Start Brno – Hodonín 2:2 (kon.) | Blansko – Uničov 1:1 (kon.) | Hlučín – Třinec 1:1 (kon.)
konec
FC Hlučín
1:1 (0:1)
FK Třinec
Pátek 23.08.2024, 18:00 • Městský stadion Lumíra Kota • 3. Moravskoslezská fotbalová liga • 4. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    4. kolo třetí nejvyšší fotbalové soutěže nabízí v pátek atraktivní duel. FC Hlučín přivítá na domácí půdě vedoucí celek FK Třinec a my Vám tento zápas v tomto textovém přenosu přiblížíme.
     
    FK Třinec
    Nejvýchodnější tým soutěže se momentálně nachází na 1. místě tabulky, na kterém má při bilanci 3-0-0 a skóre 5:2 celkem 9 bodů. Tomáš Hejdušek může být se vstupem do soutěže spokojen, dvakrát dokázal jeho tým vyhrát doma (2:1 Frýdek-Místek, 2:1 Start Brno), a zvládl i venkovní utkání v Rosicích, kde zvítězil 1:0.

    Vstup do sezóny kazí neúspěch v MOL Cupu, kde Třinec nedokázal porazit divizní Havířov, kterému podlehl v penaltách. Zajímavost u Třince je taková, že se zatím žádný hráč nedokázal střelecky prosadit více než jednou. (Nepočítáme-li MOL Cup, kde byl úspěšným střelcem Dedič).
     
    FC Hlučín
    Svěřenci Lukáše Černína se po třech odehraných kolech drží na 3. místě tabulky, na kterém mají při bilanci 2-0-1 a skóre 6:3 celkem 6 bodů. Hlučín vstoupil do soutěže dvěma výhrami venku (Strání 1:0, Hlubina 4:1) a jednou porážkou doma (Kroměříž 1:2). Určitě bodová ztráta z domácího zápasu mrzí, neboť ještě patnáct minut před koncem Hlučín vedl.

    Co se MOL Cupu týká, rád by Hlučín zopakovat nedávné tažení, kdy se přes Plzeň dostal až do osmifinále. Nakročeno má zatím dobře, v předkole dokázal porazit Krnov 7:0 a přes týden je bude čekat v prvním kole Havířov, za který hraje například Nemanja Kuzmanovič. Právě on hodně pomohl tomu, že Třinec skončil už v předkole.
     
    Poslední vzájemné zápasy
    Oba týmy se spolu utkaly minulou sezónu a úspěšnější byli hráči Hlučína, kteří na podzim urvali z horké půdy bod. Na jaře si doma připsali tři body.

    19.4. 2024
    FC Hlučín 3:2 (3:1) FK Třinec
    Branky: 23. Cabadaj, 30. a 38. Smékal – 8. Yakubu, 61. Bolf

    16.9.2023
    FK Třinec 0:0 (0:0) FC Hlučín
     
    Úvodní sestavy:

    FC Hlučín: Murin – Kovala, Hasala, Cabadaj, Kania, Plesník (K), Mládek, Kolaska, Šrek, Moučka, Abdoulkarim
    Náhradníci: Thimel – Wala, Ptáček, Praus, Smékal, Havran, Buchvaldek
    Trenér: Lukáš Černín

    FK Třinec: Mrózek – Ivanovič, Brzóska, Bolf, Brak, Vlachovský, Chidera, Machuča, Dedič (K), Ciencala, Dadak
    Náhradníci: Fabisz – Konečný, Samiec, Zinhasovič, Szewieczek, Trček, Omasta
    Trenér: Tomáš Hejdušek

    Rozhodčí: Simon Vejtasa – Tomáš Malý, Matěj Dudek.
     
    -3
    Oba týmy nastupují za doprovodu rozhodčích na hrací plochu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Třinec rozehrál dnešní utkání, do kterého nastoupil v červených dresech. Domácí hráči oblékli dresy zelené.
     
    2
    Do prvního útoku se ale dostali hráči Hlučína, Kania na pravé straně předložil míč Mládkovi, který z první vystřelil. Jeho střela mířila přesně do míst, kde stál připravený Mrózek.
     
    3
    První střelecký pokus i na straně Třince. K odraženému míči se dostal na hranici vápna Brzóska, jehož pokus tečoval domácí obránce mimo tři tyče. Rohový kop pro hosty.
     
    4
    Vlachovský se snažil vybídnout svého spoluhráče, ten ale z pravé strany nenacentroval přes dobrý blok obrany. Další roh pro Třinec.
     
    4
    Machuča spolu s Ciencalou kombinovali na pravé straně, druhý jmenovaný si navedl míč na střed a rozhodl se vystřelit, jeho střela ale neměla patřičné parametry, aby ohrozila branku Murina.
     
    5
    Cabadaj dobrou prací na středu hřiště vybojoval míč pro svůj tým, Hlučín tak kombinuje s míčem a snaží se něco vymyslet.
     
    6
    Akce po pravé straně nepřinesla úspěch, míč končí v zámezí a Mrózek bude rozehrávat od své branky.
     
    7
    Moučka přes pravou stranu neprošel, následně ale Kovala vybojoval pro svůj tým rohový kop. Hlučín tak může také zahrozit ze standartní situace.
     
    8
    Domácí nevyužili nabídnutou příležitost a Třinec šel do rychlého protiútoku, který musel zastavit Kovala. Domácí obránce může být rád, že to dopadlo pouze slovním napomenutím.
     
    9
    Třinec se nyní neumí udržet na míči a Hlučínu funguje dobrý presink. Domácí fotbalisté jsou mnohem vytaženější pří kombinaci soupeře.
     
    10
    Máme za sebou prvních deset minut utkání, které ukazují, jak kvalitní jsou oba týmy. Zatím ale vyhrává defenzíva nad ofenzívou.
     
    11
    Domácí kapitán zhruba třicet metrů od vlastní branky zastavil nedovoleně Chideru a tentokrát už hlavní rozhodčí žlutou kartu vytahuje. Plesník si tak musí dávat po zbytek zápasu větší pozor.
     
    12
    Hosté nabízenou příležitost a nevyužili a Hlučín získává míč.
     
    13
    Nadějný protiútok Hlučína chtěl zakončit Kania, Mrózek ale pozorný. Na druhé straně se řítil do šance Ciencala, ani on ale v zakončení neuspěl.
     
    14
    Tempo hry se na malý moment zrychlilo, nyní už ale znovu Hlučín postupnou kombinací držel míč na polovině soupeře, až se ke střele odhodlal Cabadaj, který ale branku vysoko přestřelil.
     
    15
    Vlachovský sportovně odevzdává míč, neboť na hrací ploše zůstal na malý moment ležet Brzóska a Hlučín tak zahrál míč do autu. Po menší odmlce pokračují domácí v kombinaci.
     
    16
    Brzóska a Dedič kombinovali na středu hřiště a Hlučín měl velké štěstí, že si dvojice nevšimla úplně volného Ciencaly, který by šel do velmi slibné šance.
     
    17
    Na druhé straně si nabíhal za obranu Abdoulkarim, autor dvou branek z minulého ligového utkání. Jeho akci ale zastavuje zdvižený praporek, který signalizuje ofsajdové postavení útočníka.
     
    18
    Třinec se dostal k šestnáctce soupeře, následně ale nepřesnost v kombinaci zastavuje jejich snažení. Sledujeme velmi vyrovnané utkání, které podle očekávání rozhodnou maličkosti.
     
    19
    Evidujeme střelecký pokus na straně Třince, pokus jednoho z útočících hráčů ale mířil přesně do míst, kde stál připravený Murin.
     
    20
    Hosté si v rozehrávce hodně zahrávali, zbytečně si to zkomplikovali a můžou být rádi, že toho Moučka nevyužil. Po dvaceti minutách je stav stále bezbrankový a čekáme na první vážnější šanci.
     
    21
    Jako bych to přivolal! Třinec mohl jít do vedení, po akci z levé strany trefuje křídelník hostů břevno branky Murina!
     
    22
    Třinec držel míč na polovině soupeře, Vlachovský dobře zapracoval u střídaček a prošel přes protihráče, následně ale míč skončil v zámezí a Murin bude rozehrávat od své branky.
     
    23
    Mohlo se znovu měnit skóre, tentokrát byl blízko vedoucí brance Hlučín! Bývalý hráč Třince Kania se dostal ke střele z hranice vápna, jeho dělovka ale o centimetry prosvištěla nad břevnem branky Mrózka.
     
    23
    Hlavní rozhodčí přerušuje hru a posílá oba týmy ke svým střídačkám, aby doplnily tekutiny.
     
    24
    Hra může pokračovat, autové vhazování na vlastní polovině má domácí tým.
     
    25
    Hlučín drží míč na útočné polovině, Třinec poněkud zatažený vyčkává.
     
    26
    A hosté se dočkali zaváhání soupeře a mohli vyrazit do rychlého protiútoku, který ale nevyřešili podle svých představ. Útočný faul zastavuje celé snažení.
     
    27
    Třinec právě vstřelil branku! Tentokrát to hostům vychází a jdou do vedení! Šrek na středu hřiště rozehrál velmi nepřesně a lehkovážně, Třinec šel do rychlého protiútoku, na jehož konci byl RENÉ DEDIČ, který se v zakončení nemýlil! – 0:1.
    27. DEDIČ - 0:1
     
    28
    Hlučín chtěl rychle odpovědět, nicméně Kovala na pravé straně neuspěl a přišel o míč. Třinec získává míč a navíc je povzbuzen vedoucí brankou.
     
    29
    Hlavní rozhodčí viděl nedovolený zákrok hostujícího středopolaře a Hlučín má k dispozici standartní situaci. Míč si staví Moučka, který bude posílat míč do šestnáctky.
     
    30
    Moučka posílal centrovaný míč na zadní tyč, domácí hráči se tlačili do zakončení, nakonec vše zastavuje hlavní rozhodčí, který si všiml útočného faulu.
     
    31
    Po kombinaci se ke střele dostal hostující Machuča, jeho přízemní střelu si Murin pohlídal a ukryl ve svých rukavicích.
     
    32
    Souboj na polovině Třince vyšel lépe pro Chideru, který byl u míče včas a Abdoulkarim tak musel pouze faulovat. Hosté šli do rychlé akce a vybojovali rohový kop.
     
    33
    Třinec rozehrál roh nakrátko, následný centr do vápna byl příliš dlouhý a skončil v zámezí.
     
    34
    Třinec je nyní hodně vysunutý a nedává soupeři žádný prostor. Hlučín bude muset přidat, jestli chce pomýšlet na bodový zisk.
     
    35
    Šrek posílal z levé strany dlouhý míč na Kaniu, který si ale nepohlídal ofsajdové postavení. Mrózek tak bude uvádět míč do hry.
     
    36
    Sledujeme hluchou pasáž hry, oba týmy brzdí časté nepřesnosti. Aktuálně je na míči Hlučín, daleko však od branky soupeře.
     
    37
    Plesník byl s míčem velmi vysoko, jeho průnikovou přihrávku ale nevyužil Abdoulkarim, ani Kovala.
     
    38
    Hasala v souboji s Brzóskou trefil soupeře zřejmě loktem a hra je přerušena, neboť domácí zakopli míč do autu. Hlavní rozhodčí ale souboj nepostřehl jako nedovolený a Hlučín tak bude za malou chvíli pokračovat v kombinaci.
     
    39
    Brzóska je v pořádku a hra pokračovala. Hlučín přišel o míč a o slovo si řekl Brak, jehož centr do vápna byl ale nepřesný.
     
    40
    Posledních pět minut do konce prvního poločasu, domácí drží míč na svých kopačkách a snaží se něco vymyslet. Třinec ale v obraně působí jistým dojmem a do ničeho soupeře nepouští.
     
    41
    Vidíme dost nepřesností na straně Hlučína, který chce využívat v útoku Abdoulkarima, který je ale velmi dobře bráněn a do hry se zatím vůbec nedostal.
     
    42
    Zajímavá akce Třince, Machuča poslal míč na levou stranu, odkud přišel centr do vápna, který ale nebyl přesný. Hlučín nechal nyní soupeři až příliš prostoru.
     
    43
    Brak nyní pohlídal Abdoulkarima a pomáhá tak dobrým obranným zákrokem svému týmu.
     
    44
    Chidera si v souboji na středu hřiště počínal nedovoleně a dává tak soupeři jednu z posledních šancí prvního poločasu.
     
    45
    Kovala prošel přes pravou stranu, místo centru ale volil průnikovou přihrávku na Kaniu, který míč nestihl. Tohle si volalo stoprocentně po centru do vápna.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 1 minutu.
     
    45+1
    Tohle by byl ukázkový šatňák! Po centru z pravé strany se k hlavičce dostal Abdoulkarim, který trefuje tyč hostující branky!
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Skončil první poločas 4. kola 3. Moravskoslezské fotbalové ligy, ve kterém domácí FC Hlučín prohrává s vedoucím celkem tabulky FK Třinec nejtěsnějším možným rozdílem. O jedinou branku utkání se postaral kapitán hostů René Dedič. Sledujeme utkání, ve kterém oba týmy ukazují své kvality, Třinec je ale o něco lepší a zatím tak může být spokojenější.
     
    Oba týmy se vrací zpět na hrací plochu.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlučín rozehrál druhý poločas a bude se snažit minimálně srovnat. Ani jeden z týmů nesáhl ke střídání.
     
    47
    Hlučín vstoupil do druhého poločasu lépe, Kovala prostrčil míč na pravou stranu, Cabadaj poslal míč do vápna, na který si naskočil Abdoulkarim, jeho hlavičkový pokus ale skvěle vyrazil Mrózek mimo tři tyče!
     
    48
    Další centrovaný míč do vápna Třince sbírá brankář Mrózek a ze střídačky hostů se ozývá "uklidni to!".
     
    48
    Třinec je ještě zřejmě v kabině, obrovská hrubka a chybělo málo, aby Kania vyrovnal. Hlučín má k dispozici rohový kop.
     
    49
    Dobrý vstup Hlučína do druhého poločasu, hraje se zatím na jednu branku a toho by pochopitelně chtěli domácí využít.
     
    50
    Na pozoru se nyní musel mít Hasala, na kterého se řítil rychlý protiútok Třince. Pro domácí vše dobře dopadlo a mohou jít do útoku.
     
    51
    Další náznak šance Třince, Chidera to myslel velmi dobře, jeho přihrávku za obranu ale přečetl stoper Hlučína.
     
    51
    Dedič ukázal, že je v krytí míče velmi silný a dlouho držel míč poblíž branky soupeře. Nakonec ale Hlučín byl ve velké přesile a míč získal.
     
    52
    Mrózek chytá další stoprocentní šanci! Míč si ve vápně našel Abdoulkarim, který mířil z otočky přesně k tyči. Brankář Třince ale vytahuje další povedený zákrok!
     
    52
    Po rohovém kopu byl ve vápně menší závar, který Třinec přežil a může do útoku.
     
    53
    Velká komplikace pro domácí! Třinec šel do rychlého brejku a řítil se do šance, Mládek těsně před vápnem zatáhl za záchrannou brzdu a dopustil se faulu. Jelikož byl poslední, nemohlo přijít nic jiného, než vyloučení.
     
    54
    Třinec má k dispozici přímý kop z hranice velkého vápna, mírně z úhlu. Uvidíme, jak s tím hosté naloží.
     
    55
    Murin na míč dobře viděl a pokus hráče Třince zneškodnil.
     
    56
    Domácí měli skvělý vstup do druhého poločasu, chyběl tomu jen gól. Po zbytek zápasu se budou muset na hřišti porvat o jednoho hráče méně.
     
    57
    Domácí nechtějí bránit, Plesník vyvezl míč na pravé straně a rozhodl se odcentrovat, k míči se dostal Kania, ten ještě prodlužoval za sebe na Abdoulkarima, nebyl ale úspěšný.
     
    58
    Abdoulkarim si nepohlídal ofsajdové postavení a nadějný útok Hlučín zastavuje pomezní rozhodčí. Třinec musí uklidnit hru a uvědomit si, že hraje o jednoho hráče v poli navíc.
     
    60
    První střídání na straně Třince. Odchází Brzóska, přichází Omasta.
     
    60
    Třinec byl po delší době na útočné polovině, Dedič ale nevybojoval ani rohový kop. Znovu tak jde do kombinace Hlučín.
     
    61
    Cabadaj faulovaný zhruba pětatřicet metrů od branky a Moučka bude rozehrávat standartní situaci.
     
    62
    Na míč si naskakoval Abdoulkarim, který se ale dopustil faulu a hlavní rozhodčí si zákroku všiml. Třinec bude rozehrávat, Mrózek pochopitelně nikam nespěchá.
     
    63
    Třinec trochu překvapivě nechává soupeře hrát a soustředí se na obranu. Hlučín se nyní dostal celkem lehce k šestnáctce, Šrek z hranice vápna střílel ale pouze doprostřed branky.
     
    64
    Kovala posílal velmi dobrý míč za obranu, Abdoulkarim ale neměl dostatečnou kvalitu, aby si míč lépe přebral a popřípadě i zakončil.
     
    66
    Hlučín právě vstřelil branku! Za svou pasivitu je Třinec potrestán! Kovala poslal skvělý míč na střed hřiště, kde se zjevil ONDŘEJ MOUČKA, který prokázal svou skvělou techniku a střelou k tyči srovnává stav utkání! – 1:1.
    66. MOUČKA - 1:1
     
    66
    Třinec hraje více než deset minut o jednoho hráče v poli navíc, na hře to ale vůbec nejde znát. Hlučín pokračuje ve velmi dobré aktivitě v druhém poločase a zdaleka není rozhodnuto.
     
    67
    Dvojité střídání na straně Třince. Odchází Machuča a Ciencala, přichází Konečný a Samiec.
     
    67
    Hlučín je při chuti, vyrovnávací branka jim dodala povolený doping. Třinec se musí probudit z poločasového spánku.
     
    69
    Domácí trenér sahá ke střídání. Odchází Šrek a Kania, přichází Havran a Praus.
     
    69
    Hlavní rozhodčí přerušuje hru a oba týmy se jdou občerstvit ke svým střídačkám.
     
    70
    Hra pokračuje, Hlučín kombinuje s míčem na vlastní polovině.
     
    70
    Posledních dvacet minut do konce utkání, Třinec se neumí ve druhém poločase dostat do hry a tahá za kratší konec i přes to, že hraje v početní výhodě.
     
    71
    Havran dobře zapracoval na levé straně, po následném šťastném odrazu se k míči dostal Abdoulkarim, na kterého si ale nyní hostující obránci dali mnohem větší pozor.
     
    72
    Nově příchozí Praus kombinoval na středu hřiště s Moučkou, druhý jmenovaný ale nepřihrál ve finále přesně a Třinec tak získává míč.
     
    73
    Po delší době musel být Murin v pozoru a likvidovat střílený centr, který na něj mířil z levé strany.
     
    74
    Tentokrát mířilo zakončení Dediče vysoko nad branku. Murin bude rozehrávat od své branky.
     
    75
    Další střídání na straně domácích. Odchází autor vyrovnávací branky Moučka, přichází Wala.
     
    76
    Hlučín se dostal do nadějné šance, Havran z levé strany ale branku přestřelil. Na tribuně to jen zahučelo.
     
    77
    Domácí jsou stále aktivnějším týmem, Třinec aktuálně v jedenácti lidech na vlastní polovině.
     
    78
    Třinec teď může děkovat hlavnímu rozhodčímu, který sporný zákrok na středu hřiště vyhodnotil jako nedovolený z pohledu Hlučína.
     
    80
    Střídání na straně Třince. Odchází Bolf a Ivanovič, přichází Zinhasovič a Szewieczek.
     
    81
    Hostující středopolař Zinhasovič musel faulovat unikajícího protihráče a tady nemohlo přijít nic jiného, než karetní trest.
     
    81
    Praus na levé straně poslal dobrý míč na penaltu, kde se uvolnil Abdoulkarim, jeho zakončení ale mířilo pánu Bohu do oken.
     
    82
    Individuálně to zkoušel Chidera, přes obránce ale neprošel. Následně je Třinci pískán ofsajd a útočné snažení je zastaveno.
     
    82
    Praus vybojoval standartní situaci pro svůj tým a Hlučín má možnost otočit vývoj dnešního utkání.
     
    83
    Zbrklá rozehrávka Hlučína a Třinec šel do rychlého protiútoku, kdy na hranici vápna byl k vidění sporný souboj, který rozhodčí posoudil jako nedovolený z pohledu Třince.
     
    83
    Za protesty vidí žlutou kartu hostující kapitán Dedič.
     
    85
    Dvojité střídání na straně Hlučína. Odchází Abdoulkarim a Cabadaj, přichází Buchvaldek a Smékal.
     
    85
    Třinec drží míč na vlastní polovině. Blíží se konec utkání, které zatím nemá vítěze. Hlučín i přes červenou kartu hraje velmi sympaticky a za druhý poločas si minimálně bod zaslouží.
     
    86
    Centr z pravé strany pouze proletěl velkým vápnem a Hlučín bude moct zaútočit.
     
    86
    Praus se dopustil faulu a dovolil tak Třinci zahrozit ze standartní situace. Hosté takových příležitostí musí využít, neboť v druhém poločase ve hře jeden na jednoho nejsou úspěšní.
     
    87
    Centr z pravé strany mířil na přední tyč, kde byl v dobré pozici Chidera, ten byl ale překvapený, že se míč k němu dostal a nestihl včas zakončit.
     
    88
    Havran si v útoku pomohl rukama a je mu pískán faul. Třinec se nadechuje k závěrečnému náporu.
     
    88
    Celá střídačka hostů vyletěla ze svého prostoru po zákroku Plesníka na hráče Třince. V souboji ruce určitě byly, na penaltu to ale asi bylo málo. Hlavní rozhodčí uděluje hostující střídačce žlutou kartu a uklidňuje emoce na hřišti.
     
    90
    Hostující Samiec dohrál u lajny protihráče a vidí žlutou kartu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 3 minuty.
     
    90+1
    Další faul na straně Třince a domácí tak budou u míče. Hosté jsou v závěru hodně nervózní. Je třeba jim ale připomenout, že zlobit se mohou maximálně tak na sebe, neboť hrají celý druhý poločas o jednoho hráče v poli navíc.
     
    90+2
    Wala se dostal do zajímavé pozice, ve finální fázi mu ale uskočil míč a nebylo z toho vůbec nic. Velká škoda pro domácí.
     
    90+3
    Třinec se dostal k brance soupeře, k ohrožení branky ale taktéž nedošlo. Murin bude rozehrávat od své branky.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    Skončilo utkání 4. kola 3. Moravskoslezské fotbalové ligy, ve kterém domácí FC Hlučín remizoval s FK Třinec 1:1. První poločas vyšel lépe hostům, kteří zásluhou Dediče šli do kabin s vedením. Vstup do druhého poločasu měli mnohem lepší domácí, ale vylámali si zuby na Mrózkovi. V 53 minutě uviděl Mládek červenou kartu a mohlo to vypadat, že si to Třinec pohlídá. Nicméně Hlučín nepolevil a byl nadále aktivní. V 66 minutě se prosadil ze střední vzdálenosti Moučka a bylo zaděláno na drama. Po zbytek utkání byl Hlučín o něco aktivnější, nicméně branku už diváci v Hlučíně neviděli a zápas tak skončil spravedlivou remízou 1:1. (19:58:38)

    David Bochňák

    Branky: 66. Moučka – 27. Dedič

    Karty:   11. Plesník (HLU) – 81. Zinhasovič (TRI), 83. Dedič (TRI), 90. Samiec (TRI)   53. Mládek (HLU)


    FC Hlučín: Murin – Kovala, Hasala, Cabadaj (85. Buchvaldek), Kania (69. Havran), Plesník (K), Mládek, Kolaska, Šrek (69. Praus), Moučka (75. Wala), Abdoulkarim (85. Smékal)
    Náhradníci: Thimel – Wala, Ptáček, Praus, Smékal, Havran, Buchvaldek

    Trenér: Lukáš Černín

    FK Třinec: Mrózek – Ivanovič (80. Szewieczek), Brzóska, Bolf (80. Zinhasovič), Brak, Vlachovský, Chidera, Machuča (67. Konečný), Dedič (K), Ciencala (67. Samiec), Dadak
    Náhradníci: Fabisz – Konečný, Samiec, Zinhasovič, Szewieczek, Trček, Omasta

    Trenér: Tomáš Hejdušek

    Rozhodčí: Simon Vejtasa – Tomáš Malý, Matěj Dudek

    Diváci: 317