Kazachstán – Maďarsko 5:2 (kon.) | Francie – Ukrajina 7:2 (kon.) | Norsko – Japonsko 4:2 (kon.)
Slovensko – Rakousko 2:1 (kon.) | Lotyšsko – Slovinsko 4:2 (kon.) | Dánsko – Velká Británie 3:1 (kon.)
konec
Dánsko
3:1 (1:1, 0:0, 2:0)
Velká Británie
Čtvrtek 29.08.2024, 19:30 • Aalborg • Kvalifikace mužů na OH • Skupina F
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:32 Lars ELLER - 3:1
     
    51:32
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    LARS ELLER jako správný kapitán dává velmi důležitý gól! Zkušený forward si vybruslil z rohu a svým zakončením z bezprostřední blízkosti zaskočil Bena Bownse, kterému kotouč proniká do sítě – 3:1.
    45:34 Nikolaj EHLERS - 2:1
     
    45:34
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové bleskově využívají přesilovku! NIKOLAJ EHLERS dostal kotouč na modrou, zamířil a naprosto precizně trefil, brankář Bowns neměl šanci – 2:1. Asistence: Joachim Blichfeld a Markus Holton.
    08:21 Liam KIRK - 1:1
     
    08:21
    Velká Británie právě vstřelila branku!
    Vyrovnáno! Neilson po přechodu modré čáry parádním crossem našel LIAMA KIRKA, který se z pozice na kruhu obvykle nemýlí. To platí i nyní, britský sniper vymetl horní růžek a srovnává na 1:1. Asistence: Cade Neilson a Evan Mosey.
    03:15 Markus HOLTON - 1:0
     
    03:15
    Dánsko právě vstřelilo branku!
    Dánové jdou do vedení! Blichfedovo nahození z nulového úhlu Bowns vytečoval do mezikruží, což se ale ukázalo jako chyba, jelikož zde byl nikým nehlídaný MARKUS HOLTON, jehož rána prosvištěla až do horního růžku – 1:0.

    Adam Čuba

    Branky a nahrávky: 4. Holton (Blichfeld), 46. Ehlers (Blichfeld, Markus Holton), 52. Eller (Blichfeld, Niklas Jensen) – 9. Kirk (Neilson, Mosey)


    Dánsko: Andersen (Sogaard) – M. Holton, Lassen, O. Holton, Koch, Jensen Aabo, Nicolas Jensen, Brugisser – Niklas Jensen, Eller, Blichfeld – Ehlers, Moelgaard, Russell – Aagard, True, Rondbjerg – Poulsen, Wejse, Storm – From
    Trenér: Mikael Gath

    Velká Británie: Bowns (Whistle) – Ruopp, Halbert, Tetlow, Mosey, Batch, Richardson, O´Connor, Phillips – Waller, Perlini, Kirk – Lake, Neilson, Dowd – Norris, Lachowicz, Betteridge, Shudra, Davies, Duggan
    Trenér: Peter Russell