Plzeň – Düsseldorf 2:0 (kon.) | Mountfield HK – Kometa Brno 1:4 (kon.)
konec
Mountfield HK
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
HC Kometa Brno
Čtvrtek 15.08.2024, 13:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    50:47
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí využívají početní výhody a snižují na rozdíl tří branek. FILIP SAMEK před bránou tečoval střelu Petra Fialy, který pálil z mezikruží.. Asistence: Fiala.
     
    35:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Lukáš Bošek před bránou na poslední chvíli poslal kotouč na ROMANA OTAVU, jenž v pádu trefoval prázdnou klec.. Asistence: Roman Bošek.
     
    33:22
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ačkoliv to nejprve vypadalo, že má Záruba kotouč pod kontrolou, tak nakonec byl za jeho zády. JINDŘICH HABERMANN využil přečíslení tři na jednoho a před bránou zamíchal rukama.
     
    27:19
    Kometa právě vstřelila branku!
    Povedená přihrávka Jindřicha Habermanna dostala Kometu do dvoubrankového vedení. Vedle brány stál zcela sám ADAM VESELSKÝ, který trefil zcela prázdnou klec. Asistence: Jindřich Habermann a Roman Bošek.
     
    14:28
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají vedení. Sanel poslal přihrávku na kruh, kde stál ADAM VESELSKÝ. Tomu stačilo pouze vypálit a trefit prostor mezi lapačkou a tělem. Asistence: Jakub Spanel.

    Natálie Poláčková

    Branky a nahrávky: 51. Samek (Fiala) – 15. Veselský (Spanel), 28. Veselský (Habermann, Bošek), 34. Habermann, 36. Otava (Bošek)


    Mountfield HK: Záruba (Petřík) – Kubišta, Samek, Fiala, Bezpalec, Forejtek, Pavič, Pánek – Vyvial, Prášek, Hrdlička, Janeček, Hora, Frolík, Hendrych, Gašo, Sláma, Hornych, Páleník
    HC Kometa Brno: Ondráček (Hradil) – Ulbricht, Zubíček, Spanel, Sakmár, Antony, Jurný, Pospíšil – Chludil, Habermann, Otava, Bošek, Sladký, Modl, Červenka, Halačka, Pavlík, Veselský, Nesvatba, Moravec