Arsenal – Brighton 1:1 (kon.) | Brentford – Southampton 3:1 (kon.) | Everton – Bournemouth 2:3 (kon.)
Leicester – Aston Villa 1:2 (kon.) | Nottingham – Wolverhampton 1:1 (kon.) | Ipswich – Fulham 1:1 (kon.)
West Ham – Manchester City 1:3 (kon.)
konec
Ipswich Town
1:1 (1:1)
Fulham FC
Sobota 31.08.2024, 16:00 • Portman Road, Ipswich • Anglická Premier League • 3. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Příjemnou sobotu u sledování Premier League! Nováček z Ipswiche se dnes pokusí ukončit čekání na první výhru sezóny, v cestě mu bude stát Fulham.
     
    IPSWICH TOWN

    Ipswich si o víkendu odbyl asi to nejtěžší, co ho v této sezóně čekalo: trip na Etihad Stadium v Manchesteru. Outsider sice v sedmé minutě díky Szmodicsovi odskočil do vedení, radost mu ale nevydržela dlouho a jen chvíli nato musel kousat rovnou třígólovou smršť Citizens. Na konečných 4:1 těsně před koncem upravil Haaland, jenž tak zkompletoval první hattrick nového ročníku.

    Blues tak stále čekají na svou první výhru v Premier League, kam se na jaře probojovali po dvaadvacet let dlouhé absenci. Dnešní duel pro ně navíc bude i otázkou nápravy reputace – v týdnu je totiž z Poháru EFL nečekaně vyřadil čtvrtoligový Wimbledon. Uvidíme, zdali si domácí dnes spraví chuť proti Fulhamu.

    Poslední tři zápasy Ipswiche
    28. 8. (EFL): Wimbledon – Ipswich 2:2 (4:2 pen.)
    24. 8. (PL): Manchester City – Ipswich 4:1
    17. 8. (PL): Ipswich – Liverpool 0:2
     
    FULHAM FC

    Fulham svou misi v ligovém poháru naopak zvládl, když v Birminghamu porazil domácí City a výhrou 2:0 nad soupeřem z League One se posunul do druhého kola. O úspěchu favorita bylo rozhodnuto už po čtvrt hodině: na Jiménezovu penaltu totiž bleskově navázal Stansfield. jenž se tak prosadil proti svému bývalému klubu.

    Svěřenci kouče Silvy tak plynule navázali na celkem povedený start v Premier League, kde v úvodním kole na Old Trafford dlouho trápili United a v domácí premiéře si následně připsali tři body proti Leicesteru. Výsledek 2:1 zařídili Smith Rowe a Iwobi.

    Poslední tři zápasy Fulhamu
    27. 8. (EFL): Birmingham City – Fulham 0:2
    24. 8. (PL): Fulham – Leicester 2:1
    16. 8. (PL): Manchester Utd – Fulham 1:0
     
    VZÁJEMNÁ HISTORIE SOUPEŘŮ

    Když na sebe dnešní soupeři dosud naposledy narazili v Premier League, českým premiérem byl Miloš Zeman a nejnovější škodovkou byla Fabia. Přesněji se psalo 30. ledna 2002 a Ipswich tehdy zvítězil těsně 1:0 brankou Marcuse Benta z 10. minuty. To bylo na dlouhých dvanáct let poslední soutěžní klání těchto soků.

    Po odmlce na sebe vesměs pravidelně naráželi v Championship, kde většinu pozdějších bitev bitev vyhrál Fulham – ten proti Tractor Boys posledně prohrál v prosinci 2015. V aktuální dekádě je pak hned dvakrát vyřadil z anglického ligového poháru.

    Posledních pět zápasů IPT – FHM
    1. 11. 2023 (EFL): Ipswich – Fulham 1:3
    16. 9. 2020 (EFL): Ipswich – Fulham 0:1
    2. 1. 2018 (CHA): Fulham – Ipswich 4:1
    26. 8. 2017 (CHA): Ipswich – Fulham 0:2
    8. 4. 2017 (CHA): Fulham – Ipswich 3:1
    „Očekávám těžký duel,“ řekl na adresu Ipswiche kouč Silva.
     
    DNEŠNÍ DELEGACE

    Hlavním rozhodčím duelu bude Lewis Smith, který v Premier League debutoval teprve na jaře a dnes půjde o jeho třetí utkání v anglické nejvyšší soutěži. Asistovat mu budou Scott Ledger a Matthew Wilkes.
     
    Úvodní sestavy:

    Ipswich Town: Murić – Tuanzebe, Woolfenden, Greaves, Davis – Mursí (C), K. Phillips – Ogbene, Szmodics, Hutchinson – Delap.
    Náhradníci: Walton – Be. Johnson, Townsend, Cajuste, Luongo, Chaplin, Clarke, al-Hamádí, O'Shea.
    Trenér: Kieran McKenna.

    Fulham FC: Leno (C) – Tete, Diop, Bassey, Robinson – A. Pereira, Lukić – A. Traoré, Smith Rowe, Iwobi – Muniz.
    Náhradníci: Benda – Cuenca, Castagne, Reed, Cairney, H. Wilson, Jiménez, Andersen, Berge.
    Trenér: Marco Silva.

    Rozhodčí: Smith – Ledger, Wilkes.
     
    Ještě jednou vás zdravím a přeji vám příjemné sobotní odpoledne, utkání začíná za pár minut. Níže si můžete prohlédnout dnešní kompletní sestavy.
    Na Portman Road už se to chystá, začínáme ve čtyři.
     
    Ipswich oproti třígólové porážce na manchesterském Etihadu upravil své rozestavení a místo Johnsona a Luonga vyšle od první minuty do hry Philipse a nováčka Ogbeneho. Hosté pak nastoupí v naprosto identickém rozestavení jako minulý týden proti Leicesteru.
     
    Oba celky míří na trávník, domácí tradičně v modrém a hosté v bílých dresech. Start se pomalu blíží.
     
    Úvodní výkop obstará Fulham, jdeme na věc!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    1
    V ochozech to jen pár sekund po startu šumělo. Po straně mířil dopředu Delap, kterého ale včas odzbrojil Tete a balón následně zachytil Leno.
     
    2
    Start dnešní bitvy lépe chytil Ipswich, Fulhamu se nedaří se na delší dobu dostat k míči. Nyní tak aspoň odkopem odsunul hru pryč od své šestnáctky.
     
    3
    Na Portman Road se chvíli nehrálo, Davis po souboji na křídle reklamoval nějaký problém se zády. Teď už se ovšem zdá být v pořádku a bude pokračovat.
     
    4
    Právě Davis se pokusil nastartovat další výpad svého týmu dlouhým outem, ten si ovšem pohlídal Bassey.
     
    5
    Ogbene se v novém působišti uvedl skvěle, Robinsona dostal pod tlak a donutil ho zahrát míč za bránu. Ipswich si tak vyzkouší první roh dnešního utkání.
     
    6
    Leno si připisuje úvodní zákrok a nutno říct, že jednoduché to rozhodně neměl! Greaves našel Szimodicsův nákop ve vápně a potrápil brankáře padající hlavičkou, kterou ale německý gólman rukou vystrčil mimo nebezpečí!
     
    7
    Greavesova šance zřejmě Fulham probrala, Murić nyní musí být v pozoru. Hosté si z tlaku vybojovali roh, Tuanzebe totiž centr z křídla tečoval za klec.
     
    9
    Práci měl tentokrát Woolfenden, jenž se dostal k dlouhému nákopu soupeřů a včas jej odpálil pryč od nabíhajícího protihráče. Muriće čeká další roh.
     
    10
    Pereirův centr od praporku se z chumlu těl před domácí svatyní odrazil nad břevno. Míče se jako poslední dotkl někdo v bílém, a Murić tak bude odkopávat.
     
    11
    Rozhodčí Smith bleskově vyřešil nějakou technickou neduhu, která postihla komunikační zařízení na jeho rameni. Bitva tak po krátké prodlevě zuří dál.
     
    12
    Ipswich si poradil i s dalším rohovým kopem soupeřů a poslal balón ven ze své poloviny. Fulham kombinuje na své straně a sbírá síly na další výpad.
     
    14
    Traoré se dostal přes Philipse a tažení hostů tak chvíli pokračovalo, a to až do ostrého souboje mezi Greavesem a Lukićem. Volný kop pro domácí.
     
    15
    Ipswich právě vstřelil branku!
    Čekání na úvodní gól je už po necelé čtvrthodině u konce, Tractor Boys se po bleskovém brejku ujímají vedení! Střeleckou listinu bitvy otevírá LIAM DELAP, jenž si rychle zpracoval přihrávku od Davise, odpoutal se od Pereiry a z hranice šestnáctky překonal Lena parádní střelou do vzdálenějšího horního rohu – 1:0!
    15. Liam DELAP - 1:0
     
    17
    Domácí jsou na koni, Fulham s nimi ztratil krok. Davis byl v docela dobré pozici pro zakončení, nedokázal si ale včas zkrotit míč a tak aspoň získal rohový kop.
     
    18
    Delap si chtěl svůj účet bleskově rozšířit, jeho hlavička od zadní tyče se ale od brány nevešla.
     
    19
    Ogbene chtěl proniknout do šestnáctky přes pravé křídlo, na hranici vápna ale narazil na odpor, a pro jistotu tak míč poslal za sebe na dobíhajícího Tuanzebeho.
     
    20
    Ipswich kombinuje v útoku a hledá cestu před Muriće, Fulham si ale v obraně počíná solidně.
     
    22
    Nepovedený balón hostů spadl k připravenému Murićovi, který jej bleskově rozehrál vpřed.
     
    23
    Lukić od středové čáry poslal míč přes střed na Munize, jenž byl jen pár sekund poté odzbrojen. Ipswich se ujímá míče pár metrů před svým vápnem.
     
    24
    Teteho nepromyšlenou rozehrávku sice výborně zachytil Mursí, Fulhamu se pak ale povedlo domácí kombinaci velmi rychle rozebrat a balón získat zpět.
     
    25
    Iwobi na straně odolal napadaní ze strany Lukiće a odehrál míč dozadu na Robinsona. Hostům se nedaří se na delší dobu přesunout ven ze své strany.
     
    26
    Davis se hodně diví, ale Pereirovu nohu opravdu přišlápl. Sudí faul odpískal naprosto správně, Londýnští mají k dispozici standardku z třiceti metrů.
     
    27
    Na Portman Road zatím sledujeme kombinační fotbal, kterému ovšem chybí pořádná koncovka a nutno podotknout, že na obou koncích bitevního pole.
     
    28
    Dodejme též, že balón převážně kontroluje tým z Fulhamu. Statistika držení míče zní 40 % : 60 %.
     
    30
    Traoré se po kontaktu s Mursím svalil na trávník jen těsně před vápnem, a to přímo před zraky sudího. Ten ovšem nechává hru běžet dál, tohle faul nebyl.
     
    31
    Hosté se nyní znovu snaží najít cestu dopředu, na křídle sledujeme souboj Tuanzebeho a Iwobiho.
     
    32
    Fulham právě vstřelil branku!
    Cottagers konečně našli skulinu v dosud takřka neprostupné defenzívě Ipswiche, máme vyrovnáno! Robinson po výpadu po levé straně zkusil nízký centr, který proletěl kolem dalšího z hráčů v bílém až k zadní tyči k urostlému ADAMU TRAORÉMU, jehož volej pak zaplula přesně na vzdálenější stranu svatyně – 1:1!
     
    35
    Hosté jsou při chuti. Obrat se rovnou pokusil dokonat Muniz, ale Murić si jeho hlavičku pohlídal.
     
    36
    Ipswich dostává hru zpět pod kontrolu, opatrně kombinuje u středové čáry a snaží vyrazit k Lenovi.
     
    37
    Pobyt Tractor Boys v útoku ale definitivně ukončuje Sam Mursí (IPT), který ve snaze rychle získat zpět ztracený míč okatě podrazil Munize. Žlutá karta.
     
    38
    Davis se pokusil během rychlého výpadu najít do vápna vstupujícího Hutchinsona, jenže jeho přihrávku vystihl Diop a balón tečoval za bránu. Uvidíme roh.
     
    39
    Tete nyní na straně zatáhl za brzdu a Woolfendena okatě poslal na pažit, tohle bylo jednoznačně za hranicí pravidel. Domácí se udrží na míči.
     
    40
    Ogbene potrápil Lena lehkou hlavičkou a Philips po zákroku brankáře dorážel nad břevno. Nic z toho se ale do statistik počítat nebude; Ipswich v ofsajdu.
     
    41
    První poločas se chýlí ke konci. Na míči jsou aktuálně Cottagers, konkrétně jej drží sám Leno.
     
    42
    Robinson z posledních sil zachránil přetaženou přihrávku a míč ze zadní čáry nasměroval do vápna, kde si na něj ale počíhal Murić a ze vzduchu jej lapil.
     
    43
    Fulham má v závěru úvodní půle na hřišti převahu. Smith Rowe se pokusil se prodrat do vápna přes zahuštěné pravé křídlo, soci ho ale odzbrojili.
     
    44
    Bassey přihrávkou ze středové čáry hodlal vyslat do útoku Smitha Roweho, kterého obratem fauloval Philips. Sudí přerušuje a nařizuje volný kop pro hosty.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje 2 minuty.
     
    45+1
    Dění se přelilo na opačný konec hřiště, poločas zřejmě uzavře rohový kop v provedení Ipswiche.
     
    45+2
    Londýnští standardní situaci hravě ubránili, domácí kombinují daleko od brány. Do závěrečného hvizdu toho nejspíš na Portman Road už moc neuvidíme.
     
    45+2
    První poločas skončil.
     
    Druhý poločas začne přibližně v 17:04.
     
    Držení míče: 36 % : 64 %.
    Střely na branku: 2:2. Střely mimo: 1:2. Rohy: 3:3. Ofsajdy. 1:0. Fauly: 9:5.
     
    Úvodní poločas je minulostí, oba týmy se rozchází zpět do kabin za vyrovnaného stavu. Domácí sice po rychlé akci poslal do vedení Delap, avšak Fulham, který měl po většinu dějství na hřišti převahu, pár minut nato srovnal zásluhou Traorého. Londýnští byli lepším celkem i nadále, ale zatím je trápí neefektivní koncovka. Inu, uvidíme, co nám nabídne další část.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Druhý poločas je v plném proudu. Kieran McKenna ani Marco Silva během pauzy neprovedli změny ve svých sestavách, na hřišti tak jsou stále stejné jedenáctky.
     
    47
    Smith Rowe za středovou čarou přistrčil k zemi Ogbeneho, a na moment tak pozastavil domácí útok, který bude pokračovat nařízeným volným kopem.
     
    48
    Ipswich do druhého dějství vstoupil dobře, kontroluje míč a hledá nějakou škvíru v obraně Fulhamu.
     
    49
    Lukić narušil sérii domácích přihrávek a nastartoval protiútok hostů. Robinson se pokusil proniknout do vápna, na jehož hranici byl ale odzbrojen.
     
    51
    Delap si prohlédl trávník na Portman Road pořádně zblízka. Zezadu ho totiž nevybíravě podrazil Saša Lukić (FHM), který dostává zaslouženou žlutou.
     
    52
    Za hranicí pravidel se tentokrát ocitl vazoun Traoré, po jehož faulu Ipswich získává standardku na křídle. Uvidíme, zdali jí přetaví v nějakou šanci.
     
    53
    Leno byl nakonec bez práce, jelikož souboj Ogbeneho s Munizem ve vápně byl posouzen ve prospěch hostů. Volný kop vyšel vniveč, gólman odkopává.
     
    54
    Pereira nyní zprava nasměroval míč na vzdálenější kraj vápna, kde se kolem protihráčů neúspěšně snažil protancovat Bassey. Balón končí za bránou.
     
    55
    Hraje se nahoru dolu, v dobré šanci se nyní ocitl Ipswich! Delap udržel míč navzdory dotěrnému protihráči a z otočky pálil na zadní tyč, přičemž Leno balón rukou vytěsnil na rohový kop!
     
    56
    Hosté jsou pod tlakem, který se pomalu zvyšuje. Domácí čeká další roh, tentokrát z opačné strany.
     
    57
    Hutchinson se zmocnil míče na křídle a rovnou jej nasměroval přímo do ohně, Leno byl ale ve střehu.
     
    58
    Tractor Boys aktivitou nutí protihráče k faulům. Antonee Robinson (FHM) okatě postrčil na trávník Ogbeneho, Leno bude čelit nebezpečné standardce.
     
    59
    Exekuce kopu se ujal zadák Davis, jenž míč nasměroval jen do dobře postavení zdi. Uvidíme roh.
     
    60
    Hodina hry je na Portman Road skoro pryč. Woolfenden nyní na středu vápna prodloužil centr za pravou tyč na Greavese, vzápětí byl ale odpískán ofsajd.
     
    61
    Hosté mají šanci promluvit do hry, druhý poločas jim zatím vůbec nevychází. Muniz byl faulován těsně za půlicí lajnou, a Fulham se tak usadí na míči.
     
    63
    Ipswich ale následnou akci soupeřů rychle zneškodnil. Szmodics se vydal zpět do útoku, než mu u postranní čáry nedovoleně vystavil stopku Bassey.
     
    64
    Do Ogbeneho krátké přihrávky na Mursího se vložil Tete, který tak sice kombinaci soupeřů narušil, ale míč nevybojoval. Domácí se k němu vrátili.
     
    65
    Pozor, Fulham se zničehonic dostal do kvalitní šance! Iwobi si zpracoval Traorého centr ve vápně a nabídl míč dobíhajícímu Smithu Roweovi, jehož střela z voleje pak trefila bránícího Greavese do zad! Roh pro hosty!
     
    66
    V ochozech to znovu zašumělo a i tentokrát v tom měl prsty Smith Rowe, jehož jedovatá rána byla i tentokrát zblokována! Tlak pokračuje!
     
    67
    Murić si může oddechnout, hráči v bílém se totiž musí rozloučit s míčem. Může za to útočný faul.
     
    68
    Ogbene chtěl svůj povedený debut v modrém dresu orazítkovat gólem, ale Leno proti němu včas vyběhl a znemožnil mu pořádně zakončit na bránu.
     
    69
    Hutchinson byl tečován protihráčem, přičemž sudí pak Ipswichi ponechal výhodu. Akce vedla k nepřesnému centru Szmodicse, navíc byl odpískán ofsajd.
     
    71
    Střídání v týmu Ipswich Town (1/5):
    ze hřiště odchází Kalvin Phillips, přichází Jens Cajuste.
     
    72
    Střídání v týmu Fulham FC (1/5):
    ze hřiště odchází Emile Smith Rowe, přichází Sander Berge.
     
    73
    Souhra Traorého s Iwobim sice pro Muriće nebezepčí neznamenala, jelikož druhý jmenovaný byl odzbrojen na vápně, ale Fulham i nadále zůstává na míči.
     
    74
    Inu, tohle byla taková kuriozitka. Murić se pokusil vyboxovat centr z křídla ven z vápna, jenže míč nasměroval přesně do Hutchinsona. Roh pro hosty.
     
    75
    Fulham prožívá povedenou pasáž, kterou chtěl nyní gólem podtrhnout Iwobi. Ten ale poté, co se uvolnil na hraně vápna, zamířil jen na střed brány.
     
    76
    Cottagers kombinují daleko od Muriće, přihrávkami přesouvají hru z levého kraje na pravý a zpět.
     
    78
    Adama Traoré (FHM) si zapisuje žlutou kartu, hra bude pokračovat volným kopem Ipswiche.
     
    79
    Střídání v týmu Fulham FC (2/5):
    ze hřiště odchází Rodrigo Muniz, přichází Raúl Jiménez.
     
    80
    Delap se neúspěšně natahoval po dlouhém míči, který padá za zadní čáru. Hosté budou vhazovat na své polovině, ještě předtím ale uvidíme další střídání.
     
    81
    Střídání v týmu Ipswich Town (3/5):
    ze hřiště odchází Samuel Szmodics, přichází Harry Clarke,
    ze hřiště odchází Liam Delap, přichází Alí al-Hamádí.
     
    82
    Ipswich si vybojoval míč a po delší době může zkusit potrápit Lena, uvidíme vhazování Davise.
     
    83
    Misky pomyslných vah se pomalu překlápí na stranu hráčů v modrém, kteří se nyní drží na míči častěji než Fulham. Davisovo tažení vpřed ale zastavuje ofsajd.
     
    84
    Iwobiho první pokus o centr byl zblokovaný. Druhý už sice zamířil do šestnáctky, byl ale příliš přetažený a Leno mohl zůstat naprosto v klidu.
     
    85
    Na druhém konci hřiště se chtěl hrdinou dnešního zápasu stát Pereira, jenž ovšem po rychlém výpadu zakončil jen do připraveného Muriće.
     
    86
    Za hrobového ticha se nyní na Portman Road schyluje k zřejmě posledním střídáním zápasu.
     
    87
    Střídání v týmu Fulham FC (5/5):
    ze hřiště odchází Andreas Pereira, přichází Tom Cairney,
    ze hřiště odchází Saša Lukić, přichází Harrison Reed,
    ze hřiště odchází Alex Iwobi, přichází Harry Wilson.
     
    88
    Střídání v týmu Ipswich Town (4/5):
    ze hřiště odchází Chiedozie Ogbene, přichází Conor Chaplin.
     
    89
    Cajuste pronikl dopředu přes střed hřiště a nabídl míč na stranu volnému Clarkeovi, jenž pak z prostoru před vápnem zakončil pár čísel vedle zadní tyče.
     
    90
    Hlavní rozhodčí nastavuje 5 minut.
     
    90+1
    Clarke se protáhl kolem Robinsona a měl nakročeno do šestnáctky, než ho odzbrojil vracející se Tete. Domácí borec zavrávoral, na odpískání faulu to ale nebylo.
     
    90+2
    Ipswich dostává v závěru šanci Lena znovu dostat pod tlak, Tete totiž soupeřům nabízí rohový kop.
     
    90+3
    Robinson pohořel v souboji s Hutchinsonem ve vápně a celou situaci tak musel hasit až Leno, který se parádně vytáhl proti nebezpečné střele domácího borce! Tractor Boys jsou ve varu!
     
    90+4
    Slibné pasáži Ipswiche je ale rázem konec, Ali al-Hamádí (IPT) dostává žlutou kartu a domácí musí po odpískaném faulu odevzdat míč Fulhamu.
     
    90+5
    Zřejmě poslední hostující ofenzivní tažení v zápase bylo bezvýsledné, duel se chýlí ke konci.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 15:15.
     
    Na Portman Road je hotovo, souboj mezi Ipswichem a Fulhamem končí zaslouženou dělbou bodů! Poté, co v úvodním poločase padla po jedné brance na obou koncích hřiště, už nikdo recept na gólmana soupeře nenašel. Šance měli jak domácí tak hosté, ale ani jedna z nich nebyla tak závažná, aby skončila trefou.
     
    Příští víkend je na programu reprezentační pauza, a dnešní soupeři tak znovu půjdou do akce až za dva týdny. Ipswich se vydá na jižní pobřeží do Brightonu, zatímco Fulham v malém derby pohostí West Ham.
     
    Dnešní utkání sledovalo 29 517 diváků.
     
    To je ode mne pro dnešek vše, přeji vám příjemný zbytek večera. Napočtenou někdy příště! (18:13:28)

    Vojtěch Martinek

    Branky: 15. Delap (Davis) – 32. A. Traoré (Robinson)

    Karty:   37. Mursí (IPT), 90+4. al-Hamádí (IPT) – 51. Lukić (FHM), 58. Robinson (FHM), 78. A. Traoré (FHM)


    Držení míče: 49 % : 51 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 3:2. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 4:0. Fauly: 15:15.
    Ipswich Town: Murić – Tuanzebe, Woolfenden, Greaves, Davis – Mursí (C), K. Phillips (71. Cajuste) – Ogbene (88. Chaplin), Szmodics (81. Clarke), Hutchinson – Delap (81. al-Hamádí).
    Náhradníci: Walton – Be. Johnson, Townsend, Luongo, O'Shea.

    Trenér: Kieran McKenna.

    Fulham FC: Leno (C) – Tete, Diop, Bassey, Robinson – A. Pereira (87. Cairney), Lukić (87. Reed) – A. Traoré, Smith Rowe (72. Berge), Iwobi (87. H. Wilson) – Muniz (79. Jiménez).
    Náhradníci: Benda – Cuenca, Castagne, Andersen.

    Trenér: Marco Silva.

    Rozhodčí: Smith – Ledger, Wilkes.

    Diváci: 29 517