Bohemians Praha – FTZS Liberec 3:10 (kon.) | Kadaň – Vysoké Mýto 13:1 (kon.) | Interobal Plzeň – Helas Brno 5:1 (kon.)
konec
SK Interobal Plzeň
5:1 (3:1)
Helas Brno
Neděle 01.09.2024, 19:00 • SH Lokomotiva, Plzeň • 1. Futsal liga • 1. kolo
Předzápasové kurzy
     
    35:09
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Na Lokomotivě padl pátý gól domácích! Zvednutou hlavu při rozdávání balónu měl Matěj Maur a to úspěšně. Vysunul totiž do samostatného úniku ADAMA KNOBLOCHA, který už proti Mykytjukovi suverénně uspěl. – 5:1. Asistence: Matěj Maur.
     
    28:21
    Helas mohl po chybě v rozehrávce snížit! Důrazný Martin Směřička pelášel sám na Klečku, kterého trefuje pouze do připraveného rozkleku.
     
    24:56
    A pověstná pátá trefa mohla být na světě! Brno dlouho hraje bez brankáře, čehož chtěl využít střelou z půlky hřiště Vitinho. Bohužel pro domácí fanoušky trefuje pouze tyč.
     
    23:32
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    I ve druhé půli navyšuje domácí celek své vedení! Maura sice defenziva Brna dokázala ubránit, jenomže z jiné pozice byl připraven JAROSLAV ZÁPOTOCKÝ. Ten se poté objevil osamocen před Mykytjukem, kterého překonal šikovným lobem. – 4:1. Bez asistence.
     
    17:23
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Tlak Plzně je nadále silný, a tak už padá třetí branka do sítě Brna! Matěj Maur po uvolnění sice nepřekonal Mykytjuka, jenomže k pohotové dorážce byl připraven JAROSLAV ZÁPOTOCKÝ. – 3:1. Asistence: Matěj Maur.
     
    14:47
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    V rychlém sledu domácí otáčejí celý duel! Exekuci desítky z místa, kde proběhl šestý akumulovaný vzal za své MICHAL HOLÝ. Zkušený futsalista nekompromisní ranou pod břevno nedal žádnou šanci Mykytjukovi. – 2:1. Bez asistence.
     
    14:46
    Chytrou práci odvedl Dušan Künstner. Před brankovištěm byl faulován a Plzeň bude zahrávat zajímavou standardní situaci.
     
    13:10
    Interobal Plzeň právě vstřelil branku!
    Zasloužené vyrovnání pro západočeské mužstvo! Matěj Maur si poradil s atakujícím Lukšijou a předložil míč do strany. Na ní byl nachystán VITINHO a díky skvělé kličce poslal obránce Helasu na párek a pohotově zakončil za záda Mykytjuka. – 1:1. Asistence: Matěj Maur.
     
    11:42
    Ke všemu ještě inkasuje žlutou kartu za protesty domácí Tomáš Vnuk.
     
    07:10
    Plzeňský tlak sílí a branka byla ve vzduchu! Lukáš Křivánek po svižné kombinaci pálil už do odkryté svatyně, ale skvěle přesunutý Mykytjuk drží Brno.
     
    05:35
    Tady měl brankář Mykytjuk velké štěstí! Michal Holý si všiml, že byl hodně vylezlý ze své svatyně a šikovným lobem ho překonal. Míč ovšem dopadl na břevno brněnské branky.
     
    04:42
    Obrovská šance na vyrovnání! Dušan Künstner přečetl rozehrávku soupeře a pelášel ze strany na Mykytjuka. Ten včas sblížil úhel a skvělým zákrokem zasáhl.
     
    01:09
    Helas Brno právě vstřelil branku!
    Velice brzké vedení pro hostující mužstvo! TARIK LUKŠIJA táhl balón po přihrávce Zdráhala na levém křídle. Poté zvolil přízemní pokus na přední tyč, se kterým si Klečka neporadil. – 0:1. Asistence: Martin Zdráhal.

    Matyáš Kotlan

    Branky: 14. Vitinho (Maur), 15. Holý, 18. Zápotocký (Maur), 24. Zápotocký, 36. Knobloch (Maur) – 2. Lukšija (Zdráhal)

    Karty:   12. Vnuk (PLZ)


    SK Interobal Plzeň: Klečka (Vicenda) – Papež, Vnuk (C), Holý, Jiří Zápotocký, Křivánek, Vitinho, Jaroslav Zápotocký, Knobloch, Pečenka, Maur, Künstner.
    Trenér: Peter Kozár.

    Helas Brno: Mykytjuk (Klímek) – Cupák, Směřička (C), Perina, Havel, Lukšija, Hanák, Havlík, Bednařík, Zdráhal, Matejov.
    Trenér: Tomáš Galia.

    Rozhodčí: Dragoun, Pivoňka – Pelikán

    Diváci: 180