Liberec – Třinec 10:4 (kon.) | Slavia – Sparta 4:3 (1:0 po s.n.) | Nitra – Liberec 5:4 (kon.)
K. Vary – Slavia 3:2 (kon.)
konec
Bílí Tygři Liberec
10:4 (4:2, 2:2, 4:0)
HC Oceláři Třinec
Sobota 17.08.2024, 11:30 • Sportovní hala FORTUNA, Praha - Holešovice • Bauer Cup • Čtvrtfinále
Partner:
     
    Zápas je u konce a po suverénní jízdě se radují hokejisté Liberce. Tygři měli navrch už od začátku a za výhrou je táhl především Dominik Železný, který skóroval hned šestkrát. Liberec tak postupuje do podvečerního semifinále, Třinec zítra čeká boj o páté místo. (13:25:30)
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Zakázané uvolnění Liberce.
     
    58:55
    Kijonka stál tváří v tvář Ederovi, jeho zakončení ale mezi betony Edera neprošlo.
     
    57:18
    Železný poslal puk na Dvořáka, který mohl puk jen usměrnit do prázdné branky, v zakončení promáchl.
     
    56:31
    Strnádek sám z pravého kruhu puk trefil přímo do Barákovy náruče.
     
    54:41
    Furman od modré trefil stojícího Edera v brance, brankář puk vyrazil. Pak po něm vystřelil ještě Stanieczek, zakončení mu také nevyšlo.
     
    54:15
    Po Cieslarově střele se hra přesunuje do středního pásma a píská se liberecký ofsajd.
     
    53:40
    Vyloučení v týmu Bílí Tygři Liberec:
    Šmucr – 2 min., hákování.
     
    52:34
    Třinecký ofsajd.
     
    49:24
    Liberec právě vstřelil branku!
    A Tygrům spadla i desátá branka. MARTIN ŠMUCR se postavil do oblasti levého kruhu, odkud střelou pod horní tyčku navyšuje vedení Libereckých. Asistence: Josef Hladík.
     
    47:15
    Vyloučení v týmu HC Oceláři Třinec:
    Kosík – 2 min., faul kolenem.
     
    46:29
    V kombinaci dva na nikoho se objevili Furman s Kytkou. Furman předal druhému jmenovanému puk mezi kruhy, odkud pak téměř hned zkoušel Kytka poslat střelu Ederovi mezi betony. Eder byl ale připraven.
     
    45:16
    Liberec právě vstřelil branku!
    Před Barákovou brankou se chvíli zmatkovalo, puk ale vyjel k nohám PAVLA DVOŘÁKA, který si puk přesunul na čepel hole a zakončil pod víko ocelářské branky. Asistence: Hynek Janda.
     
    44:39
    Drobisz jel po pravé straně útočného pásma, následně si sjel na pravý kruh. Jeho střela ale padla opět do Ederovy náruče.
     
    44:10
    Z mezikruží vypálil Furman, Eder si jeho puk schoval do náručí.
     
    43:36
    Liberec právě vstřelil branku!
    A další liberecká branka. DOMINIK KŘEČEK nahodil puk od modré směrem na Baráka, kterému se vedle levé ruky puk odrazil o tyčku až za jeho záda. Asistence: Jan Žďára.
     
    41:32
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ten, kdo druhou třetinu uzavřel, třetí i otevírá. DOMINIK ŽELEŽNÝ hned po vhazování v útočném pásmu trefil z mrtvého úhlu protější horní šibenici. Asistence: Mario Vaksmansky.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.

    Lucie Citterbartová

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 2. Železný (Dvořák), 9. Železný (Dvořák, Vaksmansky), 11. Železný (Dvořák, Rozsíval), 13. Vaksmansky (Dvořák, Železný), 23. Železný, 40. Železný (Vaksmansky, Strnádek), 42. Železný (Vaksmansky), 44. Křeček (Žďára), 46. Dvořák (Janda), 50. Šmucr (Hladík) – 2. Kosík (Richter, Kytka), 14. Kytka (Richter), 37. Kijonka, 39. Stanieczek (Cieslar)


    Bílí Tygři Liberec: Eder (Kyznar) – Kratochvíl, Rozsíval, Janda, Strnádek, Javůrek, Švajda, Lochman, Němec F., Nezmar, Dvořák P., Krajnc, Hladík, Bartovič, Kocourek, Matějček, Křeček, Čakajík, Šmurc, Žďára, Vaksmansky, Železný.
    HC Oceláři Třinec: Barák (Sventek) – Januszewski, Adamský, Wrobel, Lizák, Rodek, Holák, Furman, Moric, Vyrodov, Stuchlík, Stanieczek, Michalek, Pavelka, Drobisz, Cieslar, Počarovský, Sedláček, Kytka, Kosík, Richter, Kijonka.