Bohemians B – Povltavská 1:0 (kon.) | Písek – Admira Praha 0:0 (kon.) | Petřín Plzeň – Domažlice 0:4 (kon.)
Motorlet – Chomutov 1:1 (kon.) | Dukla B – Plzeň B 2:0 (kon.) | Příbram – Č. Budějovice B 2:1 (kon.)
Táborsko akademie – Loko Praha 3:0 (kon.)
konec
FK Příbram
2:1 (0:0)
Dynamo České Budějovice B
Středa 28.08.2024, 18:00 • Na Litavce, Příbram • 3. Česká fotbalová liga (A) • 17. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:00.
     
    Příbram se může uprostřed týdne ujmout dočasného vedení v soutěži, v předehrávce 17. kola ČFL A hostí rezervu Českých Budějovic. Tým z hornického města bude usilovat o čtvrtou soutěžní výhru v řadě, zatímco Dynamo ukončení série dvou zápasů bez výhry poté, co v úvodním kole porazilo rozdílem třídy rezervu Viktorie.

     
    FK Příbram

    Příbram na úvod sezóny nestačila na Velvary, pohárová výhra nad Rokycany ji ovšem nakopla a v současné chvíli se veze na sérii tří vítězství za sebou. Domácí si naposledy snadno poradili s rezervou Bohemians Praha 1905 a velký podíl na tom měl Dominik Vott. Příbramský záložník má na svém kontě po třech kolech tři branky.

     
    Dynamo České Budějovice B

    Dynamo okusilo všechny tři možné výsledky, jeho forma má ovšem klesající tendenci. České Budějovice vyhrály v úvodním kole na hřišti Viktorie Plzeň rozdílem třídy, poté ale schytaly výprask 6:0 od Velvarů a v posledním ligovém kole pak remizovaly bez branek v Houstouni.

     
    Úvodní sestavy:

    FK Příbram: Mastný – Bárta, Mazur, Ret T., Antwi (C) – Švestka, Vokřínek, Dohnal, Vott – Nkwinga, Tolno
    Náhradníci: Bleha – Čajko, Zápotočný, Kareš, Veliu, Ret F., Ajeti
    Trenér: Jiří Kohout

    Dynamo České Budějovice B: Valenta – Brabec, Němeček (C), Novák – Kotula, Krch, Böhm, Šimoník – Hora, Hák, Prášek.
    Náhradníci: Wolf – Loužecký, Polanský, Smejkal, Bastl, Štindl, Faltus
    Trenér: Martin Sladký

    Rozhodčí: Karel Hanousek. Asistenti: Michal Mrkáček, Martin Linhart.

     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    Výkop dnešního zápasu obstarali fotbalisté Dynama, kteří podle všeho budou hrát v rozestavení 3-4-3.
     
    2
    Milan Šimoník podstoupil na levém křídle útočné poloviny Dynama souboj, během něhož byl udeřen rukou protihráče do obličeje.
     
    3
    Hosté tedy měli výhodu standardní situace a do pokutového území poslali pěkný centr, domácí brankář ale zasahovat nemusel, protože jejich hlavička skončila vysoko nad.
     
    4
    Na opačné straně hřiště se ocitl v první velké příležitosti Ondřej Dohnal, když na pravé straně šestnáctky vypálil po zemi z úhlu a na přední tyči míč vyrazil na rohový kop brankář Aleš Valenta!
     
    5
    Dynamo sice na levém křídle po autovém vhazování o míč rychle přišlo, vzápětí ho ale hosté vybojovali zpět a pomohli si zpětnou přihrávkou na vlastní polovinu hřiště.
     
    6
    Tomáš Hák se snažil uvolnit na levé straně šestnáctky proti trojici protihráčů a skončil na hrací ploše, penalta se ale nekonala. Čistě ho tělem odstavil Alexandr Bárta.
     
    7
    Dynamo je v úvodu zápasu velice aktivní a na levé straně hřiště se snažil odcentrovat hodně aktivní Tomáš Hák, jeho přízemní centr byl ale zablokován. Autové vhazování.
     
    8
    Sebastian Böhm dobře kombinoval na pravém křídle s Vojtěchem Horou, poslední narážení míče ale bylo příliš dlouhé a hosté ve snaze získat míč faulovali.
     
    9
    Winny Loic Nkwinga se snažil na pravé straně šestnáctky vypálit z téměř nulového úhlu, rychle k němu ale přistoupil jeden z obránců Českých Budějovic a míč zablokoval.
     
    10
    Emmanuel Tolno si řekl na levém křídle pohybem o kolmou přihrávku za obranu, pas jeho spoluhráče byl ale příliš dlouhý a následoval pouze odkop od brány hostí.
     
    11
    Ze zápasu uplynulo úvodních deset minut a zatím jsme byli svědky jedné slibné brankové příležitosti, kterou měl na svědomí na domácí straně Ondřej Dohnal.
     
    12
    Vojtěch Hora se snažil na pravé straně šestnáctky posílat míč pod sebe, rychle k němu ale přispěchal jeden z obránců Příbrami, který míč odvrátil na rohový kop.
     
    13
    Michal Němeček si naskočil na krásný centr z rohového kopu a na přední pravé tyči se dostal k hlavičce, kterou Ondřej Mastný nedokázal udržet, vzápětí mu pomohl jeden ze spoluhráčů!
     
    14
    Dynamo se od úvodních minut zápasu prezentuje velice sympatickým dojmem a nyní je lepším týmem.
     
    15
    Martin Prášek byl zřejmě hráčem, který se dostal na pravé straně šestnáctky ke střele a jeho pěkná rána skončila těsně nad břevnem – 0:0!
     
    16
    Ondřej Dohnal měl na kopačce podruhé v zápase velkou šanci, tentokrát ale jeho pokus na vzdálenější pravé tyči po centru z levého křídla těsně minul horní roh brány! Další slibná šance.
     
    19
    Vojtěch Hora se snažil na levém křídle uvolnit a připravit si míč na střelu, jeho zaseknutí míče ale bylo příliš dlouhé. Útočník Dynama však skvěle zabojoval a získal míč zpět.
     
    20
    David Krch předvedl na ose hřiště v blízkosti vlastní šestnáctky v rychlém sledu dva ostré zákroky a druhý z nich už mu neprošel. Standardní situace pro Příbram.
     
    21
    Ondřej Dohnal se rozhodl pro přímou přízemní střelu na bránu, která sice prošla zdí, poté ale zamířila přímo do náruče připraveného brankáře Aleše Valenty.
     
    22
    Michal Němeček se snažil napodobit Tonyho Kroose a dlouhým diagonálním pasem z vlastní poloviny na pravém křídle najít rozeběhnutého Vojtěcha Horu, míč z jeho kopačky byl ale o něco delší. Každopádně velmi dobrá myšlenka.
     
    23
    Za obranu Příbrami vzápětí mířila nebezpečná kolmá přihrávka, skvěle ji ale vystihl Jan Vokřínek.
     
    24
    Hlavní rozhodčí Karel Hanousek přerušil hru, aby oba týmy mohly využít tzv. Cooling break.
     
    26
    Emmanuel Tolno si naběhl do šestnáctky na krásnou kolmou přihrávku mezi obránce a přízemní střelou zamířil ke vzdálenější pravé tyči, gól ale nebyl kvůli ofsajdu uznán! Radost domácích tedy byla předčasná.
     
    27
    Jan Brabec se nerozpakoval a zpoza šestnáctky napřáhl k prudké pohotové střele, která skončila metr a půl nad.
     
    29
    České Budějovice si vytvořily tlak a na levé straně rozehrál rohový kop Tomáš Hák, jehož centr na přední tyč byl příliš nízký, a tak ho domácí snadno odvrátili.
     
    30
    Emmanuel Tolno na prudkou přihrávku za obranu nedosáhl a Aleš Valenta předvedl riskantní rozehrávku, fotbalisté domácí Příbrami se ale poté do žádné šance nedostali.
     
    31
    Dominik Vott využil skákajícího míče v blízkosti šestnáctky a dobře se do něj pohotově opřel, přízemní střela mu ale nesedla a míč málem trefil rohový praporek.
     
    32
    Martin Prášek nyní běžel po nádherné kolmé přihrávce za obranu sám na bránu a na pravé straně šestnáctky napřáhl pod tlakem protihráče ke střele, která skončila na břevnu! Další šanci měl jeden z jeho spoluhráčů, přízemní střela mu ale vůbec nesedla a míč minul pravou tyč brány.
     
    34
    David Krch se vzápětí pomazlil na levé straně pokutového území s míčem a z ostrého úhlu napřáhl k přízemní střele, která byla jedním z domácích hráčů tečována a skončila těsně nad!
     
    35
    České Budějovice jsou během posledních okamžiků hodně aktivní, tentokrát ale jejich snažení zastavil ofsajd.
     
    36
    Winny Loic Nkwinga využil prostoru na pravé straně hřiště a zpoza šestnáctky napřáhl k táhlé technické střele, která o pořádný kus minula vzdálenější levý horní roh brány.
     
    37
    Dominik Vott si rychle zpracoval míč na ose hřiště po autovém vhazování na levé straně a zpoza šestnáctky napřáhl k pohotové střele, která minula pravou tyč.
     
    39
    Tomáš Hák nádherně prostrčil míč do šestnáctky na Vojtěcha Horu, který skončil po kontaktu s jedním z protihráčů na trávníku, penalta se ovšem nepískala.
     
    40
    České Budějovice pokračovaly v tlaku a do šestnáctky Příbrami přilétl z levého křídla velmi nebezpečný centr, Martin Prášek na něj ale těsně nedosáhl.
     
    41
    Další příležitost měl na hostující straně Vojtěch Hora, který si v blízkosti šestnáctky na ose hřiště dobře zpracoval míč a z otočky se pokusil vypálit, střela mu ale vůbec nevyšla a o parník minula pravý horní roh brány.
     
    43
    Blíží se závěr prvního poločasu a poslední okamžiky určitě patřily svěřencům Martina Sladkého, skóre se ale zatím na stadionu Na Litavce nezměnilo.
     
    44
    Patrik Švestka se otáčel na ose hřiště s míčem tak dlouho, až ho poslal do území nikoho a daroval Dynamu vhazování.
     
    45
    Nad rámec prvního poločasu byla nastavena 1 minuta.
     
    45+1
    Vojtěch Hora dostal nádhernou kolmou přihrávku za obranu a na pravém křídle byl v blízkosti šestnáctky faulován.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    Volný přímý kop v podání Dynama ČB prolétl v závěru prvního poločasu napříč pokutovým územím, aniž by ho někdo tečoval, a tak jsme zatím nebyli svědky žádného gólu. Více brankových příležitostí měli zatím hosté. Po poločase. FK Příbram 0 Dynamo České Budějovice B 0.

     
    Druhý poločas začne přibližně v 19:03.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
    ze hřiště odchází Ondřej Novák, přichází Matěj Faltus.
     
    46
    Winny Loic Nkwinga dnes hraje s velkou chutí a nyní to předvedl uprostřed šestnáctky, kde zády k bráně předvedl několik nožiček a poté z otočky vypálil, ovšem pouze do rukavic připraveného Aleše Valenty.
     
    47
    České Budějovice o přestávce sáhly k jedné změně, zatímco domácí Příbram nastupuje do druhého poločasu ve stejném složení. Na Litavce zatím gól nepadl.
     
    48
    Vojtěch Hora dostal nádhernou přihrávku do běhu a už si chtěl míč rovnat na střelu, jenže na poslední chvíli mu ho ukopl na rohový kop obránce Tomáš Ret.
     
    49
    Dynamo B právě vstřelilo branku! SEBASTIEN BÖHM si naběhl na přední tyči na přízemní centr z rohového kopu a skvělou tečí ho usměrnil do sítě! České Budějovice vedou v Příbrami 1:0.
    49. Sebastien BÖHM - 0:1
     
    51
    Fotbalisté Příbrami se mohli pokusit odpovědět po rozehrání standardní situace, následný centr byl ale příliš dlouhý a na vzdálenější levé tyči na něj nedosáhl Emmanuel Tolno.
     
    52
    Dynamo B vyrazilo do dalšího rychlého protiútoku a zpoza šestnáctky zkusil vypálit Milan Šimoník, střela mu ale nevyšla podle jeho představ a skončila mimo.
     
    53
    Ve středovém kruhu se nepříjemně a ostře srazili Sebastien Böhm a Patrik Švestka, oba hráči se ale po pár okamžicích postavili zpět na nohy a mohou v zápase pokračovat.
     
    54
    Příbram právě vstřelila branku! Vedení Dynama nemělo dlouhého trvání, protože českobudějovickou síť rozvlnil po náběhu do šestnáctky krásnou pohotovou střelou k tyči DOMINIK VOTT!
    54. Dominik VOTT - 1:1
     
    55
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Emmanuel Tolno, přichází Filip Ret.
     
    56
    Emmanuel Antwi si chtěl na levém křídle obhodit protihráče, Matěj Faltus se ale oklamat nenechal.
     
    57
    Příbram vysunula napadání hodně vysoko a České Budějovice nyní mají obrovské problémy s rozehrávkou.
     
    58
    Aleš Valenta rychle vyběhl ze své brány za hranici pokutového území, aby míč odkopl za postranní čáru.
     
    59
    Jan Vokřínek teď uvolnil nádhernou diagonální kolmou přihrávkou jednoho ze svých spoluhráčů, který míč sklepl na nabíhajícího Winnyho Loice Nkwingu, ten ale v rozhodující chvíli podklouzl a do zakončení se nedostal! Obrovská příležitost.
     
    61
    Ze zápasu uplynula hodina hry a po přestávce jsme byli svědky dvou gólů, když na úvodní trefu Sebastiena Böhma bleskově odpověděl domácí Dominik Vott.
     
    61
    Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
    ze hřiště odchází Milan Šimoník, přichází Dominik Loužecký.
     
    62
    Střídající Filip Ret v blízkosti rohového praporku několikrát přistrčil protihráče, faul mu ale odpískán nebyl a naopak byl ještě odměněn rohovým kopem.
     
    63
    Příbram rozjela krásnou kombinační akci a v blízkosti pravé tyče se ocitl v šanci Patrik Švestka, míč si dal ale příliš daleko a zpětná přihrávka už přišla ze zámezí.
     
    64
    Dynamo B se vydalo na steč na levém křídle a do šestnáctky posílal pěkný centr David Krch, v šestnáctce ale nebyl žádný z jeho spoluhráčů a míč skončil u brankáře.
     
    65
    Příbram vybojovala na pravém křídle standardní situaci a domácí fanoušci se dožadují otočení skóre.
     
    66
    Filip Ret si nabíhal na krásný centr ze standardní situace a už se chystal hlavičkovat, těsně před ním ale odvrátil míč na rohový kop pozorný Sebastien Böhm.
     
    67
    Emmanuel Antwi rozehrál na pravé straně rohový kop a jeho centr našel na vzdálenější levé tyči Juraje Mazura, který hlavičkoval velmi nebezpečně, Aleš Valenta ovšem míč vyrazil!
     
    69
    Příbram měla k dispozici další rohový kop, který opět rozehrál po dohodě se spoluhráčem Emmanuel Antwi, jeho centr ale tentokrát odhlavičkoval Matěj Faltus.
     
    70
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Winny Loic Nkwinga, přichází Jan Kareš.
     
    71
    David Krch pláchl na levé straně šestnáctky pronásledovatelům a z úhlu napřáhl k prudké přízemní střele, kterou na přední tyči ztlumil Ondřej Mastný! Dynamo mohlo znovu vést.
     
    73
    Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
    ze hřiště odchází Vojtěch Hora, přichází Jáchym Štindl.
     
    74
    Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
    ze hřiště odchází Tomáš Hák, přichází Robin Polanský.
     
    74
    Jan Brabec dostal za taktický faul v blízkosti středového kruhu žlutou kartu a hostující kapitán hodně protestuje.
     
    75
    Michal Němeček tak dlouho protestoval, až k němu hlavní rozhodčí Karel Hanousek přiběhl a dal mu kartu.
     
    77
    Martin Prášek měl na hlavě druhý gól Českých Budějovic, jenže po zpětném centru spoluhráče nehlavičkoval dostatečně ke vzdálenější pravé tyči a Ondřej Mastný ho vychytal! Stále 1:1.
     
    78
    Aleš Valenta podruhé v zápase vyběhl daleko ze své brány, aby míč rychle odkopl za postranní čáru.
     
    79
    Martin Prášek si nabíhal před bránu na další krásný centr z levé strany, tentokrát na míč ale nedosáhl. I kdyby ovšem skóroval, pomezní rozhodčí mával ofsajd.
     
    80
    Do konce utkání zbývá odehrát něco málo přes deset minut a zatím to vypadá na dělbu bodů.
     
    81
    Fotbalisté Příbrami během posledních okamžiků vyklidili hrací pole a čekají s čím přijdou České Budějovice.
     
    82
    Filip Ret nádherně odcentroval na levém křídle přes dvojici protihráčů a na značce pokutového kopu se po sklepnutí míče málem dostal do zakončení Jan Kareš.
     
    83
    Doinik Vott se na pravém křídle neprosadil a málem z toho byl nebezpečný protiútok Českých Budějovic.
     
    84
    Střídání v týmu Dynamo České Budějovice B:
    ze hřiště odchází David Krch, přichází Libor Bastl.
     
    85
    Dominik Loužecký nádherně odcentroval z pravého křídla a před bránou se málem dostal do zakončení jeden z dvojice spoluhráčů, míč ale nakonec prolétl napříč pokutovým územím, aniž by ho někdo usměrnil na bránu.
     
    87
    Příbram měla výhodu volného přímého kopu na ose hřiště, jenže Emmanuel Antwi napálil pouze zeď a žádný z jeho spoluhráčů už se ke střele nedostal.
     
    88
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Jan Vokřínek, přichází Malsor Ajeti.
     
    88
    Střídání v týmu FK Příbram:
    ze hřiště odchází Ondřej Dohnal, přichází Filip Zápotočný.
     
    89
    Příbram právě vstřelila branku! MALSOR AJETI po pár vteřinách na hřišti otáčí vývoj zápasu na stranu domácích. Kosovský záložník z hranice šestnáctky nádherně vypálil z otočky a míč zamířil přes hlavu hostujícího brankáře pod břevno.
    89. Malsor AJETI - 2:1
     
    90
    Nad rámec dnešního zápasu byly nastaveny 2 minuty.
     
    90+1
    Sebastien Böhm zbytečně fauloval v pokutovém území soupeře a dostal od rozhodčího navíc žlutou kartu.
     
    90+2
    A ještě jedna žlutá, kterou viděl v závěru Jan Kareš.
     
    90+2
    Konec zápasu.
     
    Fotbalisté Příbrami sice krátce po přestávce inkasovali z kopačky Sebastiena Böhma, Dominik Vott ale po necelých pěti minutách vyrovnal a těsně před koncem duelu dokonal obrat po pár sekundách pobytu na hřišti střídající Malsor Ajeti. Domácí zvládli náročný zápas a v součtu všech soutěží vyhráli počtvrté v řadě. Utkání sledovalo 438 diváků. (19:56:22)

    Tomáš Reiner


    Hledáme zpravodaje pro tým FK Příbram. Více informací zde.

    Branky: 54. Vott, 89. Ajeti – 49. Böhm

    Karty:   90+2. Kareš (PRI) – 74. Brabec (CBB), 75. Němeček (CBB), 90+1. Böhm (CBB)


    FK Příbram: Mastný – Bárta, Mazur, T. Ret, Antwi (C) – Švestka, Vokřínek (88. Ajeti), Dohnal (88. Zápotočný), Vott – Nkwinga (70. Kareš), Tolno (55. F. Ret)
    Náhradníci: Bleha – Čajko, Veliu

    Trenér: Jiří Kohout

    Dynamo České Budějovice B: Valenta – Brabec, Němeček (C), Novák (46. Faltus) – Kotula, Krch (84. Bastl), Böhm, Šimoník (61. Loužecký) – Hora (73. Štindl), Hák (74. Polanský), Prášek.
    Náhradníci: Wolf – Smejkal

    Trenér: Martin Sladký

    Rozhodčí: Hanousek – Mrkáček, Linhart

    Diváci: 438