Kometa Brno – Pustertal 7:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
7:1 (2:0, 2:0, 3:1)
HC Pustertal Wölfe
Neděle 18.08.2024, 15:45 • Würth Arena (Neumarkt) • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:20
    HC Pustertal vstřelil branku!
    Teď už s tím nešlo nic moc dělat. Kometa poprvé v zápase inkasuje, když nechala dorážet RAPHAELA ANDREGASSENA, který se zorientoval mezi kruhy a odražený kotouč uklidil poprvé do Postavovy svatyně. Asistence: Tommy Pundeller, Cedric Lacroix.
     
    46:50
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak se konečně dočkal i MAREK ĎALOGA. Nastartoval svá rychlá chodidla, přebruslil všechno a všechny a kotouč před Bernardem dostatečně zvedl. Na tohle neměl italský brankář odpověď. A už tu máme sedm kulí jako v Sarajevu. Asistence: Lukáš Cingel.
     
    45:30
    Kometa právě vstřelila branku!
    A za pár vteřin je tu další branka. Uběhlo jen deset sekund a zcela volný prostor se otevřel pro ADAMA ZBOŘILA. Brněnský útočník upaloval sám na italského brankáře a prostřelil ho mezi betony. Bez asistence.
     
    45:20
    Kometa právě vstřelila branku!
    Z hlediště slyšíme "dostali jste bůra". Postaral se o něj gólem v přesilovce ROBERT ŘÍČKA, který stál zaparkovaný na levém kruhu a prudkou ranou z voleje propálil bezmocného Bernarda. Asistence: Hynek Zohorna, Martin Zaťovič.
     
    33:02
    Kometa právě vstřelila branku!
    Ukázková spolupráce první formace končí čtvrtou brankou v italské síti. Zpoza brány si Flek počkal až mu najede do výhodné pozice HYNEK ZOHORNA a zkušený útočník si věděl v této situaci rady. Puk poslal přesně nad rameno Bernarda. Pro "Zohyho" je to první gól v dresu Komety od svého návratu. Asistence: Jakub Flek.
     
    24:46
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obránce JAN ŠČOTKA je jak utržený ze řetězu. Na turnají dává už svou třetí branku. Nyní mu naservíroval kotouč na modrou Zbořil a brněnský kanonýr tvrdou bombou překonává Bernarda. Asistence: Adam Zbořil.
     
    10:44
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brněnský celek jde do dvoubrankového vedení. Kos poslal kotouč na levou stranu hřiště, kde se ho chopil obránce JAN ŠČOTKA. Mistr světa z Prahy si najel až před bránu a přesnou střelou mezi betony překonal Bernarda. Zkušený bek se od začátku přípravy ukazuje ve výtečné formě. Na turnaji vstřelil už druhý gól. Asistence: Jakub Kos.
     
    00:49
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno jde velmi rychle do vedení. Zpoza brány si našel cestu Pospíšil, aby krásně vybídl TOMÁŠE MARCINKA, který ze svého klasického pracoviště v brankovišti nalezl kotouč a propasíroval ho do brány. Asistence: Kristián Pospíšil.

    Roman Zajíček

    Branky a nahrávky: 1. Marcinko (Pospíšil), 11. Ščotka (Kos), 25. Ščotka (Zbořil), 34. H. Zohorna (Flek), 46. Říčka (H. Zohorna, Zaťovič), 46. Zbořil, 47. Ďaloga (Cingel) – 55. Andregassen (Pundeller, Lacroix)


    HC Kometa Brno: Postava (Krošejl) – Davidson, Ščotka, Beaudin, Holland, Gulaši, Ďaloga, D. Svoboda – H. Zohorna, Cingel, Flek – Pospíšil, Marcinko, A. Zbořil – Zaťovič (C), Kollár, Říčka – Kos, Konečný, Jedlička.
    Trenér: Kamil Pokorný

    HC Pustertal Wölfe: Bernard (Roy) – Andresen, Wesley, Osmanski, Bouramman, Glira, Althuber, Zanatta, De Lorenzo – Gschliesser, Andergassen (C), Petan – Mantinger, Coulter, Akeson – Lacroix, Frycklund, Pundeller – Deluca, Traversa, Galimberti.
    Trenér: Jason Jaspers

    Rozhodčí: Benvengu, Lazzeri – Cristeli, Volcan (Itálie)