 21. Chalupa (Batna), 24. Miškář (Pavlík, McCormack), 27. Moravec (Lang), 33. McCormack (Pavlík, Miškář), 36. Miškář (Pavlík), 50. Pavlík (Miškář, Blain) – 23. Terbocs


    Mountfield HK: Kasal (Škorvánek) – Freibergs, Blain (A), Kalina, Pláněk, McCormack, Bučko, Mudrák – Perret (A), Batna, Chalupa – Pavlík, Štohanzl, Miškář – Moravec, Estephan, Jergl – Pour, Pokorný, Lang.
    Trenér: Tomáš Martinec

    Fehérvár AV19: Horváth (Reisola) – Atkinson, Campbell, Stipsicz, Messner, Kiss, Štajnoch, Csollar, C. Ambrus – Cheek, Hari, Kuralt – Erdely, Sebök, Braun – G. Ambrus, Bartalis, Mihaly – Magosi, Nemeth, Terbocs.
    Trenér: David Kiss

    Rozhodčí: Květoň, Pražák – Lhotský, Svoboda

    Diváci: 1561