Slavia – Třinec 5:4 (1:0 po s.n.) | Sparta – Liberec 2:6 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
2:6 (0:1, 2:4, 0:1)
Bílí Tygři Liberec
Čtvrtek 15.08.2024, 19:30 • Sportovní hala FORTUNA • Billa Cup • Skupina B
Partner:
    59:08 HLADÍK - 2:6
     
    59:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberec pečetí své dnešní vítězství. V útočném pásmu se k puku dostal JOSEF HLADÍK, který nekompromisní střelou vymetl pravý horní roh Přikrylovy branky a zvyšuje na 6:2 pro Liberec. Asistence: Mario Vaksmansky.
    37:12 ŽELEZNÝ - 2:5
     
    37:12
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí opět zvyšují na tříbrankový rozdíl. Sparťané udělali ve středním pásmu obrovskou chybu, načež Severočeši ujížděli do přečíslení dva na nikoho. Pavel Dvořák našel křižnou přihrávkou DOMINIKA ŽELEZNÉHO, který puk už jen lehce usměrnil do sítě a kompletuje hattrick. Asistence: Pavel Dvořák, Mario Vaksmansky.
    35:07 ŠMURC - 2:4
     
    35:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři si své dvoubrankové vedení berou zpět! MARTIN ŠMURC objel branku a sjel si až na levý kruh, odkud se mu podařilo překonat Přikryla k vzdálenější tyčce. Asistence: Josef Hladík.
    34:23 JANÁČ - 2:3
     
    34:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    A Pražané přidávají bleskově další úder. Kornilov pasem, který prošel bez povšimnutí brankovištěm, našel u pravé tyčky volného ŠIMONA JANÁČE, kterému už stačilo jen doklepnout puk do poloprázdné branky. Asistence: Jaroslav Kornilov.
    33:18 BOSÁK - 1:3
     
    33:18
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparťané ale na třetí liberecký zásah bleskově reagují. Kotouč se odrazil do předbrankového prostoru příhodně pro SAMUELA BOSÁKA, jemuž se podařilo vstřelit první sparťanský gól zápasu. Asistence: Tadeáš Červený, Vojtěch Freiberg.
    32:53 ŽELEZNÝ - 0:3
     
    32:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři v přesilovce přidávají další branku! První střelu nedokázal Přikryl podržet, a tak se ze vřavy před brankovištěm hned několik libereckých hokejistů snažilo o dorážku, až nakonec kotouč do sítě dotlačil DOMINIK ŽELEZNÝ. Asistence: Václav Lochman, Pavel Dvořák.
    30:56 ŽELEZNÝ - 0:2
     
    30:56
    Liberec právě vstřelil branku!
    Nyní se ale z ničeho nic krátce po začátku vlastního oslabení LIberec podruhé v zápase prosazuje. Sám na brankáře Přikryla ujížděl DOMINIK ŽELEZNÝ, kterému se podařilo Přikryla položit a následně poslat kotouč do horní poloviny branky. Asistence: Pavel Dvořák.
    00:26 JANDA - 0:1
     
    00:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Liberečtí bleskově otevírají skóre. Od modré čáry puk nahodil HYNEK JANDA, a protože měl Přikryl v brance zakrytý výhled, puk prošel až do branky. Asistence: Dominik Železný.

    Lucie Citterbartová

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 34. Bosák (Červený, Freiberg), 35. Janáč (Kornilov) – 1. Janda (Železný), 31. Železný (P.Dvořák), 33. Železný (Lochman, P.Dvořák), 36. Šmurc (Hladík), 38. Železný (P.Dvořák, Vaksmansky), 60. Hladík (Vaksmansky)


    HC Sparta Praha: Přikryl (Binko) – Šlemár, Červený, Rybák, Adam, Michl, Čech, Kubík, Boďa, Freiberg, Dvořák M., Viták, Martínek, Andrušenko, Janáč, Rous, Němec S., Zenkl, Horáček, Forsiuk, Bosák, Hliněný, Hlinčík.
    Bílí Tygři Liberec: Eder (Kyznar) – Kratochvíl, Rozsíval, Janda, Strnádek, Javůrek, Švajda, Lochman, Němec F., Nezmar, Dvořák P., Krajnc, Hladík, Bartovič, Kocourek, Matějček, Křeček, Čakajík, Šmurc, Žďára, Vaksmansky, Železný.

    Rozhodčí: Jebavý – Koliš, Macík