Spišská N. Ves – Osvětim 3:0 (2:1 po s.n.) | Cheb – Sokolov 2:5 (kon.) | Humenné – Ciarko STS Sanok 4:1 (kon.)
Benátky n/J – Hronov 3:4 (1:2 po s.n.) | Servette Ženeva – Vítkovice 6:5 (po pr.) | Poruba – Havířov 4:2 (kon.)
Kloten – Kometa Brno 4:1 (kon.)
konec
HC Stadion Cheb
2:5 (0:1, 1:3, 1:1)
HC Baník Sokolov
Pátek 16.08.2024, 17:30 • Zimní stadion Cheb • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To už je ode mne pro dnešek vše, děkuji Vám za pozornost a budu se brzy těšit u dalšího hokejových zápasů. (19:42:16)
     
    Cheb dnes herně vyloženě nepropadl, s nedalekým Sokolovem odehrál v podstatě vyrovnanou partii. Baník každopádně nakonec potvrdil roli favorita a i v omlazené sestavě zápas ovládl. Vše mohlo být jinak, kdyby Cheb využil přesilovky v první třetině, včetně jedné ve formátu 5 na 3. To se však nestalo a otěže tak převzal Sokolov.

    Hostující trenéři mohou být spokojeni i se zapojením juniorů partnerské Energie Karlovy Vary, třeba takový Petr Vojáček (nar. 2006) se dokonce zapsal mezi střelce, stejně tak jeho vrstevník Tobias Pastor, nicméně vidět byli i další hráči.

    Cheb vs Sokolov 2:5.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Petr Rozhon ještě nabral rychlost a snažil se proháčkovat kupředu, na druhé straně ujela dvojice forwardů, Adam Křemen ale tentokrát při přečíslení 2 na 1 neuspěl.
     
    58:45
    Zápas už se jen a pouze dohrává, domácí ještě před chvílí ukázali pár zajímavých pokusů, ani jeden však v síti neskončil. Sokolov dnes bez problémů zvítězí.
    56:49 Jakub ŠEDIVÝ - 2:5
     
    56:49
    Baník právě vstřelil branku!
    Sokolov přidává branku, která zřejmě dnešní střetnutí rozhoduje. Hosté si dobře vyměnili puk, JAKUB ŠEDIVÝ dostal nabito na ránu z první a ostrou ranou zvyšuje na 2:5. Asistence: L. Adámek..
     
    55:32
    Sokolov v úniku 2 na 1, pobídku dostal Adam Křemen, který ale netrefil puk jak potřeboval.
     
    55:11
    Adákovi chyběly centimetry aby dotlačil puk z pásma, což se mu každopádně nepodařilo a tak ještě zahrozili domácí. Brankář Sokolova raději přikrývá kus černé gumy.
     
    54:45
    Vhazování je nyní nařízeno ve středním pásmo, Cheb musí útočné pásmo opět dobývat z neutrální zóny.
     
    54:32
    Atmosféra na chebském stadionu stoupá, diváci i hráči ještě doufají v drama. Přesilovka nicméně zatím nejde úplně dle plánu, domácím se nedaří naplno usadit v pásmu.
     
    54:01
    Vyloučení v týmu HC Baník Sokolov:
    2 min..
     
    52:44
    M. Adámek si dobře najel do brankoviště, odkud se snažil kotouč usměrnit mezi tři tyče. Za Cheb chvíli poté hrozil Radek Prošek, který se natlačil do pásma pravým křídlem.
     
    51:28
    Sokolov po buly v útočném pásmu zvolil rychlou kombinaci a bombu od modré, ta však byla okamžitě sražena. Dopředu se hnali domácí, ti se valili do útočného pásma dokonce ve čtyřech. Žádné výrazné ohrožení brány z toho nicméně nakonec nebylo.
    49:53 Michal ČEJKA - 2:4
     
    49:53
    Stadion Cheb právě vstřelil branku!
    Domácí snižují! Kvasnička zavezl puk do pásma a křižným pasem jej předával na pravou stranu. Před bránou se kus černé gumy šťastně odrazil k MICHALU ČEJKOVI, jehož pohotová dorážka byla úspěšná – 2:4. Asistence: Vlastimil Kvasnička.
     
    48:56
    Šimon Krutina silou vůle vytlačil puk alespoň do středního pásma, jeho parťáci okamžitě spěchají na střídačku.
     
    48:29
    Hosté uzavřeli unaveného soupeře v pásmu, dokonce zvládají do útočného pásma dostřídávat.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 40. Rozhon, 50. Čejka (Kvasnička) – 7. Vojáček (Osmík), 25. Osmík (Křemen), 29. Šedivý (Klejna, Osmík), 39. Pastor (Varvařovský), 57. Šedivý (Adámek.)


    HC Stadion Cheb:
    HC Baník Sokolov: Novák (Zmrhal) – Bulka, Šedivý, Krajčík, Klejna, Postl, Schmidt – L. Adámek, Kopta, Šmajda – Křemen, Osmík, Šlechta – Vojáček, M. Adámek, Varvařovský – Šilhan, Pastor