Mountfield HK – Vítkovice 4:2 (kon.) | HC Slovan – Rögle BK 6:3 (kon.) | Sparta – Třinec 2:5 (kon.)
HK Riga – Salzburg 9:1 (kon.) | Ukrajina – K. Vary 1:5 (kon.)
konec
Ukrajina
1:5 (0:0, 1:1, 0:4)
HC Energie Karlovy Vary
Neděle 18.08.2024, 13:00 • WERK ARENA, Třinec • President Cup
Partner:
     
    54:50
    Skyba zahákoval po křídle pronikajícího soupeře a Energie má před sebou další dvouminutovou přesilovku.
     
    50:05
    Vaníček u ukrajinské branky dostal krosček do krku, který rozhodčí viděli. Ukrajinský obránce Panasenko byl vyloučen na dvě minuty.
     
    43:57
    Ostapenko podrazil Kyncla u mantinelu a Karlovy Vary budou mít dvouminutovou přesilovku.
     
    39:58
    Třetí třetinu odstartuje Ukrajina v početní výhodě. Sekundu a půl před koncem druhé třetiny putoval na trestnou lavici Kůrka, který kolenem fauloval protihráče. Karlovarský obránce dostal dvouminutový trest.
     
    35:02
    Kůrka chtěl zahrát u mantinelu puk, jenže Olifirčuk mu zablokoval hůl a je vyloučen na dvě minuty za držení.
     
    28:46
    Michalov ve středním pásmu narazil do Popoviče, který upadl na led. Rozhodčí karlovarského hráče vyloučil za nedovolené bránění.
     
    25:45
    Vasjak zahákoval u modré čáry jednoho z karlovarských hráčů a nabídl soupeři více než minutovou dvojnásobnou přesilovku. Vasjak je vyloučen za hákování na dvě minuty.
     
    25:00
    Šedivec se dral středem do útočného pásma, ale byl zadržen Čajkou, který jej chytil za kalhoty. Ukrajinský útočník si půjde sednout na dvě minuty, Energie bude mít přesilovku.
     
    09:41
    Znovu se bude vylučovat a znovu na ukrajinské straně, protože Svjatoslav Vasjak zahákoval soupeře při průniku po levém mantinelu.
     
    05:26
    Slavík projel kolem branky, aby vyjel u levé tyče, následnou střelu vyrazil brankář Tučyn. Bude se vylučovat, protože před touto akcí hákováním poslal na zem soupeře Andrij Kapitan a bude si muset na trestné lavici odsedět dvouminutový trest.

    Igor Mainka

    Branky a nahrávky: 31. Olifirčuk (Děnysenko, Popovič) – 24. Kyncl (Vaníček), 53. Vaníček (Sedláček, Kyncl), 58. Slavík (Kváš, Sedláček), 60. Kyncl (Vrzal, Gombár), 60. Švejcar (Michalov, Šedivec)


    Ukrajina: Isajev (Tučyn) – Filippov, Harus, Ostapenko, Panasenko, Perečněv, Skyba, Stupnyckyj, Děnysenko, Čajka, Kalsin, Kapitan, Kučuk, Olifičruk, Perečněv, Skrebela, Sochaněvič, Spaskin, Vasjak, Ždanov.
    HC Energie Karlovy Vary: Psohlavec (Maňák) – Bauer, Bednář, Gombár, Hájek, Horáček, Kubík, Kůrka, Vrzal – Jäger, Kváš, Kyncl, Michalov, Sedláček, Staněk, Suchý, Suja, Šedivec, Švejcar, Vaníček, Zolnaj.