Bohemians 1905 – Jablonec 1:2 (kon.) | Teplice – Karviná 1:3 (kon.) | Sparta – Slovácko 2:2 (kon.)
Pardubice – Hr. Králové 2:1 (kon.)
konec
FK Teplice
1:3 (0:1)
MFK Karviná
Sobota 24.08.2024, 17:00 • AGC Aréna Na Stínadlech, Teplice • Chance Liga • 6. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Teplice právě vstřelily branku!
    Třetí zápas v řadě, třetí gól. ABDALLAH GNING dostal přihrávku od Čerepkaie mezi obránce, vběhl do pokutového území a přízemní střelou k levé tyči vstřelil čestný úspěch Teplic – 1:3!
     
    83
    Karviná naposledy střídá, Ražnatovič vyběhl na trávník, který opustil Moses.
     
    82
    Vecheta dostal přihrávku do běhu na pravé straně, vběhl do pokutového území, jenže Mareček ho do zakončení nepustil. Celou akci zastavil zasekávačkou a zpětnou přihrávkou vybídl do zakončení Singhateha, který napálil balón nad bránu.
     
    80
    Dvojité střídání na karvinské straně. Hřiště opouští zatím střelec vítězného gólu Memič, místo něj přišel Singhateh. Zápas skončil také pro Raspopoviče, kterého nahradil Mikuš.
     
    79
    Gning sebral soupeři na pravém kraji míč, vběhl s ním do pokutového území, kde se zbavil kličkou do středu obránce, ale Svozil stihl doběhnout akci. Brankář Lapeš pak fantasticky vyrazil střelu Labíka z levé strany vedle brány!
     
    77
    Tepličtí rozehráli standardní situaci nakrátko, Trubač dostal míč na hranici šestnáctky a kapitán Teplic prudkou střelou orazítkoval břevno karvinské branky!
     
    76
    Trubač u postranní čáry zkusil obejít Mosese, ale byl faulován. Faul byl vedle šestnáctky, trest je pouze ve formě žluté karty.
     
    74
    Karviná právě vstřelila branku!
    Karviná překvapuje! DENIS SAMKO dostal krásný pas na levou stranu od Botose, naběhl si do pokutového území a střelou po zemi vedle brankáře Němečka přidal třetí gól Karviné!
     
    71
    Planka si v souboji se soupeřem počínal nedovoleně a uviděl žlutou kartu.
     
    66
    Šance také na druhé straně, Lapešovu rozehrávku zachytil Gning, naběhl si před karvinského brankáře, ale špičkou kopačky sice prostřelil Lapeše, jenže míč zamířil vedle pravé tyče mimo bránu.
     
    64
    Neskutečné! Filip Vecheta mohl uklidit přihrávku Krčíka z půl metru do prázdné branky, ale přihrávka z pravé strany se odrazila od jeho nohy jen podélně od brankové čáry k teplickému brankáři. Tohle mělo xG 0,99.
     
    62
    Dvě velké šance, po jedné na každé straně. Nejprve v gólové pozici pálil po zpětné přihrávce Gninga Labík, ale trefil jen padajícího karvinského obránce. Na druhé straně utekl Memič, naběhl si do pokutového území, ale tísněný neprostřelil brankáře Němečka.
     
    61
    Vecheta trefil nohou do obličeje teplického Harušťáka. Karvinský útočník inkasoval žlutou kartu.
     
    60
    Pro Žáka utkání skončilo, na jeho místo naskočil Planka.
     
    55
    Teplice střídají, hřiště opustili Horský s Beránkem, místo nich přišli Čerepkai a Radosta.
    53. Filip VECHETA - 0:2
     
    53
    Karviná právě vstřelila branku!
    Slezané vedou o dva góly! Jiří Fleišman dostal na levé straně příliš prostoru, když si narazil míč s Raspopovičem, odcentroval do pokutového území, kde si na přední tyč naběhl FILIP VECHETA, který hlavou usměrnil míč do brány – 0:2!
     
    46
    O přestávce se hodně dělo. Oba trenéři sáhli ke střídání. V karvinském celku překvapivě dohrál Bergqvist, místo něj přišel Svozil. Na druhé straně zůstali v šatně Mičevič, Jukl a Svatek, místo nich se objevili na trávníku Labík, Havelka a Mareček.
     
    42
    Moses zůstal ležet na zemi po tvrdém zákroku Jukla. Karvinský záložník dostal od Jukla šlapák. Teplický záložník bude dohrávat zápas se žlutým napomenutím.
     
    38
    Mičevič za faul na Memiče uviděl žlutou kartu, navíc musí po ošetření ze hřiště.
     
    30
    Žák zezadu v poloskluzu sestřelil Horského a od rozhodčího Volka uviděl žlutou kartu.
     
    19
    Gning přihrál na střed Svatkovi, který takovým lobem z třiceti metrů vystrašil brankáře Lapeše. Karvinský gólman se štěstím vytáhl míč nad břevno.
    4. Amar MEMIĆ - 0:1
     
    4
    Karviná právě vstřelila branku!
    Tak to je nadělení! Vecheta krásnou přihrávkou vysunul do sprintu AMARA MEMIČE, který zasprintoval s míčem do šestnáctky a střelou po zemi vedle brankáře Němečka poslal míč do brány – 0:1!

    Igor Mainka

    Branky: 90. Gning (Čerepkai) – 4. Memić (Vecheta), 53. Vecheta (Fleišman), 74. Samko (Botos)

    Karty:   38. Mičević (TEP), 42. Jukl (TEP) – 30. Žák (KAR), 61. Vecheta (KAR), 71. Planka (KAR), 76. Moses (KAR)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 3:5. Střely mimo: 6:4. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 1:1. Fauly: 12:12.
    FK Teplice: Němeček – L. Havel, Kričfaluši, Mičević (46. Labík) – Beránek (55. Radosta), Jukl (46. Havelka), Trubač (C), Harušťák – Gning, Svatek (46. L. Mareček), Horský (55. Čerepkai).
    Náhradníci: Čechal, Ludha – T. Vachoušek, Cykalo, Emmer.

    Trenér: Frťala.

    MFK Karviná: Lapeš – Raspopović (80. Mikuš), Bergqvist (46. Svozil), Krčík, Fleišman (C) – Moses (83. Ražnatović), Žák (60. Planka) – Memić (80. Singhateh), Botos, Samko – Vecheta.
    Náhradníci: Ciupa, Knobloch – Regáli, Vinicius, Ezeh.

    Trenér: Hyský.

    Rozhodčí: Volek – Nádvorník, Caletka.

    Diváci: 3268