Celta Vigo – Valencia 3:1 (kon.) | Sevilla – Villarreal 1:2 (kon.)
konec
Sevilla FC
1:2 (1:1)
Villarreal CF
Pátek 23.08.2024, 21:30 • Estadio Ramón Sánchez Pizjuán (Sevilla) • Španělská LaLiga • 2. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:30.
     
    Hezký páteční večer všem milovníkům fotbalu! Na programu je 2. kolo španělské La Ligy a utkání mezi Sevillou FC a Villarrealem FC. Výkop je na stadionu Ramóna Sáncheze Pizjuána v Seville naplánován na 21:30 hodin, tak se pohodlně usaďte a já Vás provedu tímto přenosem.
     
    Sevilla FC

    Jeden z předních španělských klubů má na svém kontě jednu trofej z nejvyšší domácí soutěže, ta je ale již ze sezony 1945/45. Seville se ale v poslední dekádě nadmíru daří v evropských pohárech, konkrétně v Evropské lize, kterou Sevillistas Rojiblancos ovládli mezi roky 2014 a 2020 hned čtyřikrát. V uplynulé sezoně si fotbalisté Sevilly zahráli základní skupinu Ligy mistrů, tu ale zakončili bez výhry na posledním místě se ziskem 2 bodů a s pohárovou Evropou se museli rozloučit. I v domácí ligové soutěži to bylo ze strany Sevilly spíše trápení, konečné 14. místo je toho důkazem. Letos se tak fanoušci v Andalusii bojů v evropských pohárech nedočkají. Nejlepším střelcem mužstva v loňském vydání La Ligy byl marocký sniper Jusúf En Nesyri, který v lize nastřílel 16 gólů. Po sezoně ale své pětileté působení v Seville ukončil a do svých řad jej získalo turecké Fenerbahce. Je tak otázkou, jak jej v Seville dokážou nahradit. Druhý nejlepší střelec týmu Dodi Lukebakio se loni v La Lize prosadil pětkrát. Sevilla na přestupovém trhu příliš aktivní nebyla, z Racingu Santander ale získala 21letého útočníka Pequého, který loni ve druhé lize rovlnil síť osmnáctkrát a mohl by En Nesyriho nahradit. Novou tváří v kádru je také francouzský záložník Lucien Agoume, který dorazil z Interu Milán. Svěřencům 50letého španělského stratéga Francisca Javiera Garcíi Pimienty se v rámci letní přípravy dařilo střídavě, když zapsali 3 výhry a 3 porážky. Po prohrách s jihoafrickým Orlandem a Sportingem Lisabon dokázala Sevilla zvítězit třikrát za sebou, když postupně zdolala saúdskoarabský Al Ittihad, Granadu a také anglický Fulham. V generálce na ostrý start sezony ale Sevilla padla vysoko 1:4 na Anfield Road proti domácímu Liverpoolu.
    Na úvod nového ročníku La Ligy zavítala Sevilla na půdu Las Palmas a byla z toho remíza 2:2. Sevilla se dostala ve 25. minutě do vedení po vlastním gólu Alexe Suáreze, ještě před pauzou si ale dal vlastence Tanguy Nianzou a do kabin se šlo za nerozhodného stavu. Po změně stran se dostala Sevilla znovu do vedení, když se v 61. minutě prosadil Juanlu Sánchez. Domácí ale o deset minut odpověděli zásluhou Sandra Ramíreze a oba celky se tak po vyrovnaném průběhu utkání rozešly smírně.
     
    Villarreal CF

    Fotbalový klub z Villarrealu ve valencijské oblasti loni oslavil výročí 100 let od založení klubu. Na trofej z domácí ligové soutěže Žlutá ponorka stále čeká, maximem je 2. místo ze sezony 2007/08. Největším úspěchem klubu tak je triumf v Evropské lize ze sezony 2020/21, kde Villarreal ve finále zdolal Manchester United na penalty. V loňské sezoně si fotbalisté Villarrealu zahráli také Evropskou ligu, základní skupinu ovládli se ziskem 13 bodů a postoupili z prvního místa do play-off. V osmifinále ale Žluté ponorce vystavil stopku francouzský Olympique Marseille a vidina druhé trofeje z Evropské ligy se tak rozplynula. V domácí soutěži to bylo pro Villarreal výsledkově nahoru dolů a konečná 7. příčka se ziskem 53 bodů znamená, že si letos evropské poháry stejně jako jeho dnešní soupeř nezahraje. Mužstvo střelecky táhl norský bombarďák Alexander Sorloth, který vstřelil 23 gólů ve 34 zápasech a byl druhým nejlepším střelcem celé La Ligy. Po vydařené sezoně jej ale do svých řad zlákalo Atlético Madrid a další branky ve žlutém dresu tak již nepřidá. Ofenzivní hrozbou pro obrany soupeřů zůstává 32letý forvard Gerard Moreno, který loni zapsal 10 gólů. Villarreal opustil také 22letý dánský brankář Filip Jorgensen, který okusí Premier League v dresu Chelsea. Novými tvářemi v kádru pak jsou 29letý křídelník Nicolas Pepé, který přišel jako volný hráč po konci v Trabzonsporu a také 31letý Ayoze Pérez, který loni za Betis nastřílel v lize 9 branek. Mužstvo vede jako hlavní trenér 59letý lodivod Marcelino, který má za cíl vrátit Villarreal zpět do pohárové Evropy. Letní příprava se ovšem Žluté ponorce výsledkově příliš nevydařila, když jedinou výhru zapsala proti švýcarskému Sionu. Smírně se Villarreal rozešel s Nottinghamem a Dortmundem, s anglickým Leicesterem a francouzským Saint Étienne ale odcházel poražen. V generálce na start La Ligy pak Villarreal padl vysoko 0:4 na půdě Brightonu.
    V 1. ligovém kole přivítal Villarreal na svém stadionu Atlético Madrid a body se dělily. Ve vyrovnaném duelu padly všechny branky již v 1. poločase. Villarreal poslal do vedení Arnaut Danjuma, hosté ale odpověděli o 2 minuty později zásluhou Marcose Llorenteho. Atlético ovšem muselo po vlastním gólu Kokého znovu dotahovat, těsně před pauzou se ale trefil bývalý střelec Villarrealu Alexander Sorloth a upravil na konečných 2:2.
     
    Vzájemné zápasy

    Oba celky se pravidelně potkávají v rámci ligových bojů v La Lize. V loňské sezoně se v 15. kole v Seville rozešly týmy smírně 1:1. Domácí poslal do vedení v 75. minutě obránce Kike Salas, o dvě minuty později ale srovnal Jose Luis Morales. V květnu v rámci 35. kola pak domácí Villarreal CF zvládl utkání lépe a po výhře 3:2 přidal 3 body do tabulky. Dva góly na obou stranách si připsali Jusúf En Nesyri a Alexander Sorloth, který zápas v 97. minutě rozhodl. Ani jeden z uvedených střelců ale již do dnešního duelu nezasáhne.
    Z posledních deseti vzájemných střetnutí pak máme vyrovnanou bilanci tří výher Sevilly, čtyř remíz a tří výher Villarrealu.
     
    Úvodní sestavy:

    Sevilla FC: Nyland – Carmona, Badé, Salas, Pedrosa – Ju. Sánchez, Agoumé, Saúl – Lukebakio, I. Romero, Ocampos.
    Náhradníci: Á. Fernández – Ejuke, Gudelj, Idumbo, Iheanacho, Lokonga, Marcão, G. Montiel, Navas, Nianzou, Peque, D. Sow.
    Trenér: García Pimienta

    Villarreal CF: Conde – Femenía, Kambwala, Bailly, S. Cardona – Achúmáš, Gueye, Comesaña, Baena – Pépé, Danjuma.
    Náhradníci: Reis – Albiol, G. Moreno, Navarro, Parejo, A. Pérez, Pino, Solà, Terrats, Costa, Barry.
    Trenér: Marcelino

    Rozhodčí: Díaz de Mera – Santaursula, Hernández.
     
    Všichni aktéři dnešního zápasu právě vstupují na hrací plochu a za malý okamžik tak již utkání začne.
     
    Fotbalisté Sevilly budou hrát v bílých dresech, fotbalisté Villarrealu jsou tradičně celí ve žlutém.
     
    Úvodní výkop obstarají fotbalisté Villarrealu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    2
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Hosté jdou hned z první akce zápasu do vedení! Velký podíl na brance má Álex Baena, který poslal famózní pas mezi stopery Sevilly na rozběhnutého ARNAUTA DANJUMU a ten křižnou střelou prostřeluje Nylanda – 0:1! To je studená sprcha pro domácí příznivce.
    2. Arnaut DANJUMA - 0:1
     
    4
    Domácí drží míč na kopačkách a vyměňují si krátké přihrávky na vlastní polovině.
     
    5
    Diego Conde se dostal i vinou spoluhráčů pod tlak a tak nic nevymýšlel a odpaluje míč do zámezí. Vhazování pro Sevillu.
     
    6
    Velká šance Villarrealu! Hosté se zatím dostávají do vápna soupeře až příliš snadno. Álex Baena tentokrát postrčil míč na Nicolase Pépého, jeho ránu z úhlu ale vyráží skvělým zákrokem Orjan Nyland a drží svůj tým.
    6. Velká šance Nicolase Pépého a skvělý zárkok Orjena Nylanda.
     
    8
    Branka, kterou vstřelil Juanlu Sánchez po přesné zpětné přihrávce Isaaca Romera je po přezkoumání VARem odvolána! V ofsajdu byl Adria Pedrosa, který se drobně ale přece zapojil do hry a gól tak platit nemůže.
    8. Brance Juanlu Sáncheze předcházel ofsajd a gól tak platit nemůže.
     
    11
    Juanlu Sánchez se stal kousek od půlící čáry terčem faulu Pape Gueyeho a hrát s míčem tak budou domácí.
     
    13
    Domácí kombinují na vlastní polovině a míč létá rychle z nohy na nohu.
     
    14
    Centr Saúla Ñígueze sráží na rohový kop Santi Comesana.
     
    15
    Hlavička Isaaca Romera na zadní tyči byla z ofsajdu a rozehrávat od branky tak bude Diego Conde.
     
    17
    Po laciné ztrátě Santi Comesany kousek od vlastního vápna se je střele dostal Saúl Ñíguez, jeho rána po zemi ale mířila doprostřed a tak ji Diego Conde bez problémů chytá.
     
    18
    Centr ze standardní situace ve vápně prodloužil na zadní tyč Saúl Ñíguez, Loic Badé to ale měl z ostrého úhlu těžké a branku netrefuje.
     
    19
    Isaac Pedrosa neuspěl v souboji jeden na jednoho proti Iliási Achúmášovi a o míč přichází.
     
    21
    Hra je přerušena, na hrací ploše zůstává ležet Kike Salas. Vypadá to ale, že bude v pořádku.
     
    22
    Centr domácích do vápna blokuje Eric Bailly. Fotbalisté Sevilly ale zůstávají na míči.
     
    24
    Ofsajd! A v něm přichycen Isaac Romero. Útočná akce Sevilly je tak u konce.
     
    25
    Kike Femenía si došlápl na polovině hřiště na Lucase Ocampose a hlavní rozhodčí Isidro Díaz de Mera píská.
     
    27
    Po souboji o míč s Iliásem Achúmášem avizuje zdravotní problém Lucas Ocampos. Uvidíme, zda bude moci pokračovat ve hře.
     
    28
    Lusas Ocampos je v pořádku zpátky na nohou a prozatím může pokračovat ve hře.
     
    29
    Centr Dodi Lukebakia z pravé strany ve vápně přeletěl úplně všechny a končí až v zámezí. Od branky bude rozehrávat Diego Conde.
     
    30
    V ofsajdovém postavení byl polapen Dodi Lukebakia a Sevilla tak přichází o míč.
     
    31
    Hlavní rozhodří Isidro Díaz de Mera přerušuje hru a dává oběma týmům prostor na občerstvení a doplnění tekutin.
     
    33
    Hra znovu pokračuje. Dodi Lukebakio se přehnal po pravé lajně kolem Erica Baillyho, jeho přízemní centr do vápna ale sráží na roh Pape Gueye.
     
    34
    Na centr od rohového praporku si na přední tyči naskočil Kike Salas, jeho hlavička ale letí těsně nad bránu.
    34. Kike Salas hlavičkuje po rohovém kopu nad břevno.
     
    36
    Fotbalisté v bílém mají míč pod kontrolou, proti dobře zformované obraně Villarrealu je ale pro ně teď obtížné se prosadit.
     
    37
    Isaac Pedrosa se zbavil dvou protihráčů a pár metrů za šestnáctkou vypálil, jeho rána se ale mezi tři tyče nevešla.
     
    38
    Isaac Pedrosa vyslal jemnou přihrávkou do vápna Saúla Ñíguee, jeho křižnou přízemní ránu ale vyráží Diego Conde.
     
    39
    Po faulu domácích zahrávala Žlutá Ponorka standardku ze strany hřiště. Centr Nicolase Pépého ale byl do země nikoho a na míči jsou tak fotbalisté Villarrealu.
     
    41
    Kike Femenía byl natěsno atakován Lucasem Ocanposem a tak raději zahrává na jistotu na roh.
     
    42
    Dodi Lukebakio vyslal do vápna hodně nepovedený centr a do protiútoku mohou vyrazit fotbalisté Villarealu.
     
    44
    Oba týmy teďf mají na kontě poměrně laciné ztráty a těžiště hry se tak přelévá kolem středového kruhu.
     
    45
    Centr Saúla Ñígueze od rohového praporku boxuje na zadní tyči do bezpečí Diego Conde.
     
    45
    Hlavní rozhodčí Isidro Díaz de Mera nastavuje 6 minut nad rámec 1. poločasu.
     
    45+1
    Álex Baena za zakopnutí míče vidí zcela zbytečnou žlurou kartu.
     
    45+2
    Na druhé straně ale zatáhl soupeře za des Isaac Romero a také on si zblízka prohlídl kartónek žluté karty.
     
    45+3
    Nadějně vyhlížející akci hostů zastavuje ofsajsové postavení Arnauta Danjumy.
     
    45+4
    Prostor pro střelu se otevřel Arnautu Danjumovi, jeho projektil ale mířil pouze do míst, kde stále připřavený Orjan Nyland a ten střelu v poklidu chytá.
     
    45+6
    Sevilla právě vstřelila branku!
    Domácí v samém závěru první půle srovnávají a tentokrát branka platit bude! DODI LUKEBAKIO pro sebe ukořistil dlouhý nákop Lucase Ocampose za obranu Willarrealu a křižnou ranou z half-voleje prostřeluje Diega
    45+6. Dodi LUKEBAKIO - 1:1
     
    45+8
    První poločas skončil.
     
    Je za námi 1. poločase, ve kterém se diváci na Estadio Ramóna Sáncheze Pizjuána rozhodně nenudilii a do šaten se odchází za nerozhodného stavu 1:1. Hosté udeřili hned z jejich první akce zápasu, Álex Baena vyslala ve 2. minutě do zakončení Arnauda Danjumu a ten si s velkou šancí poradil. Krátce nato odmítl dvougólové vedení Nicolas Pépé, kterého vychytal skvělým zákrokem Orjan Nyland. Již v 8. minutě to mohlo být 1:1, branka Juanlu Sáncheze byla ale po přezkoumání VARem odvolána pro ofsajd. Domácí po zběsilém úvodu převzaly otěže zápasu do svých rukou a byli aktivnějším týmem. Sevilla se ale dočkala až v samém závěru 1. půle, kdy skvělě načasovaný pas Lucase Ocampose využil Dodi Lukebakio a z voleje křižnou ranou propálil Diega Condeho.
     
    Druhý poločas začne přibližně ve 22:45 hodin.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    47
    V úvodu druhé půli mají míč v držení fotbalisté Žluté Ponorky a hledají okénko v obraně Sevilly k ohrožení branky Orjana Nylanda.
     
    48
    Arnaut Danjuma se s míčem dostal až do vápna, posunul si jej na levačku a vypálil, Nyland byl ale na jeho střelu na bližší tyč připraven a vyráží.
     
    49
    Centr Álexe Baeny od rohového praporku byl hodně nezdařilý a obrana Sevilly si s ním poradila.
     
    51
    Álex Baena postrčil míč do vápna na Arnauta Danjumu, ten ale se svojí kličkou nevyzrál na Loica Badého a o míč přichází.
     
    53
    Álex Baena se provinil faulem a musí si dávat pozor, protože už jednou oceněn žlutou kartou byl. S míčem hrají fotbalisté Sevilly.
     
    55
    Tempo hry se oproti první půli po změně stran trochu zpomalilo, míč nyní kontrolují fotbalisté Sevilly a vyměňují si krátké přihrávky na polovině hřiště.
     
    57
    Centr domácích z levé strany ve vápně hlavičkuje do bezpečné vzdálenosti od vlastní branky Sergi Cardona.
     
    58
    Ofsajdové postavení si nepohlídal Arnaut Danjuma a útočná snaha Villarrealu tak končí.
     
    59
    Dlouhý nákop hostů za obranu Sevilly si pohlídal Loic Badé a získává pro domácí míč.
     
    60
    Velká šance domácích! Jose Angel Carmona vypustil z hranice šestnáctky nepříjemnou ránu, kterou Diego Conde vyrazil, bylo to však pouze do místa kde byl připravený Isaac Romero, gólman Villarrealu ale jeho dorážku chytá skvělým zákrokem a teď drží Žlutou Ponorku!
    60. Dorážka Isaaca Romera a skvělý zákrok Diega Condeho.
     
    63
    Rychlý protiútok domácích zastavuje těsně před vlastním vápnem Arnaut Danjuma, který zezadu podrazil Dodi Lukabakia a po zásluze vídí žlutou kartu.
     
    64
    Standardku z pozice pro přímé ohrožení branky si vzal na starost Saúl Ñíguez a vyslal skvělou střelu, ještě lepším zákrokem se ale prezentoval Diego Conde a konečky prstů jeho pokus vytáhl na břevno!
    64. Ránu Saúla Ñígueze vytáhl konečky prstů na břevno Diego Conde.
     
    65
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Nicolas Pépé, přichází Thierno Barry,
    ze hřiště odchází Arnaut Danjuma, přichází Ayoze Pérez.
     
    67
    Fotbalisté v bílém mají míč ve své moci a kombinují na vlastní polovině.
     
    69
    Po centru Iliáse Achúmáše se do střely ve vápně položil Santi Comesana a překonal Orjana Nylanda, brance ale předcházel ofsajd Thierna Barry a po kontrole VARem tak branka opravdu neplatí.
    69. Gólové trefě Comasañy předcházel ofsajd Barryho a branka tak neplatí.
     
    71
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Dodi Lukebakio, přichází Djibril Sow,
    ze hřiště odchází Juanlu Sánchez, přichází Chidera Ejuke.
     
    73
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Iljás Achúmáš, přichází Yeremi Pino,
    ze hřiště odchází Santi Comesaña, přichází Dani Parejo.
     
    74
    Kike Salas si došlápl na Ayoze Péreze a to nepřehlédl hlavní sudí a píská faul. Míč mají v držení fotbalisté Villarrealu.
     
    75
    Vypadá to, že Kike Salas si při souboji o míč s Ayoze Pérezem přivodil nějaké zranění a neni tak jisté, že bude moci pokračovat ve hře.
     
    75
    Stejně jako v 1. poločase nařizuje Isidro Díaz de Mera pauzu na občerstvení.
     
    77
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Kike Salas, přichází Marcão,
    ze hřiště odchází Isaac Romero, přichází Kelechi Iheanacho.
     
    79
    Své obranné povinnosti si na jedničku splnil Jose Ángel Carmona a odpaluje míč do zámezí. Vhazování pro Sevillu.
     
    80
    Čerstvý muž na trávníku Marcão tvrdě dohrál Ayoze Péreze a hrát dopředu tak budou hosté.
     
    81
    Centr Isaaca Pedrosy ve vápně hlavičkuje do bezpečí Eric Bailly, který využil svého dobřého postavení.
     
    81
    José Ángel Carmona zezadu sestřelil Álexe Baenu a může být rád, že za tento zákrok viděl pouze žlutou kartu.
     
    83
    Hra je teď častými fauly dost rozkouskovaná, tempo pomalu opadává.
     
    84
    Eric Bailly je za svůj příliš pomalý odchod k postranní čáře pro vystřídání odměněn žlutou kartou.
     
    85
    Střídání v týmu Villarreal CF:
    ze hřiště odchází Eric Bailly, přichází Raúl Albiol.
     
    86
    Střídání v týmu Sevilla FC:
    ze hřiště odchází Lucas Ocampos, přichází Jesús Navas.
     
    86
    Centr Chidery Ejukeho od rohového praporku na přední tyči odkopává Ayoze Pérez.
     
    87
    Ayoze Pérez obrdžel dobrou přihrávku na hranici šestnáctky, byl ale rychle dostoupen domácí obranou a o míč přichází.
     
    88
    Dani Parejo vidí za své protesty žlutou kartu.
     
    89
    Ani jeden z týmů se nemůže v závěru zápasu dostat do správného rytmu a hra se přelévá ze strany na stranu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí Isidro Díaz de Mera nastavuje 9 minut nad rámec řádné hrací doby.š
     
    90+2
    Jesus Navas našel svým chytrým centrem na vápně Kelechi Iheanacha, který pohotově vystřelil, Diego Conde ale předvádí další skvělý zákrok a jeho střelu vyráží.
    90+2. Šance Iheanacha a další zákrok Condeho.
     
    90+4
    Přihrávka na Kelechi Iheanacha do vápna byla příliš dlouhá a míč opouští hrací plochu. Zpět do hry jeje uvede Diego Conde.
     
    90+5
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Hosté jdou v závěru zničehonic do vedení! Centr Yeremy Pina z pravé strany naservíroval něšťastným odrazem Jose Ángel Carmona přímo k AYOZE PÉREZOVI, který se do míče opřel rovnou z voleje a prostřeluje Nylanda – 1:2!
    90+5. Ayoze PÉREZ - 1:2
     
    90+6
    Do kolonky držitelů žluté karty v dnešním zápase se zapisuje také Marcão.
     
    90+9
    V závěru vidí žlutou kartu také Ayoze Pérez.
     
    90+10
    Centr z levé strany propadl až k Ayoze Pérezovi, který ale z hranice velkého vápna pálí vysoko nad.
     
    90+11
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Po výsledkově vyrovnaném prvním poločase, kdy se za hosty prosadil hned v úvodu Arnaut Danjuma a těsně před pauzou srovnal domácí Dodi Lukebakio, jsme po změně stran byli svědky herní i střelecké převahy Sevilly. Žlutou Ponorku ale držel ve hře dnes fantastický Diego Conde, který chytil minimálně dvě čisté gólovky. V nastaveném čase došlo na známé pravidlo nedáš – dostaneš, střídající Ayoze Pérez využil nešťastného odrazu od domácí obrany a z voleje propálil Nylanda. Všechny body si tak po výhře 2:1 odváží Villarreal. Seville se dnešní porážka bude kousat těžce, herně měla převahu a neproměnila řadu velkých šancí.
    V příštím ligovém kole zajíždí Sevilla na půdu Mallorcy, Villarreal se představí doma proti Celtě Vigo.
     
    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 0:1. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:4.
     
    To je ode mě pro dnešek vše, děkuji za pozornost a budu se těšit u dalších přenosů. (23:49:26)

    Jakub Holínka

    Branky: 45+6. Lukebakio (Ocampos) – 2. Danjuma (Baena), 90+5. A. Pérez

    Karty:   45+2. I. Romero (SEV), 81. Carmona (SEV), 90+6. Marcão (SEV) – 45+1. Baena (VLR), 63. Danjuma (VLR), 84. Bailly (VLR), 88. Parejo (VLR), 90+9. A. Pérez (VLR)


    Držení míče: 62 % : 38 %.
    Střely na branku: 6:2. Střely mimo: 0:1. Rohy: 1:2. Ofsajdy: 0:2. Fauly: 9:4.
    Sevilla FC: Nyland – Carmona, Badé, Salas (77. Marcão), Pedrosa – Ju. Sánchez (71. Ejuke), Agoumé, Saúl – Lukebakio (71. D. Sow), I. Romero (77. Iheanacho), Ocampos (C) (86. Navas).
    Náhradníci: Á. Fernández – Gudelj, Idumbo, Lokonga, G. Montiel, Nianzou, Peque.

    Trenér: García Pimienta

    Villarreal CF: Conde – Femenía, Kambwala, Bailly (85. Albiol), S. Cardona – Achúmáš (73. Pino), Gueye, Comesaña (73. Parejo), Baena (C) – Pépé (65. Barry), Danjuma (65. A. Pérez).
    Náhradníci: Reis – G. Moreno, Navarro, Solà, Terrats, L. Costa.

    Trenér: Marcelino

    Rozhodčí: Díaz de Mera – Santaursula, Hernández