Liberec – Třinec 10:4 (kon.) | Slavia – Sparta 4:3 (1:0 po s.n.) | Nitra – Liberec 5:4 (kon.)
K. Vary – Slavia 3:2 (kon.)
konec
HC Energie Karlovy Vary
3:2 (2:0, 0:2, 1:0)
HC Slavia Praha
Sobota 17.08.2024, 19:00 • Sportovní hala FORTUNA, Praha - Holešovice • Bauer Cup • Semifinále
Partner:
     
    46:18
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Karlovarští využívají přesilovku. Votavovy po zákroku vypadl puk z lapačky, načež přesně v moment, kdy se pro něj brankář Slavie znovu natahoval, kotouč do branky prostrčil MAXIM DAN. Asistence: Vojtěch Hüttl.
     
    30:01
    Slavia právě vstřelila branku!
    A máme vyrovnáno! Střela jednoho z pražských hokejistů se odrazila od horní tyčky a doplachtila zpět do brankoviště, kde byl na dorážku připravený IGOR KOSTENKO, který tak střílí vyrovnávací branku. Asistence: Matyáš Kaňka.
     
    27:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Pražané se dostávají na dostřel. Ze zmatků před brankou nejvíce vytěžil MATYÁŠ KAŇKA, kterému se povedlo kotouč dorazit mezi betony Lukáše Kalčíka až do sítě. Asistence: Marián Šikl, Dominik Flossmann
     
    19:34
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energetici ještě přidávají gól do šatny! Obranou Slavie se prokličkoval až ke střele JAN PAVLIS, kterému se povedlo vymést pravou šibenici Votavovy branky. Asistence: Eliáš Křivánek.
     
    14:04
    Karlovy Vary právě vstřelily branku!
    Energie ale přeci jen přesilovku využívá. Do slotu dostal přihrávku VOJTĚCH HÜTTL, který prudkou střelou vymetl levou šibenici Votavovy branky. Asistence: Matěj Žák, Eliáš Křivánek.

    Lucie Citterbartová

    Alžběta Žižková

    Branky a nahrávky: 15. Hüttl (Žák, Křivánek), 20. Pavlis (Křivánek), 47. Dan (Hüttl) – 28. Kaňka (Šikl, Flossmann), 31. Kostenko (Kaňka)


    HC Energie Karlovy Vary: Kalčík L. (Petrlíček)– Mariáš, Vrbas, Křivánek, Psohlavec, Zrzavecký, Pařízek, Šimek, Kalčík M., Koncz, Stezka, Pavlovic, Dan, Hüttl, Kašpar, Hanson, Jirota, Klempíř, Pavlis, Timura, Žák.
    HC Slavia Praha: Votava (Chábera) – Svoboda, Adamec, Lokvenc, Oplt O., Oplt V., Stolz, Páv, Tábor, Bandúr, Deyak, Flossmann, Hošek, Isaev, Kaňka, Keller, Kostenko, Kucer, Prokop, Šikl, Vostarek, Vymazal.