Vlašim – Zlín 1:3 (kon.) | Jihlava – Líšeň 2:2 (kon.) | Opava – Vyškov 1:0 (kon.)
konec
FC Sellier & Bellot Vlašim
1:3 (0:1)
FC Zlín
Pátek 16.08.2024, 18:00 • Stadion v Kollárově ulici, Vlašim • Chance Národní Liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    80
    Zlín právě vstřelil branku! Hosté definitivně lámou utkání na svou stranu. Centr po standardní situaci sice Vlašim ještě odvrátila, ale přímo na kopačku DAVIDA TKÁČE, který se z voleje trefil přesně k tyči. Spilka byl bez šance.
     
    53
    Zlín právě vstřelil branku! Velká hrubka přichází i na straně Vlašimi. Brankář Daniel Spilka si hodně zahrával a doslova daroval gól DAVIDOVI TKÁČOVI, který neměl problém dostat míč do prázdné brány.
     
    46
    Vlašim právě vstřelila branku! Katastrofální odkop Simerského na hranici šestnáctky přišel Zlín draho. Trefil jednoho z domácích a následně se míče ujal JAKUB HODEK, který umístěnou střelou o tyč nedal Dostálovi šanci.
     
    45+1
    Zlín právě vstřelil branku! Hosté dávají gól do šaten. Rychlá kombinace vyústila v centr z levé strany a nejmenší hráč hostů DAVID MACHALÍK rybičkou usměrnil míč přesně k tyči. Spilka byl bez šance.

    Ondřej Jícha

    Branky: 46. Hodek – 45+1. Machalík, 53. Tkáč, 80. Tkáč

    Karty:   75. Onije (VLA) – 14. Kopečný (ZLN), 38. Načkebia (ZLN), 71. Vukadinović (ZLN)


    FC Sellier & Bellot Vlašim: Spilka – Soukeník, Záviška (61. Rosa), Musil (81. J. Franěk), Šubert (87. A. Pudil) – Onije (87. Holoubek), Breda, Hodek, Lehký (61. Biegon) – Kareem, Kulhánek.
    Náhradníci: M. Kolář, D. Čermák – M. Pudil, F. Dostál.

    Trenér: Aleš Majer

    FC Zlín: S. Dostál – Simerský, Didiba (87. Kulíšek), Machalík – Načkebia (46. Reiter), Tkáč (89. Buchvaldek), Kopečný, Černín, Bartošák – Vukadinović (77. Brandner), Poznar (77. Š. Polášek).
    Náhradníci: Rakovan, Bachůrek – Slouk, Ndiaye, Ovesný, Červinka.

    Trenér: Bronislav Červinka

    Rozhodčí: Szikszay – Leška, Zoufalý

    Diváci: 440