Mountfield HK – Mladá Boleslav 6:5 (po pr.)
po prodl.
Mountfield HK
6:5 (3:0, 2:1, 0:4 - 1:0)
BK Mladá Boleslav
Středa 21.08.2024, 13:15 • ČPP Aréna, Hradec Králové • Přípravné zápasy juniorů
Partner:
     
    64:10
    Hradec právě vstřelil branku!
    Krásnou střelou nad rameno Kováře se prosazuje TOMÁŠ HORA a Hradec tak po náročném zápasu vítězí 6:5. Asistence: Dommers.
     
    57:52
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    A máme tu komplikaci pro domácí. Boleslav vyrovnává. Po přihrávce Vlasáka zpoza brány, prostřelil Jana Kasala obránce JÁCHYM PRŮŠEK – 5:5. Asistence: Vlasák, Kubíček.
     
    46:23
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav snižuje na rozdíl jedné branky! Po přihrávce od Finka, který vybojoval puk za bránou, se rychlou střelou pod horní tyč trefuje FILIP MATĚJKA 4:5. Asistence: Fink.
     
    43:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Začíná to být dramatické. Potom co Dobner objel Kasalovu bránu, se kotouč přihrávkou dostal ke Kurkovi a ten trefil síť za brankářem – 3:5. Asistence: Dobner.
     
    40:33
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Bruslaři proměnili přesilovku a snižují. Po nahrávce Adama Vlasáka se golfákem trefuje MAREK VLASÁK z pravého kruhu. Kasal neměl na rychlou střelu šanci. Asistence: Vlasák.
     
    37:50
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Boleslav proměňuje přesilovku. Po výměně puku s Průškem se golfákem od modré čáry trefuje JOSEF TEPLÝ a snižuje početní stav na 1:5.
     
    29:40
    Hradec právě vstřelil branku!
    PETR HRDLIČKA dostal přihrávku od Forejtka, jel sám na bránu a z pravého kruhu prostřelil hostujícího Kováře – 5:0. Asistence: Janeček, Forejtek
     
    23:21
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ve vlastním oslabení zvyšuje už na rozdíl čtyř branek MATYÁŠ SLÁMA, který se prokličkoval přes pět bruslařů a na podruhé dostal puk do brány. Bez asistence.
     
    16:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Domácí si právě vystřelili tříbrankové vedení. Ondřej Zámečník poslal v předbrankovém prostoru kotouč, pod tělem jednoho z hostujících hráčů, na JAROSLAVA PRÁŠKA. Hradecký útočník se přesnou střelou trefil mezi lapačku a beton Kováře. Asistence: Ondřej Zámečník.
     
    11:25
    Hradec právě vstřelil branku!
    Skóre na 2:0 zvyšuje JAN VYVIAL, který po nepovedené přihrávce Vlasáka, vystřelil z levého kruhu a trefil prostor mezi betonem a lapačkou. Bez asistence.
     
    08:51
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi otevírají skóre. Kuřera nedokázal vyhodit puk z obranného pásma. A tak přes zakrytý výhled hostujícího brankáře, vystřelil pumelici ONDŘEJ ZÁMEČNÍK, která vletěla přímo do sítě za gólmanem 1:0. Bez asistence.

    Tereza Medková

    Branky a nahrávky: 9. Zámečník, 12. Vyvial, 17. Prášek (Zámečník), 24. Sláma, 30. Hrdlička (Janeček, Forejtek), 65. Hora (Dommers) – 38. Teplý (Průšek), 41. Vlasák (Vlasák), 44. Kurka (Dobner), 47. Matějka (Fink), 58. Průšek (Vlasák, Kubíček)


    Mountfield HK: Kasal (Záruba) – Černý, Samek, Fiala, Aschenbrenner, Forejtek, Janeček, Pánek – Zámečník, Prášek, Hrdlička, Dommers, Hora, Frolík, Hendrych, Gašo, Vyvial, Páleník, Sláma
    BK Mladá Boleslav: Kovář (Balák) – Sypecký, Průšek, Křivánek, Šilhavý, Vlasák, Kubíček – Král, Hurt, Vlasák, Dobner, Teplý, Kučera, Matějka, Vítek, Beran, Šachl, Doležal, Fink, Kurka