Slovensko – Česko 1:6 (kon.)
konec
Slovensko
1:6 (0:1, 1:3, 0:2)
Česko
Čtvrtek 15.08.2024, 17:30 • ZŠ Piešťany • Turnaj pěti (U17)
Partner:
    57:51 Petr TOMEK - 1:6
     
    57:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitá česká přesilovka! Šimon Katolický nahrál mezi kruhy PETROVI TOMKOVI, který tahákem poslal hrací předmět do levého horního růžku. Asistence: Šimon Katolický.
    41:19 Jan KERBLER - 1:5
     
    41:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Gól padá až z českého výpadu! JAN KERBLER zavezl z pravé strany puk do útočného pásma. Celou akci také dohrál, když si to namířil na osu hřiště a ranou švihem vymetl levý horní růžek Hrenákovy svatyně – 1:5. Asistence: Filip Matějka.
    34:57 Matej BEREŠ - 1:4
     
    34:57
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovákům se podařilo snížit! Vše začalo nepovedenou střelou Jakuba Syrného od modré čáry. Pomalý puk však proskákal až k Láryšovi, který ho pravým betonem jen vyrazil. Ján Čurlej pak nahrál na vzdálenější tyč MATEJOVI BEREŠOVI a ten v pádu usměrnil kotouč do branky – 1:4. Asistence: Ján Čurlej a Tobias Zvolenský.
    31:21 Filip NOVÁK - 0:4
     
    31:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté se prosazují těsně po skončení přesilové hry! Z levého kruhu střílel Václav Nedorost. Ten trefil vzdálenější tyčku a puk zůstal stát před brankovou čarou. Než stačil brankář nebo někdo z bránících Slováků zareagovat, dopíchl hrací předmět na místo určení FILIP NOVÁK. Asistence: Václav Nedorost.
    28:48 Šimon KATOLICKÝ - 0:3
     
    28:48
    Česko právě vstřelilo branku!
    Také druhá česká přesilovka je využita a opět se o to postaral ŠIMON KATOLICKÝ! Toho našel přihrávkou z levé strany, která prošla kolem brankoviště, David Huk a Katolický se z první trefil do poloodkryté branky. Hrenák se nemohl stačit včas přesunout – 0:3. Asistence: David Huk.
    21:30 Šimon BĚLOHORSKÝ - 0:2
     
    21:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Čeští hokejisté přidávají druhý gól! Na slotu si nakonec srovnal puk na střelu důrazný ŠIMON BĚLOHORSKÝ a jeho pokus zapadl za záda Hrenáka. Asistence: Filip Novák.
    19:34 Šimon KATOLICKÝ - 0:1
     
    19:34
    Česko právě vstřelilo branku!
    Využitá přesilovka ze 5 sekund! Po vyhraném buly posunul Petr Tomek puk na modrou čáru pro Lukáše Kachlíře. Ten nabil doprava ŠIMONOVI KATOLICKÉMU, který z první zamířil k pravé tyčce z pohledu brankáře Hrenáka. Asistence: Lukáš Kachlíř a Petr Tomek.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 35. Bereš (Čurlej, Zvolenský) – 20. Katolický (Kachlíř, Tomek), 22. Bělohorský (Novák), 29. Katolický (Huk), 32. Novák (Nedorost), 42. Kerbler (Matějka), 58. Tomek (Katolický)


    Slovensko: Hrenák (Vavro) – Kovalčík, Koiš, Syrný, Bereš, Varga, Tóth, Hazucha – Čurlej, Stankoven, Trebula – Matta, Hybský, Zvolenský – Ďurčo, Habda, Rezničák – Kizák, Obušek, Šimko.
    Trenér: Peter Kúdelka

    Česko: Láryš (Poletín) – Kachlíř, Vaněček, Burda, Ruml, Nedorost, Hora, Studnický – Švancar, Tomek, Katolický – Novák, Huk, Bělohorský – Matějka, Mařík, Kerbler – Maxa, Krajdl, Kubín – Svozil.
    Trenér: František Ptáček

    Rozhodčí: Konc, Klejna – Bezák, Gegáň