Villarreal – Celta Vigo 4:3 (kon.)
konec
Villarreal CF
4:3 (1:2)
Celta de Vigo
Pondělí 26.08.2024, 21:30 • Estadio de la Cerámica (Villarreal) • Španělská LaLiga • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    90+10. Dani PAREJO - 4:3
     
    90+10
    Villarreal právě vstřelil branku!
    ...ale DANI PAREJO se okamžitě vydal za balónem, jemně jej tečoval do obrovského prázdného prostoru na vzdálenější straně a stává se hrdinou tohoto zápasu! Sedmigólovou přestřelku pro sebe urvou domácí – 4:3!
    80. Carl STARFELT - 3:3
     
    80
    Celta Vigo právě vstřelila branku!
    Bláznivý souboj ve Villarrealu ještě nekončí, Celta vstává z mrtvých a deset minut před koncem základní hrací doby srovnává! Mingueza se po rohovém kopu dostal k míči a vyslal centr na střed vápna, kde si na balón parádně naskočil CARL STARFELT a ukázkově jej hlavou nasměroval za Condeho – 3:3!
    64. JAILSON - 3:2
     
    64
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Obrat dokonán, tak tohle je pro azurový výběr pořádně studená sprcha! Třetí gól Villarrealu zařídila souhra dvou náhradníků: Pépé po pravé straně skvěle naběhl do vápna a následně naservíroval balón před bránu přímo k Pérezovi, který se ho nakonec nemusel ani dotknout. Míč si totiž do brány srazil zadák JAILSON – 3:2!
    60. Thierno BARRY - 2:2
     
    60
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Žlutá ponorka zničehonic vykouzlila další gól, tomu říkám povedené střídání! Cardona se tentokrát ocitl v roli asistenta, když zachránil skákající míč na zadní čáře a nasměroval ho přímo k nedostatečně střeženému THIERNU BARRYMU, jehož hlavička pak zaplula přesně k zadní tyči! Znovu máme srovnáno – 2:2!
    31. Oscar MINGUEZA - 1:2
     
    31
    Celta Vigo právě vstřelila branku!
    Baillyho faul domácí nakonec vyšel hodně draho, divoký duel ve Villarrealu dostává další zápletku! Exekuce standardky se ujal OSCAR MINGUEZA, který míč krásnou střelou nasměroval na vzdálenější stranu svatyně a opravdu nádherným zakončením vrací hostům vedení – 1:2!
    26. Sergi CARDONA - 1:1
     
    26
    Villarreal právě vstřelil branku!
    Domácí dlouhý a neúprosný nápor přetavili ve vyrovnávací gól, ani ne po půlhodině hry začínáme zase od začátku! Moreno již pátý rohový kop Villarrealu v tomto zápase prodloužil na zadní tyč, kam se bleskově přesunul nikým nestřežený SERGI CARDONA a skluzem poslal míč přesně pod břevno – 1:1!
    12. Borja IGLESIAS - 0:1
     
    12
    Celta Vigo právě vstřelila branku!
    Trpělivost nese ovoce, azurový celek se po bleskové akci ujímá vedení! González se po parádním nákopu dostal do vápna a nechal za sebou i vysunutého gólmana Condeho. Střelu pak sice vyrazil protihráč na brankové čáře, jenže míč se dostal jen k dobíhajícímu BORJU IGLESIASOVI a ten si jednoduchou dorážkou zapisuje první gól od přestupu z Betisu – 0:1!

    Vojtěch Martinek

    Branky: 26. S. Cardona (G. Moreno), 60. Barry (S. Cardona), 64. Jailson (vla.), 90+10. Parejo – 12. B. Iglesias, 31. Mingueza, 80. Starfelt (Mingueza)

    Karty:   55. Femenía (VLR), 81. Albiol (VLR), 85. Gueye (VLR), 90+11. Pépé (VLR) – 52. Moriba (CVG), 88. Swedberg (CVG), 90+8. H. Álvarez (CVG)

    Neproměněná penalta: 90+10. Parejo (VLR), brankář Villar zneškodnil


    Držení míče: 45 % : 55 %.
    Střely na branku: 9:9. Střely mimo: 11:5. Rohy: 7:4. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 8:7.
    Villarreal CF: Conde – Femenía, Bailly (58. L. Costa), Albiol (C), S. Cardona – Pino (59. Pépé), Comesaña, Parejo, Baena (72. Gueye) – G. Moreno (46. A. Pérez), Danjuma (59. Barry).
    Náhradníci: Reis – Achúmáš, Kambwala, Terrats, Navarro, Solà.

    Trenér: Marcelino.

    Celta de Vigo: Villar (C) – Manquillo (70. Swedberg), Starfelt, Jailson – Carreira (58. H. Álvarez), Moriba (58. Beltrán), Dam. Rodríguez, Mingueza – A. González (70. Aspas), B. Iglesias (74. Douvikas), Bamba.
    Náhradníci: Guaita, M. Vidal – Durán, J. Rodríguez, Sotelo, Aidoo, C. Domínguez.

    Trenér: Claudio Giráldez.

    Rozhodčí: Ortiz – Garrido, Santiago.

    Diváci: 19 651