Trnava – Levice 3:2 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:3 (kon.) | Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:4 (kon.)
Kolín – Pardubice B 0:0 (zruš.) | Frýdek-M. – Jastrzębie 4:2 (kon.) | Plzeň – K. Vary 2:4 (kon.)
Třinec – HC Slovan 8:4 (kon.) | Kladno – McGill Redbirds 4:1 (kon.) | Sparta – Motor ČB 3:0 (kon.)
Banská Bystrica – Vsetín 3:0 (kon.) | Litoměřice – Chomutov 1:2 (kon.) | SHKM Hodonín – Žďár n/S 0:5 (kon.)
Kadaň – Děčín 6:3 (kon.) | Kobra – Vrchlabí 3:7 (kon.) | Mostečtí Lvi – Ústí n/L 3:4 (kon.)
Lipt. Mikuláš – Cracovia 5:2 (kon.) | Tábor – Jihlava 2:5 (kon.) | Vlci Žilina – Pardubice 2:3 (kon.)
Třebíč – Pardubice B 3:2 (1:0 po s.n.) | Prostějov – Berani Zlín 5:1 (1:2 po s.n.) | Sokolov – Weiden 2:1 (kon.)
Vel. Meziříčí – Technika Brno 1:2 (kon.) | Písek – Havlíčkův Brod 1:4 (kon.) | Vyškov – Znojmo 2:3 (kon.)
Opava – Nový Jičín 4:0 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
8:4 (2:2, 3:0, 3:2)
HC SLOVAN Bratislava
Úterý 20.08.2024, 17:00 • Werk arena, Třinec • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    S tímto konstatováním a také s informací, že se z třinecké WERK ARENY z přípravného zápasu A-týmu Ocelářů přihlásíme hned za 48 hodin – ve čtvrtek 22. srpna od 17 hodin se zde totiž bude hrát zápas HC Oceláři Třinec – HC MONACObet Banská Bystrica – vám přeji pěkný večer! (19:10:03)
     
    Čtyři, tři a pět branek – tolik nabídly jednotlivé třetiny dnešního utkání. Zatímco si hráči obou týmu ve středovém pásmu podávají ruce, můžeme konstatovat, že zápas byl ještě na začátku třetí části hry otevřený. Hosté totiž díky Liamu Pecararovi a třetímu zásahu Mitchella Hoelschera dostali na jednogólový rozdíl. Pak ale přidali domácí tři góly, když Daniel Kurovský dal svůj druhý gól v zápase, také Patrik Hrehorčák uzavřel hattrick a skóre zabalil Oskar Haas a bylo rozhodnuto. Konečný sumář dnešního utkání – Oceláři 8, Slovan 4.
     
    Konec zápasu.
     
    59:58
    Zápas, který nabídl dvanáct branek, končí...
     
    59:26
    Hraje se v obranném pásmu Třince, ale puk má Dravecký. Diváci v hale tleskají a děkuji svému týmu.
     
    58:16
    Kundrátek má puk na holi a ještě zaváží útočnou akci. Diváci si užívají koncovku velmi zajímavého utkání a na ledě se schyluje ke třetí siréně.
    57:27 HAAS - 8:4
     
    57:27
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď trochu divoké momenty a hosté jsou možná mírně rozladění. Jank si na modré čáře proti Acolatsemu počínal řekněme velmi těsně, ale hra přerušená nebyla. Pokračovala, Oceláři se dostali rychle do pásma a kombinaci první formace proměnil v gól střelu ze slotu o horní tyč OSKAR HAAS. Asistence: Libor Hudáček. Stav utkání 8:4.
     
    56:22
    Zápas plyne ke konci. Můžeme konstatovat, že na srpnové poměry samotného začátku sezóny jsme sledovali velice zajímavé utkání. Za 56 a půl minuty jsme viděli už 11 branek. Trenéři asi moc šťastní nebudou, diváci si ale nemají na co stěžovat. Zajímavý mač!
     
    55:06
    Hosté se ale nevzdávají. Teď dlouho zatápěli Ocelářům, hledali ideální kombinaci, situace ale končí poté, co Královičovi utekl puk na modré a zkoušel proti němu uniknout Cedzo.
     
    53:56
    Mrtka vysunul ve středním pásmu Hudáčka, který po vstupu do útočné třetiny přes beka svižnou střelou orazítkoval zadní hrazení. Oceláři jsou zpět na tříbrankovém vedení jako na počátku třetí dvacetiminutovky, nicméně nyní vypadá situace trochu jasněji.
    53:15 HREHORČÁK - 7:4
     
    53:15
    Třinec právě vstřelil branku!
    Slovenská formace třineckého týmu si připisuje další zásah. Aktivita Čacha kolem pravého mantinelu směrem za branku vyplynula v sedmý gól v Šutovově síti, který je připsán PATRIKU HREHORČÁKOVI, který si připsal podobně jako dříve Hoelscher hattrickový zásah. Asistence: Viliam Čacho. Stav utkání 7:4.
     
    52:02
    Po buly v útočném pásmu poslal Jank tvrdou střelu Šutovovým směrem. Následně pálil z levé strany také nepřesně Teplý.
     
    51:24
    Takáč se natahoval po puku v útočném pásmu, vypadalo to, jako by byl podražen, ale rozhodčí byli jiného názoru. Takáč hází škaredé pohledy směrem k sudím.
    50:43 KUROVSKÝ - 6:4
     
    50:43
    Třinec právě vstřelil branku!
    Sympaticky hrající Sikorova formace je odměněna další brankou v síti soupeře. Přihrávku centra této formace od pravého mantinelu na střed usměrnil do horních pater Šutovovy branky DANIEL KUROVSKÝ, který se zařadil mezi dvoubrankové střelce tohoto zápasu. Asistence: Petr Sikora. Stav utkání 6:4.
     
    50:28
    Domácí jsou kompletní, drží puk v pásmu, snaží se uklidnit hru a najít cestu dopředu.
     
    49:16
    Marko Daňo (TRI) a Sena Acolatse (SBA) jdou společně na trestnou. Daňo dojel puk v obranném pásmu Slovanu a byl faulován krosčekem. To si nenechal líbit a hrubostí vracel obránci hostů jeho prohřešek. Pokračujeme přesilovkou Slovanu – ještě 32 sekund.

    Michal Samiec

    Branky a nahrávky: 2. Hrehorčák (Čacho), 17. M. Daňo (Haas), 24. Hrehorčák, 27. Kurovský (Teplý), 29. M. Daňo (Mrtka), 51. Kurovský (Sikora), 54. Hrehorčák (Čacho), 58. Haas (L. Hudáček) – 9. Hoelscher, 12. Hoelscher (Murphy), 41. Pecararo (Brincko), 44. Hoelscher (Puliš)


    HC Oceláři Třinec: Kacetl (Forst) – F. Haman, Jank, M. Adámek, Nedomlel, Kundrátek, Mrtka – L. Hudáček (C), Haas, M. Daňo (A) – Wałęga, Miloš Roman, Cedzo – Kurovský, Sikora, Teplý – Hrehorčák, Čacho (A), Dravecký.
    Trenér: Zdeněk Moták

    HC SLOVAN Bratislava: Godla (27. Šutov) – Bačík, Acolatse, Maier, Kubka, Sersen (C), Brincko, Královič – Murphy, Hoelscher, Pecararo (A) – Takáč (A), Egle, Puliš – Minárik, Bjalončík, Štetka – Lukošík, Preisinger, Šille – Roman Kukumberg ml.
    Trenér: Peter Oremus

    Rozhodčí: Jakub Gebauer, Šír – Bezděk, Lederer