Švýcarsko – Finsko 0:1 (kon.) | Česko – Švédsko 4:2 (kon.)
konec
Česko
4:2 (1:1, 2:1, 1:0)
Švédsko
Čtvrtek 29.08.2024, 18:15 • ROCKNET ARÉNA, Chomutov • Euro Hockey Tour (ženy U18)
Partner:
     
    59:30
    Střela z pravé strany na vyrážečku Ortové, vynikající zákrok.
     
    58:50
    Švédky jsou v šesti hráčkách v poli a bez brankářky.
     
    58:00
    Švédsko se snaží kotouč dostrkat za záda Ortové, to se nepovedlo ani přes velký tlak.
     
    Oddechový čas pro tým Švédsko.
     
    57:31
    Vyloučení v týmu Česko:
    Hujová – 5 min., hrubost.
    54:43 PAROUBKOVÁ - 4:2
     
    54:43
    Česko právě vstřelilo branku! Najednou přišla střela a pak se naše holky na dorážku slétly jako vosy na med a dávají na 4:2. Autorkou branky je ANETA PAROUBKOVÁ. Asistence: Viktorie Jílková.
     
    52:07
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Abergová – 2 min., držení.
    39:32 ÖSTERMANOVÁ - 3:2
     
    39:32
    Švédsko právě vstřelilo branku! Bohužel je tu snížení. Švédská hráčka nutno podotknout velmi šikovná. Prokličkovala se obranou, vystřelila z úhlu a naše obránkyně zajela přímo do brankářky a strčila do ní, ta si pak srazila kotouč za brankovou čáru. Je sníženo na 3:2 a to znamená zápletku do třetí třetiny. Autorkou branky je MATILDA ÖSTERMANOVÁ. Asistence: Edit Danielssonová.
     
    30:50
    Hezké najetí, přihrávka na volnou spoluhráčku a rána zápěstím, vyrážečkou vyráží Helgeová. Seveřanky se hledají, momentálně nemají protihru.
    27:42 VOCETKOVÁ - 3:1
     
    27:42
    Česko právě vstřelilo branku! Tak přece jen. Další využitá přesilovka. Autorkou branky je LINDA VOCETKOVÁ. Holky to rozjely, vyměnily si puky a pak řišla přihrávka do nebezpečných prostor a tam už to holky omlátily na 3:1. Asistence: Ellen Jarábková, Veronika Hujová.
     
    26:40
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    Johannesonová – 2 min., hákování.
     
    26:28
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    2 min. – podrážení.
    24:23 JÍLKOVÁ - 2:1
     
    24:23
    Česko právě vstřelilo branku! Dobrá rána od modré, puk vypadl Helgeové z výstroje, dne su ž podruhé a naše holky se do brankoviště slétly jako supi na mršinu a je to 2:1 pro náš celek. Autorkou branky je VIKTORIE JÍLKOVÁ. Asistence: Aneta Paroubková, Magdaléna Felcmanová.
     
    22:34
    Vyloučení v týmu Švédsko:
    2 min. – sekání.
     
    19:30
    Ve třech jsme uháněli sami na branku, zakončující hráčka však situaci nezvládla a blafák byl nedotažený, puk mezi nohama brankářce neprošel. Nepovedené zakončení.
     
    18:57
    Vyloučení v týmu Česko:
    Pištěková – 2 min., podrážení.
     
    17:27
    Vyloučení v týmu Česko:
    Šindelářová – 2 min., držení.
    12:55 VOCETKOVÁ - 1:1
     
    12:55
    Česko právě vstřelilo branku! Autorkou branky je LINDA VOCETKOVÁ. Je srovnáno. Střela bekhendem na Helgeovou, té puk vypadl z výstroje a toho si všila Vocetková a skvělou orientací zavěsila puk do sítě. Asistence: Lucie Šindelářová, Aneta Paroubková.
    03:04 ÖSTERMANOVÁ - 0:1
     
    03:04
    Švédsko právě vstřelilo branku! Tak tohle byla skvělá akce, opravdu. Najetí si před obránkyni stahovačka a vymetení rohu branky Ortové. Autorkou branky je MATILDA ÖSTERMANOVÁ. Asistence: Edit Danielssonová, Nellie Svenssonová.

    Jan Volf

    Branky a nahrávky: 13. Vocetková (Šindelářová, Paroubková), 25. Jílková (Paroubková, Felcmanová), 28. Vocetková (Jarábková, Hujová), 55. Paroubková (Jílková) – 4. Östermanová (Danielssonová, Svenssonová), 40. Östermanová (Danielssonová)


    Česko: Ortová (Horáková) – Hujová (A), Jarabková, Fromová, Paroubková (A), Tischler, Panešová, Stýblová, Dvořáková – Šindelářová, Skálová-Rosenbaumová, Vocetková (C) – Felcmanová, Březinová, Jílková – Kantorová, Pěnčíková, Nogová – Štěpánová, Voldřichová, Šťástková
    Trenér: Martin Pouska

    Švédsko: Helgeová (Hellerová) – Abergová, Georgnyová, Westerlindová (A), Svenssonová (C), Anderssonová, Erikssonová, Karlssonová – Danielssonová, Östermanová, Endströmová – Sjöbergová, Grillforsová, Arvidssonová – Ytfeldtová, Johannessonová, Häkanssonová – Nygrenová, Lindströmová, Äkerlundová – Carlssonová
    Trenér: Andreas Karlsson

    Rozhodčí: Chamulová, Novotná – Smetková, Zábršová