Aritma – Hostouň 3:2 (kon.) | Č. Lípa – Kolín 2:0 (kon.) | HFK Olomouc – Vyškov 0:2 (kon.)
Kuřim – Start Brno 1:0 (kon.) | Rokycany – Příbram 1:6 (kon.)
konec
SK Aritma Praha
3:2 (2:1)
TJ Sokol Hostouň
Úterý 20.08.2024, 17:30 • Stadion SK Aritma Praha, Praha-Vokovice • MOL Cup • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Aritma právě vstřelila branku! Aritma zřejmě definitivně rozhoduje o svém postupu a penalty se tady tak pravděpodobně kopat nebudou. Do běhu dostal krásnou nahrávku VOJTĚCH MUSIL, který pak přesprintoval všechny hráče Hostouně, dostal se až do pokutového území a přesnou rychlou střelou ke vzdálenější tyči odstartoval na stadionu velkou euforii.
     
    61
    Hostouň právě vstřelila branku! A je srovnáno! Po další akci Hostouně byl jeden z jejích hráčů ve vápně faulován a tentokrát už hlavní rozhodčí nařídil penaltu. K té se postavil GRAHAM OGHENEKARO ETEMIKE, který poslal míč přesně doprostřed branky, zatímco Chundela skočil do strany a na penaltu tak nedosáhl.
     
    42
    Hostouň právě vstřelila branku! Hosté se nakonec pár minut před přestávkou dočkali snížení! GRAHAM OGHENEKARO ETEMIKE dostal přesnou přihrávku a z pokutového území usměrnil míč přesně k tyči.
     
    39
    Aritma právě vstřelila branku! Přichází druhý gól domácích! Standardní situace byla rozehrána centrem do vápna, kde se míč po několika odrazech dostal k TADEÁŠI JANDOVI, jenž následně nekompromisně zamířil k bližší tyči. Pančev se po míči natahoval, ale v cestě do sítě už mu zabránit nedokázal.
     
    6
    Aritma právě vstřelila branku! Domácí šokují hosty úvodní brankou! Aritma využila špatné rozehrávky hostí a jeden z hráčů Aritmy se vydal dopředu. Míč nakonec ještě poslal doprava na ROBINA ŠALANSKÉHO, který následně pod vybíhajícím Pančevem poslal míč do prázdné branky k bližší tyči.

    Mateo

    Branky: 6. Šalanský, 39. Janda, 90. Musil – 42. Etemike, 61. Etemike (pen.)

    Karty:   25. Löffler (ARI), 55. Novotný (ARI), 55. Pavlovský (ARI) – 13. Hucek (HOS), 55. Siqueira (HOS), 69. Okonji (HOS)


    SK Aritma Praha: Chundela – Vožický, Bedrna (C), Janda, Löffler, Hořt, Pavlovský, Šalanský, Novotný, Musil, Juřík
    Náhradníci: Roub, Šlégr, Petránek, Onufer, Tošnar, Záhoř

    Trenér: Ladislav Prošek

    TJ Sokol Hostouň: Pančev – Čížek, Uhlíř, De Siqueira, Januška (C), Klimenda, Etemike, Novák, Baldé, Hucek, Kytka
    Náhradníci: Gerža, Kosík, Rampa, Charvát, Okonji, Šiktanc, Kolář

    Trenér: Dominik Rodinger

    Rozhodčí: Severýn – Polena, Zima

    Diváci: 365