Olomouc – Ostrava 2:2 (kon.) | Karviná – Dukla Praha 0:0 (kon.) | Slavia – Pardubice 2:0 (kon.)
Teplice – Mladá Boleslav 1:2 (kon.) | Liberec – Plzeň 1:1 (kon.)
konec
MFK Karviná
0:0 (0:0)
FK Dukla Praha
Neděle 01.09.2024, 14:30 • Městský stadion Karviná, Karviná • Chance Liga • 7. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+7
    Ještě jeden centr do pokutového území, stane se tak po faulu na Mosese kousek od rohového praporku. Žlutou kartu dostal Zeronik.
     
    90+6
    Tak to byla obrovská šance Karviné! Po centru Samka z pravé strany se k hlavičce dostal Ezeh, jeho střelu k levé tyči vyrazil brankář Hruška vedle brány.
     
    90+5
    Za zdržování rozehrávky uviděl žlutou kartu brankář Dukly Hruška.
     
    90+2
    Douděra zajel u postranní čáry do nohou Memiče a uviděl žlutou kartu.
     
    88
    Dobrá spolupráce mezi Regálim a Mikušem. Regáli si zaběhl s míčem téměř k šestnáctce, kde si počkal na Mikuše, kterému adresoval krátkou přihrávku. Mikuš se opřel do míče, ale prudkou střelou minul bližší tyč Hruškovy branky.
     
    85
    Moses hraje parádní zápas, z nějakých dvaceti metrů obešel dva hráče, vběhl k šestnáctce a střelou k levé tyči těsně minul branku Dukly.
     
    80
    Střídala také Karviná, Ražnatoviče nahradil Mikuš.
     
    80
    Hromadné střídání na straně Dukly. Hřiště opustili Mešanocvič, Matějka a Ambler, místo nich přišli Matoušek, Špatenka a Douděra.
     
    79
    Ezeh se dostal do rychlého úniku po levém křídle, toho chytil za dres Zeronik a od rozhodčího uviděl žlutou kartu.
     
    71
    Zraněného Planku nahradil Čavoš.
     
    68
    Planka uvolnil na levé straně Regáliho, ten si naběhl ve vápně do střelecké pozice a prudkým pokusem k bližší tyči donutil k zásahu gólmana Hrušku, který míč vyrazil před sebe.
     
    66
    Regáli se uvolnil na levé straně, prošel kolem protihráčů do pokutového území a střelou na vzdálenější tyč těsně minul branku Dukly. Střela ještě byla tečovaná bránícím hráčem, proto přijde na řadu rohový kop.
     
    63
    Přestávku na občerstvení vyplnilo střídání. Dohrál kapitán Bergqvist, místo něj naskočil Fleišman.
     
    59
    Memič od pravé čáry zakroutil míč na zadní tyč, kam si naběhl Ražnatovič, ale hlavičkou usměrnil balón jen do boční sítě. Karvinští diváci na hlavní tribuně už zvedali ruce, ale marně.
     
    56
    Karviná zahrála rohový kop nakrátko, Planka si naběhl s míčem do levého rohu šestnáctky, ale následnou střelu napálil vedle pravé tyče.
     
    51
    Šebrle v dnešním zápase dohrál, místo něj nastoupil Zeronik.
     
    46
    Karvinský trenér Hyský udělal před druhým poločasem dvě změny. Ze hřiště stáhl Vechetu s Botosem, místo nich přišli Ezeh a Regáli.
     
    39
    Po dlouhém autu z levé strany se míč odrazil na hranici vápna k Šebrlemu, který se opřel do míče a z voleje napálil balón nad břevno. Míč byl ještě po cestě tečován karvinským hráčem.
     
    34
    Střídání na straně Karviné, Lichý nahradil Jakuba Horu. Dukla bude zahrávat rohový kop.
     
    27
    Memič znovu na zemi, tentokrát po žlutém faulu Ludvíčka. Karvinský hráč dostal nepříjemný kopanec od obránce Dukly.
     
    25
    Po přímém kopu z pravé strany domácí zkoušeli vyběhnout do rychlého protiútoku, který ukončil faulem Šebrle, jenž zastavil Memiče před karvinskou šestnáctkou. Šebrle za svůj faul uviděl žlutou kartu.
     
    24
    Samko s Krčíkem si zavázeli při obranné práci, následoval únik Šebrleho po pravém křídle a následný centr do pokutového území, který se odrazil k Mešanovičovi, ten z bezprostřední blízkosti napálil brankáře Lapeše.
     
    1
    Krčík sestřelil mezi střídačkami Matějku a ten zůstal s bolestivou grimasou ležet na trávníku. Krčík vzápětí od rozhodčího Starého uviděl žlutou kartu.

    Igor Mainka

    Branky:

    Karty:   1. Krčík (KAR) – 25. Šebrle (DUK), 27. Ludvíček (DUK), 79. Hašek (DUK), 90+2. M. Douděra (DUK), 90+5. Hruška (DUK), 90+7. Zeronik (DUK)


    Držení míče: 69 % : 31 %.
    Střely na branku: 6:1. Střely mimo: 10:0. Rohy: 8:6. Ofsajdy: 2:1. Fauly: 12:18.
    MFK Karviná: Lapeš – Raspopović, Bergqvist (C) (63. Fleišman), Krčík, Ražnatović (80. Mikuš) – Moses, Planka (71. Čavoš) – Memić, Botos (46. Regáli), Samko – Vecheta (46. Ezeh).
    Náhradníci: Ciupa, Knobloch – Muhammad, Žák, Vinicius, Singhateh.

    Trenér: Hyský.

    FK Dukla Praha: Hruška – Vondrášek, Hašek, Peterka (C), Ludvíček – Šebrle (51. Zeronik), Kozma, J. Hora I (34. Lichý), Ambler (80. M. Douděra) – Mešanović (80. F. Matoušek), Matějka (80. Špatenka).
    Náhradníci: Šťovíček – Holiš, Moulis, Ullman, Barac, Řezníček.

    Trenér: P. Rada.

    Rozhodčí: Starý – Vlček, Slavíček.

    Diváci: 1983