Nitra – Třinec 8:2 (kon.) | K. Vary – Liberec 4:2 (kon.) | Slavia – Nitra 4:5 (kon.)
Sparta – K. Vary 3:5 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
4:5 (1:0, 0:3, 3:2)
HK Nitra
Pátek 16.08.2024, 16:30 • Sportovní hala Fortuna, Praha - Holešovice • Bauer Cup • Skupina A
Partner:
     
    58:40
    Nitra právě vstřelila branku!
    Nitra opět ve vedení! Střelu z pravého kruhu Votava vyrazil do mezikruží, odkud ji JAKUB PECHA, vrátil pod víko Slavistické branky. Asistence: Oliver Tomaštík.
     
    52:00
    Slavia právě vstřelila branku!
    Střelu ze slotu Micheľ vyrazil zpět do hry, puk ale doráželi Vostarek s MATYÁŠ KUCER, kdy druhý jmenovaný úspěšnou dorážkou vyrovnal stav zápasu na 4:4. Asistence: Alexandr Lokvenc.
     
    48:33
    Slavia právě vstřelila branku!
    Z vrcholku levého kruhu padl puk na hokejku ALEŠE VOSTARKA, kteréhož první pokus se odrazil od betonů, proti jeho druhému pokusu se ale Micheľ už nedokázal přesunout. Asistence: Igor Kostenko a Josef Adamec.
     
    47:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    Souhra náhod i trochy štěstí teď pomohla Slavii snížit vedení soupeřů z Nitry. Po střele z levého kruhu si Micheľ lehl na záda a puk se v pokusu zastavit puk těsně před brankovou čárou. Na dorážce se ale objevil ROBERT KELLER, který puk za čáru doťukl. Asistence: Konstayntyn Deyak.
     
    46:24
    Nitra právě vstřelila branku!
    LEONARD ŠVAJDA rychle bruslil po pravé straně kluziště a z pravého kruhu se prosazuje střelou do pravé šibenice.
     
    36:37
    Nitra právě vstřelila branku!
    V signalizované výhodě a ve vlastním oslabení se prosazuje opět LEONARD ŠVAJDA, který ujížděl sám na Votavu. Když ho ale dojeli dva hráči Slavie, puk mu ujel, ale dojel skrz Votavovy betony až do branky. Asistence: Oliver Tomaštík.
     
    28:26
    Nitra právě vstřelila branku!
    A rychle přichází i vedoucí branka Nitry. Tentokrát se prosazuje LUKÁŠ LIPOVSKÝ, který využil odraženého puku po kombinaci svých spoluhráčů a připisuje si tak třetí gól na turnaji. Asistence: Oliver Tomaštík a Leonard Švajda.
     
    26:47
    Nitra právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno. MARTIN KRAJČOVIČ dostal přihrávku do dobré pozice na spodní okraj levého kruhu, odkud v přesilové hře přesně trefil pravou šibenici. Bez asistence.
     
    12:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    ALEŠ VOSTAREK vyrazil od své branky až na pravý kruh v útočném pásmu, odkud vypálil na branku. Jeho první pokus Micheľ zlikvidoval rychlým zákrokem. Vostarek se ale na puk dostal znovu a tentokrát už šanci proměňuje. Bez asistence.

    Lucie Citterbartová

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 13. Vostarek, 48. Keller (Deyak), 49. Vostarek (Kostenko, Adamec.), 52. Kucer (Lokvenc) – 27. Krajčovič, 29. Lipovský (Tomaštík, Švajda), 37. Švajda (Tomaštík), 47. Švajda, 59. Pecha (Tomaštík)


    HC Slavia Praha: Votava (Chábera) – Svoboda, Adamec, Lokvenc, Oplt O., Oplt V., Stolz, Páv, Tábor, Bandúr, Deyak, Flossmann, Hošek, Isaev, Kaňka, Keller, Kostenko, Kucer, Prokop, Šikl, Vostarek, Vymazal, Rosenbaumová.
    HK Nitra: Micheľ (Mandelík) – Labaj, Pecha, Akulinin, Lipovský, Slivka, Raučina, Tomaštík, Bernát, Guzman, Hartl, Bojňanský, Záhorec, Jánošík, Kuleshov, Hrenák, Žákovič, Krajčovič, Hudec, Švajda, Balázs