Liberec – Třinec 10:4 (kon.) | Slavia – Sparta 4:3 (1:0 po s.n.) | Nitra – Liberec 5:4 (kon.)
K. Vary – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HK Nitra
5:4 (0:1, 4:1, 1:2)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 17.08.2024, 16:30 • Sportovní hala FORTUNA, Praha - Holešovice • Bauer Cup • Semifinále
Partner:
     
    46:40
    Liberec právě vstřelil branku!
    JOSEF HLADÍK se dostal opět do samostatného úniku a z bezprostřední blízkosti gólmana pak kotouč poslal forhendem pod horní tyčku.
     
    44:13
    Nitra právě vstřelila branku!
    Ze snížení se Tygři neradovali dlouho, jelikož JAKUB PECHA zakončil ze spodního okraje levého kruhu z velmi rychlé a jednoduché kombinace k bližší tyčce.
     
    43:34
    Liberec právě vstřelil branku!
    Ze samostatného úniku se prosazuje i Liberec. MARIO VAKSMANSKY z jízdy trefil přesně mezeru mezi Micheľovými betony. Asistence: Pavel Dvořák.
     
    39:59
    Nitra právě vstřelila branku!
    OLIVER TOMAŠTÍK se trefuje se sirénou! Puk dostal do prostoru mezi kruhy, poslal jej Kyznarovi mezi betony a navyšuje vedení na 4:2. Asistence: Leonard Švajda a Lukáš Lipovský.
     
    39:46
    Nitra právě vstřelila branku!
    Puk se po první střele z pravého kruhu odrazil přímo na hokejku MICHALA LABAJE, který hned z první posílá gól do šatny do téměř prázdné branky. Asistence: Jakub Pecha.
     
    37:58
    Nitra právě vstřelila branku!
    Je vyrovnáno! EGOR AKULININ vypálil z levého kruhu prudkou střelu letící vzduchem. Tu Kyznar chytil do lapačky, puk mu však propadl z lapačky mezi betony a nakonec se kotouč za brankovou čáru doklouzal.
     
    30:06
    Nitra právě vstřelila branku!
    A slovenský klub snižuje. JAKUB PECHA si s kotoučem objel branku a nejdříve puk chtěl do branky protlačit u pravé tyčky. To si nakonec rozmyslel a podařilo se mu Kyznara ze stejné pozice obhodit přes vzdálenější beton.
     
    23:15
    Liberec právě vstřelil branku!
    Hokejisté z Podještědí odskakují již do dvoubrankového vedení. PAVEL DVOŘÁK z pravého kruhu mířil na vzdálenější tyčku a puk propadl do branky nad Micheľovou rukou. Asistence: Hynek Janda.
     
    10:02
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři jejich druhé přesilové výhody využívají a otevírají skóre zápasu. MARIO VAKSMANSKY dostal po rychlé kombinaci přihraný puk před Micheľa, odkud pak příklepem obhodil levý beton slovenského brankáře. Asistence: Dominik Železný a Pavel Dvořák.

    Lucie Citterbartová

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 31. Pecha, 38. Akulinin, 40. Labaj (Pecha), 40. Tomaštík (L.Švajda, Lipovský), 45. Pecha – 11. Vaksmansky (Železný, Dvořák), 24. Dvořák (Janda), 44. Vaksmansky (Dvořák), 47. Hladík


    HK Nitra: Micheľ (Mandelík) – Labaj, Pecha, Akulinin, Lipovský, Slivka, Raučina, Tomaštík, Bernát, Guzman, Hartl, Bojňanský, Záhorec, Jánošík, Kuleshov, Hrenák, Žákovič, Krajčovič, Hudec, L. Švajda, Balázs
    Bílí Tygři Liberec: Kyznar (Eder) – Kratochvíl, Rozsíval, Janda, Strnádek, Javůrek, F. Švajda, Lochman, Němec F., Nezmar, Dvořák P., Krajnc, Hladík, Bartovič, Kocourek, Matějček, Křeček, Čakajík, Šmucr, Žďára, Vaksmansky, Železný.