Nový Jičín – Kopřivnice 3:2 (2:1 po s.n.) | Kobra – Hronov 4:0 (kon.) | Detva – Humenné 2:4 (kon.)
Wolfsburg – Sparta 3:6 (kon.) | Eispiraten Crimmitschau – Plzeň 1:5 (kon.) | Bolzano – Spišská N. Ves 3:5 (kon.)
Ajoie – Liberec 0:1 (nedohr.)
konec
Eispiraten Crimmitschau
1:5 (1:2, 0:2, 0:1)
HC Škoda Plzeň
Pátek 30.08.2024, 19:30 • Zimní stadion Sahnpark, Crimmitschau. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
    55:15 INDRÁK - 1:5
     
    55:15
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další dvougólový střelec tohoto utkání! Na polovině hrací plochy dostal kotouč pod kontrolu Ondřej Matýs. Proti němu vyjel obránce, ale za ním vyplaval MIROSLAV INDRÁK, který dostal ideální žabičku a vyřešil střelou nad lapačku Shilina celou situaci. – 1:5. Asistence: Ondřej Matýs.
    34:18 LALANCETTE - 1:4
     
    34:18
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Výborná akce v útočné třetině vede k další brance! Za svatyní Eispiraten inkasoval přihrávku po mantinelu Oliver Archambault. Před ní si všiml osamoceného CHRISTOPHE LALANCETTA. Nová letní posila Plzně se z této pozice nemohla mýlit. – 1:4. Asistence: Oliver Archambault.
    31:28 MATÝS - 1:3
     
    31:28
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Prakticky z ničeho nic Škodovka navyšuje vedení! Na modré čáře vzal puk do své moci ONDŘEJ MATÝS a pronikl ke střele mezi kruhy. Odsud vypálil na přední tyč brankáře Shilina, který neměl nárok zasáhnout. – 1:3. Bez asistence.
    17:59 FESER - 1:2
     
    17:59
    Tým Eispiraten Crimmitschau právě vstřelil branku!
    Hodně laciná branka do kabiny a snížení je na světě! Nick Malík špatně rozehrál v pokleku kotouč a našel jen Tima Lutze. Útočník Eispiraten zvedl hlavu a našel osamoceného SCOTTA FESERA, jenž z první rozvlnil síť. – 1:2. Asistence: Lukas Wagner.
    14:12 LALANCETTE - 0:2
     
    14:12
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni okamžitě trestají neproměněnou tutovku soupeře! Okamžitý brejk hostů byl táhnut Archambaultem okolo střídaček. Následně puk předal Timu Söderlundovi, který našel v druhé vlně CHRISTOPHE LALANCETTA a ten s kapitánským céčkem měl jednoduchou práci. – 0:2. Asistence: Tim Söderlund a Oliver Archambault.
    02:31 INDRÁK - 0:1
     
    02:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak to je brzké vedení pro český celek! Škoda se dostala do kombinace za brankou domácích. Zpoza ní vyjel MIROSLAV INDRÁK a vytvořil velký zmatek v brankovišti Shilina. Nakonec sám plzeňský odchovanec dotlačil puk za jeho záda. – 0:1. Bez asistence.

    Matyáš Kotlan

    Branky a nahrávky: 18. Feser (Lutz) – 3. Indrák, 15. Lalancette (Söderlund, Archambault), 32. Matýs, 35. Lalancette (Archambault), 56. Indrák (Matýs)


    Eispiraten Crimmitschau: Shilin (Schneider) – Shevyrin, Vladelchtchikov, Kreutzer, Sacher, Olleff, Schmidt – Saponari, Marenis, Zikmund – Smith, Lindberg, Reichel – Feser, Wagner, Lutz – Zap, Michel, Bottcher.
    Trenér: Jussi Tuores.

    HC Škoda Plzeň: Malík (Hrenák) – Malák, Zámorský (A), Piskáček, Skok, Kvasnička, Pšenička, Brůna – Söderlund, Lalancette (C), Archambault – Urban, Lev (A), Rohlík – Indrák, Mertl, Hauser – Matýs, Mužík, Jansa.
    Trenér: Josef Jandač.

    Rozhodčí: Steingross, Kapzan – Höfer, Lindner

    Diváci: 1600