Plzeň – Olomouc 0:0 (17:00) | Mladá Boleslav – Slavia 0:0 (19:30)
před zápasem
FC Viktoria Plzeň
0:0 (-:-)
SK Sigma Olomouc
Úterý 17.09.2024, 17:00 • Doosan Arena, Plzeň • Chance Liga • 6. kolo
Vsaďte si
     
    Utkání 6. kola Chance Ligy mezi fotbalisty Plzně a Olomouce se mělo původně uskutečnit v neděli 25. srpna, avšak západočeský požádal o odložení zápasu. Ligová fotbalová asociace žádosti vyhověla, jelikož na základě účasti v závěrečné fázi předkol Evropské ligy měla dle Rozpisu celostátních soutěží právo si zápas přesunout na jiný termín, čehož Viktoria využila. (16:19:07)
     
    Krásné odpoledne z Plzně!

    Vítám všechny fotbalové fanoušky, Chance Liga se po víkendovém odloženém osmém kole znovu vrací, na řadě je dohrávka šestého kola mezi domácí Viktorií Plzeň a Sigmou Olomouc.

    Viktoria Plzeň se nechází v neúplně tabulce zatím na třetím místě, na vedoucí Spartu ztrácí s jedním zápasem k dobru pět bodů. Druhá Slavia má pouze o dva body více, avšak ta rovněž dnes dohrává odložené šesté kolo v Mladé Boleslavi. Západočeši se naposledy představili po postupu do Evropské ligy v Liberci, avšak ani druhý výlet na sever Čech pro Vikorií nebyl vítězný. Po bezbrankové remíze v Jablonci tentokrát remizovala v sousedním Liberci 1:1.

    Sigma Olomouc zažívá rovněž povedený vstup do nového ročníku, Hanáci se zatím nacházejí na pátém místě, jedenáct bodů má ovšem i čtvrtý Jablonec a šestý Baník. V případě výhry by se tak Sigma mohla dokonce na svého soupeře bodově dotáhnout. Olomouc táhne zejména explzeňský Jan Kliment, který vstřelil již sedm branek. Před reprezentační přestávkou hrála Sigma na domácím trávníku s Baníkem, v dramatickém utkání se zrodila remíza 2:2.

    Dámy a pánové, přeji příjemnou zábavu u sledování našeho textového přenosu, tím vás provede Jakub Štěrba.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
     

    Jakub Štěrba

    Branky:


    FC Viktoria Plzeň:
    Trenér: Miroslav Koubek.

    SK Sigma Olomouc:
    Trenér: Tomáš Janotka.

    Rozhodčí: Starý – Slavíček, Leška.