Březová – Petřín Plzeň 1:3 (kon.) | Český Brod – Admira Praha 1:4 (kon.) | Dobrovice – Žižkov 1:5 (kon.)
Frenštát p/R – Zlínsko 0:0 (5:3 po pen.) | Horní Ředice – Živanice 0:2 (kon.) | Hořovice – Přeštice 3:0 (kont.)
Hřebeč – Kladno 1:3 (kon.) | Koloveč – Domažlice 0:7 (kon.) | Kozlovice – Uh. Brod 0:0 (8:9 po pen.)
Králův Dvůr – Loko Praha 1:1 (3:4 po pen.) | Kvasice – Strání 1:3 (kon.) | Mar. Lázně – Most/Souš 0:4 (kon.)
Meteor – Ústí n. L. 0:5 (kon.) | Milín – Vlašim 1:1 (4:3 po pen.) | Přepeře – Varnsdorf 2:3 (kon.)
Psáry – Táborsko 2:10 (kon.) | Rýmařov – Kroměříž 0:6 (kon.) | Soběslav – Povltavská 1:3 (kon.)
Turnov – Zápy 0:4 (kon.) | Velké Hamry – Benátky n/J 0:3 (kon.) | Velvary – Motorlet 2:2 (2:3 po pen.)
Vítkovice – Frýdek-Místek 2:0 (kon.) | Ždírec – Líšeň 0:4 (kon.)
po penal. (5:3)
SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm
0:0 (0:0)
FC Zlínsko
Středa 21.08.2024, 17:30 • Na Nivách, Frenštát pod Radhoštěm • MOL Cup • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Zlínsko po ofenzivně nevýrazné první půli přidalo v kvantitě střelby. Kvalita ale zůstala nedostatečná a když už některý z mnoha pokusů směřoval do prostoru branky, tak ho jistě chytající Málek zneškodnil. V závěru nepomohlo ani vysunutí robustního stopera Suchého. Beskyd s odřenýma ušima dotáhl zápas do penalt a ty pro něj dopadly vítězně díky jedinému selhání Krakovčíka. (20:13:26)
     
    Konec zápasu.
     
    5. série
    5:3
    Pavel Klimpar vypálil do nehlídané pravé poloviny brány a překvapení je na světě. Divizní Frenštát postupuje přes třetiligové Zlínsko do druhého kola MOL Cupu!
     
    4. série
    4:3
    Martin Krakovčík přestřeluje a Frenštát má postupový mečbol!
     
    4. série
    4:3
    Matthew Strnad rovněž nezaváhal. Vybral si levou stranu, kdežto Jílovec skákal opačně.
     
    3. série
    3:3
    Oleksandr Pernackyj pálil doprostřed. Málek se míče nohou dotkl, ale na vyražení to bylo málo. Hostům spadl kámen ze srdce!
     
    3. série
    3:2
    Pavel Střelec udělal čest svému jménu, byť Jílovec nebyl daleko od toho, aby míč z dolního rohu brány vytáhl.
     
    2. série
    2:2
    Robert Russmann rovněž poslal míč do strany, kterou Málek kompletně odkryl.
     
    2. série
    2:1
    Lukáš Macík se suverénně trefuje do protipohybu Jílovce.
     
    1. série
    1:1
    Jakub Rolinc se dnes v koncovce vyloženě trápil. Teď svou smůlu protrhl přesnou trefou k levé tyči. Málek o kousek nedosáhl.
     
    1. série
    1:0
    Martin Bzirský neomylně dává první penaltu do levého horního rohu.
     
    Střílení penalt začíná.
     
    Třetiligové Zlínsko za celých devadesát minut nenašlo způsob k dosažení gólu. Bezprostředně po skončení druhého poločasu bude na řadě penaltový rozstřel!
     
    90+4
    Druhý poločas skončil.
     
    90+4
    Jakub Rolinc vytěžil ze souboje s Macíkem asi poslední rohový kop. Sám ho zrealizoval, ale Fabrice Badra na prudký centr nedosáhl.
     
    90+3
    Prokletí Zlínska trvá. Macík prohrál hlavičku a pustil míč k hranici vápna. Suchý ho nesobecky připravil Badrovi a ten pálil těsně vedle!
     
    90+2
    Souboj mezi Jedličkou a Badrou byl k velké zlosti frenštátského publika vyhodnocen jako faul domácího hráče. Z následné standardky každopádně nic nebylo, v důsledku Strnadova odkopu je míč u brankáře Jílovce.
     
    90+2
    Ani tohle není gól! Na své hlavě ho měl Michal Suchý. Kapitán Zlínska si našel centr z pravé strany a Frenštátu se hodně ulevilo, když míč proletěl pár centimetrů nad břevnem.
     
    90+1
    Střídání v týmu SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm:
    ze hřiště odchází Patrik Žáček, přichází Jan Rozsíval.
     
    90
    Nastavují se 4 minuty.
     
    89
    Vojtěch Pak dostal míč od Rolince. Málek prudkou ránu z ostrého úhlu vyrazil na roh a z toho Russmann vůbec netrefil ambiciózní pokus z dálky.
     
    89
    Bezloja odmítl centr Paka a dokonce spustil brejkovou situaci, která znovu nebyla rozvinuta až k pokutovému území. Strnadovi už došly síly.
     
    88
    Krakovčíkův nákop Suchý sklepával ze svého pohledu k pravé tyči. Tu těsně minul a Pernackému zároveň chyběl krok potřebný k jednoduchému doklepnutí.
     
    88
    Další aut Dano moc nezvládl. Beskyd vyrazil do protiútoku, ovšem Bzirského splašená rána z dálky k Jílovcovi nedoletěla.
     
    87
    Danův aut spustil v předbrankovém prostoru další sérii vzdušných soubojů. Ta měla pro dnešní zápas obvyklý konec – míč skončil v náruči Jana Málka.
     
    86
    Hlavičkovanou v domácím vápně přerušil odkop Střelce. Badra pak byl na levém křídle zdvojen a Dano si musí vystačit s vhazováním.
     
    85
    Jednoduše sehraná akce nalevo od pokutového území přinesla slušnou pozici pro Rolince, jemuž se nepovedlo trefit ze svého pohledu levý dolní roh brány.
     
    84
    Před rohovým kruhem otrokovického týmu byla dodatečně udělena žlutá karta Michalu Suchému.
     
    83
    Klimpar dostal výbornou kolmici, ale kromě Krakovčíka bojoval i s vlastní stabilitou, jež mu znemožnila vypustit střelu na Jílovcovu branku.
     
    82
    Strnadův centr letěl moc brzo. Frenštát ve vápně neměl nikoho a situaci pak u pravé lajny nezachránil ani Patrik Žáček.
     
    81
    Krakovčík ještě sebral míč z odvráceného centru. Technicky nezvládnutý half-volej ze sedmnácti metrů však Málek řešit nemusel.
     
    81
    Po delší odmlce se projevila domácí ofenziva, leč Strnadův centr z pravé strany k požadovanému adresátovi nedorazil.
     
    80
    Z Danova autu byla sražená rána Russmanna. I v tomto případě Málek přitáhl míč k sobě jako magnet.
     
    79
    Russmannův kvalitní centr se snášel k zadní tyč, kde hlídkovali Rolinc a Badra. Míč ale nezasáhli a znovu šlo jen o slabý odraz k Málkovi.
     
    78
    Bránící Bezloja se před Pakem poroučel k zemi, nicméně hostující fotbalista si nešikovně předkopl míč za koncovou čáru. Bude se kopat od branky Jana Málka.
     
    77
    Chukwudi pronikal středem až do přihrávky na Rolince, který přidal do sbírky už několikátou slabou střelu po zemi. Málek se moc nezapotil.
     
    76
    Střídání v týmu SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm:
    ze hřiště odchází Filip Hlosta, přichází Michal Bezloja.
     
    76
    Pak s Rolincem zapojili do rychlého přechodu Badru, který u rohového praporku nešťastně podklouzl. V přerušené hře se bude střídat.
     
    75
    Ve snaze o přihrávku na Paka si Rolinc šťastně narazil s domácím hráčem, ale následná střela z dálky nebyla natolik prudká, aby na ni Málek nestačil.
     
    74
    Klimpar roztahoval hru do levé strany. Bzirského neposlechlo zpracování a hra se zase rychle valila na Málka. Pernacjyk natáhl z větší dálky a vytloukl domácí bloky.
     
    73
    Krakovčíkův centr byl Rolincem přizvednut vysoko do vzduchu a to byla ideální příležitost pro Málka, jak získat míč pro Frenštát.
     
    72
    Střelec krotil obtížný míč vysokou nohou. Do té si vychytrale naběhl Pernackyj a tím ukořistil pro Zlínsku standardku z levé strany.
     
    71
    Střelec ukradl přihrávku na Badru. Beskyd měl za lubem přímočarý protiútok, s jehož zastavením pomohl vybíhající brankář Jílovec.
     
    70
    Russmannova střílená přihrávka byla kousek před brankovou čarou odkopnuta na roh. Russmann předvedl další dva centry, ale výsledkem byl pouze sražený pokus Chukwudiho.
     
    69
    Dano vybojoval míč u půlící čáry. Rolinc musel v protiútoku obejít vybíhajícího Málka, nicméně ten jeho střelu z ostrého úhlu tělem pohltil.
     
    68
    Další Chukwudiho faul byl z kategorie útočných. Frenštátští hráči jej dokonale pokryli na pravém okraji šestnáctky.
     
    67
    Ševčík trochu zavařil Biedermannovi. Domácí obránce musel rychle hrát míč před napadajícím Chukwudim, jemuž byl ve finále zapískán faul.
     
    66
    Frenštát v posledních minutách vyrovnal hru a rozhodně to nevypadá, že by začal kondičně ztrácet. Necelé tři stovky diváků teď sledují postupnou kombinaci před hostujícím vápnem.
     
    65
    Střídání v týmu FC Zlínsko:
    ze hřiště odchází Jehor Andrijak, přichází Charles Chukwudi.
     
    64
    Pavel Střelec si na ose hřiště opět vynutil faul. Na přímou střelu to bylo hodně daleko. Bzirský nabízel míč na sklepnutí, ale Ševčík klíčový hlavičkový souboj prohrál.
     
    63
    Ani po další z mnoha standardních situací se Zlínsko postupu do druhého kola MOL Cupu nepřiblížilo. Z přelidněného prostoru se míč slabě odrazil k Málkovi.
     
    62
    Badra ani Rolinc centr Andrijaka nezkrotili. I tak z toho byla docela zajímavá situace, protože navazující střela z dálky byla obráncem ztečována vedle branky.
     
    60
    Střídání v týmu SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm:
    ze hřiště odchází Lukáš Rek, přichází Patrik Biedermann.
     
    60
    Bzirského standardka měla za následek Střelcovu hlavičku nad břevno.
     
    59
    Jedlička to u zadní čáry nemyslel zle, ale přihrávka pod sebe byla rezolutním způsobem odkopnuta do autu. Bezprostředně po tomto vhazování byl u postranní čáry faulován Střelec.
     
    59
    Dnešní utkání sleduje 289 diváků.
     
    58
    Střídání v týmu FC Zlínsko:
    ze hřiště odchází Martin Zbranek, přichází Vojtěch Pak.
     
    57
    Domácí nezachytili další bleskovou souhru Zlínska, ale Málek tuto největší šanci hostujících fotbalistů brilantním zákrokem vyrazil na roh.
     
    56
    Jedlička vybojoval možnost protiútoku pro Klimpara. Ten měl zprvu dobrou rychlost, ale pak ho ještě před vápnem odzbrojil Mirvald.
     
    55
    Krakovčíkův nadýchaný nákop prodlužoval Rek poněkud riskantní hlavičkou na vlastní bránu. Málek dával pozor a zabezpečil míč před dorážkou.
     
    54
    Jakub Rolinc se dostal do kleští mezi Hlostu a Žáčka. Frenštátští se zbavili míče vysvobozujícím odkopem a po zásahu Jedličky budou čelit autovému vhazování.
     
    53
    Jílovec dobře přečetl hru a doběhl si pro nakopnutý míč, za kterým z protější strany marně pospíchal Strnad. O pár sekund později už Badra rozvíjel brejk po levé straně, z něhož vzešla nepřipravená střela Zbranka mimo tři tyče. Útočník Zlínska potřeboval méně razantní přihrávku.
     
    52
    Nezvykle velká díry ve frenštátské obraně využil Rolinc k pohotovému sklepnutí míče na Zbranka, jenž pálil z poměrně velké dálky nepřesně.
     
    52
    Ještě jednou v hlavní roli Russmann. Dobře si převzal přihrávku z hloubi pole a bez dlouhého pobízení pálil do střední části branky, kam Málek s rezervou dosáhl.
     
    51
    Russmann přesprintoval střed hřiště, ale pak zase nezvládl udělat další krok v podobě přihrávky do velkého vápna.
     
    50
    Bzirský se Střelcem se společně postarali o faul na Rolince. Andrijakův nákop z osy pak odhlavičkoval právě zmíněný Pavel Střelec.
     
    50
    Další nepříjemnost pro Málka. Krakovčík ho zkusil přehodit zpoza půlící čáry. Pokus to nebyl úplně marný, domácí gólman musel několik kroků odcouvat, aby míč nadvakrát zkrotil.
     
    49
    Matthew Strnad si účinně narazil s Hlostou, ale za centrem z pravého křídla to měl ze všech nejblíže hostující strážce branky.
     
    48
    Badra v další akci využil služeb Russmanna. Z centru zleva ale nebylo nic a Strnad vlastními silami otočil hru na útočnou polovinu Frenštátu. Vhazuje Žáček.
     
    47
    Ačkoliv se Málek díval do ostrého sluníčka, tak si bez zaváhání přivlastnil ukvapený centr z produkce Fabrice Badry.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První půle končí bezbrankovým výsledkem. Zlínsko využívalo rychlostní typy hráčů na krajích. Kvalita centrů a zakončení ale byla nedostatečná a největší šance se tak odehrály před brankou Patrika Jílovce. Klimpar v jednom případě pálil vedle a o několik později z dálky orazítkoval tyč, což předcházelo spálené dorážce Jedličky.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    45+2
    Pavel Střelec se vrátil do obrany a zablokoval Andrijakův centr na roh, v němž se opět projevila frenštátská dominance ve vzduchu.
     
    45+1
    Málek neměl pod kontrolou centr Russmanna. Mirvald nadvakrát hlavičkoval zpátky před branku, ovšem Pernackyj ve velkém chaosu nevystřelil mezi tyče.
     
    45+1
    Nastavují se 2 minuty.
     
    45
    Bzirský rozehrával poblíž domácí střídačky na krátko se Střelcem. Až potom zkusil centr, ale o ten se hravě postaral kapitán Suchý.
     
    44
    Aktivní Badra se úspěšně vypořádal s dvěma obránci, ale pak jeho akci zase chyběl lepší centr. Řešení předfinální fáze je zatím největší slabina na výkonu Zlínska.
     
    44
    Spolupráce mezi Klimparem a Střelcem neklapla. Frenštátský útok měl krátkého trvání a hra se zase vrací před Málka.
     
    43
    Jakub Rolinc využil volného prostoru před svou osobou k přízemní střele z dálky. Ze zpětného pohledu to moc dobrý nápad nebyl, míč se do pravého spodního rohu brány nevešel.
     
    42
    Mirvaldův centr před Zbrankem odhlavičkoval Macík. Tlak Zlínska začíná sílit, Beskyd už vyhlíží poločasový oddech.
     
    41
    Nepřehledný zmatek z rohového kopu vyvrcholil viditelným šlapákem Oleksandra Pernackého. I tohle je za žlutou kartu.
     
    40
    Rolincovou zásluhou měl Badra úplně otevřenou levou stranu. Míč ale přidržel a domácí hráči jeho přihrávku do předbrankového prostoru zlikvidovali.
     
    39
    Jedlička se v hektické fázi zápasu stal obětí nedovoleného zákroku u půlící čáry. Badra obdržel od Ganaje žlutou kartu.
     
    39
    Z Bzirského vhazování vznikl rychlý brejk. Zbranek si v něm vyměnil míč s Badrou, ale pak si naběhl do zpevněného obránce. Tentokrát se faul nepískal.
     
    38
    Jedlička si u lajny došel pro Danův faul, takže se standardky z kraje levé části hřiště dočkal i Frenštát. Hlosta ve snaze o centr trefil prvního hráče v osobě Andrijaka. Následuje jenom aut.
     
    37
    Ve vzduchu se hráčům Zlínska zatím nedaří. I tento roh z dílny Russmanna byl odkloněn do rukavic Jana Málka.
     
    36
    Žáček byl před vlastním vápnem zdvojen a měl co dělat, aby z nepříjemné situace vznikl pouze hostující aut. Z toho se obratem rekrutoval rohový kop.
     
    35
    Jehor Andrijak odvážně napálil vypadený míč zhruba z pětadvaceti metrů. Málka tím rozhodně neohrozil, prudké střele scházela přesnost.
     
    34
    Rolinc protáhl krok u levé postranní čáry. V důsledku Žáčkova skluzu ztratil kontrolu nad balonem a rozhodčí dopískl ve prospěch Zlínska další standardku.
     
    33
    Jedlička vystihl Mirvaldovu prostrkávačku do pokutového území. Navazující souboj měl pro Beskyd opět šťastný konec v podobě nařízeného výkopu Málka.
     
    32
    Suchý kratší roh výborně prodlužoval, ale u zadní tyče nebyl nikdo volný na doklepnutí míče do Málkovy branky. Nakonec to bude odkop, protože Suchý z úhlu trefil spoluhráče Pernackého.
     
    31
    Přímý kop si vzal na starost Robert Russmann, ale ránu levačkou pohltila pevně postavená zeď. Stejný hráč později vybojoval aspoň roh.
     
    30
    Lukáš Rek je držitelem první žluté karty za faul spáchaný těsně před hranicí velkého vápna. Na řadě je nebezpečný trestňák.
     
    30
    Naivní rána z dálky od Zbranka neprošla. Nezdarem skončil i průnik Badry, který si naběhl do bílé zdi.
     
    29
    Rolinc na křídle využil pomoci od Russmanna, jenže tomu pokus o centr opět nevyšel. Míč si stáhl Jan Málek.
     
    28
    Drzý slalom Russmanna postrádal přesnou přihrávku před malé vápno. Frenštátská defenziva odpravila balón do autu.
     
    27
    Jedlička přispěl k rychlé kombinaci na malém prostoru. Klimparův dalekonosný oblouček přistál na tyči a nezachycený Jedlička ze stoprocentní dorážky trestuhodně přestřelil!
     
    26
    Jeden pěkný manévr stačil Pernackému, aby se zbavil hned několika soupeřů uprostřed hřiště. O několik desítek metrů dál se odhodlal ke střele, která prosvištěla hodně vedle levé tyče.
     
    26
    Badra se ve vápně zřítil k zemi kvůli údajné ráně do hlavy. Okamžitě se ozval hvizd, který však upozorňoval na ofsajd.
     
    25
    Další odevzdaný balón od hráčů Zlínska. Krakovčíkův dlouhý pas do křídla byl pro Russmanna nechytatelný.
     
    24
    Rekovo vhazování přistálo u hostů, ovšem u středového kruhu atakovaný Badra nestihl míč předat na nikoho z ofenzivní vozby.
     
    23
    Oba týmy se snaží hrát přímočaře dopředu. V případě Zlínska to generuje vysoký počet ztrát, tak jako nyní u nákopu na Macíkem obsazeného Zbranka.
     
    22
    Filip Hlosta zrealizoval tuto standardku dost mizerně. Pomalý a nepřesný centr se došoural k nikým neobtěžovanému Badrovi.
     
    21
    Jedlička na křídle vybojoval míč pro Klimpara. Ten ho zboku nastřeli do ohně a teč obránce měla za následek zisk rohového kopu.
     
    20
    Rolinc utekl Žáčkovi a poté si navedl míč na střed, aby zpoza vápna trefil hned první překážku v dresu Beskydu.
     
    19
    Krakovčík nebyl připraven na přihrávku Suchého. Zlínsko tato laciná chyba nic nestála a Badra naopak kvaltoval do protiútoku, v jehož závěru na přízemní centr nedosáhl Andrijak.
     
    18
    Hlosta kroutil roh směrem od branky, ale našel jen hlavu Dana. S trochou štěstí se Beskyd do vápna vrátil, ovšem Klimparova šance skončila vedle levé tyče.
     
    18
    Rolinc se pustil do odvážného sóla. Postupně se ale zahnal k zadní čáře a tam ztroskotal na skluzu Ševčíka. Frenštátu se poté povedlo rychle přejít střed hřiště, ale Jedličkův pokus byl sražen na roh.
     
    17
    Mirvaldův centr byl pro Zbranka příliš vysoký. Míč ve výskoku jen lehce pohladil a nasměroval ho vedle levé tyče.
     
    16
    Jeden z domácích spadl a vytvořil místo pro Badru, jenž nabídnutou příležitost znegoval přihrávkou do nohy bránícího Reka.
     
    15
    Andrijakův centr nenašel cíl. Odražený míč se ještě objevil u Rolince, ale tomu narychlo připravená rána vůbec nesedla.
     
    14
    Suchému se nepovedlo přenesení hry, nicméně Klimparův protiútok se nekonal vzhledem k jistému obrannému zákroku Krakovčíka.
     
    13
    Střelec rozběhl na levé straně Klimpara. Ten kvůli Suchému přihrával za sebe a Rek vše uzavřel posunutím balonu k Andrijakovi.
     
    12
    Zlínsko obtěžuje domácí fotbalisty celoplošným presinkem. Na práci s balónem nemají svěřenci Romana Bartoše ani trochu klidu.
     
    11
    Bzirského pravačka posílala přetažený centr na Klmpara. Ten míč sklepával, ale před Střelcem míč stopil Jílovec.
     
    10
    Andrijak u postranní čáry vrazil do Reka a Frenštát bude mít v desáté minutě možnost zahrozit ze standardní situace.
     
    9
    Bzirský ubránil rozběhnutého Zbranka za cenu rohového kopu, nicméně centr na přední tyč se stal snadnou kořistí domácí defenzivy.
     
    8
    Střídání v týmu FC Zlínsko:
    ze hřiště odchází Filip Jura, přichází Martin Krakovčík.
     
    7
    Rolinc masivně přetáhl přihrávku, která měla jít do náběhu Badry. Frenštát trpělivě rozehrává od zadní řady.
     
    6
    Filip Jura se ve zmiňovaném souboji s Klimparem zranil a na střídačku Zlínska přišel jasný signál, že se bude muset střídat.
     
    5
    Russmann po rychlém přechodu Badry neprocpal finální přihrávku do předbrankového prostoru. Frenštát rychle otáčel hru, ale dopadlo to faulem Klimpara na Juru.
     
    4
    Beskyd se k brance Jílovce ještě nepřiblížil. Kostrbatý přechod středu hřiště zhatil ofsajd. Protiakce Zlínska záhy ztroskotala na technické chybě Mirvalda.
     
    3
    Žáček byl rozhodčím Ganajem vykázán mimo hřiště, v bolestivém souboji vedle středového kruhu patrně utržil krvavý šrám v obličeji.
     
    2
    Z odvráceného centru Badry resultoval nepovedený volej Oleksandra Pernackého a odkop od branky Jana Málka.
     
    1
    Zahajovací výkop mělo Zlínsko, které nastupuje v modrobílých dresech. Frenštát je v bílém.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm: Málek – Rek, Žáček, Jedlička, Bzirský, Klimpar, Hlosta, Střelec (C), Strnad, Ševčík.
    Náhradníci: Smolík – Biedermann, Maruchnič, M. Bezloja, Rozsíval, Baletka, Vyvial.
    Trenér: Roman Bartoš

    FC Zlínsko: Jílovec – Pernackyj (C), Dano, Suchý (C), Rossmann, Badra, Jura, Zbranek, Rolinc, Andrijak.
    Náhradníci: Krakovčík, Andres, Chukwudi, Pak, Studený, Weber.
    Trenér: David Rojka

    Rozhodčí: Ganaj – Lukašík, Novák.
     
    SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm

    Fotbalisté Frenštátu hrají už šestým rokem Divizi F. V minulé sezóně se dlouho potáceli ve spodních patrech tabulky. Až na jaře se vyšplhali na desáté místo a vylepšili výsledek z ročníku 2022/23, kdy se vyhnuli sestupu jen díky rozšíření ligy na šestnáct mužstev. V tomto ročníku Beskyd doma porazil Krnov, kdežto z Havířova a Břidličné si odvezl vysoké porážky. První kolo MOL Cupu se bude ve Frenštátě hrát po čtyřech letech. V nedávném předkole o tom rozhodla výhra 4:0 nad nedalekým Frýdlantem nad Ostravicí.
     
    FC Zlínsko

    Otrokovický klub úspěšně působí ve třetí nejvyšší soutěži. Předchozí sezóna byla pro Zlínsko nadmíru úspěšná. Konkrétně obsadilo druhé místo se ztrátou devatenácti bodů na suverénní béčko Baníku. V novém ročníku MSFL svěřenci Davida Rojky prohráli s rezervou Zbrojovky Brno 0:4, domácí zápasy se Zlínem B a Blanskem naopak opanovali shodným výsledkem 3:0. Do prvního kola MOL Cupu se Zlínsko kvalifikovalo výhrou 3:1 ve Vsetíně. Z dlouhodobého hlediska se ještě nikdy nedostalo přes druhé kolo. Právě v tom ho před rokem vyřadil Vyškov.
     
    Všem fotbalovým příznivcům přeji příjemné chvíle u sledování textového přenosu ze zápasu prvního kola MOL Cupu. Od sedmnácti hodin a třiceti minut se můžeme těšit na konfrontaci mezi Frenštátem pod Radhoštěm a Zlínskem!
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Michal Břuchanský

    Branky:

    Karty:   30. Rek (FES) – 39. Badra (OTR), 41. Pernackyj (OTR), 84. Suchý (OTR)

    Penaltový rozstřel:

    1. série:
    1:0   Martin Bzirský (FES)
    1:1   Jakub Rolinc (OTR)
    2. série:
    2:1   Lukáš Macík (FES)
    2:2   Robert Russmann (OTR)
    3. série:
    3:2   Pavel Střelec (FES)
    3:3   Oleksandr Pernackyj (OTR)
    4. série:
    4:3   Matthew Strnad (FES)
    4:3   Martin Krakovčík (OTR)
    5. série:
    5:3   Pavel Klimpar (FES)


    SK Beskyd Frenštát pod Radhoštěm: Málek – Žáček (90+1. Rozsíval), Macík, Ševčík, Rek (60. Biedermann) – Strnad, Hlosta (76. M. Bezloja) Bzirský, Střelec (C), Jedlička – Klimpar.
    Náhradníci: Smolík – Maruchnič, Baletka, Vyvial.

    Trenér: Roman Bartoš

    FC Zlínsko: Jílovec – Mirvald, Suchý, Jura (8. Krakovčík), Russmann – Andrijak (65. Chukwudi), Rolinc, Dano, Pernackyj, Badra – Zbranek (58. Pak).
    Náhradníci: Andres, Studený, Weber.

    Trenér: David Rojka

    Rozhodčí: Ganaj – Lukašík, Novák

    Diváci: 289