Lyon – Štrasburk 4:3 (kon.)
konec
Olympique Lyon
4:3 (1:1)
RC Štrasburk
Pátek 30.08.2024, 20:45 • Parc Olympique Lyonnais, Lyon • Francouzská Ligue 1 McDonald’s • 3. kolo
Předzápasové kurzy
    72. Gift ORBAN - 4:3
     
    72
    Lyon právě vstřelil branku!
    Velký obrat je dokonán, kdo by to ještě před patnácti minutami tipoval. GIFT ORBAN si vyskočil na centr a hlavou usměrnil míč k bližší tyči, kam gólman hostujícího mančaftu nedosáhl.
    63. Gift ORBAN - 3:3
     
    63
    Lyon právě vstřelil branku!
    Gól platí. Lacazetteho střílenou přihrávku se podařilo ve vzduchu tečovat GIFTOVI ORBANOVI, po jehož teči se míč odrazil od vzdálenější tyče do sítě.
    61. Ainsley MAITLAND-NILES - 2:3
     
    61
    Lyon právě vstřelil branku!
    Domácí to ještě nevzdávají a snižují. Karl-Johan Johnsson dokázal ještě první velkou šanci zneškodnit, když vyrazil míč na břevno, avšak k odraženému balónu doběhl AINSLEY MAITLAND-NILES a z dorážky se nemýlil.
    58. Emanuel EMEGHA - 1:3
     
    58
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Ta tam je aktivita Lyonu z první půle, soupeř přidává další gól. Po chybě na půlící lajně si EMANUEL EMEGHA zpracoval křižnou přihrávku od Wileyho a upaloval sám na gólmana, jehož se štěstím překonal střelou mezi nohy. Perri se míče dotkl, ale vyrazit jej nedokázal.
    48. Andrey SANTOS - 1:2
     
    48
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Hosté začínají druhý poločas stejně jako ten první, rychlým gólem. Dïlane Bakwa odcentroval levačkou na hranici malého vápna, kde si na centr vyskočil ANDREY SANTOS a hlavou poslal balón ke vzdálenější tyči, kam se Karl-Johan Johnsson natahoval marně.
    45+2. Corentin TOLISSO - 1:1
     
    45+2
    Lyon právě vstřelil branku!
    Už se zdálo, že střelecká smůla Lyonu nebude mít konce, opak je však pravdou. Alexandre Lacazette sice v první velké šanci trefil vzdálenější tyč, míč se od ní odrazil a zpracoval si jej CORENTIN TOLISSO, který i za pomoci teče protihráče dostal balón do sítě.
    3. Sebastian NANASI - 0:1
     
    3
    Štrasburk právě vstřelil branku!
    Hosté jdou velmi rychle do vedení. Dïlane Bakwa poslal z pravého křídla přihrávku do vápna, kde se Matovi nepovedlo odehrál míč do bezpečí, čehož využil SEBASTIAN NANASI, jenž si popošel s balónem blíže ke středu a Perriho překonal střelou do bližšího dolního rohu.

    Petr Frömel

    Branky: 45+2. Tolisso, 61. Maitland-Niles, 63. Orban (Lacazette), 72. Orban (M. Fofana) – 3. Nanasi, 48. A. Santos (Bakwa), 58. Emegha (Wiley)

    Karty:   33. Abner (LYO), 90+7. Adryelson (LYO), 90+8. Orban (LYO) – 17. G. Doué (SSG), 75. Senaya (SSG)


    Držení míče: 47 % : 53 %.
    Střely na branku: 13:7. Střely mimo: 2:2. Rohy: 9:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 10:6.
    Olympique Lyon: Perri – Mata, Ćaleta-Car (90+1. Adryelson), Niakhaté – Maitland-Niles, Caqueret, Matić (87. Tessmann), Tolisso, Abner (59. Orban) – Mikautadze (59. M. Fofana), Lacazette (C).
    Náhradníci: Descamps – Kumbedi, Benrahma, M. Diawara, Molébé.

    Trenér: P. Sage.

    RC Štrasburk: Johnsson – G. Doué, Sow (74. Moreira), A. Sylla – Bakwa, A. Santos, Doukouré, Nanasi (68. Mara) – Lemaréchal (46. Wiley) – Diarra (69. Senaya), Emegha (82. Sebas).
    Náhradníci: Risser – Fila, Mwanga, Diong.

    Trenér: L. Rosenior.

    Rozhodčí: T. Léonard – B. Parinet Le Tellier, L. Reyes