Admira Praha – Hostouň 1:0 (kon.) | Plzeň B – Č. Budějovice B 0:3 (kon.) | Povltavská – Písek 4:0 (kon.)
konec
FC Viktoria Plzeň B
0:3 (0:2)
Dynamo České Budějovice B
Neděle 25.08.2024, 10:30 • Luční ulice • 3. Česká fotbalová liga (A) • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je tady konec zápasu mezi B-týmy Plzně a Českých Budějovic. Po gólech Háka, Štindla a Práška se zrodil překvapivý výsledek 0:3, a hosté si tak připisují první výhru do tabulky. Domácí nenavázali na výkon v prvním kole a po dnešním zápase zůstávají na třech bodech.

    Já se s Vámi loučím a přeji hezký zbytek dne. (12:21:39)
     
    90+1
    Konec zápasu.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 1 minutu.
     
    88
    James Bello se dostal k míči na pravé straně a pokoušel se ještě vymyslet nějakou zajímavou přihrávku do vápna. Nesetkal se ale s úspěchem a hostující obrana v klidu odklízí míč do bezpečí.
     
    87
    Všichni už zvedali ruce nad hlavu a vypadalo to, že se domácí dočkali aspoň čestného úspěchu. Míč ale jen rozvlnil boční síť.
     
    86
    Několik soubojů bylo na pravé straně a hosté uvedou míč do hry autovým vhazováním.
     
    84
    Centr přilétl z levé strany do vápna Plzně, ale tam nebyl žádný z hráčů Budějovic. Jeden z domácích stoperů chtěl vrátit míč hlavou na brankáře, ale to se mu vůbec nepovedlo. Hlavička to byla nepřesná a nakonec skončila na břevně, to mohl být velmi kuriózní vlastní gól.
     
    83
    Hosté napadali rozehrávku soupeře, ale nakonec je jim pískán faul. Domácí tak rozehrají na své polovině.
     
    82
    K vidění teď bylo několik ostrých zákroků, po kterých na hřišti zůstávají ležet dva hráči. Vše se ale obešlo bez žlutých napomínání.
     
    80
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B:
    ze hřiště odchází Ricardinho, přichází Nováček.

    Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
    ze hřiště odchází Prášek, přichází Mašek.
     
    78
    Domácí se dostali do přečíslení tři na dva a vyřešili ho dobře. Ricardinho našel na pravé straně úplně volného Jamese Bella, který se zbavil protihráče a navedl si balón do středu hřiště, odkud vypálil na branku. Jeho pokus z hranice vápna ale skončil pouze na břevně.
     
    77
    Hosté poslali do vápna centr ze standardní situace. Míč ale odklidila domácí obrana do bezpečí a i následné snažení Českých Budějovic nemělo dlouhého trvání.
     
    76
    Po gólu hostů sledujeme stejný obrázek hry. Plzeňáci drží míč, ale v dostatečné vzdálenosti od branky Českých Budějovic.
     
    74
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B:
    ze hřiště odchází Valenta, přichází Hašek,
    ze hřiště odchází Panoš, přichází Planeta.

    Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
    ze hřiště odchází Loužecký, přichází Smejkal.
     
    72
    Hosté jsou dnes v obraně velmi důslední a všechny nadějné situace Viktorky řeší s naprostým klidem. Domácí ve druhém poločase snad ještě nevystřelili na branku.
     
    70
    Po faulu jednoho z plzeňských zůstal ležet na zemi hostující hráč a vypadá to, že bude potřebovat ošetření. Tuto pauzu oba celky využily k občerstvení.
     
    67
    Do vápna domácích přiletěl další centr z rohového kopu a znovu měli viktoriáni problémy. Nakonec se ke střele zpoza vápna dostal jeden z hráčů hostí, ale jeho střela jen minula pravou tyč.
     
    66
    Domácí se snaží probojovat do vápna Českých Budějovic, ale ty si dnes počínají skvěle v defenzivní činnosti a hráče Plzně do ničeho nepouští.
     
    64
    Střídání v týmu FC Viktoria Plzeň B:
    ze hřiště odchází Falout, přichází Doubek.

    Tadeáš Zeman

    Branky: 23. Hák, 44. Štindl, 63. Prášek


    FC Viktoria Plzeň B: Jedlička – Fišer (C), Ejedegba, Mika (46. Paluska), Valenta (74. Hašek), Ricardinho (80. Nováček), Bello, Novák, Falout (64. Doubek), Panoš (74. Planeta), Lörincz
    Náhradníci: Šustr, Vlček

    Trenér: Parlásek Josef

    Dynamo České Budějovice B: Valenta – Böhm, Němeček (C), Loužecký (74. Smejkal), Brabec (46. Šimoník), Krch, Osmančík (46. Novák), Hák, Štindl (61. Polanský), Faltus, Prášek (80. Mašek)
    Náhradníci: Gončarov, Wolf

    Trenér: Sladký Martin

    Rozhodčí: Coufal – Hoch, Makovec