Berani Zlín – Přerov 4:2 (kon.) | Třinec – Vítkovice 5:1 (kon.) | Sparta – Slavia 3:1 (kon.)
Pardubice – Mountfield HK 3:6 (kon.) | Plzeň – Motor ČB 2:1 (3:2 po s.n.) | Mladá Boleslav – Liberec 0:2 (kon.)
Kometa Brno – Jihlava 9:1 (kon.) | K. Vary – HC Litvínov 3:6 (kon.)
konec
HC Oceláři Třinec
5:1 (2:0, 0:1, 3:0)
HC Vítkovice Ridera
Neděle 01.09.2024, 13:00 • Werk arena, Třinec • DHL Extraliga juniorů • 1. kolo
Partner:
     
    54:39
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku! Zmatku v předbrankovém prostoru využil kapitán Ocelářů ROBIN GERYCH, který z bezprostřední blízkosti vystřelil puk do horních pater hostující svatyně a odjel slavit. Asistence: Vojtěch Spěváček, Viktors Kurbaka.
    Gerych R., Spěváček V., Kurbaka V., Rybnikár M., Byrtus D.
    Glos V., Man M., Žídek M., Kovalčík I., Fojtík V.
     
    51:38
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři využívají další přesilovou hru a Vítkovičtí znovu neobsadili hráče před brankou. Opět se jednalo o situaci, kdy poslední hráč, tentokrát MARCEL MIKULA jen nastavil hůl a dostal puk za brankovou čáru po střílené přihrávce od Kubiesy. Asistence: Matěj Kubiesa, Jakub Zduba.
    Mikula M., Kubiesa M., Zduba J., Kurbaka V., Byrtus D.
    Bialy Š., Kalandra D., Milata M., Štiak M.
     
    41:33
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku! Další překrásná branka domácích! Obránce Volas nabral rychlost ve svém pásmu a poté prokličkoval mezi všemi hráči, dostal se do situace dva na jednoho a předložil pas pro TOMÁŠE ŠILARA, který zakončoval z první do zcela odkryté klece. Asistence: Patrik Volas, Viktors Kurbaka.
    Šilar T., Volas P., Kurbaka V., Vojáček M., Kozlík M.
    Drábek A., Majkowski M., Žídek M., Kovalčík I., Fojtík V.
     
    36:09
    5/5
    Vítkovice právě vstřelily branku! Vítkovice snižují na jednobrankový rozdíl, hned po buly se k puku dostal MAXIM VEHOVSKÝ, jenž prvního obránce obhodil a poté díky své dlouhé holi se dokázal dostat za gólmana do ideálního střeleckého úhlu a dopravil kotouč do sítě. Asistence: Sebastian Glas, Šimon Fasner.
    Vehovský M., Glas S., Fasner Š., Drábek A., Bialy Š.
    Pospíšil M., Byrtus D., Hebar A., Hladoník V., Dohnal J.
     
    19:08
    5/5
    Třinec právě vstřelil branku! Oceláři dávají gól do šatny, zpoza branky našel Hebar ideálně postaveného na pravém kruhu JAKUBA ZDUBU, který střelou zápěstím vymetl horní růžek Smolkovy branky. Asistence: Andrej Hebar, Patrik Volas.
    Zduba J., Hebar A., Volas P., Kurbaka V., Kubiesa M.
    Kalandra D., Man M., Tobola T., Hanák M., Hofman M.
     
    03:01
    5/4
    Třinec právě vstřelil branku! Nádherná akce Ocelářů a první využitá přesilovka v sezóně. Šilar z pravé strany viděl najíždějícího MATĚJE KOZLÍKA, který jen nastavil hůl a dostal kotouč za Smolku. Asistence: Tomáš Šilar, Robin Gerych.
    Kozlík M., Šilar T., Gerych R., Spěváček V., Dohnal J.
    Bialy Š., Glos V., Žídek M., Kovalčík I.

    Jakub Vaněček

    Branky a nahrávky: 4. Kozlík (Šilar, Gerych), 20. Zduba (Hebar, Volas), 42. Šilar (Volas, Kurbaka), 52. Mikula (Kubiesa, Zduba), 55. Gerych (Spěváček, Kurbaka) – 37. Vehovský (Glas, Fasner)


    HC Oceláři Třinec: Forst (Skácel) – Sedláček, Blaha, M. Pospíšil (A), Ošmera, Kurbaka, Byrtus, Volas – Šilar, Hebar, Rybnikár – Zduba, Mikula, Dohnal – Gerych (C), Kubiesa (A), Kozlík – Spěváček, Hladoník, M. Vojáček.
    Trenér: René Mucha

    HC Vítkovice Ridera: Smolka (Vávra) – Kalandra, Man, Majkowski, Glos (A), Drábek, Bialy (C), Čuba – Hofman, Milata, Fasner – Tobola, Douda, Vehovský – Štiak (A), Glas, Kovalčík – V. Fojtík, M. Hanák, Žídek.
    Trenér: Radek Philipp

    Rozhodčí: Rapák, Gebauer – Tvrdý, Bartoň

    Diváci: 110